سلام به دوستای گلم موندم مانیتورم فقط VGA داره میخوام HDMI بهش وصل کنم چیکار کنم موندم این تبدیل که میخوام چیه چطور درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستای گلم موندم مانیتورم فقط VGA داره میخوام HDMI بهش وصل کنم چیکار کنم موندم این تبدیل که میخوام چیه چطور درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. شما مجبور نیستید که حتما HDMI وصل کنید. از همین کابل های مخصوص xbox که یه سرش vga هست استفاده کنیدنقل قول:
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
خوب مانیتور شما VGA داره دیگه؟نقل قول:
شما یه کابل VGA بخرید و صدا هم باید یه اسپیکر بخرید که ورودی صدا داشته باشه
سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
نقل قول:
سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
راه های مختلفی هست ولی کم هزینه ترین کار این هست که شما به مانیتورتون HDMI وصل کنید و به راحتی صدا بگیرید
نقل قول:
بیشتر توضیح میدین
یعنی 22601 با کابل hdmi to dvi مشکلی نداره
کلا هر مانیتوری که ورودی dvi داشته باشه با کابل hdmi to dvi مشکلی نخواهد داشت. برای گرفتن صدا هم راههای مختلفی وجود داره که بارها تو همین تاپیک گفته شده مثلا استفاده از کابل vga در کنار کابل hdmi to dvi .خودمه از این روش استفاده کردم مشکلی هم ندارمنقل قول:
من نمی خوام از 50 تا کابل استفاده کنم
می خوام یه کابل از کنسول بره به مانیتور بعد از اونم یه هدفن بوخوره به مانیتور
آخ گفتی 50 تا کابل داغ دلمو تازه کردینقل قول:
دوست عزیز من 2تا کابل VGA رو تست کردم ، کیفیتش اصلا قابل مقایسه با hdmi to dvi نیست.
همیشه تو زندگی آدم یه خواسته هایی داره که بشون نمیرسه تنها راهکار با توجه به خواسته شما یه سری کابل تو بازارای کامپیوتری هست که یه سمتش hdmi و سمت دیگه کابل vga و سه فیش خروجی صدا ، با خرید چند تا تبدیل از جمله vga to dvi میتونی به خواستت برسی اما این کابلا خیلی در پیتن انگار دست سازن
پیشنهاد میکنم با 2 تا کابل جداگانه کنار بیای
اگه مشکلت مالیه میتونی برای صدا از همون کابل av component توی پک دستگاه استفاده کنی فقط باید مثل اکثر کابل های vga قسمت پایین پرت رو با پیچ گوشتی جدا کنی تا 2 تا کابل همزمان به دستگاهت وصل بشن
مشکل مالی تیست می خوام کار تمیز باشه
مگه با استفاده از یه کابل hdmi to dvi خروجی صدای lcd صدا دار نمیشه
این کابل فقط تصویر رو انتقال میده
صدا رو باید از یه کابل دیگه یگیریم - به اون یکی فیش کنسول بزنم
اگه بخوام از یه کابل دیگه استفاده کنم اسمش چیه قیمتش چنده
اگه از کابل خود کنسول استفاده کنیم با بالاییه چه فرقی میکنه
50تومن؟؟؟؟؟؟:19: دوست عزیز کابل 20 تونی هم خوب هست.نقل قول:
2261 ورودی HDMI داره و خود مانیتور هم خروجی صدا داره و میتونید به راحتی صدا بگیرید دیگه hdmi to dvi نمیخواد که
من یه سوال داشتم XBox 360 Arcad رو هم میشه به LCD وصل کرد ؟ LCD LG W1952TQ
چرا نشه ؟ :31: حتی به تلویزیون های پارس 1000 سال پیش اون سیاه سفید ها که فقط فیش RF داشت هم میشه وصل کرد .نقل قول:
سلام
این کابل ه اسمش چیه و این که کیفیتش مثل hdmi to dvi هست
کفیفتش که کم نمیشه
اگه قرار باشه مانیتور به XBox وصل بشه بعد صداش از کجا در میاد ؟
کودوم کابله!!؟:31:نقل قول:
به قول فیلم مارمولک راههای رسیدن به صدا زیاده !!:31:نقل قول:
شما شرایط اسپیکر و مانیتورتون را بگید تا راهنماییتون کنیم.
من کارت تی وی دارم ! همچین کابلی داره ! فکر کنم بتونم Xbox رو بهش وصل کنم ! اینم عکس کابل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
اسپیکر میکرولب که به PC وصله و LCD LG W1952TQنقل قول:
پس کو این عکس کابلتنقل قول:
تو 456 گذاشتم
سلام بر دوستان گل
من مانیتورم 20500 هست چطوری باید وصلش کنم به ایکس باکس؟خروجی DVI وصله به pc یه ورودی دیگه هم داره که نمیدونم چیه به اون میخام وصل کنم چون DVI اشغال هست توسط pc:27:!اسپیکر هم از این سفید و قرمزهاست.
نقل قول:
50تومن؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز کابل 20 تونی هم خوب هست.
2261 ورودی HDMI داره و خود مانیتور هم خروجی صدا داره و میتونید به راحتی صدا بگیرید دیگه hdmi to dvi نمیخواد که
------------------------------
سلام
من کنسولو با چه کابلی به 2261 وصل کنم که بتونم از خروجی صدای خود ال سی دی استفده کنم
هدفون رو به پشت lcd بزنم
یه کابل که بیشتر نمی خواد
سلام. بله فقط یه کابل HDMI میخواد همین. صدا رو خود مانیتور میده بهتوننقل قول:
سلام
من کنسولو با چه کابلی به 2261 وصل کنم که بتونم از خروجی صدای خود ال سی دی استفده کنم
هدفون رو به پشت lcd بزنم
یه کابل که بیشتر نمی خواد
سلام
اسم این کابل چی هستش - قیمتش چنده - میشه چندتا عکس ازش بزارین
نسبت به کابل hdmi to dvi کیفیتش بهتر - بدتر - فرقی نمی کنه
ممنون مرسی
کابل HDMI بهترین کیفیت رو داره.نقل قول:
سلام
اسم این کابل چی هستش - قیمتش چنده - میشه چندتا عکس ازش بزارین
نسبت به کابل hdmi to dvi کیفیتش بهتر - بدتر - فرقی نمی کنه
ممنون مرسی
شما تو گوگل یه سرچ کنید انواع مختلفش براتون میاد.
از 10 تومن هست تا 50 تومن . که 15 تونیش کارتون راه میندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فرق 10 تومنی با 50 تومنی تو چی هستش - چیشون فرق میکنه مگه
سلام دوستان مانیتور من LCD SAMSUNG 20500 16:9 HD CONTENTS WIDE هست بیشترین رزولوشن هم 600*1900 هست می خواستم ببینم اگر XBOX360 ARCADE رو با کابل VGA به مانیتور وصل کنم کیفیت تصویر چجوری میشه ؟ خیلی افت میکنه یا نه؟
اگه با HDMI TO DVI وصل کنم چی ؟ (اصلا مدل ARCADE کابل HDMI میخوره یا نه؟)
سلامنقل قول:
با كابل VGA تا 720P مي توني تصوير بگيري. كيفيتش بد نيست.(از TVهاي معمولي خيلي بهتره!)
بسته به رزولوشني كه مانيتورت ساپورت مي كنه داره و اين هم رزولوشن هايي كه 360 ساپورت مي كنه:
●لیست رزولوشن های پشتیبانی شده توسط XBOX 360 :
در نسبت تصویر 4:3 :
640x480
1024x768
1280x1024
(رزولوشن 1600x1200 پشتیبانی نشده.)
در نسبت تصویر 16:9
848x480
1280x720
1360x768
1920x1080
(رزولوشن های 1600x900 و 1366x768 پشتیبانی نشده اند)
در نسبت تصویر 16:10
1440x900
1680x1050
(رزولوشن 1920x1200 پشتیبانی نشده)
در ضمن جاسپرها كلا ورودي HDMI دارن و شما مي توني از كابل HDMI to DVI استفاده كني و از كابل VGA هم از طريق اسپيكر صدا رو بگيري.
پس من اگه یه ارکید با بورد جاسپر بخرم باید 2 تا کابل بگیرم ؟نقل قول:
در ضمن جاسپرها كلا ورودي HDMI دارن و شما مي توني از كابل HDMI to DVI استفاده كني و از كابل VGA هم از طريق اسپيكر صدا رو بگيري.
یکی از HDMI ارکید میاد به DVI مانیتور
و اون یکی هم به پشت اسپیکر وصل میشه
امکانش هست از این 2 تا کابل عکس بزارین ؟
البته مانیتور من یه پورت دیگه به نام D-Sub داره که نمی دونم چیه !
نقل قول:
پس من اگه یه ارکید با بورد جاسپر بخرم باید 2 تا کابل بگیرم ؟
یکی از HDMI ارکید میاد به DVI مانیتور
و اون یکی هم به پشت اسپیکر وصل میشه
امکانش هست از این 2 تا کابل عکس بزارین ؟
البته مانیتور من یه پورت دیگه به نام D-Sub داره که نمی دونم چیه !
سلام دوست عزیز نمیشه از کابل VGA و HDMI در یک زمان استفاده کرد.
شما یا یه HDMI بگیرید و صدا رو از مانیتور یا یه VGA
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
سلامنقل قول:
سلام
فرق 10 تومنی با 50 تومنی تو چی هستش - چیشون فرق میکنه مگه
خوب حتما کیفیت ساخت و مواد سازندش فرق داره
یکی هم جواب مارو بده:41:نقل قول:
مانیتور من اسپیکر نداره پس نمیتونم از HDMI استفاده کنم درسته ؟نقل قول:
شما یا یه HDMI بگیرید و صدا رو از مانیتور یا یه VGA
VGA به کجا دقیقا وصل میشه ؟ میشه یه عکس از کابل بزارین ؟
من هم مانیتورم اسپیکر نداره اما مشکلی با صدا ندارم.نقل قول:
شما از این روش استفاده کن مصور هست:
حالشو ببر :46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4996204&postcount=4
راستی من همزمان هم از PC استفاده می کنم هم از Xbox .منظورم رو مانیتور هست
مانیتورم هم ورودی DVI داره و هم ورودی کارت گرافیک(نمی دونم اسم پورتش چیه.همین کابلهای معمولی کارت گرافیک رو می گم فکر کنم اسمش vga است)
PC را از طریق همون کابلهای معمولی از طریق کارت گرافیک به مانیتور وصل کردم و کنسول را هم از طریق همون کابل DVI به HDMI به مانیتور وصل کردم.
هروقت مثلاً تو PC هستم و می خوام برم به کنسول از طریق دکمه های مانیتور DVI را انتخاب می کنم و هروقت هم می خوام برم به Pc از طریق همون دکمه ها vga را انتخاب می کنم
سلام
من یه کابل vga معمولی دارم نمیشه با یه تبدیل وصل کنم به کنسول؟حتما باید مخصوص 360 باشه؟
نه دوست عزيز شما بايد حتما يه كابل VGA مخصوص 360 بگيريد تا بتواندبه 360 وصل شود.نقل قول:
سلام ایا واقعا تفاوتی بین کیفیت خروجی کابل vga با hdmi dvi وجود داره ؟ مانیتور من 19 و رزولوشن 900*1440 هستش . میخوام یکیش رو بخرم که خوب کیفیت بده . اگه hdmi dvi رو بگیرم باید یه audio adaptor هم بگیرم . می صرفه ؟
پس من باید از کابل DVI به HDMI استفاده کنم واسه تصویر و از VGA استفاده کنم واسه صدا !نقل قول:
این کابل VGA همراه XBOX هست یا باید بخرم ؟
در ضمن این کابل VGA به پشت اسپیکر وصل میشه ؟ چون پشت اسپیکر من فقط یه وردی 3.5mm هست که به مادربورد کامپیوتر وصل میشه !
ببخشید یه سوال شاید در پست های بالا باشه ولی درست متوجه نشدم
من کابل vga مانیتور رو به کارت گرافیک وصل کنم و به وسیله ی hdmi to dvi هم xbox رو به مانیتور درسته ؟
تا همزمان بتونم از دوتاش استفاده کنم
سوال من اینه که الان برای گرفتن صدا من باید چی کار کنم (مانیتور خروجی صدا نداره)
دو راه دارید :نقل قول:
1:خرید کابل Optical Audio
2:استفاده از دو فیش صدای کابل سه فیش.
عکس هر دو کابل در 3-4 صفحه قبل موجوده.
کیفیت تصویر vga بهتره یا hdmi to dvi؟راستی رزولوشن مانیتورم 900*1600هست 360 چنین رزولوشنی رو ساپورت میکنه؟!
کابل VGA به پشت اسپیکر وصل میشه ؟ چون پشت اسپیکر من فقط یه وردی 3.5mm هست که به مادربورد کامپیوتر وصل میشه !
نقل قول:
HDMI TO DVI صدرصد بهتره قیمتشم فکر کنم حدودا 25000 تومنه. در صورت استفاده از HDMI TO DVI فقط تصویر انتقال پیدا میکنه که برای گرفتن صدا همون طور که دوستان عزیزمون گفتن یا باید از کابل سه فیشی داخل XBOX با یه تبدیل استفاده کنی یا Optical Audio
در مورد رزولوشن هم مانیتور شما چون تصویر 16:9 داره نهایت میتونه تا 768*1360 رو ساپورت کنه.