یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
Printable View
یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
من هم چند تا سوال داشتم !!! :31:
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
بعد اینکه یک سوم خونش رفت باید اونقدر بزنی تا یکم چند لحظه گیج بزنه،اونوقت میتونی با دستت(همون بنفشه که پرتاب میکنه)میگیریش!نقل قول:
منم چندتا جواب دارم!!! :دینقل قول:
من هم چند تا سوال داشتم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
وا... ماله منم رو 22 گیر کرده،جواب رو پیدا کردی بی نصیب نذار!!!:31:
دقیقا تو همین شرایط گیر کردم،و شدیدا هم به راه حل نیاز دارم اخه واسه باز کردن تمام قسمت های ابیسال ارمور باید مراحل 75 تا 100 ش باز باشه ولی نیست!!!اره بابا تا 101 میره ولی نمیدونم چه جوری!!!
این رو هم پرس و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم،احتمالا یکیش ماله ابیسال ارمور باشه،اون یکی رو نمیدونم!!!پیدا کردی به ما هم بگو!
امیدوارم جواب سوال ها تو گرفته باشی!اگه سوال دیگه ای بود بپرس تا راهنمایی کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا کلا توی کروسیبل هر چقدر بجنگی Xp بهت نمیده که لول بگیری . دوما منم فکر میکنم از 22 بالاتر نره . چون منم بازی رو با همون لول تموم کردم و الان که new game plus رو دارم میرم لول 26 شدم .نقل قول:
سلام
دوستان مثل این که واسه بازی 2 تا نسخه هست متاسفانه من 5 پارت بازیو از نسخه ی Limited Edition گرفتم .و لی پارت یکشو از نسخه ی SKIDROW گرفتم.
سوال اولم اینه که تفاوت این 2 نسخه در چیه؟؟
و اینکه آیا دوباره باید پارت یکو از نسخه ی لیمیت بگیرم آخه حجمشون برابره گفتم شاید محتویاتشون یکی باشه؟؟
من نسخه Limited رو گرفتم.نقل قول:
و فک کنم ویژگی خاصی که داشت اولین بار که سراغ Serpent Tome رفتم 10 - 12 تا نامه به صورت افلاین داشتم که تو هر کدومش اسلحه و زره بود با ویژگی های خاص
کسی سیو بعد مرحله psychameron رو نداره ؟:(
دوستان میشه آپدیتiهای نسخه ی Limited Edition رو بذارید؟؟؟و کرکشو
میگم این اپدیتی که که ما داریم میگیریم از سایت دانلودها زده مال نسخه اسکیدرو . اونوقت من limited رو دارم . ایا فرقی میکنه ؟ با توجه به اینکه فقط یه کپی پیست هستش .
دوستان من اینجا گیر کردم. چطور برم بالای پله ها.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو روی آسانسور وایسا یکی از اون توپ هایی که بهشون شلیک می کنی منفجر میشه بنداز روی اون گوی بزرگ آبی بعد وقتی رو آسانسور وایسادی به توپ شلیک کن گوی آبی از جاش میاد بیرون و میری بالانقل قول:
دوستا با کمک هایی که به من کردین تونستم مراحل رو پشت سر بزارم. ممنون.
خب حالا اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور برم اونور در بسته است کلید رو که بالا هست هم میزنم در باز نمیشه. کلا اینجا باید چیکار کنم کمک.
اینم عکس:
ویرایش:نقل قول:
عکست خیلی معلوم نیست چی به چیه و کجاست . اما فکر میکنم سمت چپ دره یه راه باشه .
سلام
دوستان میشه بگید چطوری باید از اینا استفاده کرد؟
جلوتر که بری بهت توانایی استفاده از این ها رو میده
دوستان گل من اینجا گیر کردم نیازی به عکس نیست که بزارم خودتون میفهمید.
من اونجاییم که باید با سنگ بزنی تا یک غول بیاد بیرون.
غول که میاد بیرون من هرچی با سنگ میزنمش و کار های دیگه میکنم عمرش کم نمیشه.
چیکار کنم؟
عکس بذار...نقل قول:
به این جا خالی بده هی بپر اینور اونور این یه level میرنه چندتا سنگ میوفته با سنگ بزنش(با E سنگ رو بگیر با اسکرول موس پرتش کن) چپ میشه بعد برو پشت سرش (زیرش) شروع کن به زدن و هی تکرار کننقل قول:
برای اینکه زود برسی بهش از دستت استفاده کن از دور بگیرش زودتر برسی بش
خب دقیقا کجا باید رفت چون من ورودی تری اف لایف رو باز کردم و حتی میتون به تری اف دد برمنقل قول:
سلام دوستان من نسخه ی (DARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED)شو از سایت میهن دانلود دان کردم میگن که نیاز به نصب نداره کرک رو کپی کنید و بازی کنید.ولی من بعد از این از زیپ خارجش میکنم و کرکشو(کرکش واسه خودشه ARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED-crack ِِِ)میریزم تو فولدر بازی این ارورو میده:This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.یعنی مشکل از چیه؟؟؟
باید جاخالی بدی. بعد یارو میخوره به دیوار از تخماش میفته پایین. باید پرت کنی به سمتش. کله پا که شد برو بزنش...نقل قول:
کله پاک شد یعنی چی؟
دقیقش یاد م نیست!!!ولی مونده هنوز برو جلوتر،تا جایی که یادمه بعد از شهر مرده هاست.نقل قول:
خب دقیقا کجا باید رفت چون من ورودی تری اف لایف رو باز کردم و حتی میتون به تری اف دد برم
یعنی وقتی جای پاهاش با کلش عوض شد!!!:31:نقل قول:
کله پاک شد یعنی چی؟
کاری رو که گفتن انجام بده خودت میبینی
داداش خب این سنگا زود تبدیل به جونه ور میشن نمیشه که؟نقل قول:
سریع کار کن. برو جاشون E بزن. بعدش با F قفل کن رو غوله بعد با کلیک وسط موس پرتش کن.نقل قول:
آقایون اینجا چکار کنم؟:
+ ویرایش
آقا فهمیدم. راستش عکسو که گذاشتم اینجا دیدم جلوی دهنش آبیه بعد فهمیدم باید بگیرم بکِشَمِش. وقتی بازی میکردم نفهمیدم! :دی
میگم این که با دست ازش بگیری تا زودتر برسی رو همینجوری رو هوا گفتی یا خودت هم امتحانش کردی ؟ :31:نقل قول:
اون دست رو که توی مرحله ای که میخوان guardian رو ازاد کنن میگیره . این مرحله که همون اولای بازی جاییه که میخواد tears of mountain رو ازاد کنه است .
اگه نسخه قبل رو بازی کرده باشی اینا همون پورتال های نسخه قبل هستن که اون تفنگ مخصوصش رو اخرای بازی میگیری . فعلا غیر قابل استفاده است .نقل قول:
بازی جوریه که بعضی وقتها باید اخر بازی که رسیدی و همه چیز رو داری برگردی به جاهایی که از اول بازی تا حالا رد کردی و اون چیزایی که غیر قابل دسترس بوده رو ازاد کنی .
راستی کسی روی روشی غیر از زدن و جاخالی دادن برای کشتن این غوله behatier سراغ نداره ؟ کشتمش اما پدرم در اومد .
در ضمن یک باگ سلاح تو بازی پیدا کردم . اگه واسه سلاحتون health per kill میزارین حواستون باشه health on crit یا health on execute رو کنارش نزارین . چون فقط یکیش فعاله و درست کار میکنه .
خداییش چه سوالهای باحالی میپرسی . مردم از خنده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کله پاک شد یعنی بعد از اینکه غوله رو قصابیش کردی کله اش رو بکن ببر بده به یکی واست پاکش کنه . بعد به همراه 4 عدد پاچه بنداز تو قابلمه تا ظهر یه ابگوشت چرب و چیلی با اون یارو maker ها بزنین تو رگ (البته احتمالا میخواستی بنویسی "کله پا که شد" نوشتی "کله پاک شد")
حتما بعد اینکارا یه پیاز توپ باید بذاری وسط سفره همه حال کنن.:16:نقل قول:
خداییش چه سوالهای باحالی میپرسی . مردم از خنده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاک شد یعنی بعد از اینکه غوله رو قصابیش کردی کله اش رو بکن ببر بده به یکی واست پاکش کنه . بعد به همراه 4 عدد پاچه بنداز تو قابلمه تا ظهر یه ابگوشت چرب و چیلی با اون یارو maker ها بزنین تو رگ (البته احتمالا میخواستی بنویسی "کله پا که شد" نوشتی "کله پاک شد")
ببینم نشستی اینجا سوتی های مردم رو میگیری؟!؟!؟!:31:نقل قول:
میگم این که با دست ازش بگیری تا زودتر برسی رو همینجوری رو هوا گفتی یا خودت هم امتحانش کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دست رو که توی مرحله ای که میخوان guardian رو ازاد کنن میگیره . این مرحله که همون اولای بازی جاییه که میخواد tears of mountain رو ازاد کنه است .
ولی خدایش این بالایی خیلی باحال بود کلی خندیدم:16:
داداش خداییش سوتی دادی ها :دینقل قول:
نه اخه این دوست خوبمون اروچی خیلی بامزه است . بعضی مواقع سوال های باحال و بامزه ای میپرسه . مثلا اینکه "کله پا شد" رو خونده "کله پاک شد"نقل قول:
عجب بازی طولانی شد دی:
دیفیکالتی آپوکالیپس هم که شوخی با آدم نداره خیر سرم دیفنسم رفته روی 507 ولی با یه هیت سنگین جون آدم رو نصف می کنه بابا خیلی سخت کردن این آخراشو حالا باز خوبه اون دم و دستگاه اسکیل ها هست وگرنه آدم کله پاک میشد:31:
معما حل کردناشم که واقعا کار روطولانی کرده من موندم حامد چطوری اینقدر زود تموم کرده الان برام 31 ساعت گیم پلی تایم زده! تازه اونجایی هستم که با لیلیث ملاقات می کنیم
اقا من اونجارو نتونستم رد کنم یه راهنمایی درست حسابی کنید الان 7 ساعته دارم میرم ولی تازه مرحله 3 یا 4 هستم.:19:
اقا نشتین اینجا سوتی میگیرین به قول اقای Azhang بزار من یه چیزی ببینم سوتیتونو میگیرم.:21:
ولی با اجزاتون خیلی خوشمزه بود کلش دم این یارو deth گرم اقا من اسم اینو یاد نمیگیرم چیکار کنم فکر کنم اشتباه نوشتم.:12:
به قول اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اقا حامد داداشمون(laken) حالا اینم نمیدونم اسمشو به انگلیسی درست نوشتم یا نه ولی خودتون بفهمین.:27:
چطور تونست بازی رو به این زودی تموم کنه. آقا بیا روششو بهمون یاد بده از رمزی ترینری چیزی استفاده نمیکنی؟:ohno::18:
(کله پاک شد) ولی خداییش سوتی دادم بدجور.:39::31:
برم ویرایشش کنم.:5:
حالا که صحبت از رمز شد این بازی کد تقلبی رمزی ترینری چیزی نداره؟:23:
حامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!نقل قول:
کجا رو موندی؟؟؟ عکس؟نقل قول:
آپوکالیپس سخته ولی با توجه توضیحاتت فعلا با سامائل درگیر نشدی , هر وقت میبینی چه critical هایی میزنه این بد مصب کلا با یه ضربه پوف میشی هیچی health واست نمیزاره . البته من دارم رو nightmare میرم به حدی بازی رو سخت کردن که اگه یه بار بمیری از اول مرحله شروع میشه چکپوینتی در کار نیست و اینش عین dark souls هستش . ولی در کل لذت خاصی تو این بازی وجود داره که تو بقیه H&S ها وجود ندارهنقل قول:
داداش گلم همین غول رو میگم نمیشه کشتش یه زره هم عمرش کم نمیشه.نقل قول:
ببین باید سریع کار کنی اصلا معطل نکن. همینکه داشت میدوید طرفت جاخالی بده و برو کناره ها که از اون تخما بیفته پایین. بعد سریع E بزن تا بگیرش بعدش F بزن تا به غوله هدف بگیره بعد ما کلیک وسط موس پرتابش کن. کله پا که شد {:دی} برو قسمت قرمزی شکمشو بزن تا خونش کن شه.
دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.نقل قول:
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم.:31:
حتما ماموریت فرعی هارو هم دونه دونه میری من 23 ساعته تموم کردم ولی اصلا سختیی نداشت برا من یعنی خیلی اسون بود وسطها شک می کردم که نکنه بازی رو روی easy شروع کردم.نقل قول:
ولی خب ارمین دست رو دلم نزار که خونه اون داستان new game plus نذاشت فرعی هارو هم برم...فکرم تا اخر عمر میمونه سر اون صندوق هایی که مارکسون کردم تا برگردم بازشون کنیم : دی
البته دیروز با یکی از رفقا حرف می زدم بهش گفتم که موقع تموم شدن بازی سوال کرد نه رو بزنه اون هم زده بود می گفت که بازی یک چک پوینت قبل از اخرین باس فایت برمیگردونه یعنی بازی تموم نیمشه تا ول بگردی خب دقیق بحث رو باهاش ادامه ندادم ولی اون طوری باشه که خب حرفی دیگر داره.
نه بابا این طورها هم طول نمیکشه ...زود تموم کن کلی بازی تو راهه ....واساونا هم باید وقت بزاریم..: دینقل قول:
حامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!
دیگه واضح ترین مدلی بود که دوستمون گفتن چرا موندی اخه....نقل قول:
دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا خالی بده با سر که خورد به دیوار موند زمین سریع یدونه از اون توپ هارو پرت کن طرفش بعد ولو میشه رو زمین برو نزدیک و اون ماده غلیظ مانندی که از بدنش میاد بیرون رو بزن
کاری نداره ...