MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟نقل قول:
فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ :8:
Printable View
MMS رو از مخابرات اکتیو کردید ؟نقل قول:
فیس تایم هم داره مثل هلو کار می کنه ، با آی دی اپلتون اکتیوش کنید در ستینگ :8:
از عزیزان سوال داشتم.این مسئله باتری ایفون درست نشده؟با این وضعیت چند روز کار میکنه؟
فعلا بچه ها باتوجه به تجربشون میگن 1 روز کار میده ولی جیلبریک جدید که بیاد میگن ارتقاع پیدا میکنه ولی این ارتقاع قطعا 1 روز رو به 1 هفته تبدیل نمیکنهنقل قول:
عجب داستانی داریم ما با این باتری ها!!!
دوستان شما یه گوشی میخرید که هوش مصنوعی که یک امکان سخت افزاری هست هم داره از باتری استفاده میکنه علاوه بر اون صفحه نمایش و پردازنده و .... قطعا پردازش بالا مصرف باتری بالاتری هم خواهد داشت
پردازش که فقط دیتا نیست پردازش گرافیکی رو همه نادیده میگیرن فک نمیکنم چیز غیر عادی باشه یک روز کار کردنش!!! n900 هم وقتی gadget بزاری یه تم خشگل و خوش رنگ بزاری خوب میزان پردازش گرافیکی بالا میره قطعا یه روز بیشتر جواب نمیده...دیگه اپل و ios که جای خود دارد
ممنون فرشید جان ولی اگه بتونه 3روز باتری نگه داره واقعا عالی میشه.البته از ایفون توقع بالا میره چون صفحه نمایشش کوچکتر از رقیبایی مثل اچ تی سی و سامسونگه و پردازنده ی پایینی نسبت به این دو داره.البته نه اینکه ضعیفه.با این اوصاف ادم بین خرید 4s یا 4 میمونه.یا اینکه صبر کنه نسل بعدی بیاد بازار:13:.
اره mms فعاله برای طرفم می فرستم می ره اما هیچی نشونش نمی ده برای خودمم فقط حباب میوفته عکسو نشون نمی ده با گوشیه قبلیم تست می کنم راحت می رهنقل قول:
درمورده باتری هم اگه مدام با نت کار نکنیدو یه سری از سرویسا خاموش بشه 3 روز دوام میاره!
سلام من تحقیق زیاد کردم ولی هنوز موفق به جلبریک نشدن ولی در سایت ها تتر ان اومده ولی بازم دروغ بود
عزیزان یه سوال: اینجا مخابرات مشکل پید کرده و اگه مودم رو اتوماتیک بذاری به اینترنت وصل نمیشه و حالا محبورم مودم رو روی bridge بذارم و با کانکشن وصل شم:41:
با این اوصاف راهی هست که بتونم باهاش با آِفون به اینترنتم وصل شم؟ یعنی یه جایی که بشه کانکشن pppoe رو روی آیفون به وجود آورد؟
ممنون خیلی جالب بود
ماله من راحت دو روزه نیم کار میکنه!!!زیاد هم باهاش کار میکنم!!!نورش هم گذاشتم توو مایه هایه 80درصد.نقل قول:
نمیدونم چکار میکنید که میگید یه روز فقط میشه ازش استفاده کرد:31:
high performanceنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جسارت به عزیزان نشه ها.تو کمترین و بیشترین حالت چقدر دووم میاره؟.من به شخص از یک چهارم یکم نورشو بالا میزارم.اینو از روی ایپادم گفتم.اگه دو روزو نیم دووم بیاره اونم با نور 80 درصد که محشره!چه برسه به اینکه کمتر از نصف باشه تا سه روز هم میرسه.من از همه عذر میخام که سوالامو اینجا میپرسم چون قراره اینده یه ایفون بگیرم واسه اینه از review های شما کمک میگیرم.این برنامه ی سیری برای زبان پارسی جواب میده؟یعنی میشه پارسی حرف بزنیم گوشی متوجه بشه؟یا فقط انگلیسی میفهمه؟
میتونی بفرستیش کلاس زبان:31:
نه فقط انگلیسی تازه اگرم درست حرف نزنی نمیفهمه!!!
مجبورت میکنه انگلیسیتو خوب کنی:31:
With the monstrous new Apple A5 SoC, and demanding new features like location-based Reminders and voice-crunching Siri, battery life should be a legitimate concern. Apple impressively claims very little change from the iPhone 4, though standby time seems to have taken a very large hit (down 33%).
- 3G talk time: 8 hours
- 2G talk time: 14 hours
- Web browsing: 6 hours
- Video watching: 10 hours
- Audio listening: 40 hours
هنوز jailbreak آیفون 4s نیومده ؟
اصلا امیدی هست که بیاد ؟
ممنون فرشید جان خیلی زییا جوابمو دادی حال کردم:15:.امیدم به اپل بیشتر شد:26:!البته اگه ایندفه شکل ضاهریش یکم عوض بشه حتما میخرم.قسمت جلوی ایفون به نظر من یکم قدیمی شده:23:.من رنگ سفیدشو دوس دارم اما اون دکمه ی home با بدنه بکدست نیست انگار با بدنه سفید یکی نیست.اگه یکم شبیه توی اون عکسی که گذاشتی بشه بهتر میشه.بعد یه مدت برم جیل بریک رو یاد بگیرم تا اون موقع که نسل بعدی رو بگیرم.بازم ممنون فرشید جان
الان 2 تیم معروف و 3 هکره ماهر متحد شدند که جیلبریک کنندنقل قول:
البته یکی از این هکر ها موفق به جیلبریک شده بود ولی متاسفانه این جیل نیاز به دیویلوپر اکانت داشتو او از عرضه ی این جیل منصرف شد
قیمتهای جدید::41::41:
64 گیگ:1.750 الی 1.800 تومن که خیلی کم پیدا میشه.:41::41:
32 گیگ:1.500 الی 1.580 تومن.
قیمت گوشی شدیدا کشیده بالا.
سلام به همه دوستان
من دیروز از المان برام یه ایفون 4s 64 gig رسیده
برنامه هاشم خریدم حدود 500$ پول برنامه هاش شد
حالا فقط مشکلم با vpn هست کسی میتونه کمک کنه ؟؟
مثل اینکه آلمانیا هم در صرف فعل "انداختن" چیزی از ایرانیا کم ندارن:dنقل قول:
همونطور که میدونید سرعت چیز پی ان ذر ایران بسیار پایین اومده و عملا نمیشه appهایی که یه کم حجم دارن رو دانلود کرد.ولی من یه راه حل خوب پیدا کردم.
برنامه رو که خریدم(با چیز پی ان) میزارم ۱ درصد دانلود بشه بعد vpn رو قطع میکنم.و با سرعت بالا دانلود میشه.این کار بیشتر مواقع جواب میده.حتی گاهی در مرحله waiting که هنوز دانلود نشده کار میده.
فقط یک نکته.این برنامه هایی که برات ریختن با اکانت خودت بوده یا نه؟چون اگه با اکانت خودت نباشه نمیتونی با اکانت خودت app بریزی.
فعلا غیر ممکن به نظر میاد.نقل قول:
دوستم یه اکانت خریده 500$ رو هم اون داده بعدش ایدیشو تو ICOUD زد تو گوشیم اینطوری کل برنامه های اون برام فرستاده شد و برام یه اکانت ساخت الان اکانت دارم تو اکانت اون هم 60$ مونده
حالا گذشته از این حرفا ای چیزی که میگی چیه ؟؟
دوست عزیز به هیچ وجه طوری که شما گفتید نیست لطفا پست منو در اون صفحه بخونید و از دادن اطلاعات غلط خودداری کنیدنقل قول:
با تشکر
آقا من گوشیمو بردن برام تهران برنامه ریختن روش!!!
الان گوشی رو اوردنه.الان میخوام گوشی رو به کامپیوترم متصل کنم.برنامه آیتونز هم نصبه و اپل ای دی هم دارم.
میخواستم بپرسم چطوری گوشی رو طوری وصل کنم که اطلاعاته توو گوشیم پاک نشه و بتونم بهش برنامه و موسیقی و ... هم اضاف کنم بدون اینکه واسه برنامه ها و ... گوشیم اتفاقی نیوفته و پاک نشن.
ممنون میشم جواب بدید خیلی برام مهمه.
عزیز مسألتوننقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری دقیقا برنامه ریخت روی گوشی شما ؟ بعد چه مقدار پول گرفت ؟
یعنی شما وصل شدی به آی کلود دوستت بعد اپ هارو نصب کردی ؟نقل قول:
والله نمیدونم چطوری ریخته!!!
100 تومن شده هزینش!!!البته دوسال گارانتی کرده که اگه برنامه ها پاک شدن دوباره برام بریزه یا اگه خوشم نیومد برام عوضشون کنه.نمیدونم دیگه خوب گرفته ازم یا نه.
الان مشکلم همینه که بالا گفتم.
اره وصل شدم به ایکلود برنامه هارو دانلود کردم
آقا من چجوری میتونم کاری کنم که آهنگامو به صورت فولدر فولدر به گوشیم بریزم؟؟؟به آیتونز هم وصلم.
قیمت آنلاک شدش به دلار چنده؟منظورم اینه که تو جهان چند می فروشن؟
سلام دوستان
آقا به نظر شما قیمتها کی میاد پایین؟ می خوام یه 32 بگیرم. کی اقدام کنم؟؟؟ بعد اینکه علائدین رو تایید میکنید؟ از سایتهای فروش آنلاین بگیرم؟ بهترین جای خرید کجاست.؟
چطوری می تونم اهنگایی که توی avplayer سیو کردمو توی خود موزیک پلیر گوشی هم ببینم و مجبور نباشم دوباره همه رو اونجا هم کپی کنم!
تو سنگاپور آيفون 4s بدون دوربين هم واسه فروش گذاشتن! واسه نظامياشونه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]The military in Singapore have a rule against its personnel owning smartphones with a camera. In fact, servicemen with smartphones must show a certificate that their device has been modified by one of the local carriers to prevent photographs from being taken. But to make things easier, Singapore's M1 has started offering a cameraless version of the Apple iPhone 4S.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Just to be sure, this is not an officially sanctioned Apple modification and the carrier is simply opening up the device and stripping out the camera. For that, the price is raised to a premium level and the warranty is voided. While some manufacturers offer versions of their phones without a camera (BlackBerry, especially), until Apple offers a version of its devices without a shooter, this is the only way that Singapore military members get to enjoy the iPhone 4S. And for the carriers, it is enough of a lucrative market to make it worth their while.
source: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Survey finds 42% of UK iPhone owners continue using their phones even if they have broken displays
There’s nothing like buying a brand spanking new iPhone for the first time, as you gaze upon the magnificent aura surrounding the smartphone – it’s as they say, magical! On the other end of the spectrum, others know what it’s like to have those feelings tarnished, like when you accidentally drop the phone and crack its display. So what do you do then? Well, some people can afford to get it fixed, or even replaced, but for some other people, they apparently live with it.
According to a survey conducted on 1,112 UK iPhone users by the site MyVoucherCodes.co.uk, it appears as though there are a lot of UK iPhone owners who don’t mind using their once snazzy looking iPhones – even if they’re broken in some way. As we said, not everyone can afford to get the smartphone back into tip-top shape, and for them, they can simply overlook the fact that it’s broken in some manner.
Interestingly, the survey find that 42% of UK iPhone users continue to use their iPhone even with though it has a broken display of some kind. Even more surprising is the fact that over half of them damaged their iPhone screen at some point in time. Here’s the lowdown on the survey:
- <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="233">57% had broken their iPhone screen at some point in time <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="232">27% of those had broken the screen within the first month <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="231">50%+ broke their iPhone within the first three months <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="230">51% said their iPhone worked fine even with the broken screen <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="229">42% continue to use their iPhone even with the broken screen <LI itxtHarvested="0" itxtNodeId="228">32% didn’t want to claim insurance for the damage
- 41% said they did nothing to protect their iPhone like buying a case or screen protector
Well, it’s not that uncommon to find someone on the street sporting and even using a cracked iPhone of some sort. As they say, if it works, then it works – so no need to do anything else to it. Still, you might want to think about putting the phone against your face while talking on the phone.
via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه گفت این خبر بیشتر جنبۀ سیاسی داره و خوراک اخبار تلویزیون ملی هست. :31:
اون خبر اولیه هم که آیفونه جلوش دوربین داره، چطور دوربین جلو مشکلی درست نمیکنه؟ :31:
دوستان یه سوال من وقتی *130*3*6# رو میزنم واسه تنظیمات gprs این ارور رو میده چیکا کنم؟
the setting for your particular phone could not be found in our database, please consult your handset manual and MTN irancell for phone configuration
چه کنم باید برم دستی cellular data network رو بدم بهش؟ چجوری؟
جیلبریک 4s منتشر شد:39::8::5:فعلابرای mac لینک داده شده
البته حواتون باشه pod2g گفته این نسخهی بتا هست و حتما قبل از نصب بکاپ گرفته شود
آیفون ۴اس با موفقیت تست شده و جیلبریک شد..
قیمت 64 گیگ این گوشی تو بازار تهران که خیلی خیلی کم پیدا میشه شده 1.950 تومن.:41::41::41::41:
سلام دوستان
من توی تنظیمات گوشی بودم
داشتم چک میکردم چه چیزایی داره
یه بخشی داشت که یک منو میومد گوشه پایین سمت راست که به شکل یه دایره سفید بود خیلی کارا رو میشد از این بخش انجام داد
نمیدونم توی این منو چیو انتخاب کردم حالا سه تا دایره ی آبی اومده روی صفحه هیچ کاری هم با گوشی نمیشه کرد!
فقط هر بار روی دایره ی سفید میزنم اون سه تا دایره ی آبی پر رنگ میشه بعد از چند ثانیه کمرنگ میشه
حتا وقتی گوشی داره زنگ میخوره هم نمیشه جواب داد کلا تاچ گوشی غیر فعال شده !
این عکس صفحه ی گوشی
ممنون میشم راهنمایی کنید.کد:http://up98.org/upload/server1/01/z/ciedk5mxko6yrctdig1j.jpg
شما روی همون دکمه سفیده لمس کنید و در منویی که باز میشه Home رو بزنید، بعدش به اینجا برید و AssistiveTouch رو غیر فعال کنید:نقل قول:
Settings > General > Accessibility > AssistiveTouch
وقتی اون دکمه ی سفید رو میزنم فقط اون دایره های آبی کمرنگ پررنگ میشه و بعد از چند ثانیه باز کمرنگ میشه !نقل قول:
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد