سلام دوستان
درایو گرافیک این بازی را برای ویندوز 7 نسخه 64 بیت میخواستم !
داخل DVD برای نسخه 32 را داره ....
مشکل من اینه که وقتی داخل بازی میشم ، تا منو میاد ، بدون هیچ اروری میپره بیرون !
Printable View
سلام دوستان
درایو گرافیک این بازی را برای ویندوز 7 نسخه 64 بیت میخواستم !
داخل DVD برای نسخه 32 را داره ....
مشکل من اینه که وقتی داخل بازی میشم ، تا منو میاد ، بدون هیچ اروری میپره بیرون !
نقل قول:
شما باید برید توی سایت سازنده گرافیکتون (amd یا nvidia) از اونجا مدل گرافیکتونو پیدا کنید و آخرین درایور نسخه 64 بیتی رو دانلود کنید
بازی رو دوباره که اومدم نصب کنم دیدم dvd یش مشکل داره. مجبور شدم نسخه razor1911 رو دانلود کنم. بعد از نصب نسخه جدید و آپدیت 13 مشکل حل شد.
تشکر از جناب forgotten بابت راهنمابیی هاشون.
اینم فایله installer.exe تقدیم به همه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم سوال دارم محتویاته داخل پوشه من هم razor ro dare ham 1 setup dare ke ba nero bala miad و زمانی که میخوام از steam بازی رو نصب کنم prudect code میخواد چی کار کنم کمک کنین ؟؟ مراحل نصب رو بزارین ممنون میشم !
ورژن Black Box مشکل صدا داره. چیکار کنم ؟
دوستان من یه سوال دارم لطفا التماس کمکم کنین
بازیرو نسخه skyrim legendary edition خریدم موقع ورود بعد لوگو بتزتا خارج میشه التماس میکنم کمک کنین چکار کنم خیلی برام مهمه
داداش مطمعنی مشکل من با این کرک حل میشه?اگه مطمعنی لطفا یه لینک دیگه بزار من نمیتونم از این سایت megagames دانلولد کنمنقل قول:
تا سیستم از نزدیک جک نشه _از دور _ که نمیشه گفت مطمن مطمئننقل قول:
ولی اولین دلیل می تونه مشکل از کرک باشه
سایت بالای مشکلی نداره _ لینک دانلود مستقیمه _ سرعت اش هم بالاس
دوستان یه پچ خوب برای این بازی معرفی کنید که مشکل لگ و افت فریم نداشته باشه این ورژن 1.9.32.0.8 تازه گرفتم نصب کردم که راحت 10% فریم ریت رو اورده پایین.. ضمنا من قصد نصب هیچ مودی رو ندارم و میخوام ارجینالش رو بزنم تو رگ:n16: نسخه بلکباکس رو دارم
با سلام
من بعد از مدتی دوباره خواستم این بازی رو روی ویندوز 10 نصب کنم ولی متاستفانه با یک خطا مواجه شدم و هر کاری کردم نتونستم موفق به نصب بازی بشم .لطفا راهنمایی کنید.
\یغام خطا:
runtime error (at161:11806):
internal error:extractTemporaryFile: The file "BGI0_.bmp" was not found
Microsoft Visual C++ آپدیتش کننقل قول:
اگه بازی تو سی دی بود سعی کن کپیش کنی تو سیستمت و از اونجا نصب کنی
Microsoft.Visual.C.Plus.Plus.2015.Redistributable. Package.x64 رو هم نصب کردم بازم نشد.
نسخه خاصی از Microsoft Visual C++ رو میخواد؟
نه همین ورژن آخر کافیهنقل قول:
چند تا سایتو چک کردم ولی متاسفانه جوابای درست حسابی نداشت
یکی زده بود که کلا دی وی دی به فنا رفته و کاریش نمیشه کرد دوباره باید دانلود کرد
من میرم تو بازی رو new میزنم منو میره اما وارد بازی نمیشه:4:
سلام
من اول از شما به خاطر اینکه این موضوع را اینجا مطرح می کنم معذرت می خوام
من بازی Skyrim Special Edition را با چند تا مد نصب کردم اما موقعی که داری بازی می کنی یک دفعه بدون هیچ اروری بیرون میپره ؟؟؟؟!!! از کجا و چه جوری میشه فهمید کدام مود سازگاری نداره و یا مشگل از چیز دیگری است ؟
با تشکر از راهنمایی شما:n13::n13::n28::n28:
- - - Updated - - -
:n28:
سلام
من اول از همه معذرت می خواهم که این موضوع را اینجا مطرح کردم.
من این بازی را با چند ده تا مد نصب کردم اما موقع اجرای بازی یک دفعه وسط بازی میاد بیرون از کجا میشه فهمید کدام مد با بقیه همخوانی نداره و یا مشگل از کجاست ؟؟؟؟
با تشکر از جواب شما :n36::n36::n28::n28::n28:
دوستان اگه از تورنت هم دانلود میکنید مواظب باشید. هر تورنتی تست شده نیست و سالم نیست. فکر کنم نسخه fitgirl برای این بازی از همه بهتر بود.
سلام دوستان من مشکلی در نصب کردن دارم دی وی دی هارو تمیز می کنم وقتی میگذارم و مراحل را طی می کنم روی گزینه install می زنم کمی صبر می کنم اطفاقی نمی افتد سپس پیغامی می اید وبسته میشود:n28::n28::n28::n28:
دوستان من وقتی دارم بازی را نصب میکنم اتفاقی نم افتد و نصب نمشود و صفحه ثابت می ماند
:n27:
سلام ودرود
من بازی رو نسخه فیت گرل رو دانلود کردم اما با اولترا ایزو و دیمون باز نمیشه برای نصب ایمیجش
سلام من تمام انتخابارو زدم از 16 بیت تا 24 بیت موجود باز هم به محض اجرا نماد کمپانی که میخاد نشون بده صفحه سیاه می مونه و بهد یک ثانیه میپره بیرون بدون هیچ اروری:sad::sad::sad::sad::sad: