آپدیت 4.1.1 اومده کسی امتحان نکرده؟
Printable View
آپدیت 4.1.1 اومده کسی امتحان نکرده؟
دوست عزیز این جمله خبری بود یا سوالی؟!!
چو من تا چند ساعت پیش که چک کردم نیومده بود
برا هر منطقه ای که اومده باشه دانلود کنید با ادین فلش بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره جلی بین با پروجکت باتر برای اس ادونس به همراه تاچ ویز نیچر اومد
حالا کی واسه ما میاد؟؟؟؟
جدا دانلود کنید با ادین فلش بزنید
سلام دوستان
آپدیت واسه s advance مثل اینکه تومده . ولی تو هیچ سایتی \یداش نمیکنم.
یه راهنمایی می فرمایید؟
ممنون
یه راهنمایی واسه آپدیت کردن اس ادونس.
لطفا.
دوستان قیمت ؟ من 3 شنبه میخوام یه گوشی بگیرم ... نهایت هم 800 دارم :n27:
سلام
دوستان بالاخره آپدیت سیستم عامل چی شد ؟ هر چی میگردم گیر نمی آرم .
برای نسخه غیر NFC دار
بگیرید و با ادین فلش کنید
نحوه نصب با ادین :
طبق خبر زیر آپدیت 4.2.2 برای Advance میاد و این پایان ساپورت سامسونگ برای این گوشی و هم رده ایهاشه و دیگه خبری از آپدیت ورژن 5 برای این سری نیست یعنی یه خبر خوب و یه خبر بد
به هر حال منتظر امکانات 4.2.2 برای advance و بقیه هم رده ایهاش هستیم شاید بشه امکانات ورژن 5 رو هم به لطف دولوپرها تجربه کرد
Galaxy S II & Galaxy Note to get Android 4.2.2, Android 5.0 for the Galaxy S III & Galaxy Note IIمنبع:
In 2011, 2012 and this year Samsung brought plenty of Android devices. Today we received, through our insider the first pre-list about upcoming Android updates from the Korean giant. Samsung will update the Galaxy S II and Note to Android 4.2.2 but this will be the last update for these devices. This means the Galaxy S II and Note received an update from 2.3.6 to 4.0.4 to 4.1.2 and will stop at Android version 4.2.2. Google is the only OEM which gives so many updates to its devices but Samsung is doing the same now. Below is the list of devices, which will receive the Android 4.2.2 update from Samsung
But there is more according to the first pre-list, Samsung will only update 5 devices to Android 5.0, which is not yet announced by Google but is expected to be announced at the upcoming Google IO. The devices which will be getting the Android 5.0 update are the Galaxy S III, Galaxy S4, Note II, Note 8.0 and Note 10.1. Our insider finished with saying that plenty of MID-range Android devices of 2012 / 2013 will also receive a value pack update. Samsung did this before with the first generation of Galaxy devices. The insider confirmed Google’s next version is expected to be a big update and Samsung will take some time to update their devices
Below is the list of devices which is not confirmed by Samsung yet. But is confirmed by our insider
* End at Android 4.2.2 update
GT-I9080 – Galaxy Grand
GT-I9082 – Galaxy Grand DUOS
GT-I8160 – Galaxy Ace 2
GT-I8190 – Galaxy S III mini
GT-I8350 – Galaxy Beam
GT-I8730 – Galaxy Express
GT-I9070 – Galaxy S Advance
GT-I9100 – Galaxy S II
GT-I9105 – Galaxy S II Plus
GT-I9260 – Galaxy Premier
GT-N7000 – Galaxy Note
GT-S6310 – Galaxy Young
GT-S6312 – Galaxy Young DUOS
GT-S6810 – Galaxy Fame
GT-S7710 – Galaxy X Cover 2
To get Android 5.0
GT-I9300 – Galaxy S III
GT-I9305 – Galaxy S III LTE
GT-I9500 – Galaxy S 4
GT-I9505 – Galaxy S 4 LTE
GT-N5100 – Galaxy Note 8.0
GT-N5105 – Galaxy Note 8.0 LTE
GT-N5110 – Galaxy Note 8.0 Wi-Fi
GT-N7100 – Galaxy Note II
GT-N7105 – Galaxy Note II LTE
GT-N8000 – Galaxy Note 10.1
GT-N8005 – Galaxy Note 10.1 LTE
GT-N8010 – Galaxy Note 10.1 Wi-Fi
Remember this is an pre-list. (Samsung could still change devices!)
Do not ask for other devices, if we know more we will tell you.
* List is not complete yet!
کد:http://www.sammobile.com/2013/03/18/galaxy-s-ii-galaxy-note-to-get-android-4-2-2-android-5-0-for-the-galaxy-s-iii-galaxy-note-ii/
دوستان به فنا رفتم ، لطفن راهنمایی کنین ، به رام جدید 4.1 رسمی آپ کردم ، حالا گوشی دیگه به هیچ وجه روشن نمیشه ...
با odin زدی؟نقل قول:
از طریق Samsung Kies>Tools>Emergemcy firmware recovery امتحان کن
من همین امروز این گوشی رو خریدم.
ورژن اندرویدشو زده 2.3.6، بعد یه Notification بهم داده که آپدیت کن.
آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی اگه آپدیت کنم نرم افزار های کرک شده می تونم روش نصب کنم؟
و یه سوال دیگه اینکه اگر آپدیتش کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
ممنون
سلامنقل قول:
آپدیت بکن ، متاسفانه هنوز آپدیت واسه منطقه ما نیومده و آپدیت هم بزنی اندروید آپدیت نمیشه و فقط یه سری نرم افزار نصب میکنه .
در ضمن سعی کن توی سایت خود سامسونگ هم عضو بشی ، بد نیست .
نرم افزارهم هرچی دوس داشتی نصب کن ، هیچ مشکلی از این بابت نداره .
فقط تنها مشکلش کمبود فضای رم هست برای برنامه های در حال اجرا که بیشتر خودشو توی بازیهای سنگین نشون میده و البته چندین برنامه هم اجرا کنی هم جلوی سرعت گوشی گرفته میشه واسه همین بهتره که رم رو خالی نگه داری تا همیشه سرعت اجرا عالی باشه .
ممنون رفیقنقل قول:
آخه یه تاپیک دیدم با عنوان "آپدیت جدید 4.1.2 برای Galaxy S Advance" که آموزششو داده، یعنی اینطوری هم آپدیت نمیشه؟
لینک:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
اتفاقا این راه راحت تره تا منتظر موندن.
میشه
دوستان لطفا معایب این گوشی را بفرمایید؟
جنس بدنه چطوره؟
همونطوریکه دوستمون گفتن ، بله میتونید آپدیت کنید . البته این آپدیتها برای کشورهای دیگست . ولی مشکلی پیش نمیآد .نقل قول:
جنس بدنه خیلی خوبه واقعا احساس راحتی باهاش میکنید . حتی کمی محدب بودنش هم خوش دست بودنش رو بیشتر میکنه .نقل قول:
از معایبش فقط میشه رم رو گفت که واقعا تأثیر میزاره روی کارایی گوشی ( البته نظرم رو در اندروید پیش فرضش دارم میگم و بدون آپدیت ) . رم گوشی حدود 555 مگابایت در دسترس هست که معمولا حدود 200 مگ پره به خاطر برنامه ها و چیزای دیگه .
فیلم برداری خیلی خوبی داره ولی عکس برداریش واقعا به لرزش دست حساسه و نباید دستت بلرزه . من نمی دونم چرا دکمه عکسبرداری روی بدنه نمیزارن ! آخه خیلی میتونه روی تسلط بر گوشی اثر بزاره .
یکی از چیزای جالب در این گوشی جای فیش 3.5 میلیمتریش هست که در پایین گوشی قرار داره و واسه من خیلی بدردبخوره واسه اینکه همیشه من گوشی رو برعکس توی جیبم میزارم و فیش هدفن به راحتری سرجاش میره .
اگه این گوشی رو دارید حتما نور مانیتورش رو روی اتوماتیک بزارید و لذت ببرید ( واقعا جالبه ) .
راستی تا یادم نرفته بگم که ضبط صداش هم خیلی خوبه .
آها یه ضعفی که خودم پیدا کردم این بود که حتما قبل از عکس برداری یا فیلم برداری در محیطهای تاریک رم گوشی رو کاملا خالی کنید ( خیلی تاثیر داره ) .
موفق باشید
آپدیتش کردمنقل قول:
واقعا خیلی خوبه :n01:
آپدیت 4.1.2 برای امارات دارای زبان فارسی
کد:http://d-h.st/UYW
کسی تو این آپدیت جدید اینترنتش کار میکنه . برای من هرچی data رو فعال میکنم به اینترنت دسترسی نداره در ضمن اصلا توی تنظیماتش ap ایرانسل هم نیس . اگه کسی درستش کرده اسم ap رو لطفا بگه .
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
نحوه تنظیم GPRS و MMS ایرانسل برای Samsunggalaxy s advance
برای تنظیمGPRS بایدبه مسیر زیر برینsettings > more settings > mobile networks > access pointnames
حالا از گزینه منو New APN رو انتخاب کنید.میبینید که وارد تنظیمات شدیدحالا باید گزینه ها رو به ترتیب زیر پر کنید.( به کوچیک و بزرگ بودن حروفهم دقت کنید)
Name : Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
Proxy : 10.131.26.138
Port : 8080
Authentication type : PAP
تنظیماتMMS دوباره با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید و گزینه هارو مثل زیر پر کنید .
Name : Irancell-MMS
APN : mtnirancell
Proxy : 10.131.26.138
Port : 8080
MMSC : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMS Proxy : 10.131.26.138
MMS Port : 8080
Authentication type : PAP
APN type : mms
دوستان اندروید 4.1.2 برای ایران اومده ؟
سلام.نقل قول:
همون آپدیتی که چند تا پست بالاتر دوستمون گذاشتن با اسم آپدیت امارات، با ایران یکی هست همونو نصب کنید.(CSC امارات با ایران یکیه یعنی رامهای امارات با ایران یکی هست).:11:
اپدیت به 4.1.2کردم خیلی سرعتش بهتر شده
کلا اینترفیس تغییر کرده
کیفیت صدای مکالمه بهتر شده
کلا خیلی خوبه و مشکلی نداشم ...شماره گیرشم خیلی عالی شده
توصیه میکنم رام با اسم امارات بهترین رامی هست که برای این گوشی اومده
اگه گارانتی داره گوشیتون ببرین نمایندگی رایگن براتون نصب کنه و گارانتی هم باطل نمیشه
اگه گارانتی نداره خودتون دست به کار شین .:n12:
اصلا تو بازی ها مخصوصا MC4 لگ نداره:n19::n12::n17:
دوستان کارکرده این گوشی را بخرم دقیقا چی ها را تست کنم و چطور ؟
از کدهای مخفی و برنامه ها هم معرفی کنید
ممتون
سلام دوستان
از نظر بازی و همچنین جی پی یو و باتری، این گوشی قویتریه یا Desire X با توجه به این که جی پی یوی این Mali-400MP1 (تک هسته ای) هستش ولی Desire X جی پی یوش Adreno 203 هست.
خلاصه:
Adreno 203 Vs. Mali400-MP1
مرسی
سلام دوستان من گوشیمو بردم نمایندگی برام آپدیت کرد. همه چی خوبه اما موقع پخش فیلم هر 3-4 بار یه بار عجیب هنگ میکنه 4 دقیقه آدمو الاف میکنه!! بازی Dolmus driver رو هم زورش نمیرسه اجرا کنه!!
چیکار کنم؟
انگار رامش مشکل داره
برای اطلاع از رامهای ارائه شده سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید .
در مورد هنگ هم تجربه شخصیم این هست که در حالت Power Saving پخش ویدئو و یا بازی گوشی هنگ میکنه و یا کلا در این حالت کارهای سنگین با مشکل مواجه میشه . در غیر اینصورت اگه مشکلی دارین میتونه از برنامه های در حال اجرای زیاد باشه که رم کافی رو به پخش ویدئو نمیده و یا میتونه از رام باشه .
سلامی دوباره
دوستان کسی میدونه پشت گوشی چی نوشته؟
ساخت کجا و .....
یا زیاد درگیر اینا نشیم؟؟ آخه میگن گالکسی گوشی نیست که بشه تقلبیشو داد بیرون!!
میترسم مثلا ساخت چینیشو بگیریم؛ بعد با مشکل سخت افزاری روبرو بشیم!
بنظر شما ساخت کره بهتره یا اصلا هیچ فرقی نداره ؟؟!!
یا علی
خبری خوش ............
گالاکسی اس ادوانس به اندروید کیت کت 4.4 اپدیت میشه
منبع : زومیت