همه کار ها رو که توسکار کرد:دینقل قول:
راستی اون سبز بزرگه تاید هانتره؟ همش میچرخید اون وسط!
Printable View
همه کار ها رو که توسکار کرد:دینقل قول:
راستی اون سبز بزرگه تاید هانتره؟ همش میچرخید اون وسط!
اصل کار رو Tusk ، اسنایپر و PL (با این که لفت داده بود ولی چون از همشون فول آیتم تر بود و اتکر بود(و منم قصد فرار نداشتم) فرقی بین لفت دادن و نبودنش نبود و کارشو داشت می کرد) می کردن .
آره تاید هانتر بود ، دلیل چرخیدنش این بود که من Battlefury داشتم و یه Crit رو یکیشون نصف HP بقیه رو می برد : دی
به نظر من PL که گند زده بود چون mana burn نداشتنقل قول:
اسنایپرم گند زده بود چون تا زمانی که در نرفتی نباید از ultimate استفاده می کرد و mini stun هاش رو مخ هیرو های دشمن میره اساسی
تاید هانترم که اصلا بحث نکنیم روش بهتره :n02:
فانتوم اگه پا بگیره همینطوری میشه ...:n02:
دستت درد نکنه از ویدئوت لذت بردم بازم از اینکارا(آپلود کردن ویدئو)بکن:n12:
PL مانا Burn داشتا !
اسنایپر دو روش هست برا Ult ـش : بعضیا اول فایت میزنن تا اگه زیادی طول کشید فایت آخرش بتونن دوباره بزنن .
تاید که کلا شوت بود !
BKB نجاتم داده بود .
اینم صفحه نتایج بازی اگه خواستید آیتمای همه رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفم تو بازی از پیک کردن PA بازی کردن با اون Helm بود که پریروز گیرم اومد : دی
اقا یه بازی با ریکی کردم
وقتی با ریکی بازی می کنم سعی می کنم نفر اخری باشم که پیک می کنم تا به تیم حریف اجازه ندم هیروهای ضد منو بردارند.اما توی این بازی دیدم که تیم خودمون بونتی رو پیک کرده گفتم حالا فوقش slice که پیک کنند هم بازم میزنم.خلاصه پیک کردن یهو متوجه شدم که....:)) اشتباها تیم خودمو تیم 1 دیده بودم در حالیکه تیمم 2 بوده:))
حالا فرض کنید تو تیم ما من و weaver وphantom lancer اینویزیبل داشتیم....علاوه بر این ها یه لونایی هم بود که اولین آیتمش Shadow blade هست و نیاز مبرمی به invisible بودن داره:n02: و یک لیون هم که بر اساس عقل و منطق پیک کرده بود:n02:
حالا تیم اونا : axe bounty pudge slardar tusk
دیگه خودتون ببینید که چه کشیدیم...حالا من هیرو رو پیک کردم...این weavere هر چی از دهنش درمیومد به من گفت...میگفت من موندم در کار تو که با وجود این همه هیروی غیبی،بهترین انتخابات برای هیرو،ریکی بوده!!!:|
حالا من هی بهش میگم آقا به خدا من نمی دونستم توی این تیمم و فکر می کردم توی اون یکی تیمم اینا باورشون نمی شد:n02:خلاصه مثه مررررررد رفتم سولو جلوی بوچر...خیلی سخته جلوی این بشر بازی کنی :n02:
خلاصه ما بازی رو بردیم...بازی باهالی بود...دیگه آخرای بازی فقط فحش می دادم بهشون که این همه منو اذیت کردن:n02: خلاصه بازی جالبی بود...این آیدیشه اگه کسی می خواد ببینه: 329162624
من تنها کسی که تو Mid حالمو میگیره همون Pudge هست ! فقط و فقط با یه هیرو تونستم جلوش وایسم : Kunkka !
اقا این آپدیت های بازی تموم نشد ؟ میخوام بازیو دانلود کنم میترسم همون روز آپدیت بده منم که نمیتونم دانلود کنم:n02:
تو مید وایپر همه رو له میکنهنقل قول:
کسی از دوستان میتونه این بازی رو با اخرین اپدیت بزنه رو دی وی دی و برام بفرسته؟؟؟
یا اگر در اهواز باشه از طریق فلشی چیزی
ممنون میشم اگر اینکارو واسم انجام بدین
دوستان بین سه گزینه زیر کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون ؟
1 . ست زیر :2 . ست زیر :
3 . صبر کنم ست های جدید بیاد بخرم .
ویرایش : کلا یه ست دیگه خریدم : دی
چند میخری؟+ اینکه یک ترفندی هست که ES راه کریپ هارو میبنده به طوری که یهو ولشون میکنه خیلی میشن میرن تاور میزنن!شما این راه و بلدی؟ریپلی چیزی ازش داری
+ اینکه بعضی از هیرو ها وقتی میگن مثلا missing mid صداشونم میاد!یعنی صدای هیرو میاد که اینو میگه!چطور میشه که صداشم میاد؟
اون دو تا 26 تومن بودن ، اینی که خریدم 38 تومن . از سایت زیر میگیرم :نقل قول:
تا حالا ازشون یه ست دیگه با یه HUD خریدم و راضیم : دی
من تنها کاری که با ES بلدم(خیلی ES باز نیستم) اینه که اول گیم راه کریپ ها رو با استانم میبندم میرن که دور بزننش و برای همین کلی عقب میمونن و کریپ های حریف میان رو تاور ما و اینطوری سریع به کمک تاور لول آپ میشیم .
برای اومدن صدا ، Y رو نگه دارید بعد Missing رو انتخاب کنید . اینطوری هم مینویسه Missing (اون Lane که توش هستیدو خودش تشخیص میده و می نویسه) هم صداش میاد .
خب خب خب بلاخره نتم درست شد , 512 نامحدود , پینگم هم که الان بین 100-110 شده و ساعتی 220 مگ این ورا دانلود میکنم اگه خدا بخواد فردا تمومه:n20:
ولی چرا نوشته حجمی که باید دانلود بشه 4.1 گیگ هستش؟قبلش که نوشته بود حجم بازی 7.3 گیگه این 3 گیگ چرا کم شده؟؟؟جریانش چیه؟؟؟:n13:
او اوه از این ورا بین کی اومده :)نقل قول:
چه خبر خوبی؟
والا واسه ارت اگه یادت باشه تو دوتا با لول دیوار میزدی یه قسمت رو و بلاک میکردی یونیتا مجوبر میشدن برن یه مسیر رو دور بزنن که تا بیان خودش زمانی طول میکشید و.....
فیلم های بلاک کردن کریپ ها توی یوتیوب هست.با دو تا هیرو میشه انجام داد.یکی ES یک clockwork ...
اول بازی باید یه دونه تبر بگیری با 2 تا mana potion ... میری سمت درخت ها .. هی قطع میکنی .. هی قطع میکنی ..... یه جایی میسازی ....
کریپ ها که اومدن یه دیوار میکشی .. میرن توی درخت ها .. دم درخت ها وای میسی بلاک میکنی .... گروه دوم هم به همین ترتیب ... همین طور هم مانا میزنی که پر بشه.حدود 3 دقیقه انجام بده.یهو 50-60 تا کریپ با هم حملهههههههههههههههههههههه ههههه
تا تاور بیس رو میرن میندازن !!
با clockwork یکم سخت تره ....هی باید با لول 1 بندازیشون توی trap بفرستیشون لای درخت ها .... سخته.:n02:
خیلی ممنون ناظر جاننقل قول:
اون دو تا 26 تومن بودن ، اینی که خریدم 38 تومن . از سایت زیر میگیرم :
تا حالا ازشون یه ست دیگه با یه HUD خریدم و راضیم : دی
من تنها کاری که با ES بلدم(خیلی ES باز نیستم) اینه که اول گیم راه کریپ ها رو با استانم میبندم میرن که دور بزننش و برای همین کلی عقب میمونن و کریپ های حریف میان رو تاور ما و اینطوری سریع به کمک تاور لول آپ میشیم .
برای اومدن صدا ، Y رو نگه دارید بعد Missing رو انتخاب کنید . اینطوری هم مینویسه Missing (اون Lane که توش هستیدو خودش تشخیص میده و می نویسه) هم صداش میاد .
امروزم که یه آپدیت جدید اومده انگاری!
من یه سایت پیدا کردم که توش خیلی دقیق بررسی میکنه آپدیت هارو
اینم آنالیز آخرین آپدیت هست که گذاشته
+ اینکه یه سایت خیلی کاربردی تر پیدا کردم..که ملت توش همه کاری میکنن!از trade گرفته تا شرط بندی روی مسابقاتی که در حال اجرا هست!خیلی خیلی سایت جالبی هست .من خودم یه بازی شرط بندی کردم 4 تا آیتم بردم
اینم سایتش
به به اقا سهراب گل ما هم که اینجاس:n16:نقل قول:
و اوه از این ورا بین کی اومده
چه خبر خوبی؟
والا واسه ارت اگه یادت باشه تو دوتا با لول دیوار میزدی یه قسمت رو و بلاک میکردی یونیتا مجوبر میشدن برن یه مسیر رو دور بزنن که تا بیان خودش زمانی طول میکشید و.....
خوبیم داداش بد نیستیم
آره اونو یادمه ولی این تکنیک جدیده طوری که ES باید اول بازی 6-7 تا مانا بگیره با یدونهQuelling Blade حالا نحوه ی استفادش چطوریه اونو نمیدونم
ویرایش:دوستمون بالا توضح داد :دی
سلام من نسخه نصبیشو دانلود کردم بدون استیم اجرا میشه حالا می خوام استیم بازی رو شناسای کنه تا بازی رو بشه اپدیتش کردو انلاین بشه بازی کرد کسی راه حلی نداره
بازی رو تو این مسیر کپی کن ببین میاد یا نهنقل قول:
\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta
دوستان این ای دی من تو استیم هستش و در حال حاظر هم دوتا 2 بازی میکنم :n20:
edris_fighter
.......
واقعا که گرافیکش از وارکرفت خیلیییی قشنگ تر و بهتره :n19:
OMG چه قدر CA های Soulkeeper شاخن !
خب بلاخره کمی از نوب خالص بودن در اومدم و نوب معمولی شدم :n09:
اولش کمی با zeus بازی کردم و ولی زیاد قوی نبود (یا اینکه من اونقدر باش بلد نبودم بازی کنم )
بعدش رفتم سراغ Lina که خیلی راحت بودم باش فقط مشکلش این بود که تو جنگ های تن به تن کاملا کم میاورد بعدش رفتم سراغ Jakiro که دمش گرم فوق العاده قوی بود و خیلی باهاش حال کردم ولی خیلی دوست داشتم برم سراغ یه melee کار که بعد از کلی امتحان کردن تو قسمت بازی افلاینش تنها چیزی که خیلییییی ازش خوشم اومدم و باهاش کلیم حال میکنم و خیلی دارم باهاش جور میشم Bloodseeker هستش خداییش خیلی قوی هستش و این میشه هیروی اصلیم البته از Riki هم به شدت خوشم میاد ولی اصلا نمیتونم باهاش درست بازی کنم فک کنم واسه منه نوب خیلی زیادیه :n09:
کلا هم اگه توجه کرده باشین من بر اساس راحت بودن استفاده از اسکیل ها و سر راست بودنشون تو دمیج زدن هیرو انتخاب میکنم از این اسکیل های رنگ و وارنگ که درست و حسابی دمیج نمیزنن زیاد خوشم نمیاد (من بلد نیستم زیاد باهاشون کار کنم ):n09:
این هم ای دی من تو بازی :
149007654 اسمم هم هستش spook
من بیشتر وقت ها تو بازی هستم اگه کسی خواست بیاد یه پارتی تشکیل بدیم و بریم عشق و صفا
دنبال هیرو راحت میگردی ؟ Ursa !! لامثب خیلی بده ! هیروی جفتش هم که همون دقیقه 1 میشه کیل گرفت shaman هست.اون 3 میکنه ursa 2 میکنه طرف مرده :|نقل قول:
پیشنهاد میکنم برای mellee اینها رو هم یه امتحانی بکنی.سخت نیستن. Bounty Hunter - Axe
دورزن راحت هم که الکی شاخه :| میمیره یهو میبینی 3 نفر رو کشته viper .
هیچ وقت هم سمت drow نرو
همه این ها رو امتحان کرده بودم :n20:
همین usra رو با sprint یه تستی زدم چونکه میدیدم که خیلی خوب کیل میدن ولی خب اسپل هاشون مثه همین blood واسم اون قدر جذاب نیست خداییش 4 تا اسکیلش به کار میاد و با برد خیلی خوبی هم میتونه نفرینش رو بندازه رو طرف و ولش کنه تا بمیره
bounty هم اره خیلی خوبه مثه riki ولی اینا رو گذاشتم واسه بعدا که از این یکی خسته شدم
البته اولاش که سخته همین اول بازی تا قبل اینکه لول 6 بشی خداییش واسم مکافاتی هست با این melee کار ها اکثر کشته شدنام مربوط به قبل از لول 6 میشه :n09:
البته من متوجه یه چیزی شدم که نمیدونم درسته یا که نه
خیلی از هیرو ها که اول بازی نمیتونن خب کیل بدن بعدا خیلی قوی تر از اونایی میشن که کیل خوب میدن حالا یا مشکل اینه که من نمیتونم درست از اولش بازی بکنم یا به نوب بودن یا نبودن طرف مقابل مربوطه :n09:
این تو تمام بازی هایی که تا بحال انجام دادم واسم صدق کرده مثلا من با zeus , lina خیلی راحت میتونم اول بازی کیل بدم ولی وقتی تقریبا لول ها به 16 میرسه اون وقت ورق برمیگرده ولی این blood و 2-3 تا دیگه که melee هم هستن نمیتونم تا قبل از لول 6-7 کیل بدم ولی بعدا خیلی راحت میتونم هر کسی رو حتی با 2-3 لول بالاتر به راحتی بکشم :n20:
مخصوصا همین drow ranger بچ و اون sniper عوضی که اگر همون اوایل بیافتم جلوشون خیلی راحت حداقل3-4 باری منو میکشن جوری که دوست دارم یه لحظه هیرو رو عوض کنم و دهن اینا رو ... اهم:n15:
ولی من به واقع به این ضرب المثل ایمان اوردم که میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن :n09:
اره دیگه.چن نوع هیرو داریم.... ساپورت - تانک - mid game - carry ...نقل قول:
اونایی که ته بازی نمیشه جلوشون رو گرفت همون carry ...
agility ها معمولا اخر بازی شاخ میشن
اینتلجنس ها اول بازی....
استرنج ها هم نمیدونم یادم رفته:n02:....بستگی به بازی داره!
در ضمن کشتن = کیل گرفتن
کیل دادن یعنی مردن:دی
بهتره جای این که طبق Stat جداشون کنید ، طبق Role بگید .
Hard Carry ها آخر بازی اوج قدرتشونه(به شرطی که آیتماشونو ببندن) ، Nuke ها اول و وسط بازی . Semi-Carry ها هم اول وسط و آخر هم باز یه تاثیری دارن(ولی اصلا نه به اندازه هارد کری) .
هیرویی که آدم اگه باهاش یاد بگیره لذت زندگیشو میبره به نظرم کسی نیست جز Admiral Kunkka !
این kunka یولتی زدنش چه مدلیه ! ؟!نقل قول:
میزنی یه جایی که اصلا انتظار نداری میزنه ! مثل یه دایره میاد که باید مرکز رو بزنی تا هدفی که توی شعاع هست بخوره بهش ولی تنظیم کردنش خیلی سخته :|
بسته به فاصله داره تا حریف . خیلی دور باشی تقریبا همون جایی که زدی میره ولی اگه نزدیک بزنی جلوتر میخوره یعنی همیشه باید یه مقدار حداقلی رو طی کنه بعد بخوره به زمین . من کلی باهاش درگیر بودم تا آخرش عادت کردم بهش !
ساپورت یادت رفت استاد.. اصل اول بازی ماله ساپورتاس :n10:نقل قول:
ساپورت که کل بازی وابسته بهشه ! Ward کاری و آیتم های گروهی در کل بازی مهمن .(از Role هایی هم هست که تاثیر بسیار زیادی رو نتیجه داره ولی به چشم نمیاد توی بازی به اون شکل)
و سر انجام بعد از یک پروژه طولانی مدت ، Kunkka شد موفق ترین هیروم : دی
در مورد Ult ـش هم :
1 . اگه شما جایی که فاصلش تا شما کمتر از 1000 هست کلیک کنی : در همون جهتی که زدی(نه نقطه ای که زدی) یه کشتی میاد و قشنگ 1000 متر(؟!) جلوتره خودت میخوره زمین .
2 . اگه فاصلش تا شما بیشتر از 1000 باشه : هیروتون میره طرف اون نقطه و وقتی فاصلش تا هاش 1000 شد کشتی رو میفرسته .(یعنی دقیقا همونجا میخوره)
اقا این هیرو ها رو ول کنید RIKI رو عشق است:n09:
چه قدر این هیرو کارش راحته هم اول بازی خوفه البته کمی زیر لول 6 اذیت میکنه ولی بعد از اون دیگه همین جوری میکشم باهاش :n08:
اولین بازیم 37 تا رو کشتم :n09:
Dust و Ward و Gem قشنگ حالشو میگیرن ! تیم حریف یه ساپورت درست داشته باشه ریکی رو میتونن کانتر کنن .
البته به Slardar و Bounty Hunter اشاره ای نکنم : دی
اره ولی من که Bounty رو عین چی میزنمش که صداش درنمیاد بدبخت
فقط مسئله اینه که برسم به لول 6 :n09:
خیلی راحت و قشنگ منتظر میشم یکی تنها باشه و دهنشو...اهم :n08:
یا اینکه وسط جنگ که یکی خونش کمه درجا پشتت ظاهر میشم و زرتی میکشمش:n10:
تیم مقابل تیم نبوده وگرنه کار riki بایه stun تمومه و اصلا به لول 6 نمیرسه !!!
تو تیم فایت ها خیلی ضعیفه راحت کشته میشه فقط باید تو جنگل بگردی و هیرو تنها گیر بیاری
از لول 2 هم میشه برای last hit و هم برای فرار استفاده کرد
جلو هیروهایی مثل این باید وحشی بازی کنی نزاری جون بگیره
سلام به همه دوستان عزیزم
همونطور که می دونین پینگ پایین مبحث خیلی مهمی هستش تو بازهای انلاینی مثل DotA, HoN, LOL
تیم سایت کرش گیم 2 مفتخر هستش که پس از 8 سال فعالیت در قسمت گیمینگ نرم افزار کاهش پینگش CPR رو در اختیاز شما عزیزانِDotA
باز قرار بده شما می تونین ابتدا تست کنین وضعیت سرورهای ما رو سپس در صورت کسب رضایت اقدام به خرید کنین اما مهمترین مزیت ما
وضعیت مانیتورینگ اکانتهای شماست که می تونین حجم باقی مانده و حجم مصرفی رو هم مشاهده کنین
مزایای نرم افزار CPR :
● کاهش پینگ شما با سرورهای خارجی و در نتیجه کاهش Lag و Delay در بازی
● رفع مشکل Timed Out
● قابل استفاده در تمامی بازیهای آنلاین
● دسترسی های کاربر به منوی ترافیک باقیمانده و تغییر رمز عبور
● نمایش کل حجم مصرفی اینترنت
● دارای منوهای فارسی و نصب سریع و راحت
برای خرید اکانت به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونین مراجعه کنین و اکانت خودتون رو بصورت تحویل آنی دریافت کنین
هر گونه سوالی هم بود می تونین از بنده یا از طریق پشتیبانی نرم افزار بپرسین
موفق و پیروز باشید
اره اینم هست ولی من وقتی خودم blood رو برمیدارم فقط تا یه لحظه ببینمش اسپل لول 6 ام رو روش میزنم و بعدش تو همون حالت غیب خودش میمیره :n08:نقل قول:
تیم مقابل تیم نبوده وگرنه کار riki بایه stun تمومه و اصلا به لول 6 نمیرسه !!!
تو تیم فایت ها خیلی ضعیفه راحت کشته میشه فقط باید تو جنگل بگردی و هیرو تنها گیر بیاری
از لول 2 هم میشه برای last hit و هم برای فرار استفاده کرد
جلو هیروهایی مثل این باید وحشی بازی کنی نزاری جون بگیره
من هم همین کار و میکنم و یه گوشه قایم میشم و منتظر یه هیرو با خون کم میشم و یه تک ضرب و تموم :n09:
البته یه مشکلی که از دیشب پیدا کردم اینه که بن شدم و نوشته تو مورد امنیتی با درجه پایین قرار گرفتم که تا 24 ساعت نمیتونم پوینت بگیرم :n28:
نمیدونم چیکار کردم ,من فقط میرم میکشم یا کشته میشم و دیگه کاری نمیکنم نمیدونم چرا کسی باید ریپورتم رو بده
این پشتیبانی هر کسی که ریپورت بشه رو بن میکنن یا اینکه میان چک میکنن و بعدش ؟؟چجور باید باهاشون تماس گرفت و حرف زد؟؟؟:n25::n24:
.....................
این huskar هم عجب چیز خریه هاااااا:n04:
تو این چند تا بازی سریع ترین کسی بوده که لول اپ میکنه مخصوصا تا رسیدن به لول 6 :n13:
........................
SHADOW SHAMAN هم یه تستی زدم به خاطر پیشنهاد یکی از دوستان
جالب بودا ولی خب اسپل اولیش رو ZEUS هم داره و چندین نفر دیگه اسپل دومیش هم واسه دو تا زمان خوبه یا اینکه افتاده دنبالم و بخوام در برم یا اینکه خونش کم باشه و و اسپلم هنوز شارژ نشده و اینو بزنم بهش و سومی هم که به درد بقیه میخوره من نیکه اش دارم و بقیه بزننش ولی اصله کاری اسپل لول 6 هست که میشه ازش واسه انداختن تاور ها استفاده کرد یا اینکه یه جا گیر افتادی کمی بهت کمک کنن ولی مشکلش اینه ضعیفترین هیروها هم میتونن به راحتی همشون رو از بین ببرن
..................
الان میخوام KUNKKA رو یه تستی بزنم
اصلا بهم حال نداد :n02:
نه چک می کنن . و یه بار ، دو بار ریپورت شدن هم تاثیری نداره . خیلی ریپورتت دادن که اینطور شدی . برای موارد زیر ممکنه بن کنن/بفرستنت توی LPQ (همین جایی که الآن به مدت 24 ساعت هستی) :نقل قول:
این پشتیبانی هر کسی که ریپورت بشه رو بن میکنن یا اینکه میان چک میکنن و بعدش ؟؟چجور باید باهاشون تماس گرفت و حرف زد؟؟؟:n25::n24:
1 ) آسیب زدن به تیمت از روی قصد . یعنی از روی قصد بمیری ، یا لیو بدی یا AFK کنی .
2 ) به بقیه توهین کنی .
خدا رو شکر که من تا بحال وسط بازی نه لیو دادم و نه afk از روی قصد هم که کاری نکردم همیشه هم هرجایی که خالی بوده میرفتم یعنی سره top , ,mid , bot دعوا نمیکردم :n24::n25:
شاید کاره یه ادم عقده ای باشه که چند بار اینکار رو کرده :n23:
..............................
ها ها ها ها ها الان یادم اومد چه کار کرده بودم :n08:
بخدا تقصیر خودش بودااااا :n10:
یکی بود هی از صدا استفاده میکرد و اعصاب همه رو داغون کرده بود همه هم بهش میگفتن ساکت شواااا ولی خفه نمیشد لامذهب بعدش من یهو بهش چند تا چیز خوشگل به خودش و خانواده اش گفتم و سلام گرم هم بهشون رسوندم ممکنه ایا واقعا احتمالا .... به خاطر این بوده ایا؟؟:n13::n09:
اونوقت انتظار LPQ نداشتی ؟ : دینقل قول:
یکی بود هی از صدا استفاده میکرد و اعصاب همه رو داغون کرده بود همه هم بهش میگفتن ساکت شواااا ولی خفه نمیشد لامذهب بعدش من یهو بهش چند تا چیز خوشگل به خودش و خانواده اش گفتم و سلام گرم هم بهشون رسوندم ممکنه ایا واقعا احتمالا .... به خاطر این بوده ایا؟؟:n13::n09:
در این جور مواقع به سادگی اون شخص رو Mute کن تا دیگه صداشو نشنوی ! آخرشم ریپورت بده .