یاشا کارم راه افتاد.:10:نقل قول:
یاشا کارم راه افتاد.:10:نقل قول:
نقل قول:بفرما دوست عزیز
hybrom v5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
تشکر یادت نره !
دوستان اگر با من باشه میگم همون رام خود گوشی بهترینه و به دردسرش نمیارزه
شاید نیاز به نصب اورکلاک باشه اونم برای کسانی که بهش احتیاج داشته باشند
اطلس کاری را که 2raj گفته رو انجام بده برای اطمینان به حالت فلش بوت چراغ ابی گوشی روشن بشه
درایور های گوشی نصبه؟؟؟ درایور ADB رو دارین؟؟؟نقل قول:
نیازی به Flashtools هم نیست زیاد... با Sony Ericsson Update Service آپدیتش کنید...
احتمال میدم این رام که ریختین به کرنل خاصی نیاز داشته که نبوده رو گوشی... اگه لینک تاپیک XDA رو بدین بیشتر میتونم کمک کنم :)
فقط خیالتون راحت باشه ، به این سادگیا هیچ مشکلی واسه گوشیتون پیش نمیاد ، همه چی مرتبه : ))
اقا پارسا با فلش تولز بهتره گوشی رو درست کنه به دلایل زیادی:
1-قطعی اینترنت(در ایران عادیه)
2-اگر جایی بود که دوباره دچار درد سر شد و اینترنت نبود راحت میتونه درستش کنه
من به شخصه خودم از فلش تولز استفاده میکنم برای چند مدل از سونی که دیدم با همی کارم راه افتاده!
اینترنتم تموم شد. 1.5 گیگ هم مازاد زد! دیگه اینترنت نمی یام. مشکلمم حل شد. ممنون.
خدا حافظ تا وقتی که اینترنتم راه بی افته!
سلام دوستان !
چند تا سوال داشتم !! ممنون می شم جواب بدین ! گوشیم هم Xperai Mini Pro می باشد !
1. چه جوری می شه موزیک های داخل گوشی رو FOLDER بندی کرد ! ببینید دوستان منظورم دقیقا فولدر بندی است نه در play list کردن و کارهای دیگر !
منظورم یه چیزی مثل خود کامپیوتر است ...
2. چه جوری می تونم نرم افزار و بازی رو روی SD کارت نصب کنم نه حافظه گوشی !؟
می دونم این کار نیاز به روت کردن گوشی داره .... اگه می شه یکی توضیح بده دقیقا باید چی کار کنم ؟!
3.رم 8 گیگ الان چه مارکی خیلی خوبه ؟! اگه می شه قیمتش رو هم بگید ...
واقعا مر30 :31::31::31:
دلمون برات تنگ میشه امیدوارم در کنکور ببینمت با هم دیگه بریم المپیک البته نه با رتبه 99999999 بلکه با رتبهنقل قول:
1 و1 خداحافظ تا روزی که:46: پول توجیبی هات جمع بشه دوباره اینترنت بخری!
1.نظر من اینه یک برنامه مثل ttpod بریزینقل قول:
2.به وسیله app to sd با sd movable
3.اگه مثل من بی پول هستی sandisk 16gig class4 بگیر با قیمت 14
اگر پول داری portable 16gig class 10 بگیر حدود 40
رم 8 نگیر کم میاری
سلام. با توجه به شماره سوالات به سولاتت پاسخ میدم.نقل قول:
1. یک نرم افزار پخش موسیقی بهت معرفی می کنم. اول نصب کن بعد یکم باهاش کار کن، اگه بد بود که هیچ، ولی اگه خوشت اومد یه دعای خیر برام بکن!
نرم افزار NRG Playe
لینک دانلود آخرین ورژن نرم افزار: 1.75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من خودم همیشه با Playlist مشکل داشتم. این نرم افزار رو خیلی دوست دارم.)
2. بچه ها یک نرم افزار توی پست های قبلی گذاشتن که خیلی ماهه! با این نرم افزار می تونی به گوشی CWM اضافه کنی. ولی یک امکان بسیار عالی اون، نصب نرم افزارش هست از طریق کامپیوتر. من نرم افزار، زیاد نصب می کردم روی گوشیم. ولی بعد یک مدت جا کم می آوردم. چون همه نرم افزارها رو نمی شد با App 2 SD به حافظه MicroSD منتقل کرد. ولی این نرم افزار بالا، تمام نرم افزارهای مورد نیازت رو بدون محدودیت روی MicroSD نصب میکنه! البته بجز نرم افزارهای فابریک گوشی.
لینک دسترسی به پست نرم افزار CWM رو برات میزارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فقط یادت باشه تیک دو گزینه Internal Memory و Reinstall رو برداری. من تست کردم، نرم افزارهایی که فقط روی Phone میشد نصب کنی رو هم روی SD نصب میکنه)
3. من یه رم Patriotه، اصله، کلاس 10ه، توپ، 8 گیگا بایتی دارم که واقعاً سرعتش خوبه. Patriot برند معتبری توی رم جماعت است!
من این رمو نداشتم، گوشیمو وقتی خریدم، یارو بهم عیدی داد، یک رم Patriot داد. البته 27 هزارتومن ازم گرفت!!!
یادم نبود که شبا رایگانم!نقل قول:
این "پی 30 ورلد" لینکمو خراب کرده!نقل قول:
برای دانلود نرم افزار به سایت آنرویدیها برو و نرم افزار رو توش "سرچ" کن. یا توی گوگل... .
برای اولین بار در جهان
ایرانی ها اولین Porter برای Xperia Mini
در این ساعت hybrom v6 برای Xperia Mini کامل Port کردم
خبر خوش : به احتمال 99% تمامی رام های Mini pro را برای Mini را Port میکنم
سعی میکنم در اولین فرصت فیلم از گوشی خودم یا حداقل عکس بذارم
و در اولین فرصت ریلیزش میکنم اول ایران بعد xda
فعلا بیشتر از این نمیتونم ریسک کنم. تا همین الانشم 99% ریسک کردم. تو فکر رام های دیگر گوشی برای Xperia Mini هستم !
یا علی
افتخار دارم به عنوان یک ایرانی بگم که رام شماره 2 البته اینبار سیانوژن ورژن 7.1 بهینه
تر و زیباتر شده در تاپیک زیر را برای Xperia Mini الان Port کردم
یا علی
سلام
یکی پیدا میشه جواب منو بده!ماشاالله یکی مارو تحویل نگرفت؟:41:
خجالت نمیکشی با احساسات مردم بازی میکنینقل قول:
این مدیا پلیری که معرفی کردی بهتره یا TTPOD?
اسم اینترنتت چیه؟ازش راضی هستی؟
Sony Ericsson Xperia active را همین الان بالاخره بعد چند ساعت Port کردم.ولی باگ زیاد داره ! ارزش نداره روش کار کنم. چون رام هم زیاد براش نیومده !
لینک صفحه این رام :
فعلا Mini Pro از همه بیشتر ساپورت میشه و من هم سعی میکنم بیشتر روی این تمرکز کنم
ظاهرا مشکل دکمه بک و منو حل شده.... لطفا با تاپیک زیر مراجعه کنید...تست کنید به ما هم اطلاع بدید
من تازه کارم تو اندروید.میشه بگین این رام چیه؟ و اینکه بازی و نرم افزار برای ایکس پریا مینی از کجا بگیرم؟ممنون
شرمنده!نقل قول:
من با TTPOD کار نکردم. نصبش می کنم ببینم چطوره. ولی NRG مهرکه است.
من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم. سرعت در طول روز سه برابر سرعت هست که سفارش دادم! زنگ زدم به پشتیبانش گفتم چرا اینطوریه، یارو گفت واسه اینکه اینطوری باعث میشه ملت ترافیک بیشتر مصرف کنند و برن تو کار ترافیک مازاد! (ترافیک مازاد هر گیگ 2200 تومنه). ولی شبا سرعت واقعی خودتو داری. (از ساعت 1 تا 6 صبح)
حالا بنظرت باید راضی بود یا ناراضی؟
Ice Cream Sandwich coming to 2011 Xperia™ smartphones from end March/early April 2012 As previously communicated we will update the entire 2011 Xperia portfolio* to Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) as part of our next software upgrade. Our developers are now busy merging our current Xperia™ software with the new features in Android 4.0.منبع : وب سایت "سونی اریکسون"
Read more about the timeplan and other details on our Product blog.
* "2011 Xperia™ Portfolio" refers to the following products: Xperia™ arc and arc S, Xperia™ PLAY, Xperia™ neo and neo V, Xperia™ mini and mini pro, Xperia™ pro, Xperia™ active, Xperia™ ray as well as Sony Ericsson Live with Walkman™
اقا راهی وجود داره که بعد از اپدیت کردن گوشی (xperia mini pro) اطلاعات قبلی پاک نشه حداقل مخاطبین و اینجور چیزا.
خب بکاپ بگیر:31:نقل قول:
کسی تست نکرد؟نقل قول:
عزیز لینکت ایراد داشت :)
ویرایش:
خودم لینکو بازسازی کردم : )) :
بله متشکرمنقل قول:
پيشنهاد مي كنم اينجا رو بخونيننقل قول:
بازي و نرم افزار:
دوستان تازگی قصد داشتم گوشی با فلش تولز فلش کنم اما وقتی رام اصلی شرکت رو ریختم برای فلش کردن نرمافزار قادر به شناسایی این رام نبود در حالی که قبلا کار میکرد و با همون رام فلش کرده بودم.
حتی رام هایی که مربوط به گوشی قبلیم بود رو هم شناسایی نمیکرد!دورباره نرم افزار رو هم نصب کردم بازم نشناخت!!
آموزش حل مشکل را در تاپیک زیر قرار دادم
آموزش حل مشکل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منقل شد. توضیحات کامل تر و جامع تر کردن پست و تصحیح کد ها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خودشون انجام بدن
سلام بچه ها.
یکی دو هفته میشه که xperia mini pro خریدم ولی چند تا سوال بزرگ برام درست شده.
1-چطوری گوشی رو روت کنم که بتونم نرم افزار روش نصب کنم؟
2-احساس میکنم که مصرف باتری گوشیم خیلی زیاده.البته من شنیدم که کلآ مصرف گوشی آندروید بالاست.این مطلب درسته یا مشکل از باتریمه؟
ممنون از همکاری دوستان.
شما بروی توی تاپیک خود گوشی.چند صفحه آخر رو بگردی یکی از دوستان گذاشته بود.
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
راستی برای نصب نرم افزار نیاز به روت نیست.مصرف باتری هم از 2 روز به بالا دوام بیاره خوبه
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
البته به میزان مصرف هم بستگی داره
اخه مشکل اینجاست که به روز دوم نمیرسه !
جالبه استفاده هم ندارم ِ ولی بازم جواب نمیده.
همیشه هم یه عالمه برنامه جاری باز داره.امکان داره بخاطر این زیاد شارژ بکشه؟
گوشی xperia mini رو تقریبا 20 روز میشه گرفتم. الان وقتی باش دارم کار میکنم صفحه میلرزه واسه چند دقیقه! مشکل از چیه؟ گارانتی هم داره.اولش فک کردم چون شارژ باتریش کمه اینجوی میشه، ولی وقتی فول شارژم میشه این مشکل هست!
اره دوست عزیز به خاطر همین برنامه هاست که بازه مصرف شارژ بالا میبره من مینی دارم مصرفش زیاده
برای روت کردن برو اخرین پست رو بخون تو تاپیک همین گوشی
فایل زیر را را دانلود کرده و extract کنید
سپس "RUNME.bat" اجرا کنید
ویژگی ها
1-root ur device using zergRush exploit
2- (install Busybox (1.18.4
3- (install SU files (3.0.5
نیازمندی ها
1- درایور گوشی روی pc نصب کنید
2- "USB DEBUGGING" روشن کنید
3- "UNKNOWN SOURCES" روشن کنید
4- صفحه گوشی باید روشن باشد که میتوانید timeout را در 10دقیقه یزارید
5- usb را به گوشی وصل کنید
نقل قول:
forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841876&d=1325678726
خوب حالا یه سوال کلی : من الان که گوشی رو تازه خریدم ِ اگر بخام برنامه روش نصب کنم ِ دقیقآ باید چکار کنم؟
اصلآ واسه نصب نرم افزارهای رایج آندروید توی اینترنت نیاز به روت کردن گوشی هست یا نه؟
نقل قول:
خوب حالا یه سوال کلی : من الان که گوشی رو تازه خریدم ِ اگر بخام برنامه روش نصب کنم ِ دقیقآ باید چکار کنم؟
اصلآ واسه نصب نرم افزارهای رایج آندروید توی اینترنت نیاز به روت کردن گوشی هست یا نه؟
برای نصب برنامه نیازی به روت کردن نیستنقل قول:
برای نصب برنامه روی گوشیتون احتیاج به یه فایل منیجر یا اینستالر روی گوشی هست که بصورت پیش فرض روی گوشی وجود نداره
بعد از نصب فایل منیجر میتونید برنامه ها رو با کامپیوتر داخل مموریتون بریزید و با فایل منیجر گوشی به قسمتی که برنامه ها رو ریختید برید و نصب کنید (فایل منیجر رو ضمیمه کردم دانلود کنید)
چند روش مختلف وجود داره که دو روش راحت رو مینویسم:
اول از همه به دو مسیر زیر برید و تیک گزینه های unknown-sourrces و usb-deugging رو بزنید
menu>setting>application>unknown-sources
menu>setting>application>unknown-sources>development>usb-debugging
روشها :
روش اول :
بهترین راه ارسال یه فایل منیجر از طریق بلوتوث به گوشیتونه و بعد از دریافت نصبش کنید
(فایل منیجرهارو رو ضمیمه کردم دانلود کنید)
علاوه بر روشن کردن بلوتوث شما باید تیک گزینه Discoverable رو هم بزنید
برای اینکار باید به این مسیر برید : setting>wireless&network>Bluetooth setting>discoverable
با فعال کردن تایمر 120 ثانیه زمان میده که گوشی شما رو مشاهده کنن
روش دوم :
با گوشی به اینترنت وصل شید و با مرورگر گوشی یکی از دو آدرس زیر رو تایپ کنید و این برنامه رو دریافت و نصب کنید (حروف کوچیک و بزرگ رعایت شود)
---------.ir/Download/AI.apk
Ho3inNazari.com/link/android/linda.apk
اولی اینستالر هست که بعد از نصب اجراش کنید برنامه هایی رو که داخل مموریتون کپی کردید میتونید ببینید و نصب کنید
و دومی هم فایل منیجر هست
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
اینم لینک دانلود فایل منیجر
نقل قول:
---------.ir/Forum/attachments/4472d1303479163-es-file-explorer-apk
نقل قول:
---------.ir/Forum/attachments/4514d1305056496-linda-file-manager-apk
سلام دوستان
من احتمالا تا چند روز دیگه اینترنتم بیخ بکشه{تمام بشه}
اگر کسی از من درباره کارهایی که در پست های قبلی انجام دادم سوالی داره بپرسه
این تاپیک تاپیک خیلی خوبیه امیدوارم تمام افراد بتوانند مشکلشون را در این تاپیک برطرف کنند
فعلا خدانگهدار
آپدیت 4.0.2A.0.62 در دسترس هست.