ایران دلیور قیمت چند روز پیشش 870 هست
میاد پایین
به نظرم زیر 800 هم میتونی گیر بیاری
کمی صبر میخواد
الآن تازه از تنور اومده بیرون داغه داغه قیمتش بالاست
ولی متعادل تر میشه
Printable View
ایران دلیور قیمت چند روز پیشش 870 هست
میاد پایین
به نظرم زیر 800 هم میتونی گیر بیاری
کمی صبر میخواد
الآن تازه از تنور اومده بیرون داغه داغه قیمتش بالاست
ولی متعادل تر میشه
من از آل دیجیتال خریدم، ولی الان فکر نکنم موجود داشته باشه.
فقط از هر جا میخرید یا وارد کنید، حتماً مطمئن شید رام اماراته. الان چند نفر رامهای کانادا و انگلیس رو خریدن، فارسی رو جدا جدا نشون میده. کسی هم گوشیش رو روت نکرده که فایلهای مورد نیاز رو در اختیارشون بگذاره.
گوشی شاپ = 990
قطعه = 910
آقا میشه یکی این لوازم جانبی ریزرو کامل توضیح بده؟
دقیقا چی کارا میشه کرد؟کد:http://www.droid-life.com/2011/10/27/droid-razr-accessory-pricing-motoactv-will-be-available-via-direct-fill/
دونه به دونه لطفا ویژگی های هر کدوم از داک ها رو بگید
به داک یو اس بی وصل میشه و این خرت و پرت هانقل قول:
کار رابط رو میکنه
اون یکی هم برای وصل کردن به شیشه ماشینه (اولی)اون دستبند هم خودش یک گوشی هست با امکانات ورزشی
لپ داک هم که ضایس دیگه
تبدیلش میکنه به یک شبه نوت بوک
الآن این داک یو اس بی چه فرقی با اون HML که میگفتید داره؟نقل قول:
یبار یه عکس از داک آتریکس دیده بودم که چند تا پورت یو اس بی میخورد
اینم همونه. آره؟
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
باسلام درمورد داک رازر بله مثل اتریکس است من هم اتریکس رادارم وهم داک آن را روی داک یک خروجی صدا که می توانی به سیستم
های صوتی وصل کنید یک خروجی HDMI و سه عددسوکت یو اس پی که حافظهای جانبی رامی توانید به آن وصل کنیدمثل یو اس پی فلش موزیک وفیلم را روی گوشی یا ال سی دی ببینیدمی توانید زمانی که گوشی روی داک است به عنوان ساعت رومیزی زیبای از آن
استفاده کنیدداک رازرهم تقریبآ چیزی توهمین ردیف است گالکسی اس تو یک کابل است که ازیک سمت بگوشی ودرسمت دیگر خروجی
HDکه پشت سوکت هم شارژروصل می شود
من که عاشق این گوشیه شدم ! جالبیش هم اینه که تا حالا متورولا دستم نگرفتم ! ولی این بدجوری منو گرفته !
متاسفانه الان نمی تونم اینقدر واسش هزینه کنم. میشه بگید قیمتش خیلی که بخواد بیاد پایین توی چند ماه آینده چقد میشه ؟ چقدر افت قیمت داره !؟
ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﻻ ﻣﺼﺐ ﻃﺮﺍﺣﯿﺶ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺁﺩﻣﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﮑﺮﺩﯼ
ﻣﺜﻞ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻧﻪ
سلام دوستان این داک رازر یو اس بی هایی که فرمتشون ntfs رو هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون
ﺁﺭﻩ .
ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
ﺁﺭﻩ .
ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
ممنون دوست من از پاسخ! :)نقل قول:
کسی میتونه اینو راهنمایی کنه؟!:
نقل قول:
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
اینو قبول دارم. ولی برای زمانی که مثلا v8 و zn5 بود...نقل قول:
v8 رم نمیخورد و zn5 که تو بازار ایران بود رم اصلیش نصفه بود
بی انصاف نباشید. الآن این ریزر دیگه فعلا بین گوشی ها تقریبا حرف اولو میزنه
اگه ایراد به باطری غیر قابل جداشدنشه که من یکی اینقدر به موتورولا از نظر سخت افزار اعتماد دارم که برای خودم تضمین میکنم راحت 5 سالو کار میده
اگه ایراد به صفحه نمایشش و پیکسل پیکسل بودنشه که کلی راجع بهش بحث شد و دوستان هم گفتن اصلا محسوس نیست
دیگه از یه گوشی چه انتظاری آدم باید داشته باشه؟! من که فیلم های تبلیغاتیشو میبینم کیف میکنم! :دی
جواب پست قبلی رو یکی بده! :دی
در مورد لپ تاپ داک، البته من خودم که ندارم، ولی اینطوری که از ریویوها خوندم، از نظر پردازنده و گرافیک هیچ مشکلی نداره. ولی خود محیط کاربری آندروید هنوز کار داره که بشه مثلاً توی لپتاپ ازش استفاده کرد.
در مورد این که گفتین آدم بعد از خرید موتو تازه متوجه ایراداتش میشه، راستش من خودم خیلی بررسی کردم، یعنی 6 سال گوشیم رو عوض نکردم، و هر گوشی ای که اومد یه چیزی داشت که نمیپسندیدم، اما این که اومد، دیدم از نظر من ایراد خاصی نداره. درسته که کیفیت دوربینش زیاد جالب نیست، اما من چون اصلاً از دوربین استفاده نمیکنم، این گزینه برام مهم نبود. الان هم که حدود سه هفته است گوشی رو خریدم، به جز یکی دو مورد باگ که اون هم تو آپدیتهای بعدی رفع میشه، هیچ ایراد دیگه ای ندیدم...
ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﮑﻞ ﻫﺮ ﮔﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﮐﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯿﺎﯼ ﻣﻮﺗﻮ ﺍﻭﻧﻘﺪ ﺧﺎﺹ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺻﻼ ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎﺷﻮﻧﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯽ
ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻫﻢ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﻌﻼ ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯿﻪ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺳﺮ ﺳﺎﻡ ﺁﻭﺭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﯽ ﻧﮑﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻧﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﺍ~ ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻮ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺗﺮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﮐﻨﻪ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻗﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ ۹ﺁ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻭﻗﺘﯽ a15 ﻫﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﻟﺒﺘﺎﺏ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺕ ﻧﯿﺴﺖ
ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﮎ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻟﺒﺪﺍﮎ ﺭﻭ ﻧﻪ
سلام به همه دوستان
به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
ممنون
اینم قسمتی از ترجمه ی ریویوی gsmarena در gsm.ir در مورد:
Lapdockو HD dock
در گوشی Atrixموتورولا، laptop dockهيجان زيادی را به وجود آورد، ولی حالا RAZRبا نسخه کامل تر آن آمده است.
Lapdock 500 RAZRرا به يک نوتبوک 14 اینچی اندرويدی با يک صفحه کليد بزرگ QWERTYو يک صفحه نمايش لمسی بزرگ تبديل میکند. ازويژگی های آن میتوان به يک دوربين مخصوص تماسهای ويدئويی در بالای صفحه، يک درگاه Eternet، يک درگاه VGAبرای اتصال به پروژکتور، دو درگاه USBو يک شيار کارت SDاشاره کرد.
ولی فقط این نيست. برنامه Webtopمحيطی را به شما ارائه میدهد که در مقايسه با محيط استاندارد اندرويد، هماهنگی خیلی بهتری با حالت لپتاپی دارد. این برنامه برای فراهم کردن ظاهری آشنا تر از پنجرههای مختلفی استفاده میکند، نوار پايين آن چندين ميانبر را روی خود جای داده (مانند Mac ) و مرورگر Firefoxنيز روی آن نصب شد است.
دو dockديگر هم وجود دارد- HD Stationو HD Dockآنها گوشی شما را شارژ میکنند و اجازه وصل کردن اسپيکر و تلوزيون HD( يا مانیتور داراي درگاه HD ) و استفاده از Firefoxرا به شما میدهند.
البته HD Stationداری سه درگاه USBنيز میباشد، که از طريق آنها میتوانید از کيبورد، ماوس، و حافظههای خارجی هم استفاده کنيد.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
کاملتر :
[HTML]http://gsm.ir/review.php?phoneid=2478[/HTML]
ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود:13:
سلام.من گوشیم رو روت کردم و بوت انیمیشن نسخه آمریکایی رو ریختم روش. خیلی قشنگتر شده. ضمن اینکه برنامه market enabler که برای استفاده ازمارکت بدون استفاده از قندشکن هست هم نیاز به روت داره. همینطور برنامه taniumbackup که برای بکاپ گیری کامل از گوشی هست هم نیاز به روت داره. حالا هر طور خودت میدونی.نقل قول:
کاستوم رام هم یکی دو تایی اومده ولی هنوز هیچ کدوم زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه.
البته هر کسی یه سلیقه ای داره, ولی فکر کنم شما گوشی رو از نزدیک ندیدید و دست نگرفتید. هم خیلی قشنگ و شکیله و هم خیلی با کیفیت.نقل قول:
Sent from my XT910 using Tapatalk
اره از نزدیک ندیدم ولی به نظر خیلی گندست
روت كردنش كه با برنامه سوپر وان كليك راحت انجام ميشه . رام هم يكي دوتا براش هست كه بايد با ورژن گوشيت بخونه كه بتوني نصب كني . اما به نظرم صبر كنيد براي آيس كريم .نقل قول:
راستي دوستان كيفيت دوربين عكاسي در چه حدي هست ؟
پس اينهايي كه نوت ميگيرن چي !؟ رازر هم سايزش زياد با گلكسي 2 تفاوت نداره و چون نازك تره و كيفيت خيلي بالاتري هم داره خيلي خوش دست تره . پس مشكل ساز نميشهنقل قول:
مقایسه آیفون ۴ اس با موتورولا دروید ریزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک موتورولا دروید ریزر یکی از بهترین و زیباترین اسمارت فون های موجود در بازار است که طرفداران زیادی نیز دارد . وقتی بخواهید مقایسه ای بین موتورولا ریزر که به عنوان یکی از بهترین گوشی های اندرویدی سال نیز انتخاب شده است با سایر گوشی ها انجام دهید مسلما زیاد طول نخواهید کشید که ایفون ۴ اس به عنوانی رقیبی قدرتمند در ذهن شما ظاهر شود. به همین علت سعی خواهیم کرد مقایسه ای بین این دو گوشی از نظر اعداد و ارقام انجام دهیم ، شاید بتواند به شما در انتخاب گوشی کمک کند.
ادامه در منبع اصلي :
کد:http://www.pcwar.com/motorola-droid-razr-vs-apple-iphone-4s.html
سلام درموردسایزگوشی رازربایستی بگم من خودم الان نوت رادارم وکلآ گوشیهای که استفاده می کنم هم سایزبالای سه اینچ
هست ولی زمانی که رازربه دستم رسیدوتودست گرفتم احساس می کنم گوشی کوچکترازآنچه هست وسبکترازآنچه می باشد
دردست دارم واقعآ گوشی خوبی هست
آپدیتی جدیدی برای گوشی جذاب Motorola Droid RAZR در راهه، این خبر برای دارندگان این گوشی خبر خوبی است، زیرا این آپدیت قراره یه سری باگ های آزار دهنده Droid RAZR رو برطرف کنه. از جمله برطرف کردن مشکل عذاب آور مربوط به سیم کارت و همچنین بهبود کارایی دوربین گوشی. این آپدبت به زودی زود عرضه میشه.
لیست کامل قابلیتهای این به روزرسانی:
- مشکل پیام SIM Error برطرف میشه
- افزایش قابیلت ها و کیفیت دوربین گوشی
- بهبود پایداری دسترسی به منو، مرورگر، شماره گیر گوشی، پخش ویدیو و موزیک برای جلوگیری بروز Force-Close
- به روزرسانی گروهی پیام ها در برنامه Email
- بهبود تبادل Data در شبکه های 3G و 4G
- حفظ ارتباط با شبکه تا زمان پایان مکالمه
- تنظیم رنگ پس زمینه رابط کاربری در زمان اتصال به Lapdock جهت خوانایی بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ریزر
وسط اس2
چپ اس1
ﺳﻼﻡ ﺣﺴﻦ ﮐﺠﺎ ﺑﻮﻭﻭﻭﺩﯼ ﺗﻮﻭﻭ.... ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻋﮑﺴﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ .
ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺟﯽ ﻧﮑﺴﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ~ﯾﺪﺍ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺬﺍﺭ
یک سوال:
سخت افزار ریزر به اندازه تبلتی مثل زوم قوی هست؟
داک لپ تاپ رو من یه پرس و جو کردم انگار کلا تو ایران نیست و وارد خاورمیانه هم فک کنم گفت که نمیشه!
اطلاعات بیشتر از ین داک رو کسی میتونه در اختیارم قرار بده؟
مرسی
نوت با این فرق میکنه اون صفحه اش بزرگه نه این که خود گوشی بزرگ باشه دروید میتونست کوچکتر باشهنقل قول:
من دیگه تصمیم خودمو گرفتم و صبرمم تموم شد . دلارم که داره همین جوری میره بالا معلوم نیست چی بشه .
بهم بگید از کجا بخرم ؟
علائدین هیچ گدوم از مغازه ها نداشتن !!!!
دیجی کالا 963 تومن
دیگه جای معتبر دیگه ای سراغ ندارم .
لطفا راهنمایی کنید .
یکی از دوستانم گفت از علائدین خرید ! کدوم مغازه ؟
فروشنده ها و آخرین قیمت ها:نقل قول:
قطعه = 910 - 920
گوشی شاپ = 990
ایران دلیور = 870 (بدون هزینه های خرید)
آل دیجیتال و موبایل . آی آر هم دارند حدود 940 - 950
پیشنهاد من همون آل دیجیتال هست
یکی از دوستان پست قبلی منو هم جواب بده! :)
از هر جا میخرید، فقط رام امارات بخرید.
در مورد پردازنده هم علی جان، والا من اطلاع ندارم. شرمنده:46:
یعنی هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن که حداقل یه بار بگیرم دستم ببینم چقدره ؟
به گوشی شاپ زنگ بزن و برو گوشی رو ببین . احتمالا قبول میکنه .بگو هادی معرفیم کردهنقل قول:
ای جووووووووووون... اصلا خواستی برو آل دیجیتال اصلا هر جا خواستی برو فقط بگو منو هادی...
گوشیو می کنن تو حلقت :31:
خیلی میخوامت هادی :10:
ما که فعلا نه اینو دیدیم نه نوت نه جی نکس :41:
نه دیگه ما پارتی مون در همین حده رئوف جان . ما مخلصیم
منم متاسفانه هنوز ریزر رو از نزدیک ندیدم . ایشالا یک سال دیگه وارد بازار موبایل اصفهان:2: میشه میبینمش . تا اون موقع پولمم جور شده :31:
امروز همه جا زنگ زدم که حتی ندیده بخرم
هیچ جا نداشتن :)))
حالا وقت گرون شدن دلاره ؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه حداقل تا شنبه تو کف میمونم
من که خودم از گوشی شاپ خریدم . فارسی هم داره و همه چیزش ردیفه . الان دیجی کالا هم آورده . آل دیجیتال هم که داره .نقل قول:
ریزر آماده آپدیت . آیس کریم نیست
DROID RAZR Update Rolling Out Now
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.droid-life.com/2011/12/21/droid-razr-update-rolling-out-now/