شاتل تا ذره آخر ميخواد از ملت پول بگيره :))
هنوز تعرفه هاش رو تغيير نداده
فكر كنم منتظر به محض اينكه ساعت 12 شد تغيير بده :31:
Printable View
شاتل تا ذره آخر ميخواد از ملت پول بگيره :))
هنوز تعرفه هاش رو تغيير نداده
فكر كنم منتظر به محض اينكه ساعت 12 شد تغيير بده :31:
خدا از زبون شما بشنوه :دینقل قول:
اینجا هم نامحدود با قیمت خوب میده 256 با قیمت 15 هزار تومن.
[PHP]http://spmco.net/1388/01/13/160.shtml[/PHP]
ميگم GPRS ايرانسل هم نامحدود ميشه ؟:D
منم 256 دارم 4 گیگ. دانلود که نمیکنم فقط وبگردی و بازی انلاین. الان 20 روزه بازی نکردم.همون 10 روز اول تموم میشه.:41:امیدوارم یه فکری برای این محدودیت بشه. باز تو بازی انلاین سرعت خیلی تاثیر نداره. اوضاع نتمون که خرابه. اگه میخواد درست شه باید محدودیت رو بردارن و هر چقدر هم افت سرعت داشت (که همش هم دست خودشونه) و کیفیت اومد پایین بازم انجام بشه تا یا درست بشه یا کلا قیدشو بزنیم.:13:نقل قول:
سرويس 512 مخابرات اروميه 1 ماهه با 3گيگ حجم با پهناي باند 1 مگ ، 17000 تومن، تنها ايرادي كه داره اينه كه شبها پينگ خيلي زياد ميشه ولي روزها همه چيز فوق العاده ست مثلا روزها براي گوگل پينگ بطور متوسط حدود 180 - 150 قرار داره ولي شبها به يكباره به 800 - 700 ميلي ثانيه ميرسه
آها! اوکی ولی بازم چیزیو ثابت نمیکنه :دینقل قول:
به نظر میاد یه سری از دوستان فقط گوینده اند متأسفانه... حالا هر چی هم بگن 1 رو شیر میکنن بین 10 نفر نه 128 رو... خوشبختانه کسایی که الان نامحدود دارن اعلام کردن و خیالمون رو راحت تر کردن از همون اول
والا به عقل هیچکش درست در نمیاد که 128 سرعتش بشه 1ک :هِرهِرهِر
اینطور که من متوجه شدم در نهایت میان همین اینترنت 200ک من رو میان مثلا بین 7 نفر شیر میکنن که اگه همه بودن من سرعت 30 (256 کیلوبیت) رو داشته باشم و اگر هیچکی نبود 200 و البته نامحدود... (نا محدود بودنش رو درست متوجه نشدم...)
اگه اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید و بگید که مطلع شم
ممنونم
================================================== ==========
یک چیز دیگه رو هم بگید
طبق اون جدول معروفه! محدودیت هایی که الان هست اینطوریه که اگر با سرعت 128 شب و روز دانلود کنی سر ماه بشه مثلا xx گیگ دیگه اونجا ظرفیتمون تموم میشه یا کلا نامحدوده؟
چون الان همونطوری که گفتن سرعت 128 در حد 256 و 256 در حد 512 هم هست یعنی ممکنه سرعت بیشتر از اینها هم بشه بسته به شیر شدنش
حالا اگه با سرویس 128 با سرعت 256 دانلود کردیم که از مقدار دانلودی 128 مسلما بیشتر میشه اون موقع دچار محدودیت میشیم؟
این رو درست میگی مثل پارس انلایننقل قول:
من همیشه سرویسم رو کامل نو میکنم چون با 9 تومن 2 گیگ میگیرم و یک ماه ای دی اس ال
حالا 3 ماهه میشه 25 تومن و 6 گیگ که اگه 5 گیگ رو جدا بخری هم میشه 25 تومن :31:
البته گیگ شما که ارزونتره ولی ما دوبرابر پول میدیم و زود هم تمومش میکنیم...
خوره پهنای باند تورنته! که خوشبختانه به دلیل محدودیت توی ایران کمتر ازش استفاده می شه.
ظاهرا شاتل هم داره آماده ی یه سری تغییرات می شه که واسه عید فطر 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر نذاشت
حالا چطور می خوان قراردادهای بسته شده ی قبلی رو تغییر بدن خدا می دونه
اگه بخوان سرعت هارو واقعی کنن خب خیلی ها که به خاطر سرعت بالای فعلی با مثلا شاتل قرارداد بستن می رن فسخ می کنن و این به ضرر شاتل تموم می شه
کلی به در و دیوار زدن که مشترک جمع کنن حالا باید دید واسه حفظشون چکار می کنن و چه طرحی دارن
مثل اینکه اصلا نخوندی من چی گفتمنقل قول:
با یه حساب ساده منم توضیح دادم که اینا پولی واسه حجم نمی دن که یکی بیاد بگه ما داریم پول حجمی که شماها مصرف می کنین رو می دیم و از کیسه ی دیگران خوردن بسه و برید رو پای خودتون وایسین و از این حرف ها
منظور منم همون شرکت ارتباطات زیر ساخت بود
اگه تونستی از اصل صحبت ایراد بگیر نه از غلط املایی
حالا بماند که این نهاد دولتی و اون نهاد دولتی نداره و وقتی همش زیر مجموعه ی دولته چندان فرقی نداره که از کجا تامین می شه
برداشت من از اصل صحبت شما اینه:نقل قول:
کسی پول حجم ازISP نمیگیره و شرکت ها تنها پهنای باند میخرند اونم به قیمت مشخص
و حرف من هم اینه:
شما برای اینکه یه حجمی رو دانلود کنید به یک حداقل پهنای باندی نیاز دارید .....و هزینه این پهنای باند رو هم محاسبه کردم خدمتتون
خیلی واضحه که!!!!چیزی که محاسبه کردم قیمت پهنای باند بود که شرکت بابتش هزینه پرداخت میکنه و نه حجمی که خودشون یه قیمت کذایی رو ش گذاشتن!!!!
کاملا موافقم
درود
من هم موافقم هم مخالفم ؟؟؟
چون موقعی که ایرانسل اینترنت نامحدود داشت من به شخصه اعتراف میکنم که دایما فیلم میزاشتم دانلود وهیچکدام هم نگاه نمیکردم؟
یا صدتا نرم افزار بی خودی گرفتم که هنوز نصب نکردم؟
ولی در کل اگر فرهنگ استفاده از اینترنت بالا برود حق همه ماست که نامحدود بشود تا علم در جامعه ضریب نفوذش بالا برود
ولی اگر برای دانلود الکی موزیک وفیلم باشه بهتره نامحدود باشه!!!
اینترنت باید برای علم وتفریح باشه
نه برای بی خودی ول گشتن ودانلود بی خودی دیتا که بعدا دلیتش کنیم؟؟
من خودم اوایل جوانی دنبال سایتهای پرنو بودم بعد امدم چت بازی بعدش فروم بازی یک مدت دانلود بازی وبعد پای فیس بوک نشستن"
الان هم نمیدونم دنبال چیم هفت ساله مشتری نتم ولی خودم نمیدونم برای چه!!!!
خدا من رو شفا بده بعد انهایی که مثل من هستن
دانلود آزاد با تعرفه سابق، مژدگاني كاربران ADSL
برداشته شدن محدوديت دانلود در سرويسهاي اينترنت پرسرعت مخابرات و شركتهاي اينترنتي طبق مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، موضوعي است كه از دو جنبه قابل بررسي است؛ اينكه آيا امتيازي در جهت ارتقاي ميل كاربران ايراني به استفاده از ADSL خواد شد و يا تهديدي در جهت افزايش مجدد تعرفهها توسط شركتهاي اينترنتي براي كاربران است؟
به گزارش ايسنا، نرخ رو به رشد تقاضاي كاربران رايانه در جهت راهاندازي سرويس اينترنت پرسرعت برخي شركتها و ارائهدهندگان خطوط پرسرعت منفعتطلب را در توهم سودزايي به هر قيمتي فرو برده است.
مدت زمان بسياري است كه به نظر ميرسد قيمت واگذاري و يا به عبارتي بهتر راهاندازي خطوط اينترنت پرسرعت چندان نظارت جدي را به دنبال خود ندارد و اين بينظمي به اندازهاي بوده است كه در برخي مواقع شركتهاي ارائه دهنده خدمات خودشان را مرجعي براي اتخاذ تصميم تلقي كنند و به گونهاي با كاربران خود و يا مشتريان جديد برخورد كنند تا بهاجبار سرويسي را برگزينند.
اصل موضوع از اين قرار است كه شركتهاي بزرگ و متكي به نام جاافتادهي خود، بيشتر از اين رويه بهره ميبرند و چون با پيشينه خود پشتيباني كاربران بسياري را در دست دارند، بحث سود برايشان بيشتر مورد توجه است تا شركت نوپا و يا جديدي كه تازه وارد عرصه رقابت با كهنهكاران شده و به هر نحوي حاضر است مشتري جذب كند.
البته بماند كه ترس از جريمه سازمان تنظيم مقررات ارتباطات و قوانين در نظر گرفته شده براي ISP و ISDPهاي متخلف باعث شده كه ارائهدهندگان سرويسهاي اينترنت پرسرعت از شيوههاي فرعي و پشتپرده بهره ببرند كه در نهايت نرخ تعرفه در حالت عادي و تحت ضابطه درآيد اما كيفيت سرويس واگذاري به اندازهاي كم و يا محدوديت در دانلود آنقدر پايين است كه كاربران حاضرند پول بيشتري پرداخت كنند اما در عوض سرويس مرغوبتري دريافت كنند.
خوشبختانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي جلوگيري از اين تخلفها آستين بالا زده و مدير كل دفتر نظارت بر سرويسهاي فنآوري اطلاعات اين سازمان اعلام كرده است: بر اساس مصوبه شماره 49 هيچ كدام از شركتهاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات ايران مجاز به اعمال محدويت دانلود براي مشتركين نيستند.
اصغريان تنها به اين موضوع اكتفا نكرده است و شرايط اختصاص سرويسهاي پرسرعت اينترنت را به كاربران با بيان مثالي عنوان كرده است و براساس گفته وي شركت مخابرات استاني يك خط اينترنت پرسرعت 128كيلوبيتي با نرخ اشتراك حداكثر 10، را با قيمت 9920 تومان ارايه ميكند كه اين نرخ براي شركت مخابرات استاني است و شركتهاي ندا ميتوانند 20 درصد بيشتر از اين قيمت را به كاربران بدهند كه قيمت آن 11 هزار و 904 تومان ميشود.
در حاليكه هماكنون سرويس 128kbps توسط بخش خصوصي حداقل با همين نرخ 11 هزار و 904 تومان اعمال ميشود اما اين در حاليست كه محدوديت دانلود 2 گيگابايت را نيز براي كاربران اعمال ميكنند به گونهاي كه كاربر يا به صورت ماهانه بايد سرويس خود را شارژ كند و يا با اتمام حجم دانلود خود بايد نسبت به اين موضوع اقدام كند.
اين در حالي است كه به گفته اصغريان، اپراتورها نبايد هيچگونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند و مشتري ميتواند از چهار گيگ تا حداكثر 41 گيگ از سرعت را دانلود داشته باشد.
حال اگر اين مصوبه به قطعيت اجرا شود، كاربران با همين رقم ماهانه، محدوديتي در حجم دانلود نخواهند داشت اما اين سوال وجود دارد كه آيا اين موضوع به صرفه ارائهدهندگان اينترنت پرسرعت نيز هست؟ و آيا با اعمال اين مصوبه و نظارت جدي بر اجراي آن، باز هم ارائهدهندگان براي جبران كاهش سود خود، كيفيت سرويسها را پايين ميآورند و يا با برداشت محدوديت حجم دانلود نرخ اشتراك خطوط پرسرعت بيشتر خواهد شد و يا به نسبت 1 به 10 باقي خواهد ماند؟
شايد يك پاسخ مناسب براي تمامي سؤالات فوق اين است كه ورودي و دريافت پهناي باند براي شركتهاي خصوصي ارزانتر تمام شود تا به واسطه آن، آنها نيز بتوانند حداقل سرويسهاي در دست كاربر خود را با تمام خصلتهاي قبلي حفظ كنند.
در اين زمينه اصغريان به اپراتورها توصيه كرده است كه براي ارائه ساير بستههاي اينترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفههاي مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات نظير سرويسهايي با محدوديتهاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت، موظفند تعرفههاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام كنند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويسها را ارائه كنند.
اما بسياري از فعالان اين حوزه و از جمله كارشناسان فروش سرويسهاي اينترنت پرسرعت معتقدند كه نرخ بالاي انتقال پهناي باند كه به موجب انحصار در شبكه زيرساخت مخابرات است، موجب ميشود كه شركتها نيز به سمتي حركت كنند كه قادر به جبران هزينههايشان باشند.
گذشته از اين موضوع كه خود مخابرات به عنوان مجري در ارائه خطوط پرسرعت اينترنت نيز دل فعالان بخش خصوصي را پرگلايه كرده است.
به عنوان نمونه مسعود بمانيپور- مدير فروش يك شركت اينترنتي - در اين رابطه گفت: رقابت سالمي ميان شركت مخابرات با اين شركتها وجود ندارد و حتي تمامي آنها در حوزه زيرساختها از قبيل سيم مسي به نوعي بايد خدمات خود را از شركت مخابرات دريافت كنند.
وي درباره قيمت و شيوه قيمتگذاري پهناي باند نيز تصريح كرد: هزينه انتقال پهناي باند از شركتها به مشتركان بسيار تعيين كننده قيمت است كه شايد در حال حاضر تنها در انحصار شركت مخابرات قرار دارد و تنوعي در انتقال برروي اين مسير وجود ندارد كه اين موضوع بسيار بر شكلگيري عدم رقابت در بازار تاثير گذار است.
اين كارشناس اينترنتي راهكاري را براي جبران و حتي كاهش اين هزينهها ارائه داده است كه شايد با سرمايهگذاري اوليهاي بر روي آن بتوانيم شاهد پايان دغدغه ميان فعالان اين بخش با مخابرات باشيم، او معتقد است كه اگر انتقال پهناي باند به صورت بيسيم و مبتني بر وايرلس بين مراكز مخابراتي صورت گيرد قادر خواهد بود هزينههاي اين حوزه را كاهش دهد.
منبع:کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100541
سلام،این مطلبی که تو رجانیوز نوشته خیلی مبهمه،این نامردها اصلا نمیخوان شفاف صحبت کنن،منظور از اینکه محدودیت دانلود نداشته باشیم چیه؟ این سرویسی که صبانت به ما میده ظاهرا 128 کیلوبیته ولی رو دو مگابیت میبندند یعنی انا از این به بعد با همین سرعت میخوان سرویس نامحدود بدن!!!!!!!!!!!!!!! این هم بدونین که سرویس های محدود خیلی پرطرفدارند،عمرا اینا بتونن محدودها رو حذف کنن،فقط میخوان قیمت نامحدودها رو کم کنن.
پس چرا به هر شرکتی زنگ میزنم اعلام بی خبری میکنه :8:
قرار نیست محدود ها حذف بشن و این نامحدود ها هم شما هم مثل بقیه کاربران اشتباه متوحه نامحدود شدید.نقل قول:
در تاپیک پی گیری شکایت مفصل بحث کردیم.
هنوز هیچ شرکتی تعرفه هاش رو تغییر نداده!
اگر هم به این صورت پیش بره گرونتر میشه که ارزونتر نمیشه!
آرزوی اینترنت نامحدود به دل ما میمونه اخر
خدا نیست و نابودشون کنه :19:
به قول دوستمون تا 11:59 آخرین روز مهلت میگن اطلاع نداریم! بعد 12:00 مطلع میشن:31:نقل قول:
حالا ما که شرکت خصوصی هستیم بحثش جدانقل قول:
ولی مخابرات قم داره حجمی ارائه میده! دیگه خیلی ظلمه
تا الن هم هیچ یک از شرکت های خصوصی قیمت هاشونو تغییر ندادن!
::کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
اسیا تک نامحدود داره! ولی قیمتش رو تغییر نداده!کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
داتک هم خیلی گرونه! :و...کد:http://datak.ir/adsl/price
حالا شکایت هم کنیم هیچ فرقی نداره به حالمون فقط خودمون رو سبک کردیم همین .
خیر سرشون باید اول از خودشون شروع کنن که قیمت های مخابرات قم رو داریم می بینیم.نقل قول:
وقتی مخابرات به خودش تکون نده دیگه از بقیه چه انتظاره.
جالبه اولا که این بحث راه افتاده بود و توی تاپیک قبلی بودیم ایمیل زدم به مخابرات تهران.
ایمیل زدم بهشون گفتم ببینید وضعیت مخابرات قم رو.
جوابشون رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 1 ایمیل دیگه براشون زدم:
1 ماه دیگه جواب میدن:31:
جواب شاتل درباره ی قانون جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوزبخشنامه ای به شرکت شاتل اعلام نشده است
مگه تا اخر ماه رمضون ضرب العجل تعیین نکرده بودند ؟
فعلا که من امیدوارم همین وضعیت فعلی بمونه !!:8:
هر چه دیرتر عملی کنن بهتره !
کاش حداقل یکی از این شرکت ها برای قشنگی هم که شده بود توی سایتش تعرفه های جدید رومینوشت:دی ! وقتی که سفارش میدادیم مینوشت در دست احداث هست :دی هنوز ارائه نمیدیم! ولی حتی این کارو هم نمیکنن تا یکمی امیدوار بشیم! :دی
البته شما چه امیدوار باشید چه نباشید این وضعیت تا سال های آتی هم باقی میمونه!نقل قول:
ما هم علکی دل خودمون رو خوش کردیم به نامحدود اینا تا حالا کدوم قانونشون درست و راست عملی شده که این دومیش باشه .
فعلا از این کلمات استفاده می کنیمنقل قول:
شاید...
اما...
اگر...
در آینده نزدیک...
و کلا:
تیری در تاریکی...
الان نماینده داتک تو شهر ما نامحدود با همین تعرفه ها میده اما در قالب طرح تابستانه
يه راهنمايي مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(چرا علامت سوال گذاشتي؟)
استغفرالله !نقل قول:
حالا چيكار مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:.کرمانشاه.کد:http://www.hesabgar.net/
دوست عزیز این شرکت از قبل عید نوروز تعرفه هاش همینطور بودنقل قول:
نقل قول:
این نمایندگی داتک هست در کرمانشاه اما نمیدونم چرا خود داتک تعرفه هاشو تغییر نداده
شرکت سرویس دهنده من هم هیچ اطلاعی از این اتفاقات و خبرها ندارن. چیزی ابلاغ نشده
شركت ها قيمت رو براي رگلاتوري ارسال كردن ، فقط بايد تاييد بشه و در سايت قرار بگيره !نقل قول:
ولی همه شرکت ها منکرش میشن نمیدونم چرا!!
صبر هم خوب چیزیه! نه؟!!!
اولا تا آخره این هفته فرصت دارن که قیمت هاشونو به سازمان تنظیم مقررات ارائه کنن (لازم نیست بذارن روی سایت) بعد از تایید از سازمان قیمت هارو میذارن برای مردم روی سایت!!
افتاد؟!!!!
الان به سازمان زنگ بزنید بهتون میگن تعداد زیادی از شرکت ها سرویس های پیشنهادی رو ارسال کردن.
خوب تاییدش مگه چقدر طول میکشه ؟!نقل قول:
مگه آنالیز شبیه سازی نرم افزاری مسائل عددی محاسباتی هست ؟! با یک نگاه میشه فهمید و تایید یا رد کرد دیگه .
چرا تو تایید یا عدم تایید تاخیر می کنن ؟ این فقط یه معنی داره منتظر زد و بند هستن و تنظیم قرارهای پشت پرده.
پ .ن : فونت بزرگ =داد زدن ! نیازی بود تو این پست داد بزنید ؟
ممنون امانقل قول:
اگر اینجا رو میخوندین :متوجه میشدین که شرکت های خصوصی حق دارن تا 20 درصد گرونتر از تعرفه های تعیین شده خدماتشون رو ارائه بدنکد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100541
.....
پس فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه ...
دوستان از نظر مکاتبات اداری، درمورد مسئله تعرفه های جدید باید کتبا از مرجع مربوطه به شرکتها ابلاغ بشه، صرف توبوق کردن در رسانه ها هیچ الزامی برای شرکتهای PAP ایجاد نمی نمایدد. یادتون میاد چند ماه پیش گفتن اینترنت 20 درصد ارزون شد! شما چیزی حس کردین؟!
آقا یه چیزی گفتن اینترنت باید نامحدود شه اما شرکت ها می تونن سرویس های دیگه هم ارائه بدن.خب الان isp من داره همین کارو میکنه حالا این قانون چه دردی رو میخواد دوا کنه؟
من امروز با مدیر فروش ISP خودم صحبت کردم، میگه هنوز هیچ ابلاغیه ای به دستشون نرسیده!
و هرچی میدونند همونایی هست که در اخبار شنیدند!