هزينه شارژ خيلي بالا هست فكر كنم ؟ نه ؟نقل قول:
شنيدم هر كدوم 60 تومن يعني 4 رنگ بايد 240 بدي شارژ
Printable View
هزينه شارژ خيلي بالا هست فكر كنم ؟ نه ؟نقل قول:
شنيدم هر كدوم 60 تومن يعني 4 رنگ بايد 240 بدي شارژ
خیر دوست عزیز.نقل قول:
این پرینتر تک رنگ هستش نه رنگی.
برای شارژ اون هم حدود25.000تومن براتون هزینه داره اگه پور آمریکایی بریزین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من منظورم رنگی هستنقل قول:
شما پرینتر رنگی مد نظرتون هست؟؟؟نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟
میزان حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
سلام قصد خرید پرینتر خانگی و اقتصادی دارم
استفاده من پرینت متون و اسلایدهایی که همراه خودشان عکس داره و طوریکه تحقیقات کردم لیزری برایم خوبه
هزینه شارژ - نگهداری و کارتریجش پایین باشه و کارتریجش هم در بازار به وفور باشه.
کیفیت بالایی در چاپ نسبت به قیمت داشتهب اشه. سرعتش زیاد برام مهم نیست شاید هفته ای 100 صفحه چاپ کنم یا نه
قیمتش هم مسلما باید پایین پایین باشه.
شما چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
-----
یک سوال مهم:
ایران نیستم: چرا هزینه پرینت حدود 5 سنت و کاپی حدود 1 سنت هست؟ مصرف جوهر در پرینت کردن نسبت به کاپی بیشتره ؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
پرینتر تک رنگ مد نظرتونه یا رنگی؟؟؟
پرینتر شاید کمی مصرف بیشتری داشته باشه، اما فرق عمده کار در هزینه های نگهداری هستش!
بیشتر پرینترهای بازار یا کارتریج(و یا مخزن) یکبار مصرف دارن و یا اینکه دارای یک چیپ محدود کننده در استفاده های مکرر از پرینتر هستن(مثل بیشتر پرینترهای سامسونگ).
ولی دستگاه های کپی امکان شاؤز با پودرهای چاپ رو دارن که هزینه نگهداری رو به شدت کاهش میده.
تک رنگ میخوام و بیشتر استفادم متون و اسلایدهای پاورپوینت هست که گاها چند تا تصویر هم دارهنقل قول:
کیفیت برام مهمه چون گاها فونتش ریز میشه
چیزی باشه که هزینه نگهداریش کم باشه و من رو تو خرج نندازه
و اینکه 2-3 مدل معرفی کنید شاید اون چیزی که شما میگید تو بازار اینجا نباشه و هرکدام در دسترس بود بگیرم. تشکر ویژه
-----
لطفا قیمتش کاملا اقتصادی باشه و اینکه کیفیت پرینتش رو با Hp m2727 مقایسه کنید . چون این پرینتر رو تو دفترم دارم
ممنون
با سلام
لطفا یک پرینتر خوب سه کاره ( چاپ ، کپی ، اسکن ) لیزری سیاه و سفید معرفی کنید
میتونید یه سقف قیمت( به دلار یا تومان) اعلام کنید تا بشه بهتر مدل معرفی کرد؟؟؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
هفنه ای حد اکثر 50 برگنقل قول:
برای یه معازه کوچیک که تازه شروع به کار کنه
حدود 600 هزار ( اگه بیشتر یا کمتر شد خودتون بگید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...645.000نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی اگه میشه یه دونه بدون فکس معرفی کن چون فکس به کارم نمی آیدنقل قول:
بیشتر از 100 $ نشه. حالا کمتر یا بیشترنقل قول:
415.000... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز میشه قیمت روز + مرکزی برای فروش این پرینتر رو معرفی کنید گویا خیلی تو بازار کم شده :n27:نقل قول:
فکر میکنم بین320تا350قیمتش شده باشه.نقل قول:
تهرانید؟؟؟
بله .:n01:نقل قول:
یه پرینتر لیزری ساده و خوب نیاز دارم
سیاه سفید
شاید ماهی 20 تا برگ پرینت کنم .نمیخوام درد سر داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
بودجه هم بین 200-300 تومان
بیشتر باید توی پایتخت و ایران دنبالش باشین.نقل قول:
دقیقا نمیتونم بگم که برید کجا. ولی توی بازار موجود هستش.
فکر میکنم حوالی پوسف اباد(ابتدای سیدجمال از سمت اداره دامپزشکی) یه بار دیدم.
ولی شما پاساژهارو بگردین حتما پیدا میکنید.
این روزا صبح و شب مشغول کارم. شنبه صبح وقت بازار رفتن است. غیر از کانون 6000 اگر موجود نبود، چه گزینه خوب دیگری است. طوری نشود بروم 6000 نباشد و دست خالی برگردم :n02:
مرسی فقط یه سوال دیگه کارتریج اصلش باس چی باشه دادا ؟ چون گویا کارتریج تقلبی زیاد دارن .:n16:نقل قول:
خواهش میکنم دوست گلم.نقل قول:
کارتریجهای اصلی معمولا درون یک پک پلاستیکی هستش که باید با تیز بر بریدش!
کارتریجهای متفرقه معمولا بی نام نشونن و بسته بندی ندارن.
حتما حتما دقت کنید که کارتریج روی پرینتر سوار نشده باشه و بصورت جداو بسته بندی شده باشه.
اقا حمید شرمنده ما انقدر سوال می پرسیم :n02: گویا 6000 تو بازار تخمش رو ملخ خورده الان از 2 جا پرسیدم گفتن این رو ببر عین همونه .
Canon i-Sensys LBP6020
خواهش میکنم.نقل قول:
بله دوست عزیز، این دقیقا همون6000هستش منتها کمی به روزتر.
از لحاظ فنی تفاوت چشمگیری با هم ندارن و مدل بسیار مناسبی هستش.
سلام بر همگیشاید ماهی 100 تا 200 برگ بخوام چاپ کنم
من میخوام یه پرینتر بخرم بودجه ام تا 350تومن هست
لظفا راهنمایی کنید که کدوم مدل رو بخرم لیزری یا جوهر افشان؟
من فقط واسه چاپ برگه A4 میخوام و کار زیادی هم نمیخوام باهاش بکنم
اگه چند کاره هم باشه بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست خوبم.نقل قول:
کاربردتون چی هست؟؟؟
چاپ متن یا عکس؟؟؟
بیشتر چاپ متننقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم
پرینترهای لیزری بعد از چه زمانی باید کارتریج رو تعویض کنیم؟
نظرتون در باره پرینتر 2160 سامسونگ چی هست ؟
صفحه قبل موارد مصرفم رو گفتم
با این حال بهترین گزینه پرینترهای لیزری هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این موضوع متناسب با حجم کارتریج و به طبع اون مدل پرینتر، متفاوت هستش.نقل قول:
در این مدل پیشنهادی حدود1.600برگه رو میتونین با یه بار شارژ پرینت بگیرین.
360.000... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشهنقل قول:
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!
من مصرفم پاینه شاید سالی 600-700 تا باشهنقل قول:
سعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشه
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!
هزینه شارژ فکر نکنم زیاد برام فرقی بکنه
حالا به نظرتون خودش پرینتر خوبی هست؟
اگر امتیاز منفی خرید مجدد چیپ، در کنار شارژ کاتریج رو در نظر نگیریم، پرینتر خوب و باکیفیتی هستش.نقل قول:
سلام به همگی دوستان
قصد خرید یه 4 کاره لیزری سیاه و سفید با کیفیت رو دارم با حجم کاری 60 70 تا پرینت برای صدور فاکتور و 20 30 برگ فکس روزانه
ویژگیهایی که مد نظرمه اینه که در مقابل کار زیاد مقاوم باشه-به راحتی کارتریجش شارژ بشه -حتما گوشی داشته باشه و به طور کلی خرکار باشه
چنتا مدل مد نظرمه مثل پاناسونیک 2030 یا اچ پی 1214 و مدل 4223 سامسونگ
کدوم مدل بهتره ؟تا سقف 850 اگه گزینه بهتری که ویژگیهای بالا رو داشته باشه هم هست بهم معرفی کنید
سلام دوست خوبم.نقل قول:
دنبال پانتسونیک نرو که شدیدا پشیمون میشی. یک ریال هم ارزش ندارن پرینترهای این برند(و هم چنین فکسهای جدیدش!).
سامسونگی که ذکر کردین خوبه. ولی به مشکل تعویض چیپ میخورین.
بهترین مدل،1214 اچ پی هستش که واقعا سخت جونه. من خودم داشتم از این مدل. راحت میشه بهش اعتماد کرد.
سلام برای یک شرکت دنبال یک پرینتر خوب میگردم در حال حاضر دارن از دو تا پرینتر HP P3015 استفاده میکنن
حجم کاری تقریبا روزی 4 هزار فاکتور A5 هستش :n24:. و کل کار در مدت 4 تا 6 ساعت تموم میشه . پر واضحه که این حجم کاری برای این پرینترها زیاده و باعث خرابی تدریجی اونها شده .
حالا میخوام ببینم پرینتر سوزنی یا لیزری هست که بتونه جوابگوی این حجم کاری باشه تا جایگزین بشه یا خیر ؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟