فصل سوم که فکر کنم بترکونه . امروزم اپیزود دومش اومد .نقل قول:
Printable View
فصل سوم که فکر کنم بترکونه . امروزم اپیزود دومش اومد .نقل قول:
راستی دوستان شرکت سازنده اش کیه ؟ اونی که داره THE WAlking DEAD رو میسازه ؟
اسکیرین شات ازش نیست ؟
خودم رفتم پیدا کردم ! :sq_2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کنون چیز زیادی در مورد بازی تیراندازی Terminal Reality که بر اساس The Walking Dead ساخته میشود نشنیده و ندیده بودیم.
این پست هم قرار نیست چیزی را عوض کند. تصاویر این بازی که توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد، زیاد چنگی به دل نمیزند.
استودیوی سازنده، قرار است المانهای سبک زنده ماندن را با تیراندازی اول شخص ادغام کند. در این بازی، علاوه بر شلیک کردن، باید حواستان به مهمات خود باشد، باید به دنبال غذا بگردید،
به دنبال کمکهای پزشکی باشید و هر نیازی که فکر میکنید در چنان محیطی دارید را برطرف کنید. چیزی بیشتر از عکسالعمل سریع و یا نشانهروی با دقت نیاز است.
سازندهی این بازی، نسبت به اوضاع زامبی ها با درستتر Walkers بیشتر از دیگر نکات بازی افتخار میکند. Terminal Reality قول داده است در این بازی، مردگان متحرک،
همانند سریال جلوه کنند و مانند همانها رفتار نمایند. به صدا، نور و حرکت و بو واکنش نشان دهند.
این بازی، بعد از بازی ماجرایی پنج قسمتی Telltale و یک بازی مخصوص فیسبوک، سومین بازی ساخته شده بر اساس داستان مردگان متحرک است. در این بازی نیز مانند
ساختهی تلتیل، انتخابهای گیمر بر سرنوشت دیگر بازماندگان تاثیر گذار خواهد بود.
The Walking Dead در ۲۰۱۳ برای PC و کنسولهای Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد. تصاویر را ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چوخ گوزل ...... حرف نداره ! :sq_24:
سلام
ما که الان داریم اپیزود هارو بازی میکنیم
قضیه ی این فصل چیه؟
راستی اپیزود 4 کی میاد
آقا من یه مشکل دارم
من 4 تا قسمت بازی رو باهم خریدم
و کرک رو ریختم
رفت بازی
ولی موقعی که میگه یه کلید رو بزن تا به منو بری
یه user name
و
password میاد
فهمیدم که باید تو سایتش عضو شم
تو خود سایت the walking dead که نمیشه عضو شد
تو خود سایت telltale عضو شدم
و اونجا وارد کردم
قبول کرد ولی از اونجا تکون نمیخوره
کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
احتمالا کرک نشده هنوز . پیشنهاد میکنم کرک رو جداگانه از یه جا دانلود کن .نقل قول:
اخه 4 تا قسمتش یکی هستنقل قول:
کرکشو از کجا بیارم؟
اینکه یکیه مهم نیست . شما کلا باید همیشه کرک اپیزود جدید رو بریزین . یعنی الان توی همین تاپیک هم سرچ بزنی یه کرک ها رو میتونی پیدا کنی . شرمنده الان وقت ندارم وگرنه خودم واست میذاشتم .نقل قول:
Activision با همکاری استودیوی Terminal Reality در حال ساخت بازی اول-شخص The Walking Dead است. به تازگی این کمپانی نام بازی را به The Walking Dead: Survival Instinct تغییر داد. این بازی پیرامون دو برادر به نام های دریل (Daryl) و مرل (Merle) است که در حال رفتن به شهر آتلانتا هستند.
ایول شخصیت دریل خیلی به درد بازی میخوره . مخصوصا با اون crossbow اش .نقل قول:
100% مطمئنم بازی محشری از کار درمیاد .
محتوای مخفی: محتوی مخفی
[SPOILER]من برعکس تو همرو با خودم جمع کردم بردم! [/SPOILER]نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: SP
من تازه شروع به بازی کردم و تا الآن(اپیزود2) خیلی چسبیده.یه سوال:الآن یه دریه قفله باید اون داداشا یکیشونو حواسشو پرت کنم تا بره و درو وا کنم.نمیدونم چه جوری!ژنراتور رو خاموشم کردم ولی اومد روشنش کرد.برای قسمت پایین ژنراتور میگه یه وسیله ای نیاز داری نمیدونم از کجا بیارمش.
مرسی
اگه بری بالاتر از اون ژنراتور(سمت چپ خونه) یه میز میبینی که روش یه جعبه ابزار هست که توش یه همه کاره هست.نقل قول:
اگه موس رو روی جعبه ببری خودش مشخص میکنه.(البته اگه راهنمایی بازی فعال باشه.:sq_2:)
اگه نفهمیدی یه عکس از اون قسمت بذار تا بهت نشون بدم.
1- این نسخه کمتر از 3 گیگابایتی که کل 4 اپیزود داخلش هست، آیا کامله یا بعضی قسمتهای بازی را حذف کرده اند؟!
2- هر اپیزود به نحوه بازی در اپیزود قبل بستگی داره یا نه؟ یعنی اگر هر اپیزود را جداگانه نصب و بازی کنیم چطوری سیو قبلیمون انتقال پیدا میکنه؟!
1.اره کامله چون حجم هر قسمت تقریبا 700 مگ هست .نقل قول:
2.کلا این بازی اینطوریه که قسمت های جدید رو روی قسمتهای قبلی نصب میکنی . در واقع هر قسمت جدید که میاد نصبی نیست و یه فایله که همون رو کپی میکنی توی یکی از پوشه های بازی و بعد کرک جدید رو هم میریزی و تموم . بعد که بری توی بازی میتونی قسمت جدید رو بازی کنی . پس سیوت هم همونه . چون بازی عوض نمیشه و همونه و فقط قسمت اضافه میشه .
راجع به اینکه به هم مرتبط هستن که باید بگم به شدت . یعنی کلا مثل سریاله که باید حتما قسمت قبل رو بازی کنی . هم به خاطر داستانش هم به خاطر اینکه تصمیماتت توی هر قسمت توی قسمت بعدی هم تاثیر داره .
آقا کسی خبری از قسمت جدید نداره؟
نه هنوز خبری نیست:-(نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
The Walking Dead Episode 5 release date announced
تاریخ انتشار قسمت پنجم اعلام شد ! 20 ام November ، یعنی هفته ی بعد ! 5 روز دیگه
اسمشم No Time Left !
+
The full season will be released at retail on PlayStation 3 and Xbox 360 in December.
همه ی قسمت ها هم به صورت دیسک تو دسامبر منتشر میشن
منبع :
امروز 20 نوامبر هنوز خبری نیست؟
خبری نیست!!؟؟
امده اینم لینکش البته شیلتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ...
کد:http://www.uploadcore.com/relm3w0cwrpo
http://ul.to/8ayo2l6p
http://rapidshare.com/files/938945831/464978541WWD105.rar
https://netload.in/dateiLq4T3E6pEz/464978541WWD105.rar.htm
Pass
کد:www.skidrowgames.net
اوه مای گاااد
خیلی بد تموم شد
خیلی دپرس شدم.........
ولی داستانش عالی بود ):
در کل بازی فوق العاده ای بود البته با پایانی بسیار تلخ که اونم به نظر من جسورانه بود.در کل حسابی ضدحال خوردم
متنفرم از اینکه این بازی رو بازی کنم . حتی متنفرم از اینکه سریالش رو نگاه کنم . اخه چرا باید توی این داستان همچین اتفاقایی بیفته . چرا اخه :37:
گند زد تو اعصابون رفت . خوب با اعصاب ما بازی میکنه ها . هر چند انتظار پایان بدتری داشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من هنوز فصل دومم.مگه فصل 3 چطور تمام میشه که همتون اشک میریزین؟:sq_19: (البته نگینا لذتش از بین میره:31:) راستی این بازیش چطوره؟ کسی لینک دانلود داره بزاره؟ سیستم قوی میخواد؟
نقل قول:
سلام. ما هنوز فصل اولیم. شما بگین فصل دوم چجوری تموم میشه ؟ ما هم فصل سومو بگیم. :sq_22:
بازیش قشنگه
اره داریم، اون بالاها گذاشتیم، بگرد پیدا کن
نه نمیخواد
بازیش که فصل اوله هنوز و قسمت اخرش یعنی قسمت پنجم اومد . فصل دوم هم سال دیگه شاید بیاد .نقل قول:
شاید منظورت سریالش بوده . سریال هم توی فصل سه اتفاق خاصی نمیفته . البته تا الان .
نقل قول:اره منظورم سریال بود. من هنوز بازی رو دان نکردم:sq_2: فکر کردم فصل 3 سریال بد جور تمام میشه که انگار اینجور نیس. اخیشششش:sq_25:نقل قول:
کی دستشو کند؟ و هر کی که این کار رو کرده میشه بگه چه جوری تموم میشه اگه دستمونو بکنیم؟
بچه ها خواهشا واسه این قسمت لااقل اسپویلر رو رعایت کنین . چون داستان خیلی حساسه اگه یه وقت واسه کسی لو بره کل بازی تا الان واسش میپره . پس خواهشا رعایت کنین .
هنوز که فصل 3 تموم نشده . تازه قسمت 6 بود این هفته .نقل قول:
پ.ن : چقدر دلم میخواد داستان بازیش با داستان سریال گره بخوره . لااقل یه جایی . مثل قسمت اول که گلن رو دیدیم (اخه چقدر باید توی این سریال و بازی شاهد اتفاقات بد باشیم :37:)
سلام به همگی.
از اینجا هم میتونید اپیزود 5 رو دانلود کنید::11:
تموم شدش که
محتوای مخفی: a
سلام بچه ها
من سیو اپیزد 1 و 2 م پاک شد
فقط سیو 3 رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم اپیزد 4 رو ادامه بدم!
راهی هست؟
نقل قول:محتوای مخفی: Spoiler
انتخابهایی که میکنی که باعث نمیشه کلا داستان عوض شه . با انتخابهات یه سری جزییات داستان رو فقط میتونی عوض کنی و نظر افراد رو راجع به خودت . این بازی مثل سریالی هست که داری بازیش میکنی و خودت صحبتها رو انجام میدی یا خودت اعمالت رو انجام میدی اما از اخر داستان کلی یکیه . نمونه اش توی اپیزود یک وقتی میخواستی جون داک یا اون پسره رو نجات بدی .نقل قول:
اهان راستی پدر اون پسره چی شد بالاخره ؟نقل قول:
خبری ازش نشد آخه ....
نه . پدر اون پسره که اسمش هرشل بود . اگه همون هرشل توی سریال باشه فعلا زنده است و داره با گروه ریک میره .نقل قول: