نقل قول:
آره خیلی خوبه .
از نظر قطعی چطوره ؟!
Printable View
نقل قول:
آره خیلی خوبه .
از نظر قطعی چطوره ؟!
والا قطعی شاید روزی یکی دوبار در حد چند دقیقه داشته باشه.نقل قول:
شبا افت سرعت داره اما تو روز عالیه.
خیلی خوبه پس سرعت 4 مگشو میگیرم . فقط چند روز طول میکشه تا بتونم از یه شرکت به این شرکت انتقال بدم اینترنتمو ؟نقل قول:
الان نامحدود مخابرات دارم از ساعت 9 صبح تا 12 شب تایم اوت میده . یعنی مودم رو روشن میکنم تا حدود نیم ساعت بد نیست بعد قطع میشه .
اما نصفه شب عالی میشه .
فکر کتم ماله شلوغی پورتاشون باشه .
سرعت 4 مگش واقعا خوبه ولی مسئله نداشتن دانلود رایگانه اما اگه خیلی پرمصرف نیستی تو خریدش شک نکن.نقل قول:
مخابرات 4 سال پیش یک غلطی کرد حالا چوبش رو داره میخوره ان هم روتر های مرخرف چینیش بود که تو مناقصه انها را برنده اعلام کردنقل قول:
مشکل از روترهاش هست
تست و حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شیلتر شکن هستش از سا عت 3 دیشب تا الان بدون شیلتر شکن صفحه هم باز نمیکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
نمیدونید چقدر طول میکشه که من تعویض کنم شرکتم رو ؟ ممخابرات رو جکع آوری کنم و از فناوران عصر نوین بگیرم ...
نقل قول:
مخابرات 4 سال پیش یک غلطی کرد حالا چوبش رو داره میخوره ان هم روتر های مرخرف چینیش بود که تو مناقصه انها را برنده اعلام کرد
مشکل از روترهاش هست
به خدا توی این مدت پیر شدم به پای این اینترنت آشغال مخابرات .
برای حمع آوری باید هر روز سیریش مخابرات بشی.نقل قول:
کلا جمع آوری 1 روز بیشتر طول نمیکشه اگه بچسبی بهش.
بچه ها از ساعت 3 دیشب تا الان دیگه اینترنت من صفحه هم باز نمیکنه . زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت نویزش بالاست باید سرویس پایین تری برداری :(
هیچ راهی نداره که بتونیم نویز خط رو برطرف کنیم. فقط باید سرویسو بیارم پایین تر؟
لطفا زودتر جواب بدید.
سلام بچه ها کسی هست که از اول شهریور به این طرف سرویسش رو تمدید کرده باشه؟من 512-2 دارم که قبل از اعمال سرویس های جدید تمدید کرده بودم سرعت شبانه ام در حد دیال آپ شده و از 2-8 رایگان هست اما عملا چیزی دانلود نمیشه میخوام بدونم در سرویس های جدید از 1-6 سرعت چطوره
درود.
وضعیت سرویس من که مناسب هست. توی این 5 ، 6 ماهی که نوین نت داشتم ؛ مشکلش قطعی گاه و بی گاه که چاره اش یه دور خاموش و روشن کردن مودم هست و سرعت کم تک کانکشن هست.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
درود.
نقل قول:
اسپلیتر استفاده میکنی دیگه ؟
وضعیت سیم کشی تلفن چطور هست؟ مشکلی مثل قدیمی بودن و یا ... ندارند ؟
پاینده باشید.
بله از اسپلیتر استفاده میکنم.نقل قول:
حتی به سر خطم بردم درست نشد مشکل از سیم کشی بیرونی یا مخابراته . تا دیشب درست بود امروز اینجوری شده .
اگه میدونید باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
برو مخابرات منطقه قسمت خرابی تلفن. پیله شو تا واست چک کنه.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
این هم تست 512 - 3 گیگ ترافیک نوین نت به قیمت ماهانه 7500تومان
در ضمن قبل از تغیرات در تعرفه شرکت من راحت با نرم افزار dap شبانه 220k دانلود داشتم ولی جدیدا مثل اینکه دانلود شبانه نیم بها شده است
قبلا من راحت شبی 2 گیگ تا صبح دانلود میکردم
جدیدا برای دانلود شبانه مجانی باید تعرفه خود را تغییر دهیم
شما کجایی؟سرویست 512 تا 2 مگهنقل قول:
دوستان من 512-2 مگ دارم قبل از تغییر تعرفه ها تمدید کردم الان شبانه سرعت دانلودم مثل دیا آپ شده میخواستم ببینم اگه الان سرویسم رو عوض کنم با این تغییراتی که دادن سرعت شبانه مثل روزانه یا حداقل نصف اون میشه یا نهنقل قول:
سلام
دوستانی که از این شرکت سرویس میگیرن ، بالاترین سرعت این شرکت که شبانه رایگان هم داشته باشه کدوم سرویسشه و تو روز و تو ساعات رایگان حدوداً چه سرعت دانلودی میده؟
وضعیت پینگ و قطعی سرویساشون چجوریه؟راضی کنندس؟
اگر تازه اینطوری شده، به نظر من یکم صبر کن و ببین عادی میشه یا نه.
اگر موقتی نبود ، اون موقع برو مخابرات.
تهران
واسه مرکز مخابراتی خودشون که ما هم هستیم دقیقا کوچه روبرومون هستند ندارند ......:41:
تازه مدیر عامل کلشون دوست دوستم هست باید باش حرف بزنم
نقل قول:
اه وای نه؟ تک کانکشن = سرعت خود اینترنت
پس یعنی خراب هست بابا پس چه زرنگند زنگ بزن حسابی پیگیر فنی شون باش
نقل قول:
تو کتشون نمیره :دی حرف پشتیبانیش اینه ! سرعت دانلود = سرعت اینترنت دانلود منیجر ! حالا هر قدرم بگی ، فایده نداره. این ره رو رفتم ، رو به ترکستان است :دی
پس فکر کردید برای چی مثلا ارزون تر هست و یا ... . خب از اینجا کم میذاره دیگه :46:
داداش ایشون رو دیدی سلام برسون :31: بگو این اهواز هم وضعیتش رو مشخص کنه ! تا چند وقت سرویس میدادن دوباره غیر فعالش کردن :41:نقل قول:
بش بگو با سواد من راجب خود اینترنت میگم شما برنامهنقل قول:
مگه زورکی هست من از شما سرویس خریدم شرط استفاده از شما فقط منوط به برنامه باشه چه ربطی داره
بگو شما خودت تو فلان سایت میری با برنامه دانلود میری توش یا خود مرورگر؟ نکنه ادرس تو برنامه میزنی و میری توش :27:
نقل قول:
عزیز من ، وقتی اینا نمیفهمند ، چی میخوای بگی !؟ :دی
البته این رو بگم که این مشکل فقط در دانلودهای تک کانکشنه (مثل به روز رسانی ویندوز و ...) هست نه اینکه بخواد روی مرور صفحات و .. اثر بذاره. خدایش پینگ (باز کردن صفحه اش) خوبه (عالی و بهترین نیست، خوبه) ولی خب این مشکل هست دیگه.
وقتی هم بهشون بگی، یه سری جواب از پیش آماده دارند. مثلا بگی سرعت انقدره اینا رو میگند : سرویس شما (فرضا) 512 هست و این 512 تا 2 مگ یعنی اگه پهنای باند باشه و ... (ادامه میده :دی) و ... . یه چیزی شما میگی ها ، اینا یه سری چیزا رو طوطی وار میگند.
بیش از اونی که فکرش رو بکنی با نت و اینا سر و کله زدم. البته خداییش از اینجا راضی ام :) از فروردین تا حالا دارم ازشون سرویس میگیرم؛ سرعت واسم همیشه سقف چیزی بوده که ارائه میدند (اونم توی مرکز مخابراتی ما!) و قیمتش هم واقعا مناسب هست.
به جز این 2 تا مشکلی که گفتم (که هیچ گاه حاد نبوده برام) مشکل دیگه ای نیست. یه نگاه هم که به وضع سایر شرکت ها میندازم و میبینم خیلی کارای بیشتر از شرکت های دیگه رو با قیمتی کمتر دارم انجام میدم؛ بیشتر مصمم میشم همین جا که راضی هستم و کارمو راه انداخته ، بمونم.
چقدر طولانی شد :دی ولی میتونه تجربیات چند ماهه برای دوستان عزیز مفید باشه :46:
شاد و پیروز و سربلند باشید.
پس با این حساب پشتیبانی درست و حسابی ندارن دیگه؟؟؟؟
یعنی علاوه بر بی سوادی کار راه انداز هم نیستن؟؟
تو این شرکت یه پسره هست که تو پشتیبانیش آدم عاقلیه بقیه عین طوطی جواب میدن.....تقریبا تو همه شرکت ها چندتا ازین طوطی ها هست شانستونه که کی گوشی رو برداره.
ضمنا کسایی که میان میگن اینترنت یعنی تک کانکشن میشه بپرسم تو ایران کدوم شرکت رو دیدیدن که به این مسئله پایبند باشه؟؟؟؟
نوین نت قبل از برداشتن بحث شبانه 4 مگ عالی بود الان هم به نسبت شرکت های دیگه خوبه,قیمته سرویس 512 تا 2 مگش رو با باقی شرکت ها مقایسه کنید بعد خودتون متوجه میشید.
داستان اینترنت تک کانکشن چیه؟کسی میتونه با دستور یا با tools اینو بهم بگه؟
سلام.
ازدوستان هرکس سرویس 512 تا 2مگ داره لطف کنه بگه سرعت دانلود در بازه رایگان چنده؟؟؟
تست اسپید تست هم باشه عالی میشه.....
اینجا هر چی سوال میکنیم یه جوانمرد جواب نمیده ولی داداش من 512-2 دارم دو روزه تمدید کردم سرعت دانلودش روزانه شده 235 کیلوبایت شبانه دانلود رایگان هم از 1 شروه میشه تا نیم ساعت اول همون 235 هست بعد از اون حدود 1 ساعت 140-150 میشه و بعد از اون تا آخرش حدود50-60 میشهنقل قول:
ما که از شرکت اومدیم بیرون
روز که مجالی واسه دانلود نبود شبم که 5 ساعت رایگانش 1 گیگ هم نمیشد دانلود کرد .....
اومدم مخابرات 512 گرفتم نامحدود ماهی 22 تومن .... روزانه راحت 4 گیگ دانلوند میکنم ..... این شرکت ها اصلا بدرد نمیخورن
والا من ۱ ماه است امدم اینجا حسرت ۱ شب دانلود بالای ۲۰۰ مگ هستم شب ها سرعت اینقدر پایینه که نمیشه صفحه باز کرد حتی چند بار اعتراض کردم میگن همه میخواهند داونلود کنن سرعت پایینه گفتم داداش داونلود هیچی من حتی نمی تونم صفحه باز کنم هیچ شبی هر شب سرعت خرابه از وقتی که اومدم شرکت شما گفت روز ها سرعت خوبه اما شب ها رو ساعت رایگان شرایط همینه. ۱ قسمت سریال رو از ۲ نصفه شب میزارم داونلود ۶.۳۰ هنوز تموم نشده ۱۵۰-۱۶۰ مگ من دورم تموم بشه میرم به خاطر دانلود شبانه اومده بودم داغش تو این ۱ ماه به دلم موند.... 512-2 مگ
ای گل گفتی عزیز ... بخدا شبی یک گیگ هم نمیشه دانلود کرد ... اگه مثلا بخوای یه بازی دانلود کنی اگه 7 گیگ باشه 7 روز طول میکشه تا تموم شه تازه هر شب شرایطش فرق داره .... اما من با 512 مخابرات روزی 4گیگ شیرین میتونم دانلود کنم یعنی همین بازی 7 گیگ رو در عرض کمتر از 2 روز میتونم بگیرم .... تازشم روزها دیگه نگران حجمم نیستم که مثلا فلان سایتو باز نکنم چون عکس زیاد داره و از حجمم کم میشه ..... من کلا 25 روز تو این شرکت بودم اما اصلا به درد نمیخوره ....نقل قول:
یادش بخیر 3سال از همین شرکت اینترنت داشتم ( نمیدونم یادتون میاد یا نه ... قبلا اسم این شرکت پارس بود نه نوین نت .... اون موقع سرویساش نامحدود بود .... ) اولین ای دی اس الی که داشتم از همین شرکت بودم ... 3سال سرعت 128 داشتم با سرعت دانلود 18 که چه روزهای به یاد ماندنی بود.
دمت گرم داداش.نقل قول:
عجب. پس خیلی نوسانیه. البته این افت هم به تعداد کسایی که شبا دانلود میکنن بستگی داره
هم مشکل نوین نت هم مشکل مخابرات به خاطر DNSـشون هست به احتمال زیاد... کلا اگه Time Out داد بهتون اکثرا DNSـشون مشکل داره، که خب به نظر یه جورایی عمدی اینطوری میکنن تا یه سریا که واسش کاری نمیکنن از مصرف حذف بشن... من یه مدت از EDGE همراه اول هم استفاده میکردم همینطوری Time Out میداد همش واس همین DNSـه...نقل قول:
شما برو DNS رو عوضش کن بزار رو DNS عمومی گوگل یا مثلا OpenDNS احتمال زیاد درست میشه...
Google Public DNS :
8.8.8.8
8.8.4.4
OpenDNS :
208.67.222.222
208.67.220.220
البته توی شناسایی IPهای ایرانی مال گوگل یکم مشکل داره، مثلا خیلی موقعا همین P30WORLD رو باز نمیکنه بتون توصیه میکنم از OpenDNS استفاده کنین :20:
سلام.دوستان من سرویس 256 مخابرات با ترافیک 3گیگ دارم که تو ساعت رایگان دانلود(1 تا 8 صبح) 750 تا 800 مگ دانلود میکنم.
به نظر شما ارزش داره که این سرویس رو قطع کنم و سرویس 512-2 نوین نت رو خریداری کنم؟
تو ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟
پینگش چطوره؟
دوستان من تو زرگنده نزدیکای سینما فرهنگ زندگی میکنم میخواستم بدونم شما میدونید مرکز مخابراتی که تو محله ما سرویس نوین نت میده کجاست؟؟؟ تو سایت خود نوین نت رفتم ولی مرکز هایی که نوشته بود هیچ کدوم تو محدوده ما نبوده:41:
برو تو صفحه ی تعرفه هاشون فیلد آخر شماره تلفن میگیره،شمارتو اونجا وارد کن.نقل قول:
اگر وایرلس خواستی یه آنتن توی قیطریه دارند(من نزدیکای همت از اون آنتن استفاده میکنم) فکر کنم به طرفای شما هم دید داشته باشه.
داریم من الان جایی که هستم که فقط بخاطر رعایت و سالم بودن روترش امدم ان جایی که تک کانکشن مشکل داره یعنی رتورش خرابه و سواد هم ندارندنقل قول:
تک کانکشن = سرعت استفاده از اینترنت و صفحه باز کردن
این توضیحش برای دوستان بود
اگر هم بیشتر و تخصصی تر میخواین بدونید ما این بحث رو مخصوص این شرکت داشتیم:
من باز هم نفهمیدم اینترنت تک کانکشن چیه؟! اگه منظورت گراف هست که همیشه باید ثابت باشه و بدون نوسان این میشه اینترنت dedicated
شاید هم منظورت این نوشته بوده:
تک کانکشن = سرعت استفاده از اینترنت و صفحه باز کردن
بهتر از من میدونی که سرعت باز کردن صفحات به سرور مقابل هم ربط داره،ساده ترین حالتش که همه تجربه کردند دانلود از رپیدشیر،اگه بدون یوزرنیم پسورد دانلود کنی تک کانکشن و با سرعت محدود ولی اگه یوزر و پسورد داشته باشی مالتی کانکشن با سرعت بالا و با قابلیت resume هم میشه دانلود کرد،این داستان هیچ ربطی به روتر ISP نداره،و به وب سرور(web server) سایت مقابل مربوطه.شما در حالتی میتونی تقصیر گردن روتر بندازی که با یک روشی از وب سرور سایت مقابل مطمئن بشی،من میخوام اون روش بدونم.
یعنی واقعا کسی نیست که اینترنت تک کانکشن با روش درست توضیح بده؟