من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی
Printable View
من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد از فریمور استفاده نکنید. در سایت ایران فریمور شما موجود نیست ولی همنام خارجی آن این استUA46ES8000R و این سایت آن
نقل قول:نقل قول:
دوستان ممنونم که سریع پاسخ دادین . :n16:
تو تاپیک مورد نظر شما یعنی مشاوره برای خرید هم سوال کردم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم . از اونجایی که فکر کردم این مدلی که قصد خریدش رو دارم از تولیدات 2012 هست برای همین اینجا هم سوال کردم .
تا اونجایی که یادم هست توی یکی از تاپیک ها ( متاسفانه الان درست خاطرم نیست کدوم تاپیک بود ) یکی از دوستان گفته بود 40 اینچ و 42 اینچ از این نظر که تصاویر رو قد کوتاه نشون میدن با هم تفاوت دارن . واسه همین فکر کردم شاید این در مورد 22 اینچ هم باشه .
برگ گارنتی روی خود جعبه است ؟ تاریخ گارانتی رو همون روز خرید مشتری روی برگ درج می کنن یا نه از قبل درج شده ؟
منظورتون از بررسی تلویزیون موقع خرید ، یعنی اینکه تلویزیون همونجا از بسته بندی خارج بشه ؟
در مورد نوار پلاستیکی ، تا جایی که یادمه بسته های مدل های مختلف تلویزیون تو فروشگاه هایی که سر زده بودم بدون نوار پلاستیکی بودن حالا شاید چون به این مورد توجهی نداشتم الان اشتباه کنم . ولی اگر بسته بندی تلویزیون نوار پلاستیکی نداشت یعنی گارانتی سام سرویس نیست و نخرمش ؟
توی اینترنت دیدم که قدرت بلندگوی این مدل رو 3 وات نوشته بود . آیا این ضعیفه ؟ چون تا اونجایی که پرس و جو کردم این مدل تلویزیون خروجی اسپیکر هم نداره تا با صدای قوی تری از تلویزیون استفاده بشه و فقط میشه از هدفون استفاده کرد .
وارد هاب نمیشه و exe_001 رو می گیرهنقل قول:
هیچکودوم از محیط هاب کار نمی کنند به اینتر نت کانکته ولی گیر میده
نقل قول:
موقع خرید همونجا در حضور خودتون تلوزیون رو از جعبه خارج و تست کنید . روشن کنید . برگ گارانتی هم داخل جعبه تلوزیون هست . برای خود من تلوزیونی که ژانویه 2013 خریدم تولیدش برای سپتامبر 2012 ( 6 ماه قبل) بود. من هر چی جعبه آکبند سام سرویس دیدم دو تا نوار پلاستیکی دورش بوده بصورت عرضی. حالا ممکنه نداشته باشه . این بر اساس مشاهدات من بود . اکثرا قدرتش همین 3 وات هست و فکر کنم کفایت می کنه .
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما تنظیمات هاب را انجام دادهید ؟. بوسیله کابل یا وایر لس به اینترنت وصل شده اید!؟ آیا تلویزیون شما هنگام اتصال پیام بروز رسانی را می دهد.؟ جواب سوالهای مرا بدهید تا مشگل شما را چاره کنم.
نه- وایر لس- نه- راستی بهترین تنظیم تصویر از نظر رنگ و کنتراست . ... چیه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا تنظیمات شبکه را بدرستی انجام دادهید و برای تنظیمات رنگ و کنتراست به این تایپیک رفته و قسمت تعیین کنتراست را مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله چون تو منوی دستگاه کانکنشن رو درست نشان می دهد و به کره زمین وصل هستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات هاب تان را انجام بدهید.
Smart Hub
منو ← پشتیبانی ← Smart Hub
با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
توجه
Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.
برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.
اول با فلاش آپدیت کردم همه مشکلات حل شد مرسی
در مورد زیر نویس یکی توضیح می ده چطوری لود میشه چه فرمتی
مرسی
سامسونگ فقط زیرنویس srt همنام با فایل فیلم
ولی نباید اسم فیلم فارسی تایپ شده باشه:n07:
دوست عزیزنقل قول:
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
با سلام و صبح بخیر به همه دوستان
میخواستم بدونم سینمای خانگی روی کدوم پورت HDMI باشه بهتر TV 46-7770 و بعدش ----- روی کدوم یکی وضمنا میخواستم جهت آشنایی با انواع کابلهای HDMI لینکی بهم معرفی کنید انواع ورژن و قیمت هم باشه ممنون میشم
پورتهای HDMI که پشت تلویزیون دارم
HDMI IN 1 (DVI), HDMI IN 2 (ARC), HDMI IN 3 (MHL)
با سپاس فراون
دوست عزیزنقل قول:
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیونرا متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیرهیعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
در باره کابل
شک نداریم که بیشترین مشکل خریداران برای انتخاب یک کابل HDMI ، بحث قیمت کابل است !
کابل هایی با قیمت و مارکهای مختلفی در بازار وجود دارد . مثلا یک کابل 2 متری شاید از 5,000 تومان باشد تا 50,000 تومان .
کابل اچ دی ام آی از کنار هم قرار گرفتن تعداد بسیار زیادی سیم مسی تشکیل شده و دو طرف این رشته سیم های مسی ، به کانکتور ها یا همان فیش های HDMI وصل شده است .
تفاوت کلی کابل های موجود در بازار ، بیشتر بر روی نوع پوششی است که این رشته سیم های ریز مسی را در برگرفته و نوع کانکتور و اتصال دوسر کابل است .
بعضی از کابل های بی کیفیت ، انقدر پوشش ضعیفی دارند که نه تنها باعث جلوگیری از تاثیر نویز محیط بر روی انتقال صدا و تصویر نمی شوند بلکه ممکن است همان سیم های مسی ، بعد از مدتی باعث پارگی روکش کابل و یا قطعی سیم های مسی داخل کابل شوند.
از انعکاس نور می توانید به پستی و بلندی های موجود بر روی روکش پی ببرید و اینکه کاملا کابل های مسی درون آن ، بر روی روکش جا گذاشته اند .
البته برای پنهان کردن این مشکل نیز فکری شده است ! یک نوع پوشش پلاستیکی خشک و شکننده بر روی کابل ایجاد می کنند تا کیفیت بد کابل قابل رویت نباشد و البته نام "کابل زره دار" را بر روی آن گذاشته اند. اکثر کابل های زره دار ، زره آنها فقط برای پوشش عیب آنها ست . (کابل های مخابراتی مشمول این بند نمی شوند و اصلا واژه "زره دار" ابتدا برای کابل های مخابراتی استفاده شده است) .
زره موجود در روی کابل HDMI باعث می شود تا کابل محکم و ضخیم و سخت شود و نتوان آن را به راحتی خم و راست کرد تا کابل قطعی پیدا نکند و بدین وسیله شما متوجه کیفیت پائین کابل نمی شوید . اگر خواستید کابل زره دار تهیه کنید ، حتما کابلی را تهیه کنید که بتوانید آن را به راحتی خم و راست کنید و جنس روکش آن لطیف باشد .
مشکل دیگر ، اتصال کانکتورهای کابل است . ممکن است تمام رشته سیم ها به خوبی به کانکتور ها متصل نشده باشند و یا در اثر خشکی کابل ، این اتصال ها قطع شود و یا حتی شکل ظاهری کانکتور نیز مشکل داشته باشد و نتواند به راحتی با کانکتور HDMI تلویزیون ارتباط برقرار کند . در این صورت نمی توان از تمام پهنای باند کابل استفاده کرد و در نتیجه دانه هایی مانند برفک بر روی فیلم نمایش داده شود و فیلم های FULL HD یا 3 بعدی را که نیاز به استفاده از تمام پهنای باند کابل را دارند را یا نمی توان با آنها مشاهده کرد یا مدام تصویر قطع و وصل می شود .
فرق دیگر کابل ها هم در مارک آنها است .بعضی افراد دوست دارند که از هر چیزی ، مارک و برند معروفش را خریداری کنند . البته دقت باشته باشید که کالا با مارک تقلبی نیز در بازار بسیار زیاد است .
دوستان از شما کسی تا بحال تی وی سامسونگ را به ورژن نرم افزار 001020 ارتقا داده ؟ مشکلی تو زیر نویسها و منوی فارسی نداشتین ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد فقط کیبرد فارسی هاب ازبین میره:n26:
سلامنقل قول:
من 46ES8880 رو به ورژن 1020 آپدیت کردم مشکلی با زیرنویس نداشتم و سرعت استفاده از دست برای افزایش صدا و غیره نیز خیلی بهتر شده
در کل سرعت TV و عماکردش بهبود داشته
البته من KEYBOARD رو چک نکردم
کسی میدونه که برچسب کوچک آبی و قرمز رو از روی عینک سه بعدی باید کند یا نه؟(مدل تلویزیون ES6950 )
بله دوست عزیز اون پلاستیک اولیه عینکتونه حتما باید کنده شه:n04:
فقط برای محافظت شیشه کاربرد داره . یشنهاد می کنم فقط برچسب اون تعداد از عینکهایی را که استفاده داری جدا کن. اونهایی را هم که احیانا ازشون استفاده نمی کنی ، بدون باتری و برداشتن برچسب یه جای خشک و دمای معمولی نگهداری کن .نقل قول:
دوستان کسی لینک اپدیت تلویزیون سامسونگ مدل 55ES8880M رو داره ؟
تو سایت خود سامسونگ که چیزی نبود .
البته باید بگم این مدل با UA شروع میشه ولی وقتی همراه با همین UA سرچ میکنم کلا چیزی پیدا نمیشه !
ورژن حال حاضر TV خیلی قدیمی هستش اونقدر که حتی بازی Angry Bird هم اجرا نمیشه و میگه باید TV اپدیت بشه .
با خود TV هم اپدیت نمیشه و کلا رو صفر درصد میمونه میخوام از طریق فلش اپدیت کنم .
اپدیت مربوط به مدل 46 تفاوتی با 55 نداره ؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای این محصول ES8880M و نام گذاری اصلی ES8000M است و شما برای دریافت فریمور تان می توانید از سایت امارات دانلود کنید اینم نشانی سایت
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نمیدونه نرم افزار all share رو از کجا میتونم برا گوشی اندروید بگیرم
تو خود SAMSUNG APPS یا بازار می تونی سرچ و دانلود کنینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ازاین سایت دانلود کنید
اگه ممکنه درباره نحوه اتصال با wifi گوشی به سامسونگES6950 راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
این مراحل را انجام دهید.
Wi-Fi Direct
منو ← شبکه ←Wi-Fi Direct
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید. برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط Wi-Fi Direct پشتیبانی شده باشد. برای LED سری4500- 5600 می توانید از این عملکرد هنگام اتصال Samsung Wireless LAN Adapter استفاده کنید. ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Wi-Fi Direct این مراحل را اجرا کنید: ،
. 1 دستگاه Wi-Fi Direct را روشن کرده و عملکرد . Wi-Fi Direct آنرا فعال کنید
. 2 به صفحه Wi-Fi Direct بروید . شبکه← Wi-Fi Direct تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
. 3 دستگاه . Wi-Fi مورد نظر را انتخاب کنید
. 4 در دستگاه:Wi-Fi برای PBC :دکمه (WPS(PBC را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در
صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. – –برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی
دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. اگر می خواهید دستگاه را قطع کنید، دستگاه Wi-Fi وصل شده را انتخاب کرده و سپس قطع اتصال را انتخاب کنید.
عملکرد Soft AP
منو ← شبکه ← عملکرد Soft AP
با استفاده از این عملکرد می توانید تلویزیون را به دستگاه های موبایل وصل کنید در صورتیکه دستگاه موبایل شما ازWi-Fi Direct پشتیبانی نمی کند. صفحه عملکرد Soft AP به شما امکان می دهد تا گزینش ها را برای اتصال دستگاه های. Wi-Fi تنظیم کنید
عملکرد: Soft AP عملکرد Soft AP را روشن یا خاموش می کند. هنگامیکه عملکرد Soft AP روی روشن تنظیم شده، دستگاه های موبایل نمی توانند اسم شبکه تلویزیون را در فهرست اتصال خود. Wi-Fi پیدا کنند
من وقتی با مودم wifi وصل میشم کانکت میشه ولی هیچ استفاده ای نمیشه از اینترنت کرد.کسی میدونه چیکار باید کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز
شما اگر منوال تان را مطالعه کنید .دیگر لازم نیست که دنبال جواب بگردید.
اتصال شبكه بی سیم
برای LED سری 5600- 4500 برای اتصال تلویزیون به شبکه بی سیم، به یک مسیرگردان )راتر( یا مودم بی سیم و یک Samsung Wireless LAN adapter نیاز دارید )WIS12ABGNX ، WIS09ABGNX(
که به درگاه. US B در تلویزیون وصل می کنید Samsung Wireless LAN adapter به طور جداگانه به فروش می رسد و توسط فروشندگان برگزیده، سایت های Ecommerce و. Samsungparts.com عرضه می شود)ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( می توانید از طریق مسیرگردان )راتر( یا مودم بی سیم استاندارد تلویزیون را به LAN ، متصل کنید. این تلویزیون از پروتکل های IEEE 802.11a/b/g و n
پشتیبانی می کند Samsung استفاده از. IEEE 802.11n را توصیه می کند هنگاميكه فیلمی را با استفاده از
IEEE g 802.11 یا a/b پخش می كنيد، ممكن است كه فیلم به طور روان پخش نشود.
برای LED سری4500-5600 آداپتور LAN بی سیم Samsung و کابل رابط USB به صورت جداگانه به
فروش می رسند و توسط فروشندگان برگزیده، سایت های Samsungparts.com و Ecommerce عرضه
می شوند. ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای LED سری4500-5600 قبل از اتصال Samsung Wireless LAN adapter سری بررسی کنید که تلویزیون روشن باشد. )ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای 4500 -5600 LED هنگامیکه از یک اتصال از طریق هاب USB یا از طریق کابل رابط USB به غیر از کابلی که ارائه شده استفاده شود، ممکن است Samsung Wireless LAN adapter شناسایی نشود. )ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای استفاده از يك شبكه بی سيم، تلويزيون شما بايستی به راتر یا مودم بی سيم وصل شده باشد. اگر راتر یا مودم از DHCP پشتیبانی می كند، تلويزيون شما می تواند از DHCP ويا آدرس استاتيك IP برای اتصال به شبكه بی سيم استفاده كند. كانالی را در راتر یا مودم بی سیم انتخاب كنيد كه در حال حاضر از آن استفاده نمی شود. اگر در حال حاضر از کانال تنظیم شده برای راتر یا مودم بی سیم توسط دستگاه ديگری در نزديكی استفاده می شود، اين موضوع ممكن است موجب اختلال و قطع ارتباط شود. تلویزیون شما فقط از پروتکل های امنیت شبکه بی سیم زیر پشتیبانی می کند:
حالت اعتبارWPA2PSK ,WPAPSK ,WEP:
نوع رمزگذاری AES ,TKIP ,WEP :
اگر حالت Pure High-throughput (Greenfield)
802.11 n را انتخاب کنید و نوع رمزگذاری برای AP یا روتر بی سیم روی TKIP یا WEP تنظیم شود، تلویزیون Samsung در سازگاری با مشخصات جواز جدید Wi-Fi از این اتصال پشتیبانی نخواهد کرد. ،
اگر راتر یا مودم بی سیم شما از Wi-Fi Protected Setup(WPS پشتیبانی می كند، می توانيد از طريق
PBC پیکربندی دکمه فشاری PIN يا شماره شناسایی شخصی به شبكه وصل شويد WPS به طور خودکار SSID
و كليد WPA را در هردو حالت پيكربندی می كند. اگر مسیر گردان، مودم یا دستگاه تأیید نشده است، ممکن است به تلویزیون متصل نشوند. روش های اتصال: می توانید اتصال شبکه بی سیم را به چهار روش برقرار کنید.
استفاده ازتنظیمات خودکار )با عملکرد جستجوی شبکه خودکار(استفاده از تنظیمات دستی استفاده از WPS(PBC)
استفاده از Plug & Access
5600- سری 4500 LED توجه برای
ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.
هنگامیکه تلویزیون به Samsung Wireless LAN adapter متصل شده، ممکن است تصویر به نظر تحریف
شده بیاید یا بعضی کانال ها پارازیت داشته باشند. گر این مشکل پیش آمد، اتصال را با استفاده از روش های زیر
برقرار کرده یا با استفاده از کابل USB در محلی که تحت تأثیر اختلال رادیویی نیست،. Samsung Wireless LAN adapter را وصل کنید
روش: 1 اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از آداپتور زاویه قائمه.USB
برای اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از آداپتور زاویه قائمه USB مراحل زیر را دنبال کنید:
.1آداپتور زاویه قائمه USB را به Samsung. Wireless LAN adapter متصل کنید
. 2 انتهای دیگر آداپتور زاویه قائمه را به درگاهUSB متصل کنید.
روش: 2اتصال Samsung Wireless LAN adapter از طریق کابل رابط. برای اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از کابل رابط، مراحل زیر را دنبال کنید:
. 1 کابل رابط را به درگاه USB متصل کنید.
. 2کابل رابط و Samsung Wireless LAN adapter را متصل کنید.
.3 Samsung Wireless LAN adapter را به پشت تلویزیون و نزدیک به بالای آن با استفاده از نوار چسب
دوطرفه متصل کنید.
باز هم وصل نشد.البته با گوشی و لپ تاپ هم همین مشکلو وقتی به مودم wifi وصل میشم دارم.یه سوال دیگه اینکهتو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر قبلا به این سوال شما در یک تایپیک دیگر جواب دادم
من فیلم Inception رو با کیفیت 720 به TV وصل کردم راحت پخش کرد.ولی کیفیت 1080 رو وقتی وصل کردم مینویسه فرمت در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.فرمت هر دوتا MKV هست.در ضمن فیلم های دیگه با همین حجم (2.5GB) و با همین کیفیت رو راحت پخش میکنه با همین فقط مشکل داره.اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست
هفته پیش آپدیت جدید برای تلویزیون اومد و نصبش کردم ولی کیبورد فارسی همچنان اضافه نشده بود ولی امروز که رفتم تو اسمارت هاب دیدم کیبورد فارسی اضافه شده که از قبلی هم قوی تره و می تونه کلمات رو حدس بزنه. فکر کنم اسمارت هاب هم باید آپدیت می شده تا تغییرات کیبورد فارسی اعمال بشه.
دوست عزیزنقل قول:
لطفا مدل تلویزیون تان را هم ذکر کنید . برای اطلاع عموم و در ضمن من با تلویزیونم همچین مشگلی ندارم .مدل تلویزیون من au40es5600
دوستان من ی عدد UA46ES7770 دارم لطف میکنید لینک آخرین فریمور موجود و سالم و قابل استفاده برای دانلود و آپدیت کردن رو بدید ؟ :دی
با سپاس فراوان
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46es7770 و نام گذاری اصلی آن ua46es7500
جدیدترین فریمور این مدل
و فریمور دو ماه پیش
مدل من قدیمیه مال سال 2011 هست ولی کیبورد اسمارت هاب ربطی به مدل نداره. این موردو برای دوستانی گفتم که با آپدیت فرمویر کیبورد فارسیشون پریده بود.نقل قول:
سلام
سوال در مورد تلویزیون 7770 اسمارت 46 اینچ سامسونگ دارم
این بلوتوث تلویزیون چطور کار میکنه؟(کارایش چیه)
سینمای خانگی 3550 زیرنویس فارسی ساپورت میکنه یا نه؟
بلوتوث تلویزیون شما فقط برای اتصال عینک های 3D به تلویزیون هس.
راستش منم این مدل سینما رو دارم ولی تا حالا وقت نکردم از زیرنویس فارسیش استفاده کنم. حتما چک میکنم خبر میدم