برو سایت p30source.com سمت راست سایتش همه ی اپدیت هارو گذاشته تو قسمت نرم افزارهای مورد نیاز. چیز پی ان هم نمیخوادنقل قول:
Printable View
برو سایت p30source.com سمت راست سایتش همه ی اپدیت هارو گذاشته تو قسمت نرم افزارهای مورد نیاز. چیز پی ان هم نمیخوادنقل قول:
دوست عزیز دقت کن تو قسمت تنظیمات گرافیک دو تا تیکو حتما بزازی تا بازی روانتر بدون تیک بشهنقل قول:
درایور دلخواهت رو از اینجا دانلود کن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لطفا بفرماييد تو فيفا 12 چطوري پنالتي بگيرم دروازه بان از جاش تكون نمي خوره،با دسته بدون شك بازي مي كنم
منهر كاري ميكنم تماشاگرا حذف نميشن.
اون نرم افزارو از اينجا دانلود كردم:کد:http://downloads.moddingway.com/file/15282.html
دوستانی که مشکل فریم البته نه شدید دارن میتونن از قسمته nvidia control panel گزینه مربوط به maximum pre-rendered frames رو کاهش بدن من خودم به صفر کاهش دادم.
دراین حالت به مقدار جزئی باعث افزایش فریم شد.امیدوارم به دردتون بخوره
اونايي كه پچ حذف تماشاگر براشون كار كرده يكم دقيق توضيح بدن شايد مال منم كار كرد.
لطفا بگين چي كار بكنم كه تماشاگرا حذف بشن؟؟
من هر كاريم ميكنم يكم لگ دارم.
سيستمم اينه:
ram:2 g
cpu:2 dual core
graphic:1 g gts250
فقط تو كمترين تنظيمات تقريبا درست ميشه.FIFA 11 رو با بالاترين تنظيمات بدون لگ بازي ميكردم. لطفا بگين چكار كنم.
دوستان من با شوک مشکل دارم
وقتی روشن میکنم دیکه جهت کار نمیکنه وقتی هم خاموشه جهت کارمیکنه ولی نمی تونم دریبل بزنم
دستم از نوع پلی استیشن شوک دار
لطفا يكي جواب بده با كلي زحمت فيفا رو دان كردم نصب كردم. الان نميتونم بازي كنم.منتظرم شما راه حلشو بگين. ما رو تو خماري نزارين:3:نقل قول:
واقعا راه حلي نيست.؟ من تو تنظيمات high همون لگي رو دارم كه تو تنظيمات medium و تقريبا low دارم.نقل قول:
حتما cpu تون پایینه !نقل قول:
مطمئني از سي پي يومه؟نقل قول:
كاري غير از ارتقا سيستم نميشه انجام داد؟
نقل قول:
دقیقا همین مشکل رو من هم دارم دسته ی من هم پلی استیشن شوک داره
لطفا كسايي كه اطلاعات دارن در اين مورد بگم من بايد چكار بكنم.اگه كارت گرافيكمو اپديت كنم فرقي ميكنه؟هر بار كه ايكون فيفا رو رو دسكتاپم ميبينم حسرت مبخورم. يه كمكي بكنيد ديگه.نقل قول:
اگه از سی پی یوته برو توی تسک منیجر وقتی فیفا در حالت رانه . بعد برو به فیفا اکزه و ست پریوریتیش رو بزار روی های . همیننقل قول:
شرمنده حال انگلیسی نوشتن رو نداشتم . ولی حال این تکه اخر رو داشتم که بنویسم "شرمنده حال انگلیسی نوشتن رو نداشتم"
:31:
اين كارو كرده بودم. يكم بهتر ميشه.نقل قول:
برو تو FIFA 12\Game\fifasetup\fifaconfigنقل قول:
اگه باز نشد اينجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
دسته ي PS3 ؟نقل قول:
نقل قول:
دسته ي Ps2
ابنجا رو ببين ويديو اموزشم تو پست دوم گذاشتمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521697
برای دسته ی ps2 رو نمیشه درست کنی جوری که شوک روشن باشه و بشه با فلش ها حرکت کرد و تکنیک رو فقط با شوک انجام داد و بعد واسم بزاری من انتقال بدم به پوشه ؟ :(
والا تو همون تاپيكي كه گفتم بپرس ديگه من اون جوري نميدونمنقل قول:
خب الانم تكنيكو بايد با شوك راست بزني
میدونم با شوک راسته ولی دوست دارم وقتی شوک روشن باشه لتونم با فلش ها حرکت کنم
کسی با سی پیو 2هسته ای رو آخرین تنظیمات گرافیکی تونسته با فریم 50-60 و بدون لگو تیک و راحته راحت بازی کنه؟؟؟ (اگه آره مدل سی پیوتون؟)
اگه سي پي يوم كم باشه بايد چكار بكنم؟ و اينكه از كجا بدونم بازي با چه فريمي اجرا ميشه؟؟؟؟
Intel Core 2 Duo T7500 2.20GHZ CPUنقل قول:
2 GB RAM
NVIDIA Geforce 8600M GT
60 فریم در ثانیه روی بالاترین تنظیمات
من الن برنامه fraps رو نصب كردم.در هر دو حالت high و low ,ه 30 frame ميگرفتم.:18:لطفا يكي جواب بده.من چكار كنم؟؟كسي تا حالا چنين مشكلي نداشته؟نفر بالايي با سيستم مشابه من 60 فريم ميگيره. انصاف نيست من تو كمترين تنظيمات 30 فريم بگيرم.:41:
سيستم من :
RAM:2 GB
CPU:INTEL 2 DUAL CORE
NVIDIA GTS 250 1GB
من منتظرم يكي جواب بده
اگه سی پی یوت کم باشه باید زیادش کنینقل قول:
با Fraps میشه فهمید
شما با اين CPU دو هسته اي فريمتون 60 هست.ما من 30 ه:41:اگه CPU رو اور كنم تاثير داره؟ چطوري ميشه اور كلاكش كرد؟
در ضمن من بازياي سنگين مثل كرايسيس 1 و2 رو به راحتي اجرا ميكنم.
سلام
آقا رزولیشن مانیتور من 1366*768 من هر کاری میکنم این بازی فول اسکرین نمیشه قضیه اش چیه؟!:20:
من این سیستم و دارم:
cpu: Intel core i3
ram:4 gig
video card:ATI RADEON HD 4670 512 DDR3
آیا با این سیستم میتونم فیفا رو بازی کنم؟
آقا من هیچ جای تنظیمی برای دسته نمیبینم . چکار کنم ؟
از اورکلاک اطلاعی ندارمنقل قول:
آخرین آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن شاید درست بشه
بلهنقل قول:
برو اينجا FIFA 12\Game\fifasetup\fifaconfig اگه باز نشد اينجا رو بخوننقل قول:
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
سلام.آقا این سوال من جواب نداشت!؟ پست 435
دوست عزیز اون فایلی رو که دوستان گذاشتن رو تو پوشه بازی کپی کن همون x360ceنقل قول:
برای دسته ی ps2 رو نمیشه درست کنی جوری که شوک روشن باشه و بشه با فلش ها حرکت کرد و تکنیک رو فقط با شوک انجام داد و بعد واسم بزاری من انتقال بدم به پوشه ؟ :(
تنظیمات رو مصابق عکس بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون برنامه برو تب option
hook mode رو بزار compatibilitty
بعد تو بازی برو تنظیمات دسته دو تا دکمه آخری رو جاشون رو عوض من movie player--tactical..
دوستان من مشکلم تو خروج از بازیه
بعد یک نیمه از بازی میاد ببیرون