نظرتون در مورد ASUS TRANSFORMER PRIME چیه
تا چند وقت دیگه گیر میاد
من میخوام از دبی بخرم
Printable View
نظرتون در مورد ASUS TRANSFORMER PRIME چیه
تا چند وقت دیگه گیر میاد
من میخوام از دبی بخرم
سلام
بچه ها من دنبال یه وسیله ای هست که وقتی بیرونم یا تو مهمونی هستم وقتم تلف نشه و بتونم بعضی کارهایی رو که پای کامپیوتر انجام میدم یا اون انجام بدم.دیدم تبلت از گوشی موبایل و لپ تاپ مناسبتر هست.هم صفحه نمایشش واسه دیدن بزرگتر از موبایل هست و هم حمل و نقلش از لپ تاپ راحت تر هست.حالا میخواستم ببینم چه تبلتی هست که کارهای زیر رو انجام بده :
1.پخش موسیقی با فرمت mp3-flac
2.پخش فیلم با کداکهای x264 و xvid و فرمتهای mkv-mp4-wmv-ts-avi-flv و رزولوشن 720p و بیت ریت حداقل 5Mbps
3.پشتیبانی از زیرنویسهای srt.زیرنویسهای فارسی رو درست پخش کنه
4.اکسل و وورد و پاورپوینت رو کامل ساپورت کنه.هم بخونه هم ادیت کنه و هم فایل وورد یا اکسل ایجاد کنه.pdf رو فقط بخونه هم کافیه
5.به اینترنت بتونه وصل شه از طریق مودم adsl هم باشه کافیه
6.مانیتورش حداقل 7 اینچ و لمسی باشه
این مدل رو خودم از سایت چاره دیدم نظر اساتید چه؟
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49250
دوستان یه سوال کلی:
میشه بگین کدوم تبلت ها قلم دارند و میشه روی صفحه اونها به جای استفاده از کیبورد با قلم نوشت؟ ( توی محیط چت، اینترنت و سایر برنامه ها).
ممنون میشم لیست کاملی بهم بدین.
سلام بر همگی. دوستان بنظر من تبلت ویو سونیک هم برای این دوستمون خوبه . خودمم دارم در موردش تحقیق می کنم .در سایت دیجی کالا موجود هستش و قیمتشم حدود 400 تومانه.
نقل قول:
نقل قول:
چند مدل 7 اینچی داریم ؟
7.7 اصلا تو ایران نیومده ؟
درود
من می خوام برای یک کودک 7 ساله یک وسیله الکترونیکی هدیه بدم
ولی زیر 200 هزار تومن می خوام تموم بشه
یه جا دیدم Archos 28 Internet Tablet 8GB رو زده 150 هزار تومن
این برند خوبه ؟
از محصولات آیفون دسته دوم میشه هیچ کدوم زیر 200 تومن گیر آورد؟
در ضمن چون این کودک بیشترین استفاده رو از این وسایل الکترونیکی برای بازی می خواد
Sony play staion2 Slim بگیرم بهتره یا اون تبلت رو ؟
شما پشنهاد تبلت یا لپ تاپ زیر 200 تومن دارین؟
با سپاس
دوستان یه سوال کلی:
میشه بگین کدوم تبلت ها قلم دارند و میشه روی صفحه اونها به جای استفاده از کیبورد با قلم نوشت؟ ( توی محیط چت، اینترنت و سایر برنامه ها).
ممنون میشم لیست کاملی بهم بدین.
برای همه تبلت ها تقریباً وجود داره شما باید جدا بخرید!
یعنی همه مثل HTC Flyer که قلم داره و دست خط رو تشخیص میده میشه براشون خرید؟
HTC فلایر قلم همراه خودش هست و اینجوری که نوشته قابلیت تشخیص دستخط هم داره!نقل قول:
البته نمیدونم فارسی رو ساپورت می کنه یا نه!
اون با عوض کردن رام راحت میشهنقل قول:
تشخیص دست خط هم داره
برای هیچ تبلتی هم وجود نداره قلم در جواب سوال اون عزیز
قلم های موجود هم شبیه ساز دست هست!
و تشخیص دست خط طبیعتا نداره
رو تبلت ندیدم نرم افزارش باشه!
شاید باشه!
درود
من یه تبلت 32 گیگ میخوام(3G)
خودم دوست داشتم IPAD2 بگیرم ولی پرداخت حدود یک میلیون و پنجاه هزار تومان (بدون محافظ صفحه - اسمارت کاور و ...) مقدور نیست
درسته که IPAD از نظر نرم افزار خیلی بهتره ولی من هم انتظارات زیادی از تبلت ندارم(اینترنت - خواندن PDF-دیدن فیلم های آموزشی و یه نرم افزار نوت برداری )
از بین سامسونگ 10.1 و 8.9 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
صفحه کدوم کیفیت بهتری داره و زیر نور خورشید بهتره؟
اگه ممکنه یه سایت به جز آندروئید مارکت معرفی کنید که نرم افزارهای هانی کام رو داشته باشه چون تو مارکت من ندیدم مشخص کرده باشه
نقل قول:
چند مدل 7 اینچی داریم ؟
کد:http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-tab-7-0-plus-review-20111112/
از نظر صفحه ی نمایش 8.9 بهتره.نقل قول:
من الان موندم بین samsung p700 galaxy و sony s کدوم رو بگیرم هر دو شون هم اندروید 3 دارن به نظرتون کدوم برای خریدن بهتره
دوستان نظرتون در مورد تبلتهای جدید چینی که قیمت خیلی پایین و قابلیتهای زیادی دارن و خیلی هم معروف شدن چیه؟به نظرتون ارزش خرید دارند؟لطفا اگه ازشون شناخت کافی دارید نظر بدید
ممنون
کلا 7.7 قدرتمند ترین تبلت سامسونگه ولی پی 1000 یا همون 7 یکی از ضعیف ترینشونه[/QUOTE]
lمیشه یکم توضیح بدی که کلا سامسونگ چند مدل تبلت داره و بهترین ها ش کدومه و ارزش خرید داره؟
سوال اینه اینکه تو تبلت های اندروئیدی جدال اصلی بین ایسوس ترانسفورمر و گلاکسی تب هستش؟درسته؟کدوم بهتره؟مقایسه کنید لطفا
دوستان چند تا تبلت چینی دیدم که همه چیزی دارند حتی سیم کارت میخورن و .... ولی ورژن اندروییدشان 2.2 است لطفا کسایی که اطلاعات دارند بیان نظرشون رو بگن خیلی نیاز دارم به نظراتتون
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA&limit=25&limitstart=50&siteid=899310&kid=128
http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA&limit=25&limitstart=75&siteid=871951&kid=128
http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA&limit=25&limitstart=75&siteid=885663&kid=127
http://douranpad.com/products.php?13&sid=5e6727495de91eb3d51d96c6adacabf9
اخرین اخبار از 7.7 سامسونگ چیه؟
کی میاد پس؟
یک کلام:
تحت هیچ عنوان پول تون رو برای یه تبلت چینی ندید. کیفیت پایینی دارن.
من به شخصه روی کیفیت تبلتهای چینی زیاد شناختی ندارم ولی میدونم که خیلیاشون قابلیتهای فوق الاده ای دارن
مثلا FlyTouch3 با قابلیتهایی مثل:
اندروید 2.3
gps با آنتن خروجی
cpu 1Ghz
پورت Lan
پورت HDMI
Ram 512 MB DDR2
WiFi
و...
قیمتش حدود 230 تومنه
شما الان یه دستگاه gps برا ماشینتون بخواید بخرید باید 200 تومن پول بدید حالا به نظرتون یه دستگاه با این همه قابلیت ارزش 230 تومنو نداره؟
من یه ایپد 2 دارم...میخام بپرسم که ایا اگه یه تبلت اندروییدی هم داشته باشم و بخرم کار احمقانه اییه؟اگه درسته با توجه به اینکه اپل دارم کدوم تبلت بهتره و میتونه قابل قیاس تر باشه؟
خوش به حالت ما تو یکیش موندیم اون وقت شما دوتادوتا؟؟؟ بترکه چشم حسود من چشمم شور نیستا :31:نقل قول:
به نظر من که از اول باید اندروپیدی میخریدی. اما حالا هم چیز زیادی از دست ندادی که بخوای بازم هزینه کنی و بخری. من فکر نمیکنم برای غیر از برنامه نویسها و خیلی حرفه ای ها فرقی داشته باشه آندروپید یا اپل. من خودم برنامه نویسم و واقعا نمی تونم با خیلی از چیزهایی که تو اپل هست کنار بیام. چون یه برنامه نویس به چیزایی توجه میکنه که دیگران اصلا براشون مهم نیست. اما اگه شما یه کاربر عادی هستی مطمن باش مشکلی نخواهی داشت
نقل قول:
عزیز دلم ممنون از راهنماییت...اما نگفتی دلیلت چیه که اندرویید اولین گزینه توئه...دوست دارم بدونم منطق و معیار تویی که به هر حال برنامه نویسی و در امر کامپیوتر متبحر چه چیزیه و منو کمترین رو راهنمایی بکنید....:))))
:5:
من منظورم این نبود که متبحرم و شما چیزی بلد نیستی. منظورم این بود که یه چیزایی که ممکنه برای من مهم باشه برای شما نیست احتمالاً.نقل قول:
مثلا همین بحث گجت ها و نداشتن فلش پلیر خوب (اصولاً اپلی ها اعتقادی به فلش پلیر ندارن!) در ضمن file browser خیلی بدی هم داره. تو آیپد از داشتن دسکتاپ محرومی و مجبوری فقط از اون منوی تکراری و مزخرف استفاده کنی. بحث multi tasking هم فکر کنم هنوز به قوت خودش باقیه. اینکه برای انتقال موزیک مجبوری از itunes استفاده کنی خیلی احمقانست. البته شندیم میشه یه کارایی کرد این مشکل رفع بشه.
در ضمن اگر بخوای برنامه بنویسی باید با objective c کار کنی چون تا جایی که من می دونم هیچ JVM خوبی براش وجود نداره در حالی که برای android میتونی راحت با جاوا برنامه بنویسی و کاراییش هم خوبه اتفاقا. (علاوه بر اینکه میتونی native هم کد بنویسی)
و غیره ...
در ضمن تمام امکانات سخت افزاریش هم از مثلاً galaxy tab با وجود قیمت بیشتر پایین تره.
البته مزایای زیادی هم داره مثل app ها و game های خوب زیبای امنیت و سرعت
البته کلا Programming Model که فقط از طریق JVM (و کلا VM) ممکن باشه بیشتر ضعفه تا مزیت، البته کار رو برای جاوا کارها خیلی آسون می کنه. Objective-C زبون ساده و بسیار بسیار خوبیه و البته با ++C/C هم میشه برای آیفون برنامه نوشت (و میشه توی یه اپ از هر سه همزمان استفاده کرد) و بزرگترین ضعف برنامه نویسی آیفون نیاز به مک (یا هکیناتش) ـه که اکثرا مک ندارن یا درست کردن هکینتاش پایدار هم ساده نیست. البته نسبت به سودی که در برنامه نویسی آیفون هست خرید یه مک سرمایه گذاری ایه که اکثر دولوپرها به راحتی می کنن.نقل قول:
+
امکان اجرای Native کدها هم در اندروید وجود نداره (کدهایی که با NDK نوشته میشه کماکان در یه VM ران میشن و صرفا فقط در ++C/C هستن)، و iOS تنها سیستم عامل موبایلیه که امکان اجرای کدها رو بطور Native روی OS داره.
میخواستم در مورد تابلت اطلاعاتی داشته باشم
تبلتی که سایز صفحه اش کوچک باشه و بشه حملش کرد و اینکه ترجیحا سیم کارت هم بخوره. دوربین اهمیتی نداره و ...
ارزش قیمت پرداختی رو داشته باشه و هر چه ارزانتر بهتر.
سلام من چند تا سوال از اونايي كه تبلت داشتن دارم...
1) آيا تبلت ها قابليت بروز رساني سيستم عامل را دارند؟؟؟
2) قابليت تعويض سيستم عامل را چطور؟؟؟ (مثلا از آندرويد به ويندوز و بلعكس)
3) آيا تبلت ها قابليت اتصال پورت USB را دارند مثلا بخواهيم يك فلش را به آن وصل كنيم؟؟؟
4) آيا برنامه هايي كه قابليت اجرا در ويندوز را دارند در تبلت هايي كه داراي سيستم عامل آندرويد هستند قابل اجراست؟؟؟
5) آيا تبلت ها ضد آب و يا ضد ضربه نيز هستند؟؟؟
6) از آنجا كه من بيشتر وقت خودم را در روز در اينترنت سپري ميكنم آيا يك تبلت به لحاظ قابل حمل بودن ميتواند جوابگوي نياز هاي من باشد؟؟؟ (من خودم لپتاپ دارم)
7) آيا تبلت ها قابليت اتصال موس و كيبرد را نيز دارند؟؟؟
8) در كل آيا شما تبلت را به من پيشنهاد مي كنيد؟؟؟ (در صورت امكان يك مارك خوب با تمام اين ويژگي ها را معرفي كنيد... من خودم زوم را انتخاب كرده ام...
سلام
اگه میشه یه سایت که نرم افزار و بازیهای هانی کام رد داشته باشه معرفی کنید (البته به جز آندرویید مارکت)
سلام به دوستان و خسته نباشید
این تبلت acer iconia tab a501 تو بازار هست ؟ قیمتش چنده ؟؟
یادآوری : 500 منظورم نیست بلکه 501 که 3G هست .
یه تبلت میخوام ارزون بیشتر برای خوندن ebook و دیدن فیلم با زیرنویس اما بیشتر برای خوندن کتاب میخام
تبلت های energy sistem , archos و اینا چجورین خوبن ؟
یعنی واقعا یکی نیست اینجا یه جواب درست و حسابی به ما بده...
1. بستگی داره به مشخصات سخت افزاری و ساپورت کمپانی سازندهنقل قول:
2. معمولا هر سازنده ای فقط از یک سیستم عامل برای تبلت پشتیبانی میکنه
3. اکثر تبلتها یا پورت usb دارند یا کانکتور داک
4. خیر
5. برای بعضی تبلتها کیس محافظ یا واترپروف هست
6. تا حدود زیادی میتونه
7. بستگی داره به مدل
8. در این مورد خودت باید تحقیق کنی و تصمیم بگیری. در بین مدلهای موجود به نظر من سامسونگ گلکسی بهتره (گارانتی معتبر هم داره)
شما با توجه به مواردی که من خدمتتون عرض کردم این مدل سامسونگ را پیشنهاد می فرمایید؟؟؟ چند اینچش خوبه؟؟؟نقل قول:
ضمنا آیا واسه خوندن ایمیل و یا وب گردی با توجه به این که من به صفحه نمایش های لمسی عادت ندارم اذیت نمی کنه؟؟؟؟
سامسونگ مدلهای زیادی داره با امکانات متفاوت ولی مدلهای 10.1 و 8.9 مناسبترندنقل قول:
در سایت دیجی کالا میتونی مشخصات دقیق همه این تبلتها را مقایسه کنی
کار کردن با تاچ اسکرین خیلی سخت نیست و هرچه سایز و رزولوشن بالاتر باشه راحتتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنونم از راهنمایی هات از بین این همه بازدیدی که پست من داشت تو فقط جواب منو دادی ... مرسی...
به نظر تو ارزش داره صبر کنم تا یه چیزای بهتری بیا بازار
اگر میخواستی آیپد بخری همان ساعت اول چند نفر جواب داده بودن!نقل قول:
فعلا تنها تبلت درست و حسابی که به زودی به بازار میاد Eee Pad Transformer Prime با توجه قیمت و مشخصات ارزش صبر کردن داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus Transformer Prime
و
galaxy Tab 7.7
یکم هم گرون میان!
.......................................
بهترین تبلت سامسونگ الان چه مدلیه ؟به غیر از 7.7
که تو ایران موجود باشه
مشخصات وقیمت هم لطفا بگید ؟