دوستم سی دی دیکشنری من رو گرفته ببره کپی کنه حالا هم اصلا به روی خودش نمیاره چی بهش بگم؟ برای اس ام اس بدم چی بگم؟
Printable View
دوستم سی دی دیکشنری من رو گرفته ببره کپی کنه حالا هم اصلا به روی خودش نمیاره چی بهش بگم؟ برای اس ام اس بدم چی بگم؟
بگید سلام سی دی دیکشنریمو میخوام.وردار بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از خواهر یا برادرت بخواه که بیان پیشت و بهت بگن سی دی دیکشنریتون میدی ؟نقل قول:
بعد به دوستت زنگ بزن بگو کسی دیگه هست که سی دی منو میخواد باید بهش قرض بدم .. اینجوری دروغ هم نگفتین
سر کی رو داره گول می ماله:n13:نقل قول:
بابا خیلی راحت بگو من سی دی مو لازم دارم مگه لازمش نداری؟ دادم بردی از روش بزنی لطفا تا آخر هفته یا حالا هر موقعی تحویلش بده ممنون می شم. اصلا هم خجالت نداره مال تو هست دیگه اختبارشو داری تازه به طرف لطف کردی سی دی تو بش دادی اون که به تو لطف نکرده ازت قرضش گرفته:n05:
خب شاید ناراحت شه :n15: ولی بی تعارفش میشه همین که شما گفتین
سلام . خیلی خونسرد و منطقی اس میدی میگی اگه کپی کردی بی زحمت در اولین فرصت سی دی رو بیار لازمش دارم .نقل قول:
بهش زنگ بزن بگو: سی دی دیکشنریتو لازم دارم. آی میخنده حال میکنه
اینو می گم چون چند نفر دیگرم دیدم تو همین فروم اینجوری صحبت کردند. بابا جون چرا باید ناراحت شه از این که حرف منطقی ردیم بهش؟ تا قبل از این که تو این تاپیک مقداری فعال بشم اصلا نمی دونستم تعارف در جان برخی انسان ها چقدر نفوذ کرده. البته نمی گم حالا فرهنگ خارجی ها خوبه و از این صحبت ها منظورم نسیت ولی می گم خوب تعارف و خجالت کشیدن هم حدی داره دیگه... یه کاری نباید بکنیم که بعدا به خودمون ضربه وارد شه.چرا باید طرف از حرف من که بهش بگم سی دی خودمو بهم بده ناراحت شه؟ قرار مگه نبوده رایت کنه بده؟ مگه سی دی مال من نیست؟ دو حالت داره یا فکر می کنی طرف ناراحت می شه بعدا ازش سی دیتو بگیری دیگه به اون سی دی فکر نمی کنی می گی اگر داد چه بهتر ندادم که نداد. یا سی دی تو حتما می خوای پس خجالیت نداره آدم باید تکلیفشو روشن کنه. حالا کلک برنه که فلانی بیا به من بگو سی دی مو می خوای که من به طرف بگم و اینا هم از اون صحبت ها بود. (یاد معلم دینی اول دبیرستانمون بخیر چقدر از این گول مالی ها یادمون می داد مام ای می خندیدیم ای می خندیدیم:n09:)نقل قول:
سلام پسر بلخره اون دیکشنری رو نصب کردی؟ چطور بود؟ خوشت اومد؟نقل قول:
اینطوری سر حرف رو باز میکنی و غیر مستقیم یعنی اگه کارت با سی دی تموم شد بهم برشگردون
M.beh درست میگین ولی ایرانیا اکثرا تعارفی هستن حتی اگه نخوای تعارفی باشی و از تعارف بدت بیاد چون اکثر مردم اینجور هستن تعرفات الکی عرف شده اگه هم رعایت نشه به حساب بی
ادبی و خسیسی و این حرفا میذارن من خجالت نمیکشم ولی ترجیح میدم طرف رو ناراحت نکنم شاید اشتباه باشه کارم ولی اولویت رو به این میذارم که طرفم ناراحت نشه
بعضی ها هم هستن که منتظرن ازشون بخوایم چیزی که قرض داده شده رو بیارن پس نباید منتظرشون بود باید محترمانه بهش بگیم امانتی رو بیار
من با وستا موافقم، ولی اس نده، شاید موجب سوء تفاهم بشه . چون بسته به روحیات شخص داره و چون خودش میخونه وهر طور که خودش میخونه تعبیر میکنه ولی وقتی خودت بگی و یا حتی بهتر حضوری تو حس رو در وجودش انتخاب میکنی و بر می انگیزی
نوع بیان خیلی موثره و بخاطر همین اس نده، دوست عزیزی هم بخاطر شوخی ای بین خودمون از من ناراحت شد و رفت ولی اصلا مجال نداد که بگم فقط یک طنز بود یک گپ، اگه از دستم هنوز ناراحت باشه من هم ناراحتم. من ناراحتم پس اون هم ناراحته ولی راهی نیست بهش بگم. امیدوارم 19ام تهران برف بیاد:n16:
وقتی یه کاری برای کسی انجام میدی و یارو انقدر تشکر میکنه و ول کن نیست باید چی بگی:n13: ؟؟؟؟؟؟. مثلا میگه دستت درد نکنه خدا خیرت بده و .....
این موضوع توی اتوبوس پیش اومد اینقدر می خندیدیم که، حال میده،
یه اقایی جاشو داد به یه دخمل خانوم. بعد این خانوم با تشکرهای مصنوعی انگار داشت خودش رو تبلیغ میکرد که اقا ببینید من چقدر باشعورم چقدر بافرهنگم، پسره به غلط کردن افتاده بود تا خوده مقصد تشکر کرد و اخرش هم تشکر. اخ اقا شما الان جاتون خوبه و... ولی پسره که کلافه شده بود طوری جوابشو میداد که یعنی خفه شو دیگه غلط کردم. ما هم میخندیدیم البته یکی غش کرده بود :n08:. اینها ادم هایی هستن که خیلی خودشون رو لای زرورق میپوشونن و شفاف نیستن و فکر میکنن اینطوری ادم حسابی تر هستن.
شما هم باید کاره همون اقا رو بکنید. بزور و از ته اعماق بگو خارش میکنم
سلامنقل قول:
بگین خواهش میکنم وظیفس تا باشه از این کارا باشه کاری نکردم انقد شرمندمون نکنین!بعد اگه ئل کن نبود یجوری بحثو عوض کن!
مجبور نيستي خلاقيت خاصي به خرج بدي ، همون خواهش ميكنم رو تكرار كن ....نقل قول:
اگرم خواستي يكم خلاقيت به خرج بدي كه زياد اذيت نشي اول بگو خواهش ميكنم ،بعد بگو ممنون ، بعدش بگو ممنون شما لطف داريد ، بعدش بگو شرمنده نكنين ، بعدش بگو اگه كاري بود باز ما در خدمتيم .
خلاقيت بيشتر به خرج نديد ....
خب اتفاقا كار هوشمندانه اي تو روابط . ارتباط اشخاص با هم ديگه و گفت و گوهاش بايد در حد اطلاعاتشون از هم ديگه باشه .نقل قول:
به نظر من كار خيلي خوبي ميكنيد .
زياد به خصوصيات ماه تولدت هم اهميت نده ، من متولد دي ماه زياد نديدم ولي همون چند تايي هم كه ديدم اصلا گوشه گير و افسرده نبودند برعكس آدمهاي اجتماعي و پرجنب و جوشي بودند ، حتي اگه جزو خصوصيات ماه تولدت هم باشه .
ارتباط با يه شخص غريبه هم درحالت كلي اعتماد به نفس ميخواد.
ببخشید یک بار تو ماشین که یکی از فامیلهام رو دیدم بعدش خیلی اسرار کرد که کرایه من رو حساب کنه منم هرچی اسرار کردم که خودم بدم نذاشت!
یه بار دیگه داشتم فتوکپی می کردم یکی از همکلاسی هام رو که خارج درس میخوند برام حساب کرد!
خواستم بگم برای چنین مواقعی که باید چیکار کرد؟ باید خودمون پول رو بدیم؟ اگه آره چطوری؟
ممنون :n01:
حالا کپی تو نمی دونم چن تا بوده ولی اگر کلا یه چیزی مثل کرایه و چند برگ کپی باشه پولش زیاد نیاشه و طرف بزرگتر باشه یا دوست نزدیک عیبی نداره حساب کنه البته اگه یه بار تعارف کرد نباید بکشی کنار که پولو بده ها:n09: چند بار تعارف کردو از پسش بر نیومدی عیبی نداره. یعنی این روش منه معمولا از پس آدم های خبلب تعارفی بر نمی آم. اما حواست باشه مخصوصا برای دوستات که دفعه بعد حالا یه خوراکی می خری یا هر چی تو حساب بکنی. معمولا بار دوم که بگی تو فلان چی رو حساب کردی حالا من اینو کوتاه می آند مردم. یکی هم که بزرگتر بود حالا یه کرایه ماشین چیز خاصی نیست.نقل قول:
ولی اگر گرون بود یه چیزی و مثلا همین دوستت یه کتاب کپی شده رو برات حساب کرد:n04: بعدش که با هم دارید از کپی می رید جایی بهش پولشو بده معمولا تجربه ثابت کرده که در این صورت مخصوصا اگر پول زیادی باشه می گیند ازت.
در ضمن باید به اینم توجه کنی که روابظت با طرف چه جوریاست. برخی مواقع دوستان نزدیک از این کارا می کنند و براشونم مهم نیست شایدم بهشون بر بخوره که بهشون پولشو بدی (البته باید حواستو جمع کنی تو عالم دوستی طرف هی جای تو پول نده زشته):n23:
سعي كن خودت حساب كني ، اگه تونستي كه هيچ ، اگه نتونستي و نذاشت كه خودت حساب كني ، ازش تشكر كن بابت اين كه حساب كردهنقل قول:
اما اگه زياد بود مبلغش سعي كن بعد اين كه حساب كرد بهش برگردوني اگه نشد مهم نيست ، فقط تشكر كن ...
نقل قول:
با توضیحاتی که شما دادین فکر کنم برم بیرون تا جون دارم کتک بخورم :n02: آخه اون دوستمون از افغانستان اومده بودن و کسی که کپی میکردن فامیله این دوستم بود و دعوا گیره محله!
یادمه از مدرسه داشتم میومدم بیرون دیدم اونجا خاک بلند شده رفتم دیدم 4نفر از دوست های فامیل این دوستم و خوده فامیل دوستم داشتند یه پسره رو میزدند که آخر منجر به شکستن سر و پاره شدن لباسش شد :n09:
مبلغ فتوکپی هم 200 تومن و روابطمون هم میشه گفتم زیاد خوب نبود(ولی حدود 8سال همکلاسی بودیم و اونم بعد چندسال من رو می دید!) ولی خوب باید چوب ِ رو بخورم :n30:
حالا نترس تو این دوره زمونه 200 که پولی نیست (نکنه منظورت 200 هزارتا بوده:n04:)نقل قول:
تو جواب "خجالتمون نده" چی باید بگیم ؟ :n02:
خب کاربرد فرق میکنهنقل قول:
به نظرم اینا
خواهش میکنم این حرفا چیه
یا
وظیفست
سلام؛ وقتی یه مشکلی داشته باشیم و دلمون نخواد دیگران در موردش کنجکاوی کنن باید چیکار کنیم؟ مثلا اگه سؤال پرسیدن چطوری بهشون بفهمونیم که خوشمون نمیاد در مورد اون موضوع به کسی توضیح بدیم؟
من معمولا یه جواب ناقص و خیلی خلاصه بهش میگم و سریع یه سوال از خودش میکنم که بحث عوض بشه ... :n02:نقل قول:
بهشون بگو ولش کن بیخیال و سریع موضوع بحث رو عوض کننقل قول:
خودم اینکارو میکنم جواب میده
عوض کردن موضوع و پیچوندن واسه اونهایی جواب میده که یا باهاشون یه خورده صمیمی باشیم ؛ برای مواقعی که جو یکم رسمی باشه چی؟ // جواب ناقص و خلاصه بد نیست، حالا چطور بهشون بفهمونیم که بیشتر کنجکاوی نکنن؟ // در مورد سؤال کردن بعدش... آخه کسی که بخواد فضولی کنه که این چیزها هالیش نیست!
نقل قول:
سلام
من میگم برام مهم نیست و نمیخوام بهش فکر کنم .. اینجوری مودبانه متوجه میشن نباید دخالت کنن ..
من خیلی زود عصبانی میشوم
پس بعد از آن آداب معاشرت تعطیل
هر چقدر هم فلوکستین و پوکساید میخورم
هیچ تاثیری ندارد
سالهای اول خوب بود؛ همش لبخند میزدم؛ ولی الان نه
:(
دوستان خواهشا تورو خدا کمک کنید بدجور داغونم
مشکل من اینه که کم حرفم و خیلی تو خودمم . یه دفعه بی دلیل اعصابم خورد میشه میرم تو خودم و همینطوری به یه جا خیره میشم و اعصاب هیچ کاری را ندارم
کلا نمیدونم چیکار کنم ؟!
هرکاری میکنم این حس ازم دور نمیشه ...... اصلا هیچ راهی نداره .....
کلا تو خودمم و با خودم میگذرونم
حتی تو جمع های رفیق هام هم همینطوری ام
حتی این اواخر دوستان صمیمی ام هی میگن مرتضی چته چرا تو خودتی ؟! جوابی ندارم بدم
وقتی تو خونه هم هستم بعضی وقت ها اینطوری میشم و حال برادرم گرفته میشه
اونم ازم میپرسه چرا اینطوری هستی بازم نمیدونم چی بگم ! یعنی بی دلیل میرم تو فکر و حالم گرفته میشه و حوصله هیچ چیزی را ندارم
کلا الان چندوقته با کسی حال نمیکنم
اصولا این بحثی که شما کردید ربطی به آداب معاشرت نداره:n02:نقل قول:
بیشتر روانشناسی و این حرفاست
پیشنهادات من :
1- فکر کنم یه چیزی تو مایه های تاپیک روانشناسی تو این فروم هست احتمالا آدماش متخصص تر باشند نمی دونم اونجا رو اگر دیدی پست بده
2- به سنت بستگی داره معمولا تغییر رفتار حالات اینجوری
3-خوب خودت باید کشف کنی چرا اینجوری می شی خوب از رو هوا هیچ کی نمی تونه کمک کنه ولی اگر واقعا خودتم بعد از کندو کاو حسابی به نتیجه نرسیدی من می گم همون به سن و اینا ربط داره
4- ببین اطرافت چی تغییر کرده کمکت می کنه
5- در آخر اگر واقعا نتونستی مشکلو رفع کنی من به مراجعه به متخصص رو پیشنهاد مب کنبم بیشترم منظورم مشاور هست چون واقعا ایم مسائلو از رو یه پست که نمی شه بررسی کرد
موفق باشی
اگر بخواهیم خیلی خیلی مودبانه هدیه کسی رو رد کنیم چیکار باید بکنیم؟
آخه چرا رد کنی بگیر بیاد بدتش به من:n19:نقل قول:
ولی کلا بستگی داره چرا داری رد می کنی تا شیوه مناسبو پیدا کنی. بالاخره می خوای با اینکارت یه چی رو بهش ثابت کنی دیگه؟!
بهش بگونقل قول:
خیلی لطف دارین ولی نمیتونم قبول کنم
دوستان اگر کسی به یک اقا ا بگه هیکل خیلی ردیفی داری در جواب چه باید گفت؟
اگر بگه هیکل خیلی گنده ای داری چی؟
بگو شرمندتونم خیلی ممنوننقل قول:
به نظر من ببین به چه تفریحی یا ورزشی خیلی علاقه داری!همونو با دوستات انجام بده!نقل قول:
البته شاید وقتش شده باشه یه مونس هم برای خودت پیدا کنی:n06:
وقتی بگه هیکله ردیفی داری بگین خواهش میکنم شما لطف دارین!یا بگین با بیشتر ازاین خجالت زدمون نکنین!نقل قول:
وقتی بگه هیکل گنده ای داری!بستگی به طرفه مقابلتون داره که معمولن یا دوستتونه یا کسی که باهاتون حساب شوخی داره!چون ادم عاقل بدونه هیچ حسابی نمیاد بگه!
میتونین بهش بگین خودتو تو اینه دیدی یا بگین خاری که تو کف پا من هستو میبینی و چوبی که تو چشم خودت هستو نمیبینی(ضرب المثل بود فک کنم):n01:
سلام
بچه ها اگه تو خیابون بخوایم با استاد دانشگاهمون صحبت کنیم
بهتره نام خانوادگیش رو بگیم؟
یا باز هم استاد صداش کنیم؟
استاد صدا کنی بهتره...نقل قول: