[SPOILER]سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟ :n13: نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد :n23:[/SPOILER]
Printable View
[SPOILER]سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟ :n13: نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد :n23:[/SPOILER]
بهترین راه اینه که بری کنار منابع انرزی و با یکی از اسلحه های ceph اینقدر بزنیش تا بمیره!!!نقل قول:
سلام.من همین اولای بازی گیر کردم .اولین هنک (منهای حرف ن بخوانید) کردن چطوریه.نوشته هدف هنک شود ولی من هدفی نمیبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپت و نگاه کن داخل از پنجره اون دستگاه و -- کن تا باز بشه.
با سلام آیا این بازی روی کارت گرافیک nvidia gt 555m
اجرا میشود یا نه؟
سمت چپ رو نگاه کن بعد N رو بزن دستگاه روش قفل میشه بعد فکر کنم یه دکمه دیگه میزنی شروع میکنه به هنک کردن از راه دور.. برای هنک هم باید دو تا دایره رو توی اون محدوده ای که خواستی بزاری.. دایره ها دارن حرکت میکن.. وقتی رسیدن به اون محدوده سریع باید یه دکمه ای رو بزنی که همونجا بمونننقل قول:
واقعا یعنی همین تیر زدن ؟ فکر کردم شاید قلق خاصی داره ولی خداییش خیلی تیر زدما :n13: :n05:نقل قول:
// حذف شود //
// حذف شود //
بله.....ببین اون کنارهای زمین یه مکانه که چند تا منبع انرژی هست که کنار اونها چندتا اسلحه CEPH افتاده....شما اون اسلحه ها رو بردار و کنار منابع انرژی بمون تاشارژ اسلحه ها تموم نشه و اینقدر بهش شلیک کن تا طی چند مرحله بمیره!!!نقل قول:
بله عمدا سفید تایپ شده که داستان و روش کشتن اون برای بچه ها لوس نشه!!!!نقل قول:
سفید تایپ شده .
من فقط يكش رو بازي كردم چند سال پيش ، ديگه از اون سال با هيچ بازي حال نكردم جنگلي بود برا خودش ميتونستي پياده بري با قايق با ماشين و از هر جا شروع كني و از هر طرف خواستي بري خيلي جالب بود ايا تو سه هم همينطور هست ؟
فقط اينكه تو يكش اخرش شد تخيلي و به هيولا رسيد ...
تو سش ايا ادم ميكشي يا از اين هيولا ها و سفينه و ... ؟
( حيف نيست ادم تو جنگل به اون خشكلي هيولا بكشه !!!! )
اصلا تو سه از این خبرا نیس تو جنگل باید هیولا بکشی خیلی چرته :n21:نقل قول:
آره من گفتم حذف شودنقل قول:
بله عمدا سفید تایپ شده که داستان و روش کشتن اون برای بچه ها لوس نشه!!!!
ولی اشتباهی یه پست جدید درست کردم :n02:
توی این قسمت فقط غول مرحله آخر چرته.من 2 بار کامل بازی رو تموم کردم.دوست دارم یه بار دیگه بازی کنم ولی نزدیک امتحان پایان ترم دانشگامه:n21:
من که امتحانام شروع شده ولی نمیتونم بیخیال این بازی بشم!
نقل قول:
من که گذاشتم برا شروع امتحانت دوباره بازی کنم :n02:
فقط تو امتحانات حال میده .
مخصوصاً کرایسیس 3
البته اگه قارچ خور هم باشه، خوبه .
دوستان من با گرافیک95001ddr2میتونم اجراش کنم؟
نخیر دوست عزیزنقل قول:
wtf با 6870 هم نتونستم راحت بازی کنم فکنم cpu نمیکشه.
بیشتر مال همون گرافیک هستنقل قول:
دوستان این مار آهنیه که 3 تا چنگک رو کله اش داره:n02: رو چطوری میشه دخلش رو آورد؟ هرچی میزنمش هیچیش نمیشه؟ نکنه باگ داره؟
b رو میزنم روش میگیریم میگه اونجایی که اون چنگک ها به کله اش وصل میشه نقطه ظعفشه باید اونجا رو زد اما هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!
کرک فیکس 2 رو از پست اول تاپیک زیر دانلود و نصب کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کرک جدید استفاده کن. آپدیت ها جدید رو هم نصب کنی بهترهنقل قول:
سلام. من اولای بازی هستم. وارد یه شهر شدم که یه برج اونجا هست که همینطور شلیک میکنه.من نمیدونم از کدوم طرف رفتم تا یه اسلحه ی عجیب که البته زوم بالایی داره پیدا کردم منتها فشنگ یا هالا نمیدونم بمب نداره اون برج هم همینطور شلیک میکنه و هی شلیک میکنه و من کشته! میشم به محض لود شدن دوباره بازی کنار اسلحه ی هستم .میتونید بگید من اینجا را باید چه طوری رد کنم.مرسی
به احتمال زیاد بازی باگ داره. چون که اونجا توی اسلحه بیگانه خودش تیر داره. کرک فیکس 2 و آپدیت هاش رو بریز احتمالا درست می شه. یا از یه چک پوینت قبلش بازی کن شاید درست شه.نقل قول:
عجب بازی افتضاحیه !
هوش مصنوعی اش فاجعه اس..! از دو کیلومتری پستشون هم بهت باشه می بیننت...!!:n15:
جالبه با این هوش مصنوعی، بازی ازت میخواد بعضی جاها مخفی کاری هم بری..:n29:
گرافیکش که نسبت به نسخه دوم زیاد تغییری خاصی نکرده..
حرکت شخصیت ها خیلی خشک و مصنوعی هست..
سلاح ها و شوتینگ اش هم اصلا جذاب نیست..انگاری داری با اسلحه اسباب بازی به دشمنا شلیک میکنی...
گیم پلی اش هم خیلی شلوغ و گیج کننده و خسته کننده است..
کلا با اتمسفر بازی حال نکردم...:n02:شاید پاکش کنم..
من موندم که شماره دوم بازی رو تموم کردم چطوری نمیتونم اینو بازی کنم..؟:n13:... احساس میکنم از نسخه دوم هم ضعیف تره..
دوستان من میخوام Geforce 430 GT 2gig بخرم
این بازیو میتونم روون بازی کنم؟
مطمئنید شما Crysis 3 رو بازی کردید ؟ :n13:نقل قول:
بله مطمئنم..:n29:نقل قول:
بجز گرافیکش هیچی نداره..و هیچ پیشرفتی نداشته..نسبت به نسخه دوم ضعیف تره..این نظر منه..
میخوای بحث کنی من آماده ام...! :n25:
بالاخره سلیقه ها مختلف هستند .
شاید شما نسخه ی 3 رو با حداقل کیفیت بازی می کنی .
و دومی رو با حداکثر .
اره به احتمال بالانقل قول:
همچنین درجه سختی بازی هم میتونه تاثیر بر روی هوش مصنوعی افرادد اشتهب اشه
بعد از ماهها دوری از دنیای گیم، یه سیستم جور کردمو کرایسیس 3 را نصب کردم
متاسفانه گرافیکم ضعیفه
6670 هست که در تنظیمات حداقل با رزولوشن فول اچ دی 12 فریم میده
مثل اینکه بایستی یه گرافیک حسابی بخرم :n03:
من عاشق crysis هستم 2 رو که پارسال و 3 رو 4 ماه پیش تموم کردم همون موقعها که امد
تعریف 1 رو زیاد شنیدم و امدم که انرو هم بازی کنم ولی خیلی مزخرف بود چی بود بابا میگفتند یکش خوب بود احساس میکردم تانکم وقتی که حرکت میکردم
البته خوب قدیمی و موتور گرافیکیش هم تعطیل :n21:
خدایی 2 به بعد فوق العاده شده بود با ان گیم پلی رون و تمیزش
کرایسیس 1بدلیل این زیبا بود چون فضا بازی به شدت باز بود و شما می تونستید مرحله هر جور دوست دارید تموم کنید.غول مراحل اخرش خاطره انگیز بود.وار هد اومد چون تعداد زیاد از بازیکن ها مثل خودم نتوستند شماره یک رو با حداکثر جزئئیات تموم کنند بخاطر اینکه موتور بازی خیلی سنگین بود و واردهد موتور بازی سبکتر شده بود.
ولی شماره 2 دقیقا یک بازی با محیط بسته بود.خاصیت ارتقا لباس قرار داده بودند که بازی رو جالبتر کرده بود.نیویورک رو شبیه ساز کرده بود که ادم لذت می برد.با همه این اوصاف این بازی شبیه BF3 شده بود و دیگه اون محیط باز نسخه های قبلی رو نداشت.
والا شماره 3 تا اینجایی من بازی کردم حال نکردم.چون روند بازی خیلی کنده مثلا اموزشی شماره 2 تو خود حین بازی بود ولی این محیط شبیه ساز قرار داده بودند که اجرا اموزشی کند بود. قابلیت -- کردن درسته به شما کمک میکنه ولی از او هیجان بازی میافتی.برای ارتقا لباست دائم باید چشم به دوربین باشی که ایتم از دست ندی.محیط ها نسبت به نسخه 2 بزرگتر شده.نما خیر کننده زیاد داره.ولی با این حساب من الان 8 روزه رو سیستم نصبه ولی کلا 5 ساعت بازی کردم
اگر من بخوام نمره بدم بهش میدم 7
من که خیلی منتظرش بودم همچین بدکم نبودا رو تنظیمات هایت یه کارت 6950رو به چلنج کشوند ولی کلا زیادی به گرافیک پرداختند وجزییات رو ول کرده بودن گرافیک بالا ولی درهم ریخته بود یه ساعت بازی کنی مخت سود میکشه
رو حالت 3dهم که بر خلاف بازی هایی مثل اسنایپر الیت و...که اونا هم فول تیریدی بودن بهد 10 دقیقه سرگیجه میگیری این شاید به خاطر همون گرافیک در همش باشه
در کل ارزش بازی داشت
اما در کل به نظر من crysis 2 تمیز تر از 3 بود
البته این هم هست که : همه 2 رو با 60 فریم می گرفتند. اما 3 رو 90% زیر 25 فریم .
اما وقتی نسخه ی 3 رو با 60 تا بازی کنی، کلاً بازی برایت عوض میشه .
خیلی باحا میشه .
از 2 هم برات تمیز تر در میاد .
سلام از دوستان کسی هست لطف کنه پچ دایرکت ایکس 10 واسم اپ کنه . جای درست حسابی تو نت نبود واسه دانلود
مرسی:n16:
برای اجرای Ctysis 3 باید کارت گرافیکی داشته باشی که از دایرکس 11 پشتیبانی کنه .
به نظر من کرایسیس 3 مزخرف بود ! شماره 2 اش رو دوست داشتم ولی این شماره خیلی بیخود بود .
باید تمومش کنی تا بفهمی چی بود .
البته راس میگی با 2ـش خیلی بیشتر حال می کردیم .
تمومش کردم ! ولی در کل خوشم نیومد . فقط گرافیک خوبی داشت . از تمام بازی های جدیدی که بازی کردم فقط با Bioshock 3 حال کردم .نقل قول: