بچه ها آنلاین این بازی هرچی میخواد (پچ و کرک و ... ) بگید ایشالله یه مولتی بزنیم
ممنون پیشاپیش:11:
Printable View
بچه ها آنلاین این بازی هرچی میخواد (پچ و کرک و ... ) بگید ایشالله یه مولتی بزنیم
ممنون پیشاپیش:11:
سلام ..... باید teknogods ورژن 2.7.1 داشته باشی و ورژن بازی را هم به 1.4 تغییر بدی ........نقل قول:
سلام دوستان من می خواستم mw3 رو به صورت لن با دو کامپیوتر بازی کنم میشه راهنمایی کنید در ضمن من tekno god هم امتحان کردم ولی هیچ سرور انلاین و لن رو پیدا نمیکنه .
همون حالت تکنو که آنلاین میری برو تو فایند سرور جایه اینترنت برو روی lan بود فکنم اگه سیستم جفتتون درست شبکه شده باشه میشهنقل قول:
البته اول یکیتون باید سرور بشه
play/private match/game setup/
اینجا فکنم اول یکیتون باید بره بعد تنظیم کنه چه مودی چه مپی و این حرفاش بعد اون یکی بره تویه فاین سرور تو lan
ID هاتون رو بگین ...بشناسیمتون !:31:
AssassinN7 واسه من :20:
من 2 تا ID دارم ..... MORTEZA خودمم و HAJJ ARASH برادرم :31:نقل قول:
سلام من اين دو تا رو نصب كردم اين مسير رو هم دنبال مي كنمنقل قول:
1. Press Multiplayer
2. Press Start (LAN Game)
3. In game go to Options -> Dedicated Server and Enable "Enable Server Browser"
4. Go back to main menu -> server browser -> LAN tab
ولي توي لن تب هيچ سروي نيست كه انتخابش كنم واسه بازي ، اشكال از كجاست ؟
تب اینترنت رو انتخاب کنید
اون رو هم انتخاب مي كنم ولي هيچ سروري نيست واسه وصل شدن ،نقل قول:
دوستان الان براي شما سرور نشون ميده ؟ چون جايي خوندم كه اگه سرور نشون نيمده يعني teknogods فعلا داون شده !
برای من که نشنون میده. شاید مشکل از نت تون باشه. چیز پی ان و پیلترشکن وصل نکنید. چند بار هم توی تب اینترنت رفرش کنید شاید اومد.
سلام بين سرورهايي كه نشون ميده سرور ايراني هم هست ؟
بله هست!!!!! همیار ، t2t , zeus و اینا....
دوستان این مشکل files diffrent from server پدر منو دراورد...هر راهی که انجام میدم درست نمیشه!
اون بالا روی پینگ کلیک کنید تا بر اساس پینگ مرتب بشهنقل قول:
داداش حاج آرش هستی؟:دینقل قول:
آره دادا ..... شما ؟ :31: با HAJJ ARASH JK اشتباه نگیری ! :31:نقل قول:
عزیزان خواهشا جواب بدین...:((نقل قول:
سلام با ارز معذرط از کجا می تونم data31 برای mw3 رو دی ال کنم چون این فایل رو ندارم فقط توی دیسک اخر هم هست پول ندارم دوباره برم بخرم لطفا یه لینک بدین ممنون:45:
سلام من از دو تا سرور ايراني بن شدم بايد چكار كنم ؟ :18:
نقل قول:
همچین فایلی نداره بازی !!! نه تو فایل هایه نب شده نه دی وی دی!
سلام.2 راه بیشتر نداری : 1- کلا بیخیال اون سرور بشی ....... 2- بری سرورهای دیگه و از اعضای اون سرور یا کلن بخوای که برن واسطه بشن که ادمین اون سرور شما را Unbann کنهنقل قول:
البته من خودم دیروز از سرور [i.c] بن شدم و هیچ کاری نکردم ولی خودشون منو Unbann کردن :31:
یکی میتونه لینک فایلایی که باید دان بشه رو بهم بده؟پچو اینا.
تکنوگادز ورژن دقیقش باید چند باشه؟
بعدشم به غیر از نصب پچ و تکنوگادز کاره دیگه ای باید بکنم؟
مرسی
سلام
xfire بازی رو تشخیص نمیده.میخوام به صورت دستی وارد کنم اما فایل steam رو میخواد که در فولدر بازی وجود نداره.چه کار باید بکنم؟باتشکر
کارهاییی که توی این پست گفته رو انجام بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
ولی مشکلم اینه که الآن سرور نیست!یعنی هستا!ولی پنگشون بعده به جز چندتا(3 تا یا 4 تا) که این 4 تا 2 تاشون پینگشون عالیه ولی رمز دارن 2 تای دیگه یکیشون همیشه پره اون یکی پینگش بده.
شما کدوم سرور میرید خودتون؟
مشکل بزرگتر اینه که وارد هر سروری که میشم بازی هنگ میکنه و لودینگ جلو نمیره!چه کنم؟
خواهشا کمک کنید!لیست سرورا رو میبینم ولی پینگا بده!تو یکیشونم که میخوام برم اکثرا پسورد دارن تک و توکی هم هست بدون پسورد که پینگشون افتضاحه و کلا هم وقتی واردشون میشم یه اروری میده بازی و بعد هم Not responding میادش!
اینکه از بازی میاد بیرون و یا گیر میکنه رو من اطلاعاتی ندارم.ممکنه مشکل از خود بازی بوده که نصب کردیدنقل قول:
ولی در مورد سرورها ، شما باید برید سراغ سرورها یرانی که معمولا پنگشون بین 50-150 هست.توی لیست اصلی سرورها اگر رفرش کنید پیداشون میکنید.اونها را add کنید.اگر همه سرورها پینگتون بالاست دیگه مشکل از اینترنتی هست که دارید
امیر جان من واسه سرور ها پسورد رو 839 میزنم وارد میشه همشون...اگه هم نشد اسم سرور رو با حروف بزرگ بنویس...مثلا ROIG HC SD رو بزن ROIG ....البته قبلش 839 رو امتحان کن ببین میشه یا نه!نقل قول:
ولی مشکلم اینه که الآن سرور نیست!یعنی هستا!ولی پنگشون بعده به جز چندتا(3 تا یا 4 تا) که این 4 تا 2 تاشون پینگشون عالیه ولی رمز دارن 2 تای دیگه یکیشون همیشه پره اون یکی پینگش بده.
راستی بازی رو که نصب کردی چند گیگ شد کلا؟ نسخه ی کامله؟
آره کامله فکر کنم.با عکس توی mw2.blogsky مقایسه کردم حجما درست بود!(البته واسه من یه چندتا فایل اضافه هم داشت!)
12.5 گیگه
فقط سرورهایی که که بغل اسمشون ضربدر هست پسورد میخوان بقیه سرورها پسورد نمیخوان و اگر روی ok کلیک کنید وارد بازی میشه مثل همون سروری که اسمش رو گفتیدنقل قول:
سلام تفنگاي بازي كي يا چطوري عوض ميشن ؟ من الان لولم 21 شده ولي تا حالا هيچ اسلحه جديدي توي منوي چنج كلاس اضافه نشده :9:
menu-->play-->creat a class
از اینجا میتونید خودتون اسلحه ببندید!!!
سلام بر دوستان.
هکر اصلی آلتر دوباره MW3 رو -- کرد:
اول یه توضیح مختصر :
هکر اصلی این روش که به 4D1 یا Four Delta One معروفه و تازه رلیز شده ، کسی نیست جز هکر اصلی آلتر مرحوم که در اصل میشه گفت پدر -- CoD هستش و اولین نفری بود که CoD رو -- کرد . اون موقع که MW2 -- شد هنوز تکنوی پر از مشکل متولد نشده بود . تکنویی که هنوز نتونسته یه آنتی چیت قوی برای مستر سرورش وصل کنه . تکنویی که این قابلیت رو نداره شما در بازی تیمتون رو عوض کنید . تکنویی که DLC ها ( مپهای جدیدو ) ساپورت نمیکنه . تکنویی که ...
شروع کار :
هشدار : اول از همه یه هشدار به کسانی که به روش تکنو بازی میکنن ؛ اونم اینکه اگر میخواید روش تکنو رو هم بازی کنید ( مخصوصا برای کلن جدید که میخوایم بزنیم ) یه کپی کامل از بازیتون بگیرید و به یه محل دیگه نصب کنید . بعد این روش 4D1 رو روی اون کپی اجرا کنید . در این صورت شما دوتا بازی mw3 در سیستمتون دارید و به دو روش مختلف بازی میکنید .
1- در این سایت عضو شید :
2- DLC هارو دانلود کنید ( حجم تقریبی 2 گیگ ) :
( هر چی که از دانلود این فایلا :
بدست میاد بعد از اکسترکت به این مسیر بریزید : Game Folder/zone/DLC اگه پوشه ی DLC نبود در پوشه ی zone با حروف بزرگ ایجادش کنید )
و هرچی که از دانلود این فایلا :
بدست میاد رو بعد از اکسترکت به game folder/Main بریزید )
3- این فایلا رو دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حجم 25 کیلوبایت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از mw2 ) ( حجم 65 مگ )
( این دو فایل رو هم به همون پوشه ی DLC بریزید )
4-این آپدیتر رو دانلود و به محل نصب بریزید ( البته اول 3 فایل بالا رو باید ریخته باشید )
5- آپدیتر رو اجرا کنید تا فایلای اجرایی رو با حجم کم دانلود کنه
6- بعد از آپدیت به وسیله ی آپدیتر فایل LaunchIW5MP رو اجرا کنید و با اکانتی که در سایت بالا ساختید لاگین کنید و وارد بازی شید سرور لیست و صفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من خودم دارم DLC ها رو دانلود میکنم . اما آموزش تست شده هست توسط 3 نفر از دوستام . پس اطمینان بنموئید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دقت کنید روش بازی کردنم دقیقا شبیه آلتری هست که اولین بار mw2 رو -- کرد .
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونوشت از : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفع مشکلات 4Deta1 .... افزودن به Xfire :
1.مشکل بالا بودن پینگ در سرور ایرانی و Steam Connectin Feild. مشکلی که خودم داشتم.. برای همین یه سری به فروم اصلی 4D1 زدم و یه چیزایی دستگیرم شد.. فقط قبلش باید صبور باشید... توی فروم گفته بود که چیز معمولی برای تازه وارد ها به 4D1 و احتمال داشتن این مشکل برای همه اونا زیاده .. راه حلشم یه بار وارد سرور شید و بعد از اینکه پینگتون ناکار شد بیاید بیرون و دوباره وارد سرور شید.... پینگتون درست میشه.. اگر نشد صبـــور باشید. بعد از چند بار بازی کردن یعنی رفتن بیرون و اومدن داخل سرور های ایرانی و خارجی مشکل شما با سرور ها حل میشه و توی همه ی سرور ها پینگتون 20-50 تا پایین تر از Tekno کزاییییییی...
2.مشکل مینی مپ بازی و نداشتن نقطه ها!. این مشکل هم رو همه دارن.. یعنی از هرکی هم بپرسی میگه فعلا مشکل 4D1 و حل نمیشه.... ولی میشه... راه حلشم برید تو پوشه player2 و فایل config_mp.ini رو حذف کنید...
3.مشکل با مپ ترمینال.
بعد از دانلود فایل مپ ترمینال و لودینگش این فایل ها هم باید دانلود کنید و تو پوشه main بریزید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای iw_33.iwd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای iw_34.iwd
4.مشکل موندن تو Connecting و Server Connection Time Out. راه حلشم باید تاریخ و ساعت ویندوزتون به روز باشه و زمان رو یک ساعت به عقب ببرید.
5.آیا میشه Nickname رو عوض کرد؟. بله میشه :| راه حلشم برید تو سایت اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از سربرگ های بالا برید تو این قسمت UCP بعدشم برید تو قسمت Profile و بعد Edit account settings . خوب تو این قسمت میتونید اون رو عوض کنید و بعدشم رمزعبورتون رو اون پایین بزنید و کلید Submit رو بفشارید.
اگر چیزی از قلم افتاده یاد آوری کنید ویا اگر مشکل جدیدی داشتید حتما بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------|
حالا بریم بازی رو به xfire معرفی کنیم.
برای این کار همانند گذشته برید به پوشه Xfire درC:\ProgramData . برای یاد آوری پوشه ProgramData در ویندوز پنهان میباشد. بعد از ورود به پوشه Xfire این فایل text رو باز کنید: xfire_games و بعد دنبال Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer بگردید . حالا این جلوی این مقادیر این چیزهارو بنویسید:
LauncherExe=LaunchIW5M.exe
DetectExe=iw5m.dat
بعد فایل رو Save کنید و ببندید.. تمام...
رونوشت از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخت سرور بدون هیچ لگی !
اول این فایل رو دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد یه کپی از پوشه بازیتون بگیرید چون امکان داره XFIRE IN GAME مشکل پیدا کنه!
فایل دانلود شده رو تو پوشهی جدید کپی کنید و بعد بزارید آپدیت شه.
بعد از آپدیت شدن برید داخل پوشه Players2 و بعد فایل Server.cfg رو باز کنین و سرورو کانفیگ کنید!
بعد از اون یه Shortcut از فایل Iw5m_Server.exe از محل سرور بگیرید!
خوب حالا روی Shortcut کلیک راست کنید و از داخل منوی Properties توی قسمت Shortcut عبارت Target را پیدا کرده و باید در آخره مسیر یک Space بدید و این رو تایپ کنین +set net_queryport 27015 +set net_port 27016 +set net_masterServerPort 27017 +set sv_config "server.cfg" +start_map_rotate
خوب حالا Shortcut را اجرا کرده تا سرور Run شود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی.
کسانی که نسخه mw3 کامل و همراه با DLC های بازی رو دارن و تونستن آنلاین بازی کنن لطفا بهم پ خ بدید کارشون دارم.
ممنون.:11:
سلام
نصف سرورهای ایرانیم از لیست سرورها خارج شدن... .ورژن بازیم هنوز 1.4 هست.به خاطر این که اپدیت کردن اینطوری شده؟
فوتبالیست:
علتش اینه که همه رفتن سروراشونو بردن تو -- 4د1 و تو تکنوگادس دیگه نمیان
این -- 4د1 همون ایرادات ناجوریو داره که تو مدر2 بود و یه بار که از یه سرور بیرون میای یا یه کم خارج از بازی مثلاً مشغول ساختن کلاس هستیم یا حتی تو خود بازی دیسکانکت میشه !
آنتی چیت هم نداره یا اگر داره راه دور زدنشو بعضیا بلدن که این همه چیتر و هکر ریخته تو سروراش !!
خیلی نقص زیاد داره جوری که من که دیگه اصلاً حوصله بازی کردنو ندارم !
کاش تکوگادس هم مپاشو آپدیت کنه چون واقعاً بهترین -- آنلاین بود که تا حالا دیدم
سلام من یه سرور با برنامه tekno gods server luncher/editor ساختم اما مثل همیشه stop زدم اما سرور حذف نشد بازم تو اینترنت server list بری هست ولی داخل نمیره کسی میتونه کمک کنه چطوری حذفش کنم؟:41:
ری استارت کنی کامپیوترتو پاک میشهنقل قول:
----------------------------------------------
دوستان حالا که آلتر دوباره هکیده چرا تکنو گاد پریده؟!یا واسه ء من اینطوریه؟سرور لیست ندارم!!!
ویرایش
بعدازظهر همون روز درست شد
نمیدونم چرا آدمینها این مود ها رو میگذارن اینفکتد صدای همه رو درمیاره اما یه سرور زدن که فقط بازی اینفکتد رو گذاشته و چون بقیه سرورا داون هستن همه جمع شدن تو اون ! من حاضرم مدروارفر رو پاک کنم و همچین بازیایی نکنم نمیدونم چرا آدمینها اینجور مودهارو دوست دارن :2:
من الان طبق معمول هر روز رفتم تکنو گاد بازی کنم......دیدم هیچ سرور ایرانی نیست......فکر کنم باید بریم به 4d1 دیگه....ولی تو تکنو گاد 2 تا سرور ایرانی مونده بود ولی 2 تاش الان که down بودن....ولی خدا کنه برگردن..
دوستان الان به روش 4d1 رفتم داخل بازی...همه سرور ایرانی رفتن اونجا..با مپهای دی ال سی جدید....و مپهای قدیم هم هستند طبق معمول....
من که دارم میرم مپهارو دانلود کنم...پینگشم عالی بود 1 دست بازی کردم تو یکی از مپهای قدیم تو سرور ایرانی پینگم 80 بود....
سرورها زیادن بگم حدود 8 تا بیشترن فکر کنم 10 تا هم باشن سرورهای ایرانی...دقیقشو نمیدونم ولی همین حدودا..
فقط خواستم بگم شما هم دیگه برید روش 4d1 چون پر از سرور ایرانی و مپهای جدید dlc و اون مپ خاطره انگیر ترمینال mw2 هم که هست توش واقعا معرکه شده