به این سایت مراجعه کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به این سایت مراجعه کن.نقل قول:
یادمه قبلا اینجا دوستان هر روز سریال نود میذاشتن. الان اومدم برا یکی از دوستان کارش رو راه بندازم میبینم که اینجا تغییر کرده اصلا! چه باید کرد برای سریال؟
سلامنقل قول:
برای شما هم سریال پیغام خصوصی شد.:20:
سلام من یه کرک بازی assasins creed 2 نصب کردم این nod همش پاکش میکنه..خواستم ببینم راهی هست که اینو پاک نکنه؟
و یه سوال از کجا بفهمیم یه کرک واقعا سالمه و یا بد افزاره؟
واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انپار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.
سلامنقل قول:
پاسخ شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک وجود داره.
شما میتونید فایلهای مشکوک را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود و نتیجه رو مشاهده کنید.نقل قول:
و یه سوال از کجا بفهمیم یه کرک واقعا سالمه و یا بد افزاره؟
سلامنقل قول:
آنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید حالا برید به Computer>Antivirus and antispyware>Exclusions و مسیر فایل/پوشه رو بهش بدید، با اینکار دیگه این فایل/پوشه رو اسکن نمیکنه...
میتونید خودتون به شرکت آنتی ویروس بفرستید واسه اطمینان و یا اینکه تو سایت های مثل virustotal.com تشخیص سایر آنتی ها رو هم ببینید و ...
در مورد ویروس اوتوران که تشخیصش میده ولی فقط فایلی رو که Autoran.inf اونو اجرا میکنه رو پاک میکنه و دیگه به خود Autoran.inf تا جایی که یادمه کاری نداره...نقل قول:
در مورد اون تروجان هم شاید با آپدیت بروز تشخیصش بده! ولی درکل اگه سیستم ویروسی بشه کاری از دست نود بر نمیاد به نظرم، ولی از نظر دیتابیس بد نیست.
---------------------------
شرمنده یکم وقفه افتاد بین ارسال پستم، پست بالا رو ندیدم:11:
نقل قول:
سلام در صورت امکان برای من هم سریال ارسال کنید.آدرس سایتی که اشتراک یک ماهه برای هر ایمیل میدهد را می دونید چیه؟
ســـلام
من الان چند سالــی میشه آنتی ویروسم NOD 32 هست و جـــز مواردی معدود باهاش مشکلی نداشتم.
تازگیا ورژن جدیدشو هم خریدم هم نسخه تریال رو از خود ســـایت دانلود کردم.نصــب کردم خوب بود تا اینکه
یه روز دیدم صفحه googel.com رو برام باز نمیکنه.توی هیچ کدوم از مرورگرهام دسترسی به گوگل نداشتم.
اومدم با ف ی ل ت ر شکنم بازکنم به احتمال اینکه گوگل فیلتره دیدم ف ی ل ت ر شکنم هم کار نمیکنه دیگه.
nod رو پاک کردم همه چی به حالت اول برگشت.
شنیدم nod داری قسمتی هست که سایتایی رو به عنوان سایت مخرب و جلوی اجرای یه سری نرم افزار هارو
میگیره.اما نمیدونم دقیقا کجاست.ممنون میشم یکی توی ورژن 5 nod با توضیح کامل و عکس برام رفع
اشکال کنه.
ممنون
دوستان سلام یه سوال مشکل پیغام خطای زیر چیه؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تهیه کنید...نقل قول:
عکس رو از یه فروم دیگه گذاشتید که قبل از دیدن نیاز به ثبت نام داره، یه جای دیگه آپ کنید.نقل قول:
من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...نقل قول:
برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...
بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...
اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)
قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.
یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....
خیلی ممنون اول از همه که جواب دادی.........نقل قول:
Parental contorol غیر فعاله.
Aloow sharing هم همیشه میزنم.
اینارو قشنگ فهمیدم.بلاک گوگل حل بشه میمونه ف ی ل ت ر شکنم.که اونم تو لیست کرک بازیها فکر کنم بدم درست بشه.امتحان ممیکنم مشکلی بود بازم مزاحمتون میشم.:11:
+
سلام
قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
برای شما سریال ارسال شد ....:20:
درود
چند روز پیش انتی ویروس من یه پیامی داد که اینجارو چک کنید .
برای https بود
از اون وقت تاحالا که اون رو کلیک کردم دیگه نمیتونم وارد سایت های https بشم تا وقتی که این گزینه رو غیر فعال میکنم :
حالا باید چه کنم ؟
خطری منو تهدید میکنه ؟
ممنون
وقتی از فلش یک فایل کرک رو می خوام بریزم رو هارد، نود اخطار میده و حتی فایل رو پاک می کنه. تا نود رو غیر فعال نکنم نمی تونم فایل رو بریزم.
راهی هست مانع اینجور پاک کردنها بشم؟
لطفا جدیدترین سریال برای ابدیت رو ارسال نمایید...............
سلام یه مشکل عجیبی با نود 5 پیدا کردم میخوام وارد ستینگ بشم یا انتی ویروس رو disable کنم ازم یه پسورد میخواد کسی خبر داره قضیه چیه؟
حتی نتونستم پاکش هم کنم بازم ازم پسورد خواست
دوستان موقع آپدیت کردن با این پیغام مواجه میشم:
با یوزرهای مختلف هم امتحان کردم نشد.
دوستان نسخه نهایی 6 کی عرضه میشه؟
نحوه وارد کردن KEY جدید رو میخواستم. لطفا لینک صفحش رو بزارید خودم که پیدا نکردم. ممنون
یوزر پسورد جدید eset رو میخوام
هرچی تو نت هست سوخته ظاهرا!
کسی نیست بگه چطوری باید آپدیت کرد؟ خیلی وقته که یوزر و پس های جدید کار نمیکنن : ((
قبلا یادمه اینجا ایمیل میدادیم سریال 6 ماهه میگرفتیم ... آیا هنوزم هست یا نه ؟
node5.2 smart sicurity-
اگه هنوزم هست یکی برای این ایمیلم بفرستید ...
دوستان من eis 5 رو دارم به نظر شما mailwarebytes خوبه کنارش استفاده کنم؟ یا گزینه بهتری هم هست؟
اینجا هم که کلا خوابید...
p30 چرا اینجوری شد؟
من ناد32 بصورت آفلاين آپديت ميكنم و بدون يوزر و پس اينكار انجام ميشه
اومدم و فولدري كه فايلاي آپديت افلاين داخلش بودو share كردم و داخل يك سيستم ديگه داخل شبكه ادرس اين فولدر دادم< ولي حالا يوزر و پس ميخواد
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتي كه fb جواد شد ديگه تمام سايتا خوابيده!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
MalwareBytes گزینه خوبیه.در کنارش میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید.
سلام.نقل قول:
به دلیل اینکه ESET سایتهای منتشر کننده کرک و سریال رو بلاک میکنه، تاپیک کرک و سریال NOD32 از دسترس خارج شد.
دوستان من یک کانکشن wireless درست کردم و اینترنت روی اون share کردم. برای اینکه دستگاه های وایرلس بتونند به اینترنت دسترسی داشته باشند مجبورم فایروال NODE 32 5 رو خاموش کنم.
چطوری می تونم بدون قطع فایروال، فایروال رو جوری تنظیم کنم که به این کانکشن وایرلس اجازه بده که بتونه اینترنت رو SHARE کنه؟
من از این سایت ------.com هریک ماه یک بار USER , PASS رو میگیرم و خودش آپدیت میکنه.نقل قول:
دوستان من چندین سایت یوزر پسورد معرفی کردم ولی پاکش کردند - نمدونم چرا از کسری -ترفندستان یاد نمگیرند بنده خدا آدرس سایتی رو بدی برای کمک به دیگران پاک نمیکنه و فقط به دنبال آمار نیستش:41::9::45:
دوستاننقل قول:
این سایت ------.com هر چند روز یوزر و پسورد جدید میزاره و من خودم هم ازش دارم استفاده می کنم.
فقط ممکنه که موقع وارد شد به سایت خود آنتی ویروس کامپیوتر تون اجازه نده که باید از تو setup نود32 web access رو دیزیبل کنید.
این دوتا هم خیلی خوبن اگه پاکش نکنند دوستاننقل قول:
http://textsnip.com/03593d
اگه مشکلی داره بگو ویرایشش کنم نه کلا ساقطش کنی
هیچ راهی نداره فایلهایی که ویروس شناخته میشن رو به نود بگیم آقا این ویوس نیست بجان خودم ... این نود معلوم نیست چه مرگش شده کل زندگیه منو ویروس میشناسه حتی برنامه هایی که از سایتهای معتبر دانلود میکنم مثل 3dMAX و AutoCAD فایلهای dll رو ویروس میشناسه .. اگه میشه راهی بگید چون هر موقع یکی از برنامه هام سر این انتی ویروس زاقارت باز نمیشه و هی مجبورم برم از قرنتینه فایل رو آزاد کنم یا آنتی ویروس رو دیس کنم
کدوم نسخه بهتره واسه مصرف خونگی ؟
Endpoint_Security یا smart security ?