سلام سعید آقا ممنون از لطفتون
راستش من فلاپی درایو ندارم
و شنیدم که نرم افزاری هست که از روی ویندوز هم میشه فایل رو انتقال داد
ممنون میشم بگید کدوم نرم افزار هست و لینک دابلود و یه اموزش خیلی کوچیک هم بدین
Printable View
سلام سعید آقا ممنون از لطفتون
راستش من فلاپی درایو ندارم
و شنیدم که نرم افزاری هست که از روی ویندوز هم میشه فایل رو انتقال داد
ممنون میشم بگید کدوم نرم افزار هست و لینک دابلود و یه اموزش خیلی کوچیک هم بدین
سعید آقا یا کسی دیگه لطفا کمک کنه
شدیدا گیرم به خدا
البته مشكل شما فكر نكنم با آپديت بايوس حل بشه . چون مادربرد به موارد زير اشاره كرده و يعني اينكه بدون هيچ مشكلي پشتيباني ميكنه :نقل قول:
support SATA II and IDE, support for RAID
دفترچه مادربرد رو بخون ببين تا چه ظرفيتي ساپورت ميكنه البته اينم فكر نكنم ربطي داشته باشه .
كابل هاي برق و ساتا رو چك كن ببين سالمن ؟ از يه سوكت ساتاي ديگه استفاده كن .
درايور مربوط به چيپست رو هم از همون لينك قبلي آپديت كن ببين جواب ميده ؟
يكبار تنظيمات بايوس رو بصورت Default در بيار . اگر همه راه حل ها جواب نداد نهايت يك هارد 500 IDE بگير .
حالا شما لطف کن نرم افزار انتقال بایوس جدید رو واسم جور کنید
حالا یا میشه و یا نمیشه
در ضمن دفترچه هم نمیدونم کجاست و اینکه مگه رو گنج نشستم برم یه هارد دیگه بخرم
همین هارد رو 2 روز نمیشه که خریدم
از دوستان کسی در مورد اپدیت بایوس مادربرد انتل اطلاعی داره
سلام به دوستان عزیز مدل بایوس بنده
BIOS Type: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
BIOS ID: 05/13/2005-Springdale-6A79AFK7C-00
BIOS Date: 20050513
BIOS Vendor: Phoenix Technologies, LTD
BIOS Version: 6.00 PG
BIOS Size: 524288
Chipset: Intel 2570 rev 2
SuperIO: ITE 8712F rev 6 at port 002E
OEM Sign-on: i848 Series 54BF1P06 051305
Base Product: Springdale
برنامه واسه اپدیت وا ورژن جدید می خوام با تشکر
نرم افزار @bios برای مینبرد من فقط نسخه F1 رو پیدا میکرد, در حالی توی سایت گیگابایت نسخه های F2 و F3a هم برای مینبردم اومده بودن.
پیشنهاد میکنم زیاد به سرچ اتوماتیک این نرم افزار اعتماد نکنید و خودتون آپدیتها رو دانلود کنید.
درود
مادر برد من asrok775i915p-sata2
bios p1.20
باسلام
بایوس مادربرد جی سی چیپ ام 925 را اپدیت کردم و بعد از ری استارت و انتخاب گزینه دیفالت
سیستم دیگر بالا نیامد
لطفا راه نمایی کنید
ایا میشود بایوس سیستم را دوباره راه اندازی کرد
درضمن پین کلر سی موس را هم امتحان کردم اما سیستم بالا نیامد
لطفا جواب دهید
با تشکر...................
باسلام
بایوس مادربرد پی سی چیپ ام 925 را اپدیت کردم و بعد از ری استارت و انتخاب گزینه دیفالت
سیستم دیگر بالا نیامد لطفا راهنمایی کنیدایا میشود بایوس سیستم را دوباره راه اندازی کرد
درضمن پین کلر سی موس را هم امتحان کردم اما سیستم بالا نیامد
لطفا جواب دهید
با تشکر...................
متونم بپرسم فایده آپدیت بایوس چیه؟و اینکه من لپ تاپ hp dv6 2170 بایوسشو آپدیت کنم؟
کسی نیست جواب بده؟
باید بری توی سایت لب تاپت hp.com اونجا مدلشو سرچ بزن پیدا می کنی
با سلام
من یه لب تاب فوجیتسو-زیمنس مدلamilopro v2030دارم.
هاردش 40 هست .یه320 انداختم روش .مادر بورد نمیشناسه.
با اپگردید بایوس ای مشکل حل میشه؟
مشخصات بایوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل بایوس رو هم دانلود کردم.منتها پسوندش img هستش
چه جوری اپدیت کنم
ممنون
با سلام
من یه لب تاب فوجیتسو- زیمنس دارم مدلamilopro v2030
هاردش 40 هست .یه 320 انداختم روش نمیشناسه. با اپدیت بایوس حل میشه؟
مشخصات بایوس
من فایل بایوس رو دانلود کردم . فرمتش img هست.چه جوری اپدیت کنم
ممنون
سلام لطفا طریقه آپدیت کردن بایوس برای مادربرد
P55A-UD3P
ممنون
چطوری می شه بایوس مادربورد Soyo مدل SY-AMN57-GR رو آپدیت کرد ؟ :23:
این صفحه رو هم دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
مشكل با آپديت بايوس مادربورد سولتك دارم
با سلام به دوستان
آقا یه مشکلی برای من بعد از اپدیت بایوس مادربرد به وجود آمده که هر سری سیستم خاموش یا ریستارت میکنم بعد از بالا آمدن میگه حتما کلید F1 رو بزن . این مشکل بعد از اپدیت آخرین نسخه بایوس به وجود آمدش
تو Bios Setup Utility هر چی Load Setup Defaults رو میزنمدرست نمیشه .
راستی مادربرد من هم Asus P5LD2 SE هستش
واقعا دیگه کلافم کرده کسی راهی برای درست کردنش بلده
این هم اروری که برای من میده
Unknown Cpu Detected . Bios Update Is Required To Unleash its full Power
Press F1 To Resume
انلاین اپدیت کردم درست نشد . از طریق فلاپی دیسک هم اپدیت کردم باز هم نشد
سلام آقا مشکل ما حل شد
@Bios رو از سی دی مینبورد نصب کنیدنقل قول:
جدید ترین بایاس رو دانلود کنید بهش بدید براتو اپگرید می کنه
بعد رستارت می کنید می رید تو ستاپ و از نو تنظیم می کنید سیستمتونو
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
مادر برد اینجانب gigabyte با مشخصات زیر است متاسفانه درایو فلاپی ندارم ولی به جای اون درایو Ram Reader گذاشتم میخواستم بدونم چطور تحت داس میتونم اون آپدیت کنم.چون طبق نظر سایت شهر سخت افزار تحت ویندوز
"مهم : اکيدا به اين نکته اشاره ميکنم که تا حتی الامکان کاربران از اين روش استفاده ننمايند بدين دليل که در اکثر مواقع هنگام استفاده از اين روش فلش بصورت کامل انجام نميگيرد و سيستم دچار ناپايداری و مشکل Boot خواهد شد."
مشخصات مادر برد : "GA-P55-UD3L-TPM"
ممنون میشم منو بی جواب نزارید
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم بدونم با توجه به اجرای برنامه @BIOS آیا مدل مادر برد من این میشه (P55-UD3L-TPM)؟
در صورت امکان میخواستم اگه برای دوستان زحمتی نیست آخر ورژن بایس این مادر برد برام بزارن و از هم مهمتر اگه زحمتی نیست با توجه به آخرین ورژن برنامه @BIOS راهنمای دقیق کار با اون رو هم بزارن (با توجه به اینکه اینجانب درایو فلاپی ندارم، که از طریق داس آپدیت کنم آیا استفاده از این برنامه تحت ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و آیا باید الزاماتی رو رعایت کنم؟).
آیا مراجعه به این سایت برای گرفتن آپدیت بایس معتبره
در هر صورت اگه سایت معتبرتر هست معرفی کنید.کد:http://www.gigabyte.co.ir/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3202
باز هم از زحماتی که متحمل میشید کمال تشکر رو دارم
از اینجا بایوس رو بگیر :نقل قول:
gigabyte.co.ir/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3202&ver=#anchor_os
اینم آموزش :
/tinyurl.com/37e6q66
سلام میشه لطفاً من را هم راهنمایی کنید من هم همین مشکل را دارم با تشکر
سلام دوستان اسم مادربورد من art m266a میباشد من میتونم بایوس این مادربورد رو آپدیت کنم ؟ میخوام با آپدیت نصب سیستم عامل از روی فلش رو پشتیبانی کنه متاسفانه سایت اسنترنتی اونو هم نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید:11:
اين مادربرد هاي ART ريمارك هستند و مادربرد شما خيلي قديميه . فكر نكنم بشه چيزي پيدا كرد
با سلام
من رفتم توی صفحه ای که گذاشته بودید بایوس من قدیمی ترین بایوس این مادربورده و 7-8 تا آپدیت براش اومده که همش رو نوشته مشکل صدا رفع شده و رم های بیشتری رو میشناسه اما من نه مشکله صدا دارم و نه نشناختن رمم--آیا احتیاج به آپدیت هست ؟؟
احتمال داره بعد ریستارت دیگه روشن نشه ؟اخه صفحه های قبل رو خوندم خیلی ها دیگه روشن نشده بود
این صفحه آپدیت بایوس مادربوردم
Model:
Model: P5QL SE
Operating System:
The "+" symbol represents folder with files attached inside. Clicking the "+" symbol will expand the folder or "-" symbol to hide it. You can find the latest driver or utility needed based on your operating system.
There are 2 download servers available on ASUS Download Site - Global and China. Each server provides the same content no matter where you download from, except for the speed which you are connected to.
27 files found
Qualified Vendor List (1)
BIOS (8) [BIOS History]
Version 0620
Description P5QL SE BIOS 0620
Fix audio chip SSID error when cmos is bad.
File Size 550.66 (KBytes) 2010/07/08 update
Download from Global (DLM) Global China
Version 0619
Description P5QL SE BIOS 0619
Set CPU Q-Fan default as enable.
File Size 550.71 (KBytes) 2010/02/26 update
Version 0616
Description P5QL SE BIOS 0616
Enhance the compatibility with certain memory.
File Size 550.62 (KBytes) 2009/11/03 update
Version 0612
Description P5QL SE BIOS 0612
Update LAN option ROM
File Size 550.41 (KBytes) 2009/07/06 update
Version 0611
Description P5QL SE BIOS 0611
Update LAN option ROM.
File Size 553.58 (KBytes) 2009/05/31 update
Version 0610
Description P5QL SE BIOS
File Size 548.8 (KBytes) 2009/05/22 update
Version 0505
Description P5QL SE BIOS 0505
File Size 542.18 (KBytes) 2008/12/16 update
Version 0402
Description P5QL SE BIOS 0402
Enhance the compatibility with certain Yorkfield C1 stepping CPUs.
File Size 541.8 (KBytes) 2008/10/22 update
BIOS-Utilities (1)
Chipset (2)
AUDIO (2)
LAN (1)
Utilities (1)
Manual (11)
موزش آپدیت بایوس مادربرد های Asus
روش اول : آپدیت BIOS ، تحت ویندوز
ابتدا آخرین ورژن نرم افزار ASUS UPDATE رو از اینجا دانلود کنید .
در قدم اول باید مدل مادربرد و ورژن BIOS مورد نظر را شناسایی کنیم ، تا در هنگام دانلود آخرین ورژن BIOS از سایت کمپانی سازنده دچار مشکل نشویم .
برای این منظور برنامه ASUS UPDATE رو بعد از دانلود و نصب ، اجرا میکنیم .
سپس از منوی کشویی برنامه قسمت Check Bios Information را انتخاب کرده و Next رو انتخاب میکنیم.
در پنجره جدید ، در سطر اول مدل مادربرد ، در سطر دوم ورژن BIOS حال حاضر نصب شده ، در سطر سوم Cod Name چیپست مادربرد ، در سطر چهارم تاریخ نصب Bios ، در سطر پنجم نوع Bios و در سطر ششم حجم Bios را مشاهده می کنید .کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image001.jpg
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image002.jpg
به خاطر داشتن اطلاعات سطر های اول ، دوم و چهارم در دانلود آخرین ورژن از سایت سازنده حیاتی می باشد .
در این مرحله ، باید برای اطمینان بیشتر از Bios حال حاضر نصب شده یک نسخه پشتیبان تهیه کنیم .
برای این منظور پس از اجرای برنامه ASUS UPDATE قسمت Save Current Bios To File را انتخاب کرده و bios رو در هارددیسک سیستم یا هر وسیله ذخیره سازی دیگر مثل فلش دیسک ذخیره میکنیم .
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image003.jpg
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image004%20copy.jpg
در مرحله بعدی باید برای دانلود آخرین ورژن Bios مورد نظر به سایت رسمی کمپانی ASUS به نشانیرفته و در قسمت Search سایت مدل مادربرد خودتان رو وارد کنید .کد:www.asus.com
پس از پیدا کردن مشخصات مدل مورد نظر ، در صفحه جاری قسمت Download رو انتخاب میکنیم .کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image005.gif
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image006.jpg
در صفحه جدید ، از قسمت های موجود ، BIOS را انتخاب میکنیم :
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image0072.jpg
همیشه لینک آخرین ورژن در بالاترین قسمت لیست قرار دارد . قبل از دانلود همیشه ورژن را چک کنید ، در صورتی که از ورژن کنونی نصب شده بالاتر بود ، اقدام به دانلود bios کنید .
نکته : برای دانلود بهتر هست از لینک Global استفاده کنید .
مرحله نصب Bios دانلود شده : ( آپدیت بایوس )
پس از دانلود ، ابتدا فایل مورد نظر را از حالت فشرده خارج کنید و نرم افزار Asus Update را اجرا نمایید .
سپس از منوی کشویی برنامه قسمت Update Bios From File را انتخاب کنید و Next را انتخاب کنید .
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image008.jpg
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image009%20copy.jpg
در این مرحله آدرس فایل مورد نظر را به برنامه داده و برنامه پس از چک کردن فایل طی درخواستی ادامه کار را طلب میکند که با تایید این درخواست عملیات آپدیت شروع شده و پس از حدود 1 دقیقه پس از تکمیل عملیات ، برنامه از شما برای restart سیستم سوال می کند و شما در این مرحله اجازه restart سیستم را بدهید .
بعد از RESTART شدن ، سیستم رو خاموش کنید و تا مدت 2 دقیقه سیستم را از برق شهر جدا کنید .
در این لحظه update Bios با موفقیت انجام می شود .
چند نکته مهم :
1- در هنگام آپدیت Bios هر گونه آنتی ویروس و firewall و هرگونه برنامه در حال اجرا را ببندید .
2- به هیچ وجه در هنگام آپدیت نباید تغذیه سیستم قطع شود ! قبل از این کار ، وضعیت برق محل را چک کنید .
3- اگر احساس می کنید که سیستم شما ویروسی هست ، توصیه می شود قبل از پاکسازی ، این کار را انجام ندهید .
4- حتمآ فایلی که برای UPDATE Bios استفاده میکنید ، با فرمت ROM باشد .
روش دوم : آپدیت BIOS ، از طریق: EZ- FLASH
برای شروع کار ابتدا در هنگام بوت شدن سیستم ( مراحل POST ) با فشردن کلید Delete وارد SETUP سیستم شوید ، سپس در صورتی که تنظیمات BIOS رو برای اعمال مختلف از جمله اورکلاکینگ تغییر داده اید آن رو به حالت Default برگردانید . برای این کار کلید F5 را انتخاب فشار دهید .
در این مرحله Floppy Disk یا USB Flash Disk حاوی فایلی را که از طریق آموزش قبلی دانلود کرده اید را به سیستم متصل کنید .
سپس کلید F10 را فشار دهید تا تنظیماتی را که به حالت Default برگرداندیم ذخیره شوند .
پس از ریستارت شدن سیستم دوباره با فشار دادن دکمه Delete وارد ستاپ شده و از زیر منو Tools قسمت ASUS EZ-FLASH 2 را انتخاب کنید.
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image010.jpg
پس از انتخاب گزینه مورد نظر تقریبآ 20 ثانیه طول می کشد تا برنامه درایو های مورد نظر را چک کند پس در این حین صبر کنید .
در این مرحله از قسمت سمت چپ برنامه درایو مورد نظر را انتخاب کنید ( برای اینکار از Tab و دکمه های چپ و راست و بالا و پایین استفاده کنید ) . سپس پس از انتخاب فایل مورد نظر ENTER را بزنید . در این مرحله پس از چک شدن فایل ، طی پیغامی برنامه از شما تاییدی می خواهد که شما بعد از تایید آن ، برنامه شروع به فلش کردن فایل میکند.
کد:http://www.---------------.com/images2/BIOS/asus/image011.gif
پس از اتمام فلش کردن ، برنامه به صورت خودکار سیستم را ریستارت می کند و بعد از ریستارت شدن سیستم رو خاموش کنید و تا مدت 2 دقیقه سیستم را از برق شهر جدا کنید .
در این لحظه آپدیت با موفقیت انجام شده است !
با تشكر از مقاله خوب شهر سخت افزار
با تشکر اگه میشه آدرس های عکس ها رو اصلاح کنید همش نقطه چین افتاده
آیا این کار خطرناک نیست(روشن نشدن بعد از ریستارت)
سلام به متخصصین انجمن
من یه لپ تاپ دل دارم مدل 1525 که خودش ویندوز اکس پی داشت
خواستم از یکی از سیستم عامل های لینوکس استفاده کنم و مراحل نصب رو به راحتی جلو رفتم و مشکلی نبود و فرمت پارتیشن ها رو تغییر داد به کامل نصب شد
اما بعد از 2-3 ماه دیگه خسته کننده شده بود برام
واسه همین قصد به برگردوندن ویندوز به سیستم داشتم که با شکست رو برو شدم
ویندوز xp که به هیچ عنوان نصب نشد اما با تغییر فرمت بوسیله پارتیشن مجیک بوتیبل تونستم که ویندوز ویستا رو نصب کنم
ولی هنوز با نصب ویندوز xp مشکل دارم
هنگام نصب میگه که هارد دیسک رو نمیشناسم
میدونم مشکل از پریدن بایوس هست
اما اطلاعات کافی رو در این زمینه ندارم
از شما دوستان خواهش میکنم برای حل این مشکل راهی معرفی کنید
پیشاپیش سپاسگزار زحمات شما هستم
سلام دوستان
من میخوام بایوس مادربوردم رو آپدیت کنم
باید قبلش کار خاصی انجام بدم؟
با این نرم افزار خودش @biaos انجام بدم مشکلی پیش نمیاد؟
مدل GA_P55A_UD3P
کد:http://img.upnload.com/images/ahxgu8as3mjy2na1ca5.jpg
سلام...
بچه این shahryar_NEO همونیه که تو مسابقات اورکلاک جاکارتا دوم شد؟؟؟ مخلص آقا شهریار...:11:
آقا یه سوال، من مادربوردم abit AX-78 هست، من همون موقعی که این مادربورد رو خریدم(البته یه چند روز بعدش) abit بدبخت از شانس ما ورشکست شد از اواخر سال 2006 هم سایتش update نشده، در نتیجه هیچ update ی هم برای BIOS مین بورد هاش نیست... من up این مادربورد از کجا می تونم گیر بیارم... سایت bios agent هم که خدا تومن (یعنی دلار) پول می گیره، ما هم که واسه ویندوز و برنامه هامون پول نمی دیم چه برسه به آپدیت بایوس...
راهنمایی لطفا...
با تشکر
من بایوس رو آپدیت کردم ومشکل بزرگی که داشتم حل شد .مشکلم این بود که بعد از اینکه هربار سیستم رو standby میکردم سیستم خودش ریست میشد
نه میتونید از این نرم افزار استفاده کنید و مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام. ببخشید میخواستم بایوس این مادر بورد رو آپدیت کنم: Foxconn A79A-S
adsl ندارم تا از برنامه FOX live update استفاده کنم. راه دیگه ای هست؟ مثلا اول کامل دانلودش کنم بعد آپدیت کنم؟ ممنون میشم کمک کنید. :11:
مادربورد شما رو مطمئن نیستم ولی من هم دایل آپ دارم و یه فایل حدودا یک مگابایتی رو از سایت asus واسه مادربردم دانلود کردم وریختم تو فلش یو اس بی و بعد آپدیتش کردم واسه شما هم احتمالا از این راه بشه آپدیتش کردنقل قول:
منم همینکارو کردم جواب دادنقل قول:
مرسی :40:
من اپدیت مادربورد asus m2a-vm رو میخواستم به همراه اموزش اپدیت کردنش
لطفا
برنامه اپدیت بایوس ایسوس رو میخوام (p5q)
ویندوز 7 x64
اونی که تو سایتشه یه فایل 250 کیلوبایتی میده که اون از طریق p2p فایل اصلی رو دانلود میکنه
ولی اون فایلی که دانلود میکنه 50 کیلوبایت بیشتر نیست وقتی روش کلیک میکنم ارور همخوان نبود با ویندوز رو میده