پارس جدید elx هنوز به بازار نیومده ,شیشه هاش هم ضد اشعه هست +امکانات پارس elxنقل قول:
این مدل دیگه قرار نیست با همون موتور زانتیا یعنی l4 تولید بشه و با موتور xum روانه بازار خواهد شد
Printable View
پارس جدید elx هنوز به بازار نیومده ,شیشه هاش هم ضد اشعه هست +امکانات پارس elxنقل قول:
این مدل دیگه قرار نیست با همون موتور زانتیا یعنی l4 تولید بشه و با موتور xum روانه بازار خواهد شد
نقل قول:
به نظر من بهترین انتخاب توی خانواده پارس همونelx هست
ای ال ایکس هم داخلش کرم رنگه +کامیوتر سفری ,صندلی های برقی ,رینگ آلومینیومی
این لینک دومی که گذاشتید اصلا معتبر نیست
این خبر پارس elx جدیده که دربارش گفته شده در صورتی که توی اون عکس موتور l4 ثبت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اون عکس رو من از کاتالوگ سایت ایران خودرو شات گرفتم و آپلود کردم.
به هر حال، اگر قیمت صفر همین مدل فعلی 30 باشه کارکرده رو میشه با 25 پیدا کرد تمیز ش رو؟
بله حتما پیدا میشه به راحتینقل قول:
اصئلا پارس ELX نمونه های تمیز و سالمش زیاد پیدا میشه اما فروشندش کمه چون هرکسی داره راضیه
ممنونم از کمک شما، به عنوان سوال آخر، آیا این ELX فول آپشن همونطوری که توی کاتالوگ سایت هست موتورش زانتیاست و یا همانطوری که دوستمون میگن XUM ه ؟نقل قول:
و اینکه ممنون میشم بهم قیمت بدید کارکرده تمیز. مثلا با 23 تومن میشه پیدا کرد ؟
اون ELX که منظور شما هست با همون موتور زانتیاست و اونی که دوستمن گفتن با موتور XUM در آینده تولید خواهد شد هنوز خبری ازش نیست.نقل قول:
با 23 میلیون تومان مدل 89 راحت گیر میاد.
تذکر : دوست من دقت کنید در تاپیک مخصوص به خودش مشاوره بگیرید
این تاپیک همونطور که از اسمش پیاست خرید تا 10 میلیون تومان هست
ما داریم بالای 20 میلیون تومان صحبت میکنیم.
انشالا دفعه دیگه فراموش نکنید.
موفق باشید
تويوتا كرونا و كارينا چجور ماشينايي هستن ؟
تویوتا کروناهای قدیمی که در کشور هستن سال تولیدشون بین 1987 تا 1992 بود که در انواع 2 در کوپه - 4 در سدان و 5 در ااستیشن و با پیشرانه 4 سیلندر 1500 , 1600 , 1800 و 2000 CC عرضه شدن.نقل قول:
که نمونه های موجود در ایران از نوع 2000 CC هستن.
در کل تویوتا کرونا تا سال 2001 تولید شد.
تویوتا کرولا رو میشه برادر کرونا دونست چون اتومبیل هایی هم سطح هم بودن که به مراتب کرولا تونست از محبوبیت بهتر و عملکرد بهتره بهرمند بشه و کلا جای کرونا رو گرفت و تا همین امروز هم تولید میشه.
تویوتا کارینا هم یکی دیگر از سدان های قدیمی تویوتا که نمونه های موجود در ایران بین سال های 1981 تا 1988 تولید شدن.
کارینا هم به صورت سدان و استیشن با موتور 4 سیلندر با حجم موتور 1500 و 1600 و 1800 عرضه شد.
از نظر ابعاد هم از کرونا بزرگتر بود.
تعداد زیادی از این مدل در دهه 60 شمسی از کشورهای کویت و عراق دارد کشورمون شد.
تویوتا کارینا تا سال 2001 هم تولید تولید شد.
حالا ارزش خريدن دارن ؟نقل قول:
بستگی به بودجه شما و ملاک های شما برای انتخاب خودرو دارهنقل قول:
در ضمن اینم بگم قطعات و لوازم یدکی این مدل ماشین ها دیگه مثل سابق اصلی و با کیفیت نیستن
کسی نیست جواب منو بده؟!!
با حدود 15 تومن پارس، پایه گاز میشه گرفت؟؟ تندر 90 چطور؟؟نقل قول:
الان برای 206 تیپ 5 ، که تمیز و سرحال باشه، مدلش یکم پایین بود یا رنگ بود عیبی نداره، ولی ظاهر و باطن به شرط باشه و تمیز باشه...
حداقل چقدر باید در نظر بگیرم؟؟
میانگین مصرف تیپ 5 چقدره حدودا؟؟
با این قیمت چی پیشنهاد میشه؟؟
با 15 میلیون تومان تندر 90 تیپ E1 مدل 86 میشه پیدا کرد.نقل قول:
پارس دوگانه سوز مدل 84 یا 85 میشه پیدا کرد.
تیپ 5 مدل 84 هم پیدا میشه با 15 میلیون تومان
منظور شما از پارس دوگانه سوز، با موتور EF7 است؟؟
نقل قول:
پارس با موتور EF7 نداریم دوست من
موتور فعلا روی سمند هست فقط
منظورم همون پاس ای معمولی دوگانه سوز با موتور قدیمی 1800 CC هست.
سلام
pk مدل 83 انژکتوری چه قیمته؟
PK مدل 83 قیمت حدود 4 میلیون توماننقل قول:
خیلی باید تمیز باشه وگرنه نمیارزهنقل قول:
موتوری تمیزه ولی بدنه چند تا زدگی کوچیک دارهنقل قول:
بیمه تا برج 10 داره
لاستیکاشم فکر میکنم معمولی باشه (نه نو نه خیلی کهنه)
رنگشم قهوه ایه
به نظرتون pk بگیرم ضرر نیست ؟ . البته توی این شرایط دیگه جایی واسه انتخاب نمیزاره
سلام
با ماکزیمم 10 تومن الان چی میشه خرید؟؟
ترجیحا پراید نمیخام.206 هم فکر نمیکنم مورد مناسبی تو این رنج پیدا بشه (تا نظر اساتید چی باشه)
بیشتر نظرم رو سمند ال ایکس یا 405 هست.
تو این رنج مورد مناسبی که مشکل فنی نداشته باشه پیدا میشه البته از نظر بدنه خیلی موردی نداره برام یعنی خوردگی یا خط و خش و یا تصادف جزئی.فقط تصادف شدید نداشته باشه . بیشتر فنیش مهمه واسم چون خیلی فنی وارد نیستم حوصله تعمیرگاه و این چیزا رو ندارم و وقتشم ندارم.
مورد مصرفم هم بیشتر داخل شهر هست حالا هر از گاهی هم ممکنه مسافرتی برم باهاش
دوستان و اساتید نظرشون چیه . چی پیشنهاد میدین
باتشکر
راستی ریو رو یادم رفتم نظرتون در مورد ریو چیه تو این رنج مورد مناسبی هست؟؟
ممنون
با 10 ملیون :نقل قول:
سمند معمولی مدل 83 گیرتون میاد که تمیزش فکر نکنم باشه .
405 هم مدل 82 یا 83 میتونید بخرید .
ریو با این بودجه قابل خرید نیست .
پراید مدل 88 تمیز میتونید انتخاب کنید .
دوستمون پوریا توضیخات کافی رو دادننقل قول:
دوست من فعلا با این بودجه فقط به 405 فکر کنید چون تنها خودرویی هست
که میتونه برای شما بی دردسر و از نظر فنی سالم باشه حتی مواردی هم پیدا میشن که از نظر
بدنه هم در شرایط خوبی هستن.
نظرتون با خرید سیلو یا فولکس گل چیه ؟!
ملاک ها و سقف بودجه ایکه میخوای برای خودرو هزینه کنی رو دقیق ذکر کن.نقل قول:
با سلام
دوستان من یک پراید 111 lx مدل 89 دارم میخوام بفروشم چقدر میشه فروخت و با دو سه تومن روش گذاشتن چی خرید
پراید 111 مدل 89 ---->10.600.000نقل قول:
معیارهاتون رو برای خودروی جدید مشخص کنید تا راهنماییتون کنیم .
اسم تاپیک که سقف بودجه رو نوشته که داداشم !نقل قول:
من یه دانشجو ام ...یه ماشینی میخوام که بتونم در طول هفته 3 بار مسافت 150 km رو برم !
تا اونجایی که بشه میخوام پراید نباشه ...نظر خودم سیلو ، پروتون ویرا ، دوو یا میتسوبیشیه !
دوو سیلو رو گزینه بهتری میتونه باشهنقل قول:
مصرف سوخت مناسب - قدرت و شتاب مطلوب و برای دانشجو فضای کافی سرنشین و صندوق عقب رو داره
اما با 10 میلیون تومان باید وقت بزاری تا تمیز و سالمش رو پیدا کنی با 10 میلیون تومان مدل های 80 فکر کنم پیدا بشه
خودروهایی مثل دوو ریسر یا اسپرو استهلاکشون بالاست و لوازم یدکیشون کمیاب
میتسوبیشی هم به سختی گیر میاد مگر مواردی تو جمعه بازارهای خودرو شاید پیدا بشه
مرسی ! نظری نسبت به پروتون ویرا ندارید ؟! ازش تعریف های خوبی شنیدم ...
ماشین خوبیه ,و استایل جالبی دارهنقل قول:
ولی کلا پروتون بد مشتریه و ازون بدتر ویراست . اگر جن 2 بخرید بهتره
فکر نمیکنم هیچ مدله زیر 10 میلیون پیدا کنید حتی چپیش هم با این قیمت نمیدن
روا 88، نوک مدادی، یه کم رنگ کنار باک، دوگانه
6300 خوبه !؟
بله دوست من قیمتش مناسبهنقل قول:
برادرم قصد خرید خودرو در همین حدود رو داره. من بهش مدلهای پایینتر کورولا رو پیشنهاد دادم. تو ایران تا چه مدلهایی پیدا میشه و از لحاظ فنی چطور هستن؟(مدلهای زیر 98)
قیمتشون در چه محدوده ای هست؟
در مقایسه با دوو سیلو 81 یا 82 چطور هستن؟
کورولا هفته پیش یه مدل 1992 بود میگفت 10500000 توماننقل قول:
البته این ماشین ها به مراتب از نظر بدنه رنگی یا صافکاری رو دارن و مهم تر فنیشون هست
که تویوتا های قدیمی از نظر فنی خوب کارمیکنن اما قطعاتشون روز به روز کمیابتر میشه و قطعات
چینی الان خیلی جایگزینشون شدن.
اما دوو سیلو رو هم اگر وقت بزارید میتونی همون مدل 80 رو پیدا کنید که اونم به مراتب از نظر بدنه خوردگی رو داره کم و زیاد.
تویوتا کورولا خیلی بد گیر میاد و باید تو جمعه بازار خودرو دنبالش باشید
سلام دوستان،من حدود 6و خورده ای بودجه دارم،پراید نمی خوام،ماشین خارجی و قدیمی هم نمی خوام(یعنی می خوام!سگشون شرف داره به این ماشینا،ولی از پس خرجشون بر نمیام! و گرنه دوس داشتم یه نوا یا کورسا یا...بردارم)
فعلا بین roa و rdi موندم،نظرتون چیه؟
roa جدیدتر و بهتر از rdi هست فکر کنم. با 6 میتویند یه roa مدل 87 88 بگیرید فقط دقت کنید سالم باشه از نظر فنی که داغون باشه میشه سرطان!!نقل قول:
بلاخره یه پرشیا دوگانه کلاس جدید گرفتم ! ولی ELX تر و تمیز پیدا نکردم و تونستم ماشین یکی از آشنا ها گاز هم داشت با 20/800 بگیرم ازش، مدلشم برج 9 نود ...
فقط چون با گاز زیاد کار کردن کمی تنبله و شتاب و گاز خوری مناسبی نداره که تعمیرکار ها گفتن درست میشه چون من فقط با بنزین سوپر رانندگی میکنم.
به نظر شما درست میشه و یا تو ذاتشه که اینطوریه ؟حتی بعضا تو سبقت های داخل شهری کم میاره :دی
اون پژویی که داشتم عالی بود :دی
پارس دوگانه سوز مدل 90 رو با قیمت مناسبی خریدیننقل قول:
در مورد سایر مباحث فنی تو بخش پزو پارس یا فنی و تخصصی تاپیک عیب یابی و تعمیر خودرو ادامه بدین
دوست من فکر کنم به اسم تاپیک توجه نکرده بودین اما دفعه بعد دقت کنید
دوست من فکر کنم اینجا انجمن خودرو با قیمت زیر 10 تومن هستش. بعید هم می دونم پارس زیر 10 تومن پیدا بشه. لطف کنید رعایت کنید. ممنون. ولی جدا از اینها به نظرم اگه فنی سالم باشه خوب خریدید. مبارکتون باشه. برای مشکلتون هم احتمالا اگه برنامه ECU بروز بشه حل می شهنقل قول:
با سلام
دوستان با 6 تومن چه نوع پرایدی میشه خرید؟
و سوال دیگه این که یکی از دوستان یه پراید هاچ بگ داره مدل 83. چقدر می ارزه؟ فنی اش رو هم بهم گفته خاطرت جمع. کارکردش رو نپرسیدم!
نقل قول:
پراید هاچ بک مدل 83 ---->4.800.000
پراید صبا مدل 86 تمیز میتونید بخرید .