بعد از مدت ها یک بازیه تر و تمیز و درست حسابی انجام دادم
واقعا عالی بود
داستان و شخصیت ها
گرافیک فوق العاده
گیم پلی عالی و موسیقی و صدا گذاری خیلی خوب
یک شوتر عالی
Printable View
بعد از مدت ها یک بازیه تر و تمیز و درست حسابی انجام دادم
واقعا عالی بود
داستان و شخصیت ها
گرافیک فوق العاده
گیم پلی عالی و موسیقی و صدا گذاری خیلی خوب
یک شوتر عالی
من خودم زیاد با سرنگ ها ور نرفتمنقل قول:
اما هر نوع سرنگ خاصیت خاصی داره
مثلا یک سری برای مراقبت در برابر حیوانات خوبه
یکی برای مصونیت در مقابل آتش
یکی برای زخم ها و...
یکی هم وقتی وقتی 30 تا مجسمه پیدا کنی دستور ساخت یک سرنگ رو بدست میاره که تا چند ثانیه (30 ثانیه فکر کنم) بصورت رویین تن میشی
جالب بود.نقل قول:
طبق مقایسه ها بهترین گرافیک به این صورته
1. pc - ultra
2. pc medium -- 360
3. ps3
گرافیک کنسول در حد گرافیک نرمال پی سی هست.
سلام به دوستان
بازی کلا چند مرحله هستش؟
دوست عزیز اینجا تاپیک Far Cry 3 هست تاپیک ETS2 اینجاس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه سوال ایشون چه ربطی به ets2 داشت ؟ :n04:نقل قول:
11تا چپترهنقل قول:
عجب بازی باحالیه :n19:
من چطوری می تونم کیفم رو خالی کنم؟ می خوام گُل بچینم و ... میگه برو کیفت رو خالی کن :n27:
راستی یه چیز جالب و واقعا مسخره! مگه اینجا جزیره استوایی نیست؟ پس چرا بارون نمیاد؟ البته من اولای بازی هستم شاید بعدا بارون اومد :n23:
صحنه های بازی تو کدوم مرحله هاس؟ من تا اون جایی که میره یه معبد یه زن سیاه پوست رو میبینه رفتم ولی دریغ از یه صحنه ! دی:
هم تو فروشگاهش میتونی آیتم ها رو بفروشی هم گزینه discard رو انتخاب کنی بندازیشون دور . هم میتونی کیفت رو آپگرید کنی آیتم های بیشتری برداری .نقل قول:
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-5 روز، اگر طرفای 3-4 ساعت بازی کنی هر روز و نصف ماموریت های ثانویه رو ببری.نقل قول:
صبح که اومدم پستشون یه سوال بود درباره ی کامیون های لایسنس بنز و ولوو، نمیدونم چجوری ادیت کرده :n02:نقل قول:
نکنید از این کارا، مردم فکر میکنن منگل شدیم :n09:
دوستان فیلم کوتاه The Far Cry Experience رو دیدید ... ؟؟؟
Vaas هم توش هست جالبه :n02:
لینک هاش :
من آپدیت 1.3 ریختم ولی دیگه بازی سیو نمیشه. دوستان همچین مشکلی داشتن؟
آقا سیو این بازی کجا ذخیره میشه؟
من تا مرحله 34 رفتم و میخوام یه ذخیره از سیوم بردارم که هر دو تا پایان بازی رو ببینم منتهاش سیوش نمیدونم کجاس
سلام.
من پچ 1.03 رو نصب کردم ، حالا دیگه سیو من رو نمیاره و فقط گزینه new game فعاله ! چکار میشه کرد ؟؟
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست 408 . فکر کنم جوابت اونجا باشه:n16:نقل قول:
C:\ProgramData\Orbit\46نقل قول:
من اشتباه اون مسیری که دوستمون گفت رو رفتم و اونارو یه جا کپی کردم :(نقل قول:
الان چیکار باید بکنم؟ از اول باید برم؟
شما سیوی نداری که تا مراحل آخر رفته باشه و من دیگه از اول نرم؟؟
اشکالی ندارهنقل قول:
اگه هنوز تا آخر نرفتید
میتونید همین الان از سیو بازی بکاپ بگیرید و ۲ پایان رو ببینید
:نقل قول:
من اشتباه از یه فایل دیگه بکاپ گرفتم وتا آخر رفتم :n03:
اگه کسی از دوستان تا مرحله های آخر رفته بی زحمت یه نسخه از سیوش رو به من بده
حوصله ندارم از اول برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محل سیو هم :
C:\ProgramData\Orbit\46
فلدر ProgramData هیدن (Hidden) هستش
اسلات سوم save های ۴ مرحله آخر هست.
دوستان تصاویر بازی رو میشه بزنیم بره؟و ماموریت های اصلی رو کی یا کجا باید بدست بیاریم.....
تصاویر بازی رو گمون نکنم بشه، چون فیلم نیستن. عجیبه نصف توضیحات بازی تو همون تصاویرشه :n01:نقل قول:
ماموریت های اصلی بازی، به صورت پشت سر هم برات باز میشن و با یه علامت تعجب زرد تو نقشه نشون داده میشن.
در کل مارک های آبی مربوط به ماموریت های ثانویه هستن و این علامت تعجب زرده مال اصلیه. :n16:
یکی از ویژگی های عالی بازی حرکات عالی صورت شخصیت هاست...یه طوری که هنگام حرف زدنشون شما واقعا فک میکنین دارن با یه آدم واقعی صحبت میکنین...
یه جا که برادر کوچیکنون تو زندادنه با سم میرین پیشش واقعا عالی ساخته شده....
یه دنیا ممنوننقل قول:
بالاخره دو تا پایان بازی رو دیدم
بازیش عالی بود
من هیچکدوم از ماموریت های فرعی رو نرفتم. این ماموریت ها در مورد چی هست؟ مثل ماموریت های اصلی بکش بکش هست؟
ارزش وقت گذاشتن داره؟
ماموریت های ثانویه:نقل قول:
1) اسکلت آبی: ماموریت های کشتن Wanted ها که فقط به شما پول میدن و تا جایی که من دیدم، شما باید به گروه از دزدان دریایی یا همون Pirate ها حمله کنین و فرمانده شون(که موقع تگ شدن بصورت یه ستاره ی طلایی نشونش میده) رو با چاقو بکشید حالا یا با ضربه معمولی چاقو(غمه) یا Take Down. تو این ماموریت ها سنگ اندازی خیلی کار رو خوب پیش می بره :n02:
2) گوزن آبی: شکار حیوانات با اسلحه های خاص: به فرض میگه شما باید با شاتگان 5 تا گراز بکشی، یا مثلا با اسنایپر فلان حیوون رو بکشی... این ماموریت ها دو نکته ی مهم دارن:
الف) این که سرنگ های زرد مخصوص شکار خیلی کارایی دارن توشون.
ب) همه ی پوست های مورد نیاز برای آپگرید تجهیزات شما به آخرین سطح تو این مراحل هست، یعنی مثلا فلان چیز(به فرض کیف پول آخرین سطح که میتونی باش 10000$ پول جابجا کنی) به پوست یه حیوون خاص مثلا کوسه ی سیاه(یا فرضا کمودوی سیاه، یوزپلنگ سیاه، بوفالوی تک شاخ، مورچه خوار شکم سفید و ...) نیاز داره، این حیوونا که تک هستن، فقط تو این مراحل پیدا میشن. تا اونجا هم که میدونم، حیوونای نادر رو فقط با تیرکمون باید بکشی، حواستون به ببر عظیم و یوزپلنگ سیاه باشه، خیلی ناجور حمله میکنن :n02:
3) علامت تعجب آبی: ماموریت های کوتاه هستن که به شما پول و XP میدن، آسون هم هستن، مثلا یکیشون گرفتن عکس از جسد سه دزد دریایی بود، یکیشون نجات دختر یکی از ساکنین روستای Amakani (اگر اشتباه نکرده باشم) بود، یکیشون ترسوندن یکی بود که میخواست قبر دختر یکی رو نبش کنه و ...:n16:
واقعا که محیط بسیار زیبایی داره و ادم لذت میبره بعد از بازی crysis 1 دیگه
اینجور محیط زیبایی رو ندیده بودم
بالاخره تو xp اجراش کردم
اونایی که ارور 142 رو دارن این فایل رو دانلود کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داخلش فقط فایل ubiorbitapi_r2_loader.dll رو کپی کنید توی فولدر بازی به جای فایل قبلی
این مراحل شکار حیوانات کم یاب خیلی جالبه.
موجوداتی رو می بینید که هیچ جایی نیست
از کرگردن گرفته تا مورچه خوار و ژاگوار و .....
تنوع جانوارانش بسیار بسیار عالیه
حدود 50 گونه جانوری توی بازیه که توی تاریخ بازیهای کامپیوتری بی سابقه هست
بازی رو تموم کردم . اولای بازی ادم خسته میشد اما رفته رفته هیجان بازی بیشتر و بیشتر میشد و ادم رو برای ادامه کار پای پی سی میخکوب میکردم . ایشالا فردا برداشت کلیم رو از بازی می نویسم .
فقط من از دو تا انتخاب اخر بازی راه انسانی ( دیگه خودتون می دونید کدوم رو میگم دیگه ) رو انتخاب کردم ممنون میشم یکی از دوستان بگه اگه اون یکی راه رو انتخاب می کردیم چی میشد ؟؟ تو اسپیلویر بگید تا لو نره !!:n02:
راه انسانی که خودت دیدی چی شدنقل قول:
راه غیر انسانی هم دوستمون توضیح داده :
نقل قول:
سلام من بازی FARCRY 3 رو دانلود کردم ولی زبان منو ها و زیر نویسش روسی هست و زبان انگلیسی نداره لطفا فایل های زبان انگلیسی منو ها و زیرنویس رو برای دانلود قرار دهید .
با سلام
من همون اویل بازی گیر کردم که یه نفر خنجر رو گلوم گذاشته و دستور بازی space و پایینش نوشته mash نمی دونم چه کار کنم
دوستان اون مرحله که باید اون drug field رو (مزرعه ای که مواد مخدر کشت میکنن) آتیش بزنیم چطور رد کنم؟آیا آلارمی چیزی هست که باید غیر فعالش کنم.آخه هرچی میکشم کم نمیشن هیچ تازه زیادم میشن:n03:
اونجا باید خیلی سریع پشت سر هم کلید اسپیس رو بزنینقل قول:
نقل قول:
باید اون مزارع رو با آتش افکن آتیش بزنی . فکر کنم 3تا مزرعه باشه. بعدش که آتیش زدی باید بری یک کشتی که مواد مخدر رو حمل می کنه رو آتیش بزنی و منفجر کنی.
ببخشید من تو مرحله skills گیر کردم نمیدونم چیکار کنم بییرونم نمی یاد
باید یک SKILLS (مهارت) واسه خودت فعال کنی. روی هر کردوم از مهارتهایی که اجازه میده با موسس دبل کلیک کن تا اون مهارت بهت اضافه بشهنقل قول: