آپدیتی هم برای آندرویدش میاد ؟؟نقل قول:
Printable View
آپدیتی هم برای آندرویدش میاد ؟؟نقل قول:
عزیز من شرکتی که گوشی هاش مستقیم از چین میاد به نظرت برای آندرویدش آپدیتی هم میده؟!
سلام و تشکر خدمت تمام دوستان
حدود 6 ماهه این گوشی رو خریدم و واقعا واقعا بازم تاکید میکنم ازش راضیم، برنامه های زیاد متنوع و حتی بازی های HD هم نصب کردم و جواب گرفتم.
حالا تصمیم گرفتم رام گوشی رو عوض کنم یا یجورایی ارتقاع بدم، و این نکته رو عرض کنم که گوشی رو هم روت کردم.
از شما دوستان کمک میخواستم ببینم چکار میشه کرد؟!!
سلام به همه ی دوستان
طبق چیزی که در سایت رسمی جی ال ایکس نوشته دیگه جی وان تولید نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو از تو سایت جی ال ایکس برداشتم ..واقعا یعنی چی مد شده همه میگن حرارتی ؟ اینقدر یعنی سطح اطلاعات مردم عادی روی سایت ها تاثیر گذاشته ؟ لمسی حرارتی دیگه چه صیغه ایه ؟ :sq_5: :sq_10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کیفیت G1 Middle چطوره؟
سلام قیمت روز G1 Twins چنده؟یکی آکبند دارم نمیدونم چند بفروشم .
بابا این جنازه رو هی نکشین از اون پایین بیارین بالا بذارین همونجا مدفون بمونه:n02:
سلام بچه ها امروز داشتم میگشتم به سایت برخوردم درباره جی ال ایکس گفتم لینکش رو بزارم تا شما هم استفاده کنید
فکر کنم وابسته به شرکت باشه
این گوشی میدونی کی ارزش خرید داره؟
موقعی که مجانی توزیع بشه!
من که عمرا پولم رو واسه این گوشی ها خرج کنم ولی شاید یکی از این ساده هاش رو برای یکی از اعضای خونواده بخرم باهاش حال کنه! :n02:
الان مدلهای جدیدتر دارن تولید میشن شما هنوز تو فکر G1 هستید.نقل قول:
واقعا این گوشی کاملا ایرانی هست؟
60 %خارجی و 40% ایرانیه . در گوشیهای هوشمند درصد خارجیش بیشترهنقل قول:
من کلی گفتم.نقل قول:
ببین دیگه اینا چطوری تولید میکنند که هنوز درباره ی یک محصولشوناطلاعاتی ندادند سریع رفتند یه محصول دیگه دادند بازار!
پشتیبانی هم که ندارند!
ظاهرا هر گوشی که میبینند سریع یه تعداد از اون میسازند و میرن سراغ یه کپی برداری جدید! :n02:
95% چینی. 5% به خاطر بسته بندی در ایراننقل قول:
چیش ایرانیه؟؟نقل قول:
اینجا فقط اسمبل می شه و بسته بندی همین!!!:n13:
اون مواد اولیه برا ساخت کارتن و حتی جوهری که روش چاپ انجام میدن از خارج تامین میشه !نقل قول:
قطعات کامل از خارج وارد میشه و در ایران بسته بندی میشه
اگه همین گوشی رو مستقیم میدادن خود چینی ها تولید میکردن بخاطر نیرو انسانی ارزونتر از قیمتی که الان داره ارزونتر تموم میشد !
والا بستگی به استفاده داره....یکی
از دوستان بنده توینز داره و کاملا هم راضی بودش....یکی
از دوستان جیالایکس اسکای فک کنم دارن تو فروشگاهشون(کلا کارشون گوشی فروشی هستش!!) فرمودن که این گوشی به نسبت قیمتش، گوشی خوبی هستش( حتمی میدونین که همسایز نوت هستش!)....
در کل، با وجود زیادی مسخره شدن جیالایکس ها در دست افرادی که از موبایلشون استفادهی تلویزیون فول اچدی و گاها سه بعدی نمیکنن و یا اونو با ایکسباکسشون اشتباه نگرفتن خوب و راضی کننده هم بوده....!!!
به جای اینکه بیان مثلا نرمافزار رو نقد کنند و یا سنسورها رو و ....، میان سخت افزار رو تست میکنن که هزاران بار سرش بحث کردیم قبلا و نتیجه هم نگرفتیم متاسفانه...
جیالایکس برای استخدام برنامه نویس اندو هم فراخوان طولانی مدتی داد که هیچکس حتی دانشاموزهای رشتهی کامپیوتر هم به فراخوان نیگا نکردن!! ظاهرا ما میخوایم دولوپر برای این گوشی ها از اسمون ظاهر بشه و بیاد اینجا بشینه و برا گوشیی که ملت مسخرهاش میکنن کار کنه...!!! :)
بعدشم برام تعجبه که دوستان میگن ساخت چین... مگر الان اکثر دمو دستگاهها رو همون چین بسته بندی هم نمیکنه و میفرسته اینور اونور؟! چه ربطی داره؟؟؟
اگر ایرادی باشه، کلاه برداری این شرکتا در خصوص طرح گوشی هستش که ایا خودشون طراحی کردن یا نه که اون رو خبر نداریم ازش!! :)...
نکتهی بعدی اینه که (اتفاقا جالب تر هم هست!!) مردمی که ش و ر ت شون رو هم خارجی میخرن و زیر بار برند ایرانی نمیرن،(مسواک و خمیر دندان و دستگیرهی در و مداد و خودکار و پاککن خارجی میخرن و ایرانی رو قبول ندارن!) میخوان چیزی به اسم شرکت سازندهی سخت افزار موبایل تو کشورشون داشته باشن؟!!
اون وختی که صایران گوشی میزد، ملت نوکیا میخریدن و بس!! بعدش که اون شرکت کلا رفت زیر نظر سازمانهای نظامی، حالا داریم میگیم گوشی ایرانی....!!!! با کدوم حمایت باید کسی پول خودش رو بذاره رو تحقیق و ازمایش برای ساخت قطعات مورد نظر؟!(امیدوارم که دوستان عقیدشون این نباشه که فناوری ساخت موبایل همینجوری ظاهر میشه تو دست رئیس شرکت مربوطه و اون به کارمنداش میگه دوستان بیاین اینو بذارین تو اون دستگاه کپی با کپی هاش گوشی درست کنین خودش رو هم بذارین تو گاو صندوق که کسی ندزدتش!! :) ).....
بابا بیخیال...
وضع کشورتون رو هم ببینید یه خورده که یه بسته قرص استامینیفون هم بهش نمیدن!! :) چه برسه به همکاری علمی در خصوص الکترونیک دستگاههای مخابراتی که یه خورده دستکاریش بیسیم و سایر تجهیزات نظامی رو باهاش میسازن....!! :)....
(اون مثال جنس خارجی هم کلی بود و نه کسانی که تو این همه صفحهی تاپیک بدون اینکه احتمالا از نزدیک هم دیده باشن گوشی ها رو دارن در موردش حرف میزنن!!)....چون تازه الان که جنس گرون شده و کار نداریم میفهمیم که خریدن جنس خارجی یا جنسی که اکثر قطعاتش خارجی باشن برا کشوری که میخواد مستقل باشه یعنی چی! :)
این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.نقل قول:
این یه مشکل همه گیره که به دلیل افکار ناسیونالیستی ایرانی ها اینجوری میشه!!نقل قول:
این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.
اتفاقا این اسم، براش مسئولیت میاره و اگر به جای مسخره شدن و تبدیل شدن به گوشیی برای کسانی که از گوشی و اندو چیزی حالیشون نیست، تبدیل میشد به یه گوشی تستر برای کسانی که دوست دارن کار کنن، و واقعا روی گوشی کار میکردن و امکاناتی براش در نظر گرفته میشد، میتونست کمی پیشرفت کنه....!!
من خودم به شخصه ۴-۵ بار زده به سرم که یه دونش رو بخرم و رو نرم افزاریش کار کنم و به یه جایی برسونم، بعد باز گفتم اصلا مگه استفاده کنندهای هم داره که کسی بخواد براش تلاشی بکنه؟؟!!
بعدشم، بحث جا زدن چیزی که مال خودمون نیست، به عنوان مال خودمون تو ایران یکی دیگه طبیعیه!! از محصولات فرهنگی هنری گرفته تا.....................پایان نامه و مقالات دانشجویی که از هر صدتامون ۴-۵ تا بیشتر خودشون کار نمیکنن!! :)
خدایی یه کم زشته مسخره کردن این گوشی های جی ال ایکس
بیچاره رئیس و مدیر glx با این همه مسخره مردم
شمایی که همه میگید چینیه فقط میگیرید این گوشی رو فک میکنید این لوازم خونگی تولید داخل (یخچال و جارو برقی و مولینکس )قطعاتش ایرانی هست؟ نهایتا 20 % ایرانی باشه
در مضن اکثر شرکت های خارجی تولید کننده گوشی اکثر کارخونشون همه تو چین هست و اونجا ساخته میشه فقط طرحش رو میدن
گوشی جی ال ایکس نمیتونه تو تیلیغاتش بگه (گوشی های جینی glx که)
امروز یه اسنوی دیدم.... لحظهی اول فک کردم یه مدل S سونی هستش....
گرفتمش.... گوشی واقعا شیک بود تو دست...!!!
چند لحظه باهاش کار کردم و پشت و روش رو نیگا کردم تا مدلش رو ببینم ولی نبود که نبود!!!!
پرسیدم، گفت اسنویه....
انگار که برق گرفته باشتم انداختمش زمین سریع!!! گفت جیالایکسه واقعا؟ دوباره برداشتمش و باهاش ور رفتم...
طرف نمایندگی جیالایکس در استان رو داره و باهاش صحبت کردم، بهم قول داد که برم یه رویو از گوشی های جدید بردارم...
ایشالا تاپیکش رو هم میزنم....
فقط فک نکنم اجازه بده روش زیاد برنامه نصب کنم، به نظرتون راهی هست که یه سری اپ که سریع نصب میشن رو با خودم ببرم براش بلوتوث کنم؟! یا چی؟؟؟؟؟
اگر فرصت رویو بهم داده شد، چه چیزایی رو چک کنم؟ تاپیک جدا گانه بزنم یا چی؟!
بعدشم این رفیقم شرکت خرمشهر رو دیده و صحبت میکرد تقریبا راضی کننده بودش....!!!(بحث گارانتی و اینا رو هم باهاش مطرح کردم....)
من چندجا دنبال اسنووی گشتم ولی پیدا نکردم. موندم بعد از عید ببینم چی میشه. میگن تا چندروز دیگه مدلهای جدیدش میاد بازار. الان G2 اومده قیمتش 599 تومنه:n04:نقل قول:
ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟
شرکت ها باید از جی ال ایکس یاد بگیرن
حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!
مشخصات هر قسمتی که من پرسیدم از اون اقا، برام گفت... اسنوی فک کنم ۱ گیگاهرتزی بودش...! :) سایر مشخصاتی که میخوای رو بگو تا بپرسم!(البته هفتهای یه بار میبینم اون اقا رو...!!)...نقل قول:
حتی بعد از عرضه هم کسی نمیفهمه مشخصاتشون چیه!
ضمن اینکه تمام تلاشم بر اینه که موقع رویو، حتمی بتونم اپی برای چک سختافزار ها داشته باشم! :)...
راستش دوربین که ۵ مگاپیکسلیه، ولی اچدی بودن یا نبودنش رو نمیدونم(کما اینکه با دوربین یک مگاپیکسلی هم میشه اچدی فیلم گرفت! :) که ایفون میکرد...!!!)....نقل قول:
ضمنا شما میدونی کیفیت فیلمبرداری اسنووی چقدره ؟ HD یا نه ؟
فک کنم اچدی داشته باشه...!! این رو هم میپرسم! :)...
یه نکتهی جالب راجع به تبلیغ از جیب در میاد:
رفیقم میگفت اون گوشی بخصوص که راحت از جیب در میاد، تو مغازشون از همه چیز پرفروش تره و به سایر فروشگاهها هم زیاد فروختن.... میگفت کلی ادم میاد تو مغازه و میگه اقا از اون گوشی ها که راحت از جیب در میاد بهم بدین!! فک کنم قیمتش ۶۵ تومنه! :) :n04:
من همیشه انتقاد میکردم که چه تبلیغات بدی کردن روی اون کار، ولی بعدش دیدم که از اون تبلیغ موفق تر فک نکنم داشته باشیم!!!!یعنی حتی بالاتر از میمون اشیمشی و گاو مانیزان خودبخود تبلیغ شد(ساخته شدن جوک و اساماس شدن به همه جا و افتادن اسمش به سر زبون ها...!!!)
خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو!:دی و کلی چیز دیگه
کلا خودشونم زوری میدونن چی به چیه
در مورد تبلیغش هم یک مقایسه با مزه ولی پر معنی
اپل رسما هیچ تبلیغاتی رو در مورد محصولاتش نمیکنه،شاید خرده فروشی ها این کار رو بکنند ولی خود شرکت نه
اما الان از هرکی بپرسی گوشی خوب چیه میگه اپل ! میگیم آقا منظورت آیفونه. میگه آیفون چیه؟ برنده؟!
یک نقل قول جالب از سایت نردبان :
البته در مورد برند ایرانی صدق نمیکنه چون قابل مقایسه نیستندنقل قول:
ک مثال فوتبالی برای اثبات این مساله که مردم اهمیت کمتری به اعداد و ویژگی ها داده و دوست دارند عاشق یک برند باشند: یکبار یکی از همکلاسی هایم از من پرسید تو طرفدار قرمزی یا آبی؟ به او گفتم من این تیم ها را به خوبی نمیشناسم، کدامشان بیشتر گل می زنند؟ تو چرا طرفدار پرسپولیس هستی؟ هر کدام بیشتر گل می زنند، من طرفدار همان خواهم شد و هر گاه جایش را به رقیب داد، من هم رهایش کرده و طرفدار اولین تیم خواهم ماند.
این دوست خوبم هیچ دلیل منطقی ای برای طرفداری از تیم محبوبش نداشت، نوع نگاه او به برند پرسپولیس دقیقا مانند نگاه شخصی است که به برند تجاری محبوبش دارد، برند محبوبش را دوست دارد حتی اگر شکست خورده و پشت سر هم گل بخورد، از شکست ناراحت می شود اما تیم محبوبش را عوض نمیکند. ولی معیارهای بنده برای انتخاب تیم فوتبال، معیارهایی است قدیمی و بی ارزش، وقتی شما با مشتریان خود مرتب از اعداد و ارقام حرف زده و حرف دیگری برای گفتن ندارید، مثل آن است که بگویید چون تیم ما بیشتر گل زده، طرفدار ما شوید! البته شاید منطقی باشد، اما مشتری های یک برند فقط از منطق خود بهره نمی برند و اگر بخواهند بین منطق و احساس یکی را برگزینند، در اکثر موارد احساس مقدم خواهد بود، اپل یک نام تجاری احساسی است، نمی شود با منطق او را شکست داد و این چیزی است که رقبایش به خوبی متوجه آن نمی شوند.
اما در زمینه تبلیغات با برند های دیگه،ضعف هر برندی، سوء استفاده از از ندانسته های افراده ، به جای توضیح و مدرک ، از چیزی که کسی نمیدونه سوء استفاده میکنه ، الان به خیلی از افرادی که گوشی لوکس دارند بگی میدونی چیپست گوشیت ساخت کجاست؟مال کیه؟ میگن نه، میگی میتونی مشخصاتشو بگی؟ میگه دو هسته ای ، میگیم چه مدل دو هسته ای؟ میگه 1.5گیگاهرتز ! و اینجاست که وقتی منی که GLX دستم هست ازم میپرسن و این سوال ها رو اینجوری جواب میدم، با یکم پرس و جو ، تمامی منطق های من در مورد گوشیم زیر سوال میره. این که وقتی تبلیغاتت به از جیب در اومدن منتهی بشه، هرچقدر هم که فروش کنه اعتماد خریدار رو به دست نمیاره . چون هیچکس واقعا نمیدونه این از کجا اومده و چطوری به اینجا رسیده .
کسی که آیفون 4 داره، آیفون 4اس رو هم حتما میخره و شاید از بعضی چیزاش بزنه که آیفون 5 رو بخره
ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره،ولی آیفون در عین این که تمام چیز ها رو برای مشتری واضح کردند، دیگه از اعداد و ارقام بیرون اومده و اعتباری که داره ، باعث این میشه که مشتری به نام اپل اعتماد کنه،اپل وقتی میگه من سرعت پردازشی رو دو برابر کردم ،نیازی نداره مشخصات همه چی رو بده ، چون میدونه به جایی رسیده که نیازی به توضیح خودش نداره ،برعکس نام چیزی مثل GLX یا Dimo که فقط لذت کارکرد با اون،لحظه روشن شدنشه!
تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جیپییو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه! :)...نقل قول:
خوب عزیزم ، 1گیگاهرتز رو تبلت 300تومنی هم داره، چیپست،رم ، وجود جی پی یو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلی چیز دیگه
در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کلکل با سایر شرکت ها ساخته شدن! :)... یه سرچ سادهی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!
در خصوص علاقه به برند، من خودم طرفدار سونی هستم...نمیدونم چرا ولی سونی تو خون خونوادهی ماست... از وقتی یادمه و تلویزیون ۱۴ اینچ داشتیم سال ۷۷ و اینا، ما سونی داشتیم تا حالا! و چیزی که سونی یه مدلش رو داشته باشه، مدل شرکت دیگهای رو نمیخریم حالا به هر قیمتی...!!!
اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکسده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود! :).... (نسخهی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...نقل قول:
ولی کسی که یک بار با مثلا GLX G1 کار کنه، دیگه دنبال Snowy نمیره
قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه! :).... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته! :)...
و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!
سایتی مثل فیس بوک سال ۲۰۰۴ پابلیک میشه، سال ۲۰۰۸ تازه شروع کرد به کاربر گرفتن! و تازه سال ۲۰۱۰ سال انفجار کاربرهاش بودش! :)...
هرچیزی باید یه پروسهای رو طی کنه تا به ایدهعال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینهی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ایسی و اینا تولید نمیشه...:))))))))))
یکی از دوستان تبلت خریده Coby ، سی پی یو هم 1 و رم 512 ، Antutu هم نتونست مدل سی پی یو رو بفهمه! حکایت اولای G1 هنقل قول:
تو اون لحظه تنها چیزی که به نظرم رسید بپرسم، همون بود!! من چون برام مهم نیست جیپییو، یادم نبود بپرسم.... سعی میکنم بنچمارک بگیرم که یه اطلاعات کلی به دستم برسه!:)...
همونطور که گفتم ، این تبلیغات کار خرده فروشی ها یا دفتر این شرکت توی یک کشور یا فن ها ساخته شده ، اپل امریکا تبلیغات خاصی انجام نمیده ، سایت ها براش این کار رو انجام میدن.نقل قول:
در خصوص تبلیغات، من کاری به اپل ندارم! شاید شما تبلیغات اپل رو ندیده باشی، ولی من بالای ده تا کلیپ تبلیغاتی ازش دارم که در کلکل با سایر شرکت ها ساخته شدن!:)... یه سرچ سادهی یوتوب، تا یه ماهی شما رو برای دانلود تامین میکنه...!!
بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز !:دی شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!نقل قول:
اسنوی رو باهاش کار کردین؟! علاوه بر ظاهر شیکش، چند برنامه و بازی که باهاش تست کردم خیلی عالی جواب داد...!!! من ایکسده دارم البته و در نظرم تفاوتی در رفتار نبود!:).... (نسخهی سیستم عامل و روت شدنش هم هست که خوب ویژگی خوبی براش هست...!!)...
این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.نقل قول:
قطعا من انتظار ندارم که یه شرکت ایرانی که قطعات وارد میکنه، بیاد تو سال ۲۰۱۳ گوشی در حد ۲۰۱۲ یا حتی ۲۰۱۱ سامسونگ بزنه!:).... ولی اسنوی توی بازار ظاهرا فروش خیلی خوبی داشته!:)...
و یادتون باشه که دارین یه شرکت چند ملیتی با ۲۵ سال سابقه رو با یه شرکت که از سال ۸۵ شروع به کار کرده مقایسه میکنین!! به نظرتون اعتبار این دوتا میتونه در یک حد باشه؟!
خیلی سخته که به جای این چیز(اسمش رو جز این نمیشه چیزی گذاشت) که دارن وارد میکنن ،مثلا اینو وارد کنن و خدا تومن بفروشن؟
هنوز اینا رنگ 16میلیون رنگ رو ندیدن! براشون گرون در میاد از چینی ها سفارش بدن ، اونوقت اینا بیان از احترام به مشتری حرف بزنن؟! : ))))))))))
G1 موقع عرضه توی سایتشون 16میلیون زده بود ، بعد که رسید دست مردم تازه فهمیدن چه سوتی دادن و احتمالا برادران چینی ، اشتباهی مشخصات دادن
مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!
میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟! سرمایه گذاری. به 10تا دونه تحصیل کرده ایرانی پول بدن، میتونن IC و چیپ هم بسازن ، هرچقدر هم که گرون در بیاد بعد 1سال به صورت عملیاتی میشه . ولی این شرکت رسما مصرف کننده و وارد کننده هست و هیچ فرقی با اونی که برنج وارد میکنه نداره ، زنگ زده بودم شرکتش ، میگفتم آقا گوشی های اندرویدتون چیه ؟ میگه نمیدونم گوشی رو نگه دارنقل قول:
هرچیزی باید یه پروسهای رو طی کنه تا به ایدهعال برسه....!!! الان اون اقای دوستمون میگفت که اینا تجهیزات وارد کردن که برد گوشی رو خودشون بزنن و کارمندش رو هم استخدام کردن... فقط قطعات جانبی از خارج میاد که قطعا میدونین با توجه به هزینهی بالاتر تولید، در ایران متاسفانه مثلا ایسی و اینا تولید نمیشه...:))))))))))
نفر بعدی : گوشی های اندرویدتون کدوماس؟ من مسئولش نیستم صبر کنید ایشون بیان ، بین 3نفر پاس کاری شدم تا آخر یکی گفت فعلا محصول اندرویدی تولید ندارم ، ولی به زودی میاد تو بازار
یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
با این حرفاشون به شعور ما توهین میکنن یا شعور خودشون؟!
پ.ن: Snowy اونطور که تو سایتشون نوشته 480 فیلم میگیره ،(گوشی دو هسته ایه مثلا!)
خوب دیگه....!!الان قیمت یه ایکس ده تو بازار چیه؟! من مال خودمو بخوام بفروشم دست دوم همون ۵۰۰ میدم(حداقل!).... این گوشی ۵۷۰ تومنه فک کنم...!!!نقل قول:
بلی ،کپی از طرح ترکیبی از سولا و ریز ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با ایکس 10 مقایسه میکنی،گوشی که 3ساله عرضه شده ، و روی ضعیف ترین سخت افزار ها هم بازی های معمولی HD الان بالا میاد اندروید جلی بین هم براش هست !!! ، من خودم روی همین Snowy دوستم shadowgun دیتا مشترک رو بالا آوردم(کمی لگ داشت!) ولی این چه ربطی به موضوع داره؟ یعنی میخواید بگید سخت افزارش قابل قبوله؟!
عرض کردم که، برای کسی که پول نداره ۸۰۰ تومن بده به یه گوشی، که همین کارا رو با حالا با سرعت مناسب تر انجام بده، قابل قبوله...(قطعا قیمت بالاست! :) )...
به نظر من، فاصلهی بین جی۱ و اسنوی و اسکای! و .... کاملا مشخص میکنه.... شما نیگا کن این شرکت سال ۸۸ چه گوشیی داده تو بازار، سال ۹۰ چی داده و سال ۹۱ چی داده تو بازار؟!!!نقل قول:
این ها که کلا میان اینجا بسته بندی میکنن، حداقل به مصرف کننده احترام بزارن و مثل گوشی های دو هسته ای HD چینی که کلا قیمتشون 100دلاره،نیان و یک گوشی فوق ضعیف رو با قیمت دو برابری بفروشن و به شعور کسایی که این گوشی رو میخرن توهین کنند.
شرکت معظم سونی، تازه چند ماهه رفته زیر بار چند هستهای!! اونوقت شما انتظار داری جیالایکس این کارو بکنه؟!!!
شرکت جیالایکس، هر گوشی رو صرفا برای ۶ ماه میسازه و بعدش کنار میذاره و یه مدل جدید رو سفارش میده! :) ...نقل قول:
مثل این که شرکت چینی که اینو میساخته دکون دستگاشو جمع کرده که این توقف تولید کردند
اینکه یه فروشنده میاد میخره و انبار میکنه دیگه مشکل شرکت مربوطه نیست... اگر چک کنین، میبینین که ممکنه شما یه گوشی رو امروز بخرین، ولی تاریخ گارانتیش تموم شده باشه!!چرا؟ چون ۷-۸ ماه تو انبار بوده...!!!
مسئلهی جی۱ هم همینه...!!! شرکت مربوطه توقف تولید نکرده! :)...
دیمو یه برند دیگه و یه دنیای دیگس.... خود این دوست ما هم از دستش دلخور بود و میگفت نمایندگی دیمو رو لغو خواستم بکنم با هزار بدبختی دوباره راضیم کردن که بمونم!!...نقل قول:
تو نقد و بررسی نارنجی برای دیمو، وایفای یک شرکت چینی سیو شده بود که احتمالا برا تست چیپ وایفای اونجا تست شده بود، این یعنی این که دیمو تبلت هاشو توی چین مونتاژ میکنه و فقط کاری که اینجا میکنه فروشه! با قیمتی خیلی بالاتر از بازار، حالا چه دلیل داره شرکت جی ال ایکس که نه اسمش ایرانیه،نه اسم گوشی هاش ایرانیه ، نه حتی یک کلمه روش پارسی نوشته شده ، از این قضیه مبرا میشه؟!
اینکه در علوم نظامی، ما خیلی جلوتر از سایر علوم هستیم، و تکنولوژی و تجهیزات ساختمون در بحث نظامی خیلی بالاتره از تکنولوژی و تجهیزاتمون در ساخت وسایل غیر نظامی شکی درش نیست، ولی توجه کنین که بحث امنیت ملی، بودجهی میلیاردی دولتی و سرمایهگذاری چند ساله رو داره... همین قاهر اگر بتونه تا از سال دیگه تاکسی کنه شاهکاره!! اف۲۲ی امرکیایی سال ۶۲ کار روش رو شروع کردن، سال ۸۵ اولین بار تاکسی کرد!! اف۳۵ سال ۷۵ شروع کردن بهش، هنوز هم که هنوزه به مرحلهي تراست نرسیده و تولید نمیشه.... اونم با سرمایهی صدها هزار میلیاردی...!!!!(تومنی البته!)...نقل قول:
میدونید تکنولوژی ساخت هواپیما چقدر هزینه بر و سخته ؟ کشور های زیادی هم ندارند. ولی چیکار کردن که تونستند ؟!
اینا غیر قابل مقایسه با شرکت خصوصی داخلی هستن که دوتا خواهر و برادر با کمک بنیاد شهید زدن هستش...!!!!
عرض هم کردم، خبر موثق دارم که تجهیزات مورد نیاز برای ساخت بومی بورد ها رو وارد کردن و میرن تو کارش...(بیچاره صاحبان اون دست گوشی ها! :) ).....
در خصوص قطعات، شکی نیست که اکثریت مطلقش رو وارد میکنن و اینجا اسمبل میکنن...!!( این دوستمون میگفت خودش به تازگی خط تولید رو دیدن کرده....!!! فک کنم دفتر تولید تهرانشون راه بیوفته، نارنجی اینا رو میشه ازشون خواست که برن سر بزنن و حقایق رو بگن! :)...
تا حالا به ایاسپی ها زنگ زدین؟! یه چیزایی به ادم میگن که ادم شاخ در میاره! ایا اینترنت رو هم بسته بندی شده میارن مثل برنج میفروشن؟!نقل قول:
یعنی شرکتی که ادعا میکنه داریم خودمون مونتاژ میکنیم و میسازیم و ازین جور حرفا، 3تا کارمندش نمیدونن که تو شرکت چی به چیه؟!
ماشین ها رو دیدین؟! من سمند مولتی پلکس بردم نمایندگیش، مکانیک هوار کشیده تو تعمیر گاه که ایییییییییی ملت بیاین اینو نیگا کنین!!(بعد همه سرشونو کردن تو موتور ماشین من که ببینن توش چی به چیه! :) )...
هزار و صد تا مثال میتونم براتون بزنم که بیسوادی کارشناس فروش و کارشناسای از این دست، صرفا برای دهن پر کنی! هستش و نه ارائهی خدمات....!!!!
شما زنگ بزن بگو جیالایکس مخفف چیه اگر بهت جواب داد، من لپتاپمو میدم شما...
با حرف های آخر شما مخالف نیستم ، ولی این چیزی که الان داریم اعتماد به نفس کاذبه ، نه چیز واقعی
تو هر زمینه ای، گفتن گندم خودکفا شدیم ، به 1سال هم نکشید 40%اش وارداتی شد
شرکتی که میاد همچین لاف گنده ای از گوشی ایرانی میاد ،حداقل باید بتونه دو تا دونه گوشی رو خودش اسمبل کنه ، آره نگفتیم بشه سامسونگ ، تو 10سال آینده هم نمیشه ، سامسونگ همه چی گوشی هاشو خودش تولید میکنه! از صفحه نمایش تا قاب و رم و فلش و SOC و همه چی!
اگر به خاطر توهم داشتن همه چیز ،یکم براش هزینه و تلاش می کردیم شاید یک چیزی میشدیم
مثالش یکی از دوستان یک پنل ساخته بود ، یک چیز ابداعی، برد سازمان فناوری و تحقیقات و نمیدونم چی چی
گفتن طرح رو ازت 3میلیون میخریم
برد و فروخت به ال جی 1میلیون دلار! طرحی که طرف 3سال روش کار کرده رو میخواستن قیمت یدونه آیفون بخرن:p
دقیقا از جزئیاتش با خبر نیستم ولی همین کارا رو میکنن که بیشترین فرار مغز ها توی ایران رخ میده
در مورد ISP و اون مثال ها درسته ، ولی در مورد این برند درست نیست. هر چقدر هم که منگل باشند ، باز هم باید یکی باشه که بتونه حتی اندروید رو درست تلفظ کنه!
من خودم همین مدل گوشی دارم.سری ( H ) راحت هم از جیب بیرون میاد. :n09:نقل قول:
ه نکتهی جالب راجع به تبلیغ از جیب در میاد:
رفیقم میگفت اون گوشی بخصوص که راحت از جیب در میاد، تو مغازشون از همه چیز پرفروش تره و به سایر فروشگاهها هم زیاد فروختن.... میگفت کلی ادم میاد تو مغازه و میگه اقا از اون گوشی ها که راحت از جیب در میاد بهم بدین!! فک کنم قیمتش ۶۵ تومنه! :) :n04:
من همیشه انتقاد میکردم که چه تبلیغات بدی کردن روی اون کار، ولی بعدش دیدم که از اون تبلیغ موفق تر فک نکنم داشته باشیم!!!!یعنی حتی بالاتر از میمون اشیمشی و گاو مانیزان خودبخود تبلیغ شد(ساخته شدن جوک و اساماس شدن به همه جا و افتادن اسمش به سر زبون ها...!!!)
تقریبا کل تاپیک رو خوندم و نظرات دوستان برام جالب بود.......هر چند مساله ای که میخوام درباره اش بنویسم ربط مستقیمی به G1 نداره اما چون نظرات بعضی از دوستان رو در باب حمایت از تولیدات داخلی خوندم دیدم بد نیست تجربه ام رو در مورد یکی از محصولات این شرکت با شما در میان بذارم :
تقریبا 1 هفته ی پیش برای پدرم به صورت اینترنتی یه گوشی جی ال ایکس مدل H4 خریدم به قیمت 69 تومن. اولین چیزی که بعد از باز کردن گوشی تو ذوقم خورد جنس هندز فری و شارژر گوشی بود که البته روی هندزفری هیچ اسم و عنوانی که مشخص کنه ماله کدوم کمپانیه دیده نمیشد ! با خودم گفتم مهم نیست مگه یه گوشی 69 تومنی چیه که حالا انتظار این چیزا رو داری؟ بهرحال گوشی رو روشن کردم و بعد از بالا اومدن گوشی اومدم تاریخ گوشی رو تنظیم کنم که متوجه شدم این گوشی اصلا تاریخ شمسی نداره !! ( واقعا برای گوشی ای که ادعای ایرانی بودن داره جالبه نه ؟ ) در مرحله ی بعد تصمیم گرفتم که منوی گوشی رو به فارسی تغییر بدم که باز هم با نکته ی عجیب دیگه ای مواجه شدم : بعضی از قسمتهای منوی این گوشی اصلا به فارسی ترجمه نشده اند !! مثلا وقتی وارد منو میشید بعضی قسمتها فارسیه اما بعضی جاهای دیگه (مثل قسمت فایلها که عکسها و موزیک توش قرار دارن ) همچنان انگلیسیه ! اما جالترین بخش ماجرا از دید من مربوط میشه به قسمت ترجمه ی منوهای گوشی : وقتی پیام تازه ای براتون میاد مینویسه : 1 یام نو !!! یعنی بجای پیام مینویسه یام !!! ...یا مثلا کلمه ی فوروارد را ترجمه کرده : جلو !!! ( گوشی تولید ملی رو مقایسه کنید با یه گوشی از بلاد کفر مثلا ال جی که همین کلمه ی فوروارد را" ارسال دوباره " ترجمه کرده ) از این مدل سوتی های ترجمه تو گوشی های این کمپانی زیاد دیده میشه که اگه باز هم چیزی دیدم براتون مینویسم !!!
اما بعد از اینهمه سورپرایز شدن (!) تازه سورپرایز اصلی تو راه بود : بعد از یک ساعت کارکردن با گوشی ( توجه کنید فقط 1 ساعت ) : گوشی رو به شارژ زدم اما چشمتون روز بد نبیبنه !! گوشی بهو هنگ کرد و به فشار هیچ دکمه ای واکنش نشون نمیداد که هیچ ! حتی خاموش هم نمیشد ! بالاخره مجبور شدم که باتری گوشی رو بیارم و دوباره بندازم اما فاجعه ی اصلی تازه شروع شد : با وصل کردن گوشی به شارژر.. گوشی شدیدا ویبره میزد و اصلا نمیشد دستت بگبری !! جوری که اگه چند ثانیه دستت میگرفتی دچار لغوه میشدی !!!! :n02:........زنگ ردم نمایندگی که فرمودند باید حضوری بیای اونجا تا ببینیم مشکل چیه ! نکته ی جالب اینجا بود که تو نمایندگی خانمی که گوشی رو تست کرد اصلا تعجب نکرد و جا نخورد که چرا این گوشی اینجوری شده ! انگار که کاملا براش عادی بود و از این چیزا زیاد دیده بود !!!!...بلافاصله گفت باید گوشی عوض شه ! گفتم خب عوضش کنید ! فرمودند الان از این مدل موجود نیست اگه خیلی عجله داری یه مدل دیگه تو انبار هست اما جعبه نداره ! و باید 20 تومن هم اضافه بدی چون قیمت اکبندش حدود 90 تومنه !! ( گوشی بدون جعبه رو به آدم به قیمت اکبند بفروشن جالبه نه ؟) ..پرسیدم حالا این مدلی که 20 تومن گرونتره چی داره و اصطلاحا چه مزایا وبرتری هایی نسبت به گوشی قبلی داره که 20 تومن گرونتره که فرمودند : گوشی های ما همشون عین همند !! و هیچ فرقی با هم ندارن !!! ( ترجمه : یعنی فقط ظاهرشون عوض میشه و مدل بالاتر وپایین تر فرقی نمیکنه ! !) خلاصه قبول نکردم و فرمودند که باید صبر کنی تا عین مدل گوشی خودت برامون تو اخر هفته برسه ! اخر هفته وقتی به نمایندگی مراجعه کردم فرمودند از مدل گوشی خودت نداریم اما بجاش یه مدال دیگه هست که همون قیمته و البته جعبه هم داره ! منم که دیگه از رفت و امد به نمایندگی و چک و چونه زدن خسته شده بودم و در ضمن میدونستم که چون همه ی گوشی های این شرکت مثل همن ( فقط ظاهرشون عوض میشه و باطنشون دقیقا عین همه !!!) , گوشی جدید رو گرفتم و زدم بیرون و حتی اگه دوباره همین گوشی جدیده هم خراب شه نمیرم نمایندگی و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم و دیگه هم از این شرکت خرید نمیکنم!!!! از ما که گذشت و زیاد ضرر نکردیم اما خدا به اونایی که گوشیهای گرون قیمت این شرکت رو میخرند رحم کنه !!!
پ .ن 1 : روی صحبتم با مسئولین این شرکته که هر چند میدونم که این مطلب رو هیچوقت نمیخونند اما بهرحال : اگه توانایی کارهای ساده ای مثل ترجمه کامل و درست منوها و پشتیبانی از مشتری و تامین موجودی احتیاطی برای تعویض رو ندارید و تنها کار بزرگی که انجام میدین اسمبل کردن گوشی و یا وارد کردنش از چین و چسبوندن آرم جی ال ایکس هست ! لطفا شرکت رو تعطیل کنید و یا اینکه دم از تولید ملی و حمایت از تولید داخلی نزنید !!! همانطور که شما به حمایت مصرف کننده نیاز دارید مردم هم به جنس با کیفیت مطلوب نیاز دارند و دلیل نداره که در حالیکه شما به حقوق مصرف کننده احترام نمیذارید اما انتظار استقبال مردم از محصولاتتان را داشته باشید !
پ.ن 2 : دوستانی که در مورد این مطلب شک دارند و احتمالا شاید فکر کنند که من قصد تخریب بی دلیل این شرکت را دارم میتونند برام پیام خصوصی بفرستن تا شماره تماس وادرس منزلم رو تقدیمشون کنم و حضوری تشریف بیارن و یا من خودمتشون برسم تا خودشون از صحت وسقم گفته های من خبردار بشوند ...
حرف شما کاملا درسته - متاسفانه گوشی GLX چنین مشکلاتی داره مثل منو فارسی و ...نقل قول:
من تاحالا حدود 10 مدل گوشی GLX استفاده کردم و تنها مشکلش همون زبان فارسی که خودشو بیشتر توی اس ام اس دادن نشون میده
الان منم گوشی سری H دارم که اینم مشکل هنگ کردن داره
یه مشکل عجیب دیگه هم داره - شما وقتی گوشی داری شارژ میکنی یه فازمتر بگیر بزن به قسمت فلزی گوشی ببین چه نتیجه ای میگیری:n02:
قضیه ی فاز متر رو نمیدونستم ! باید امتحان کنم ببینم چی میشه ! باید باحال باشه !:n02: کلا این جی ال ایکس یه هفته ایه که سوژه خنده ی خونه ی ما شده !! :n02:نقل قول:
اما سروش جان برام جالبه که چرا با دیدن اینهمه مشکل از محصولات این شرکت باز هم تا حالا 10 تا مدل جی ال ایکس خریدی ؟ حداقل تنها کاری که از من و شما ( و همه ی مایی که مشکلات این گوشی ها رو دیده ایم ) بر میاد اینه که محصولات این شرکت رو نخریم و دیگران رو هم اگاه کنیم تا به این شکل شاید این شرکت پی به کوتاهی ها و اشتباهات خودش ببره و در صدد رفع نواقصش بر بیاد....
خودمم نمیدونم چرا:n02:نقل قول:
من اولین گوشی GLX سال 86 گرفتم . بنظرم تا زمانیکه شرکت دست مالک قبلی و موسسش بود مردمی که می خریدن مشکل خاصی نداشتن حداقل من مشکل فازمتر نداشتم.:n02:
راستش میخوام واسه خواهرم گوشی بخرم دیگه اینبار سراغ GLX نمیرم:n01:
قابل توجه برخی شرکتها (!) : ببینید برای تنها دو صدم میلیمتر اپل چه جنجنالی درست کرده , برای همینه که اپل و یا حتی سامسونگ و ال جی به چنین جایگاهی در بین مشتری هاشون میرسند :
همين نديد ميگم گوشي مزخرفيه:))
Sent from my iPad 2
سلام
واسه بابام میخوام گوشی glx بگیرم.
فقط تماس تلفنی و اس ام اس و ضبط و پخش موزیک و صدا میخواد
بیشتر ضبط صدا و پخش با صدای نسبتا مطلوب.
رادیو و بلوتوث و اینجور چیزاشم خوب کار کنه عالی میشه.
ففط واسه قیمت کمش میخوام بخرمش.نظر دوستان عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این جهت که بعضیا ازش خیلی راضی هستند میخوام بگیرم.
این مشکلاتی که دوستان می فرمایند شاید واسه همه گوشی ها نباشه.
من تاحالا با مدلای زیادی کار کردم - گوشیهای ایرانی یکمقدار کار با منوش سخته مثل همین GLX و یا دیمو. چون تقریبا مدلای جدید هرماهه داره تولید میشه یه سر به نمایندگیهاش بزنی بهترهنقل قول: