هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .نقل قول:
قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .
AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟
Printable View
هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .نقل قول:
قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .
AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟
امروز تولد کـــسی است
کـــسی خوب
کــــسی که مثل هیچکس نیست
امروز تولد باباست
کوچه ما لطف و صفاست
بچه ها با شادی و شور
دلها همه پر از وفاست
خوش به حال شما
که تولدتان مبارک می شود
به شاد باش و
ایشالا که 100 سال زنده باشی
کیک من را بزرگتر ببرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که خوب می برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضای گل همگی از صمیم قلب تولدت را تبریک میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا قیکت یه هدفون بستگی به خیلی چیزها داره من قیمت دنون 310 رو تو آمازون 31 دلار دیدم ممکنه یه تک فروش 70 دلار هم بده ولی خوب بصورت رسمی که وارد نمیکنن البته تا اونجایی که من میدونم بنظر من تو این بودجه اودیو تکنیکا ام30 بهترین انتخاب هست با این موجودی و قیمتایی که تو ایران هست...نقل قول:
سلام خدمت دوستان،یه هدفون برای گوش دادن موسیقی میخوام و اول کیفت صدا و بعد بیسیم بودن برای من اهمیت دارن و بودجه ی من هم 600000 تومان است.
سلام. اگر حتما" باید بی سیم باشد Sennehiser RS 170 انتخاب خوبی است. اما اگر قید بی سیم بودن را بزنید انتخاب های خیلی بهتری دارید مثل Beyerdynamic DT880 Pro یا Sennheiser HD598.نقل قول:
موفق باشید.
آقا رضای عزیز بنده هم به نوبه ی خودم تولدتان را از صمیم قلب به شما تبریک می گویم و آرزوی موفقیت توأم با سلامتی برای شما دارم. در مورد قرار ملاقات هم هر چه زودتر اعلام کنید بهتر است (منظورم فاصله بین زمان اعلام و روز ملاقات است) چون من از شهرستان شهریار باید خودم را به تهران برسانم و به دلیل طولانی بودن مسیر و بسته بودن برنامه ریزی ام هماهنگ بودن کمی برایم مشکل می شود. ولی حتما" سعی می کنم در ملاقات شرکت کنم.
موفق باشید.
مرسی از لطف همه شما عزیزان
برای اینکه با برنامه پیش بریم و هماهنگ باشیم که کاربری به موقع نتونه برسه کسایی که علاقه مند حضور هستن فقط یک پیغام خصوصی بدن که متن اون روزها و ساعاتی هست که می تونن به یک قرار نهایتآ 3 ساعته برسن
مثلآ:
روزهای زوج برنامه ریزی خاصی ندارم
ساعات بعد از ظهر بین 5 الی 9
یا:
هفته آینده برنامه خاصی ندارم
اگه قرار صبح باشه عالی میشه
لطفآ خیل خلاصه و تلگرافی
بعد از مشخص شدن تعداد باید برای محل قرار مشورت بشه و برای اینکه دوستان مسیر زیادی رو طی نکنن توی همون پیغام خصوصی عنوان کنید:
فاصله مسیر حرکتی من تا مرکز تهران 1 ساعت هست
یا:
اگر قرار صبح باشه فصله زمانی من تا مرکز تهران 1 ساعته
ولی اگر بعدازظهر باشه فاصله من تا مرکز شهر 2 ساعت میشه
و برای محل قرار نظر سنجی انجام میشه هر چند که فعلآ محلی انتخاب نشده ولی سعی میکنیم که چند محل مناسب معرفی کنیم
همینجا از نمایندگی ها و فروشگاههای هدفون اگه تمایل به برگزاری این قرار در محل خاصی دارند اعلام کنن که هم دوستان با محصولات اونها از نزدیک اشنا بشن و هم تبلیغی مفید برای اونها باشه
چون بعضی از کاربرها دیر به دیر اینجا سر میزنن این پست در روزهای آینده یک بار دیگه اضافه میشه
یک توضیح:
دوستان هدف از این قرار صرفا اشنایی و دیدار از نزدیک هست لطفآ هدفونهای گرون قیمت و یا ارزان قیمت خودتون رو ملاک شرکت ندونید و هر کاربری که حتی تجربه ای هم از هدفون و Setup شخصی نداره می تونه توی این قرار حضور داشته باشه و از تجربه دوستان استفاده کنه چه بسا این قرار ایجاد کننده ارتباطهای صمیمانه تر در خارج از این فروم بشه
دوستان همه شرایط قرار به صورت نظر سنجی انجام خواهد شد پس احتمال اینکه نظر شما مورد موافقت قرار بگیره هست پس منتظر پیشنهاد شما هستیم
شما هم موفق باشید.
سلامنقل قول:
رضا خان تولدتون مبارک باشه.
امیدوارم سالهای سال زنده و پاینده و شاد باشین
یعنی شما هم متولد 21 تیری؟
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.
اینجوریه؟ :37::45:
چجوری؟:13:نقل قول:
همینجا از حسین جون و rave-87 عزیز تقاضا دارم حتما تو این ملاقات حضور داشته باشند ...کسانیکه واقعا از سالهای گذشته فروم رو تنها نگذاشتند و زحماتی زیادی برای ما کشیدند و از همشون متشکرم جای سیمور و فابیو و بقیه دوستان هم که نیستند خالی :(
آقا K77 تو تهران کرج کجا میشه گیر اورد؟
جمهوری رو رفیقم رفت گشت ی جا پیدا کرد اونم بدون گارانتی
سلام به همه ی دوستان
من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند :11:
راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟
سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...نقل قول:
در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
موفق باشید.
دوستان نظرتون در مورد
SennheiserOMX 680 Sports
چیه ؟
از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟
سلام. معذرت می خوام بابت پست بی ربط
من هفته آینده یک سفر به چین دارم و چند روزی پکن می مونم. می خواهم برای خودم پلیر سانسا و آمپلیفایر تهیه کنم... اگه کسی تمایل داره به من بگه شاید بتونم با خرید چند تا سانسا کلیپ تخفیف بهتری بگیرم... با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید....
من اغلب از winamp استفاده می کنم و اکولایزر و پری آمپ رو خاموش نگه می دارم. ولی به نظرم صدای winamp یکم تیزه و در عوض صدای jetaoudio کمی تودماغی... پلاگین ها چقدر می تونن رو صدا تاثیر مثبت داشته باشن؟! اگه ممکنه پلاگین های رایگانرو معرفی کنید... البته فکر کنم تو تاپیک مسائل حاشیه ای صدا باید ادامه بدیم....نقل قول:
ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
=========================
MediaMonkey
foobar2000
هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه
دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه
شما هم موفق باشید.
سلام. منظور از این که این مدل هدفون ورزشی است یعنی این هدفون نسبتا" خوب در گوش قرار می گیرد و ضد عرق و تا حدی ضد آب است. بنابراین تفاوت چندانی از نظر صدا با سایر هدفونها نخواهند داشت البته کمی در پخش جزئیات دقیق صدا ضعیف هستند چون در هنگام ورزش خیلی جزئیات ریز صدا مورد توجه نیستند.نقل قول:
به دلیل قابلیتهای اضافه این مدلها قیمت آن ها از مدلی با صدای مشابه ولی غیر ورزشی بالاتر می رود و چندان پیشنهاد نمی شود زیرا شما می توانید همان صدا یا حتی بهتر از آن را از مدلی ارزاتتر بشنوید.
موفق باشید.
مدیا مانکی رو دانلود کردم. تفاوت کاملا محسوسه و صداها به صورت airy و خیلی وسیع به گوش می رسه، صدای سنج ها واقعا محشر شده... خیلی ممنونم از معرفی این برنامه...نقل قول:
هدفون فول سایز میخام و کاربرد هم فقط برای موزیک هستنقل قول:
Audio-Technica SJ11نقل قول:
Sennheiser HD201
این دو مدل مناسبند.
سلام دوستانی که اطلاع دارن بی زحمت راهنمایی کنن منو:
میخواستم یه earphone حدود 100 تومن بگیرم ترجیحا از برندای klipsch, sennheiser, shure اما اگه چیزه دیگه ای هم خوب بود ممنون میشم بگید
سبکی هم که گوش میدم کلاسیک،اینسترومنتال،دوم متال و دث متال یا گاتیک و کانتری هست و بعضی اوقاتم شاید برای فیلم ازش استفاده کنم
در ضمن به مسئله پورتیبل بودنش توجه بشه چون زیاد اینور اونور میرم
ممنون
سلامنقل قول:
ببخشين اصلا دوست ندارم اينطوري بگم ولي انتظارتون از يك هدفون 100 هزار توماني براي اين سبكها امكان پذير نيست.
يعني حتي فكر نكنم هدفونهاي داخل گوشي 800 دلاري هم اين سبكهارو با هم پوشش بدن.
شايد هدفونهاي فول سايزي بعضي از اين سبكهارو بطور كامل و بعضي ها رو بصورت نصف نيمه درايو كنن ولي هدفونهاي داخل گوش پرتابل با soundstage محدود و صداي بستشون (در مقابل فول سايزها) نه به درك كلاسيك و انسترومنتال ميخورن و نه گوتيك كه تقريبا هيچ هدفون فول سايزي از عهدش به طور كامل بر نمياد چه برسه به داخل گوشي.
البته ببخشين من كمي اطلاعاتم ناقص هست و كمي هم انتظاراتم از درايو شدن هدفون و ساپورت شدن سبكها با هدفون زياد هست و ممكنه شما با هدفون مناسبي به انتظاراتتون برسين .
در هر صورت اميدوارم دوستان و اساتيد هدفونهاي مناسبي رو بهتون معرفي كنن.
من هدفونهاي داخل گوشي مناسب سبكهاي مورد نظرتون رو اينطور ميتونم معرفي كنم
كلاسيك و انسترومنتال = sennheiser ie800 و sony ex1000 و etymotic er4 و jh audio jh13
سبك گوتيك = با توجه به تغيير تنظيمات توناليته صدا و درايوهاي خاصش akg k3003 و فكر كنم jh audio jh16 و شايد هدفونهاي hifiman و Unique melody
براي متال و دث متال = sennheiser ie80 و monster turbine copper و ....
البته بدون در نظر گرفتن قيمت هدفونها و بدون نياز به امپ براي درايو شدن هدفونها بعنوان مثال عنوان شد.
با تشكر
ببینم کاری میکنم برای همیشه بن بشم
آخرین فراخوان برگزاری اولین دوره صدای شخصی
------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در قرار همین هفته دارند زودتر اعلام آمادگی کنند که فرصت برگزاری به دلیل مشکلات زمانبندی محدود هست.
و خبر جدید اینکه در این قرار ، سایت مرجع و تخصصی هدفون به زبان فارسی برای اولین بار به صورت عمومی معرفی میشه و آماده استفاده و در دسترس همه خواهد بود.
که این خبر افتخاری هم برای من و هم برای همه کسانی هست که زحمت ایجاد و راه اندازی رو کشیده اند.
و خبر دیگه اینکه موسس این سایت فارسی هم حضور خواهند داشت که باعث خوشحالی خواهد بود. ایشان از استعدادهای بسیار جوان، خوش فکر و آینده دار هستند.
منتظر اعلام آمادگی شمایی هستیم که با حضور صمیمانه تان باعث گرمی صد چندان اولین قرار دوستانه خواهید شد.
چند نکته:
مشخصات فردی هر کاربر به هیچ عنوان درخواست نخواهد شد.
شما به عنوان میمهان حضور خواهید داشت و هیچ نوع اطلاعات شخصی میهمانان در هیچ محلی ذکر نخواهد شد.
تنها روش ارتباطی با شما تا لحظه برگزاری فقط از طریق پیغام خصوصی خواهد بود.
در محل برگزاری ، شما در نهایت به نام کاربری معرفی خواهید شد البته فقط در صورت تمایل شما.
هیچ هزینه ای درخواست نخواهد شد.
این پست آخرین فراخوان برگزاری دوره اول خواهد بود و تا چند روز آینده زمان و تاریخ و محل برگزاری فقط به دوستانی اعلام خواهد شد که اعلام آمادگی کرده بودند.
شما هم موفق باشید.
بله راستش خودمم میدونم که خیلی کم دارم هزینه میکنم ولی وسعم بیشتر نمیرسه:41::45:نقل قول:
باز اگر تو این سبکها و 100 تومن earphone که بهتر باشه معرفی کنید ممنون میشم
نه نه اصلا منظورم اين نبود دوست عزيزنقل قول:
منظورم اين بود كه هدفونها معمولا توان ساپورت يك سبك رو دارن . شما هر كدوم از سبكها براتون اولويت داره بفرمايين مناسب با اون براتون هدفون معرفي بشه و با همون براي سبكهاي مشابه و نزديك هم ميتونين استفاده كنين .
آهان:31:نقل قول:
راستش بیشتر کلاسیک بعد دوم متال بقیه هم تقریبا تو یه لول هستن
بیشتر سازهایی که گوش میدم پیانو، ویولن و گیتار هست
اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0نقل قول:
یک نکته ایی رو اضافه کنم، که شاید بهتون کمک کنه که بدونین زیاد اوضاعتون بد نیست:46:
سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم
این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)
از اینجاست که این جملۀ توی امضای بنده نشأت می گیره:
این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.نقل قول:
It is easy to get caught up in the equipment and lose sight of the main reason we got involved in this crazy hobby - the music. You can enjoy music equally as much on a $80 pair of headphones as an $800 pair
یادش بخیر، وقتی داشتم اینجا رو می خوندم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن
با سلام خدمت دوستان.
من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم
سلام ،از کاربران محترم مخصوصا جناب آقای salar_221 میخوام که یه هدست مناسب تا ۵۰۰۰۰۰ هزار تومن برای گوش گرفتن آهنگ با موبایل (Galaxy s3) معرفی کنن
،البته بدم نمیاد بدون سیم باشه ولی اول کیفیت صدا برام مهمه،و صدای بیس آنچنانی هم نمیخوام ولی میخوام صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه ،مارک هم اصلا برام مهم نیست.
و فول سایز هم باشه،در آخر باید این موضوع رو بگم که من آماتور هستم و به خاطر کارام در مورد موسیقی آماتور باقی میمونم ولی هر شب ۴۵ دقیقه و ۱ ساعت هم موقع ورزش
آهنگ گوش میدم ،منظور این که اگه یه چیزی مثل jabra sport bt هم با توجه به موارد گفته شده و تجربه دوستان کار ما رو را میندازه دیگه اضاف خرج نکنم،متشکرم.
بله حرف شما به نظر منم کاملا درسته و اصالت موسیقی مهمترین چیز هست و آدم باید بتونه موسیقی خوب رو درک کنه.نقل قول:
راستش فعلا کسی نیست که بتونه واسم بیاره، توی ایران چی پیشنهاد میکنید؟
سلام برادرنقل قول:
خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
در مورد توضیحاتی که دادین و قبلا هم بحثهایی در این باره داشتیم من کاملا منظور شما رو متوجه هستم فقط برای اینکه این دوست عزیز هم بهتر بتونن درکی از تفاوت هدفونها رو داشته باشن به توضیحاتتون اضافه میکنم :
که درسته هدفون درک موسیقی و لذت بردن از اون هست ولی انتخاب هدفون مناسب با سبک مورد نظر و اینکه هدفون ما توانایی هایی داشته باشه که بتونه تحریر ها وتکنیکهایی که در موسیقی تولید شده رو با حداکثر وفاداری (high fidelity) بگوش ما برسونه مهم هست.تمامی ریزه کاریهایی که هنر مندان با زحمت زیاد برای لذت بردن ما تو استودیو انجام میدن بعضا با هدفونهای نا مناسب بکلی نشنیده میشن و گویی هرگز وجود ندارن .برای مثال (البته شاید مثال درستی نباشه ولی همین بذهنم رسید) اهنگ could i have this kiss از ویتنی هیوستون و انریکه رو با دو تا هدفون قوی و ضعیف امتحان کنین و به صدای ویتنی تو هر دو هدفون خوب دقت کنین.با هدفون معمولی فقط یک اهنگ معمولی و ریتمیک دارین ولی با هدفون قوی تر میتونین دقیقا صدای ویتنی رو در اوجش که با چه زیبایی رو یه نت ها قرار میده رو بشنوین و واقعا لذت ببرین.یا حتی رو صدای ویولن معمولا هدفونها برای پخش فرکانسهای سیم می کم میارن یا سیم سول که صدایی نصیحت کننده داره که معمولا حس بطور وفادار منتقل نمیشه ولی با هدفون مناسب حتی اگه تو مسترینگ کوچکترین ضعفی باشه حتی صدای کشیدگی انگشت رو سیم هم شنیده خواهد شد که واقعا نزدیکی به صدای زنده رو تداعی میکنه.
دیگه خلاصه کنم به اینکه بعضا ارزش داره برای سرگرمی که اینطور میتونه لذت بخش باشه کمی هم از هزینه هاش چشم پوشی کنیم تا بهتر بشنویم و بهتر درک کنیم.
با تشکر
بله سالار جان با حرف شما هم موافق هستم( در کل فقط نقش من اینجا اعلام موافق بودن هست:31::27:)نقل قول:
منم برای همینکه بتونم بیشتر ریزه کاریها رو گوش کنم و موسیقی لذت بیشتری داشته باشه میخوام بهترین هدفون که با این مقدار پول بگیرم رو پیدا کنم
من تا قبل از اینکه بیام تو ای تالار زیاد راجع به هدفون اطلاع نداستم ولی بعد از اینکه کمی اینجا تحقیق کردم دیدم واقعا چه دنیای وسیعی داره لامصب از هر درش چنتا دره دیگه باز میشه
راستی نظرتون راجع به ie8 sennheiser چیه؟ و اینکه se215 shure چطوره و حدودا چنده؟
سلامنقل قول:
شما خوب هستین که ایشالله؟
درسته فقط یک چیز رو تأکید کنم، من نگفتم هرچقدر هدفون که ضعیف باشه؛ بلکه منظورم این بود که توی بازار امروز اگر کسی زیر 200 دلار خرج کنه برای هدفون توی گوشی، بیش از 85 درصد چیزی رو که قراره از دقت صدا دریافت کنه باهمین دریافت می کنه , و دیگه نیازی به خرج 1000 دلاری نیست؛ این تازه وقتیه که داریم سر دقت صدا صحبت می کنیم، اینکه چقدر تفاوت توی درک ما از موسیقی دارن رو توی پست قبل نظرم رو گفتم. (پس الأن فقط می خوام نظرم رو در مورد دقت صدا و تفاوت هدفون ها توی نشون دادن دقیقترین صدا بگم.)
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به عنوان یکی از معتبرترین منابع قبول کنیم
یک نگاه گذرا به این نتیجه گیریش
نشون میده که تفاوت حتی توی شنیدن دقت صدا اونقدر هم زیاد نیست
فقط کافیه طرف بدونه از صدا چی می خواد و بره دنبال هدفون مناسب
اگر کلاسیک بازین، انتخاب Fischer Audio DBA-02 با قیمت 180$ نزدیک 90 درصد چیزی رو که قراره Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors (به عنوان طبیعی ترین هدفون تو گوشی موجود) رو بهتون بده رو همین میده
اگرم قضیه مقایسۀ فول سایزها با داخل گوشی هاست، حتماً توصیه می کنم نگاهی به اینجا بندازین
هرچند توی لینک بالا، بهترین داخل گوشی ها حضور ندارن ( Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors و westone es5 و jh13 و unique melody miracle ) ولی به هر حال از بین بهترین فول سایزها، لااقل lcd2 حضور داره
Ranking Chart - EP-10 Plus with no EQ
Quality: 1 = best, 5 = worst; Quantity: 1 = most, 5 = least
Headphone Bass Mids Treble Quality Quantity Quality Quantity Quality QuantitySM3 5 3 4 1 4 5EM3 Pro 4 5 2 2 3 3EP-10 Plus 2 1 5 3 5 4Tesla T1 3 4 3 5 2 1LCD-2 1 2 1 4 1 2
Ranking Chart - EP-10 Plus with EQ on
Headphone Bass Mids Treble Quality Quantity Quality Quantity Quality QuantitySM3 5 3 5 1 5 5EM3 Pro 4 5 2 2 3 3EP-10 Plus w/EQ 2 1 4 3 4 4Tesla T1 3 4 3 5 2 1LCD-2 1 2 1 4 1 2
Rating Chart
SM3 is the baseline. From 1 to 100, 100 being best/most
Headphone Bass Mids Treble Total Quality Score Quality Quantity Quality Quantity Quality QuantitySM3 50 50 50 50 50 50 150EM3 Pro 60 45 75 46 70 60 205EP-10 Plus 80 80 45 50 40 45 165EP-10 Plus (with EQ) 90 70 57 43 57 56 204Tesla T1 70 55 75 38 85 85 230LCD-2 95 60 85 45 90 65 270
نقل قول:
متأسفانه آشنایی من با موجودی بازار ایران خیلی محدوده؛ آقا سالار منبع معتبرتری هستن
سلامنقل قول:
اصلا هدفون قدیمتون با اینیکه انتخاب کردین قابل مقایسه نیست.
فعلا با توجه به وضعیت بازار و قیمتها بهترین انتخاب رو انجام دادین بیشتر از این نظر که هدفون z1000 با توجه به خرید قبل بوده و با دلار دولتی 1200 وارد شده که قیمت خیلی مناسبی داره که حتی اگه رغبای این هدفون بهتون معرفی بشه که بهتر از این باشن چیزی حدود 2 برابر z1000 با توجه به قیمت دلار امروز قیمت خواهند داشت.در ضمن این هدفون با بهترین مواد موجود در دنیا با دوام طولانی مدت ساخته شده که حداقل 7 سالی رو بدون وارد شدن ضربه مهلک بهش براتون کار خواهد کرد چون درایو این هدفون liquid polymer crystal هست استحکام بسیار بالایی داره که با فولاد مقایسش میکنن.
در کل هدفون خوبی انتخاب کردین.
موفق باشین
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه سورس پلیرتون منبع پرقدرت و با کیفیتی نیست.چند تا توصیه خواهم کرد که با بودجه ای که در نظر گرفتین بهترین صدا رو بتونین تجربه کنین.البته با همین سورس هم میتونین استفاده کنین ولی از تمام توان هدفونتون نمیتونین بهره ببرین.
بنظر من اول یک سورس پلیر قوی پرتابل مثل پلیرهای سانسا یا cowon انتخاب کنین که بتونین حتی فایلهای با کیفیت flac و یا اکثر فایلهای lossless رو بتونین پخش کنین.
در مرحله بعد انتخاب هدفون هست که متاسفانه برای درایو هدفونهای فول سایز نیاز به امپ هست که حتی انتخاب امپ پرتابل مناسب با توجه به وضعیت بازار کار مشکلی هست که میتونین به جای درگیر شدن با این وضعیت هدفون داخل گوشی مناسب انتخاب کنین .بعد از انتخاب سورس که میتونین با حدود 150 هزار تومان تهیه کنین اگه هدفون فول سایز بخواین بنظر من از هدفونهای audio technica m50 و یا akg k99 و beyerdynamic dt 770 یا dt990 ... چند مدل دیگه که البته بدون امپ بطور کامل درایو نمیشن (مخصوصا با گوشی جدید تون) میتونین تهیه کنین
و اگه تصمیم گرفتین داخل گوشی انتخاب کنین (که توصیه میشه) با توجه به بودجه ای که اعلام میکنین میتونین از هدفونهای sennheiser مثل cx300II و چند مدل با کیفیت از akg مثل k370 و با افزایش بودجه مدل بسیار خوب ex1000 از سونی و چندین هدفون مناسب دیگه با توجه به بودجتون معرفی بشه که براحتی از داخل ایران تهیه کنین.
فعلا در مورد سورس و نوع هدفون تصمیم بگیرین تا نسبت به انتخابتون بهترینهای موجود بهتون معرفی بشه.
با تشکر
سلام رضا عزیزنقل قول:
خسته نباشی داداش
من که خیلی دوست داشتم بیام و شما رو ببینم از نزدیک و مخصوصا سالار جون رو ولی متاسفانه نشد انشالله گرد همایی های بعدی
در مورد اون دوست جوانمون هم که واقعا انسان شریفی هستند آرزوی بهترین ها دارم
امیدوارم که کارش بگیره و به سرعت جزو بهترین ها بشه البته با کمک شما امکان پذیره و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و باقی دوستان
خوش بگذره به همه دوستان جای ما رو هم خالی کنید
عکس هم دوست داشتید بگیرید:31: