معمولا اینطوره دیگه.از محتویاتش میشه فهمید مربوط به کدووم برنامه ها هست.پاکشون کنید مشکلی پیش نمیاد.البته یه موقع اگه گوشی روت هست فایلهای سیستمی رو اشتباهی پاک نکنید.نقل قول:
معمولا اینطوره دیگه.از محتویاتش میشه فهمید مربوط به کدووم برنامه ها هست.پاکشون کنید مشکلی پیش نمیاد.البته یه موقع اگه گوشی روت هست فایلهای سیستمی رو اشتباهی پاک نکنید.نقل قول:
فکر نمیکنم بشه.لایو والپیپر استفاده کنید.نقل قول:
برنامهAnimGIF Live Wallpaper از اینترنت بگیر روی گوشیت نصب کن تو سایت که گفتن کاری که شما میگین رو انجام میدهنقل قول:
سلام
فلش پلیر ریختم اما فایل swf اجرا نمیشه، چه کنم؟
یکی از دوستان لطف کنه mA رو از روی شارژر پی برای من بگه:n16:
دوتا برنامه واستون آپ کردم با اینا امتحان کنین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
انگار اپدیت جدید 611b154 واسه Xperia P اومده.
کجا باید دانلود کنم و چطوری بریزم رو گوشیم؟
یعنی این آپدیت ، نسخه جدید اندروید هست؟
این که قدیمیه!!نقل قول:
یه چرخ میزدی تو سایت پیدا میکردی!
این نسخه ای که شما گذاشتید آخرش 75 هست. ولی تو سایت سونی نسخه 54 هست!نقل قول:
نسخه ای که شما گذاشتید اصلیه؟
آره داداش. الان رو گوشی خودم نصبه.نقل قول:
منبع :
امکان داره این گوشی به انروید 4.2 اپدیت شه؟
اگه نشه هم کاستوم به احتمال زیاد واسش میاد.
با سلام.
من با گوشیم هر موقع دانلود می کنم و میخوام فایلهای دانلود شده رو با کامپیوتر ببینم نیستشون!
یعنی با Astro تو گوشیم فایله هستش اما وصلش می کنم به کامپیوتر فایله اصلاً موجود نیست.
خواهش می کنم کمک کنید. خیای خیلی فوریه.
ای بابا!نقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده؟
چه خاکی بریزم به سرم؟:n03:
دوست عزیز
برید تو مسیر زیر
تنظیمات و بعد قسمت اکسپریا و بعد connectvity / usb connection mode روی هر موود بود تغییرش بدید ببینید مشکل حل میشه
خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
دیروز تنظیمی که گفتید انجام دادم، مشکلم حل شد.
اما امروز بازم همون مشکل رو دارم. هر چی USB Connection Mode رو تغیر میدم فایلهای دانلود شده رو کامپیوتر نمیان!!!:n03:
خواهش می کنمنقل قول:
شما با یه فایل منجیر هم این تغییرات هم ایجاد کنید احتمال زیاد حل میشه خودم مشکل مشابه شما داشتم
مسیر فایل های حافظه گوشی با فایل منیجر به mnt تغییر بدید که از این مسیر به فایل های شما دست رسی داشته باشه
و موود گوشی تو حالت حافظه جانبی بزارید نه رو حالت ترانسفر
ممنون.نقل قول:
اتفاقاً مسیر فایلهام و مسیر فایلهای دانلود شده نرم افزار Downlad Managerم mnt هست.
موود گوشی تنظیمش کجاست؟ Xpeia P حافظه جانبی نداره. همش حافظه داخلی هست.
دقیقا نمیدونم اگه تو این گوشی ها چه جوریه :n28: ولی اگه حالت دیگه ایی به غیر از mnt وجود داره روی اون ست کنیدنقل قول:
همون مسیر تنظیمات و اکسپریا usb connection mode
نرم افزاری واسه انتقال فایل ها از گوشی به کامپیوتر هست که تمام فایلهای گوشی رو نشون بده و مشکل منو حل کنه؟
با خوده برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه به حافظه اصلی گوشی دست رسی داشته باشید
اگه اشتباه نکنم تو خوده گوشی این برنامه هست زمانی که با کابل به پی سی وصل می کنید ازتون سوال میپرسه که نصب بشه یا نه
اونم نصب کردم نتیجه نداشت:n28:نقل قول:
شرمنده :n30: راه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه :n14:نقل قول:
رووت هستید؟
با روت اکسپلورر تست کنید
از اپ AirDroid استفاذه کنید، انتقال فایلها با سرعت خیلی بالا و کنترل سایر قسمت های گوشی رو ممکن میکنه، از طریق WiFi و یک مرورگر اینترنتی
متاسفانه روت نیست.نقل قول:
سپاسگزارم . :42:نقل قول:
واقعاً عجب نرم افزار با حالیه. عشـــق کردم :n09:
کار با این نرم افزار چطوریه؟نقل قول:
نرم افزار رو باز کنیدنقل قول:
بعد توی نرم افزار مثلا یک IP بهتون داده
اون رو بزنید تو مرورگر . Accept کنید و تمام
باطری non-removable دقیقا چیه؟ بیرون نمیاد؟ چه فایده ای داره؟
بیرون نمیاد ، به دردی هم نمیخوره ،فقط ساختار رو یک تیکه میکنه .
مشکلی هم پیش نمیاره
دوستان کسی Real Racing 3 رو روی این گوشی اجرا کرده؟
سلام..نقل قول:
دوست عزیز این بازی روی اکسپریا نئو هم اجرا شده.. چه برسه به این:n02:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
سال نو هم مبارکتون باشه
دوستانی که با زردی صفحه نمایش و کمتر شدن کیفیت نمایش هنگام افزایش نور صفحه نمایش مواجه هستندو توجه کنند که این ایراد فقط بخاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های سونی هستش و صفحه نمایششون هیچ ایرادی نداره
من خودم هم همینطوری بودم و از این گوشی شکایت میکردم و خوشم نمیومد ولی با نصب یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاستوم و تست افزایش نور زمینه متجوه شدم که خیلی هم درست و با کیفیت کار میکنه
رامی که نصب کردم MIUI v4 هستش، پیشنهاد میکنم حتما نصب و تست کنین
واقعا دارم لذت میبرم از صفحه نمایشش
من هر موقع از شهر خارج میشم تو جاده که آنتن میره و میاد خیلی وقت ها یه R کوچولو ، گوشه علامت سیگنال آنتن میاد. این یعنی چی؟
اگه تو این حالت مکالمه کنم هزینش چطوریه؟
نقل قول:
با سلام
بالاخره ميشه يا نميشه؟! جواب شما دوپهلو بود! اول گفتيد چرا نشه و بعد مي گيد به GPRS وابستگي داره!!!!!
دوستان برای نصب ریکاوری روی بیلد نامبر75 روت شده چیکارباید بکنم؟بوت لودر هم بازه
دوست عزیز من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتون گفتم که جی پی اس گوشی های موبایل از فناوری AGPS استفاده می کنه که در صورت استفاده از اینترنت، دقت و سرعت بهتری خواهد داشت.نقل قول:
هم چنین در مورد نقشه های آفلاین گوگل مپز خدمتتون توضیح دادم.
آخ جون، رام 4.1.2 هم اومد. :n06:
اوه! ایول، جایی هست بشه دریافتش کرد و آفلاین نصب کرد؟