پیشنهاد می کنم 401 HP بگیری مدل وایفای دارش رونقل قول:
پیشنهاد می کنم 401 HP بگیری مدل وایفای دارش رونقل قول:
قیمتشون هم می گفتید ممون میشدمنقل قول:
بعد اسم کامل مدل ذو میگید؟ تو اینترنت گشتم چندتا مدل پیدا کردم که توش 401 داشت
401A که ساده است 401D که دو رو زنه 401DN که دوروزن و شبکه داره
قیمتشو نمی دونم دقیق باید حدود 600 شروع بشه .
401A که ساده است 401D که دو رو زنه 401DN که دوروزن و شبکه داره
قیمتشو نمی دونم دقیق باید حدود 600 شروع بشه .
سلام..
بچه ها Canon 4450 الان پیدا میشه؟!
اگه آره قیمت لصفا"...
دوستان دیروز تو بازار بودم یه سری پرینتر رنگی جوهر افشان تو حدود 100 تا 200 تومن بود. (مثل سری HP DeskJet)
میخواستم بدونم چطور میشه مقدار مصرف رنگشونو و هزینه شارژ و قیمت کارتریجشون رو فهمید. فرق یه Deskjet با قیمت 100تومن با یه Deskjet دیگه با دو برابر قیمت تو چیه؟ هزینه شارژ؟
میخوام برم یکی بگیرم میخوام بهترینشو تو این رنج قیمت بگیرم. میشه لطف کنین یکی دو نا تو این رنج قیمت معرفی کنین که هزینه پرینت و شارژشون مناسب باشه؟ (اگه ممکنه یه دونه هم چند کاره معرفی کنین)
راستی وای فای و این چیزا برام مهم نیست. قیمت پرینتر و هزینه پرینت و شارژ از همه چی واسم مهم تره. ممنون.
ویرایش: میشه لطف کنین قیمت ارزون ترین پرینتر های رنگی لیزری رو هم بهم بگین؟ مرسی.
به نظر من اگر می خوای یه چند صفخه ای پرینت بگیر بعد بگذاری کنار این پرینتر رو بگیر. چون هزینه جوهرش اذیتت می کنه. و 100 هزار تومان رو می ریزی دور
سلام
پرینترهای چندکاره کنون مدل Mx924 چطوره؟ ارزش 1 میلیون پولل پرداختی رو داره؟ جوهراش هر رنگش 45 تومنه
آگر جوهر افشان هست بی خیالش شو.
دلیل هم میفرمایید؟
جوهر تو هد دستگاه خشک می شه یه موقع با کلی مکافات باز می شه یه موقع نمی شه. کلی هزینه بعدی داره این دستگاه
شما این مطلب در مورد این پرینتر میفرمایید یا کلا همه پرینترهای جوهرافشان؟ پرینتر رنگی لیزری که چاپشون دوزار نمیرزه.
الن واسه یه پرینتر all in one خانگی که همه چیرو در حد خیلی خوب داشته باشه پرینترmx924 مناسب هست یا نه؟ اگه مناسب نیست چرا؟ با پرینتر جوهرافشان هم درست رفتار بشه سالها راحت کار میکنه.
همه جوهر افشان ها این مشکل رو دارن. می تونی لیزری رنگی بخری. البته من فکر می کنم که چاپ لیزری رنگی دوزار می ارزه. :)
نمیدونم تاریخ انقضای ترد گذشته یانه ولی...
میخوام یه پرینتر pigmentبیس بخرم. بیشتر از پونصد تومن نباشه...
کسی راهنمایی نکنه میرم یه پرینتر میخرم...با جوهر پیگمنت خرابش میکنم....
چندکاره تک کاره بیکاره...هرچی .... پیگمنت بیس باشه....
اگه کسی میدونه پرینتری با یه جوهر مخصوص پیگمنتی راه میاد راه نمایی کنه.
ممنون....
سلام.
آداپتور پرینتر hp j4580 چند هست و از کجا میشه تهیه کرد...؟؟ تو خیابون ایرانشهر پیدا میشه..؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل کامپیوتر و سوکت فکس چطور..؟؟
ممنونم.
بله می تونی بری ایرانشهر و گیر بیاری
فکر کنم باید 40 - 30 هزار تومانی باشه.
سلام یک پرینتر دست دوم بدون کارتریج مدل پرینتر اچ پی3 کاره HP Printer Model PSC 1510 به قیمت 50000
میخوام بخرم ایا ارزش دارد؟
سلام به دوستان نظرتون درباره این پرینتر چیه. قیمت 400 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـو پرینتر جوهر افشان اصل قیمت کارتریج هست. خوب بخری که باید بری تازه کارتریج بخری.نقل قول:
به نظرمن اولا اصلا اشتباه است که جوهر افشان بگیری دوما که اصلا اشتباه هست که اینطوری بخری.
اگر بتونی پرینتر HP 401 بگیری بهتره.نقل قول:
کنن و اچ پی فرقی تو مصرفی تونر و درام ندارن ولی قطعات یدکی اچ پی هم بهتر گیر می اد هم از نظر قیمت مناسبتره.
سلام خدمت دوستای گل خواستم راهنمایی کنید ک پرینتر
Samsung Xpress M2020W Laser Printer برا خونه ارزش خرید رو داره کیفیتش چطوره و کاتریجش در چ صورتی خراب میشه چند بار هم قابل شارژه ممنون
سلامنقل قول:
برای مصرف خونگی و دانشجویی خیلی خوبه.
کیفیتش خوبه. فقط دفعه اول برای شارژ کارتریجش بیشتر باید هزینه کنی.
درام کارتریجش عمر بالایی داره ( بالای 6000 تا ) و شارژش بدون دردسر انجام میشه.( فقط توش تونر بریز و استفاده کن )
از نظر شارژ کارتریج دردسرش از اچ پی و کنون های مشابه کمتره.البته به برادر نمیرسه.
ممنون دوست عزیز پس نظرتون اینه بگیرم؟چون جوهر افشان داشتم و ب نوعی پرتش دادم میگم!!!!!!!!!! آخه میگن سریع خراب میشه و نمیدونم از این حرفا نمیخوام دوباره ضرر کنم کیفیت چاپش تغییر نمیکنه بعد شارژ؟بعد هزینش شارژش چند در میاد تقریبا ؟
ببخشید اینقد سوال کردم
برو یه پرینتر لیزر HP بگیر که بعدها هم به مشکل نخورینقل قول:
سلامنقل قول:
من مدل مشابه دارم و فعلا 3000 تا گرفتم خراب نشده.
کیفیت چاپش بعد شارژ تغییر نمیکنه ( یا محسوس نیست )
من خودم شارژش می کنم و فقط پول تونر میدم.
ولی بیرون فکر کنم 15 تومان باشه.
دفعه اول رو نمی دون.
سلام من برای دفتر شرکت یه پرینتر جوهر افشان A3 زن ترجیحاً چند کاره نیاز دارم. تو رنج قیمت های مناسب این دو تا پرینتر رو پبدا کردم: HP 7500A و HP 7610 برای این A3 زن میخوام تا هر وقت به کاتالوگ نیاز داشتم خودم پرینت بگیرم. چون باید هر چند وقت یکبار کاتالوگ رو آپدیت کنم بهتره خودم چاپ کنم تا اینکه هزینه افست بدم. در مورد خرید لطفاً راهنمایی بفرمائید. ممنون از محبت شما دوستان عزیز.
سلام من میخوام پرینتر بگیرم که فکس هم داشته باشه مشکل کم یابی کارتریج و شارژش رو نداشته باشم زیاد هم نمیخوام هزینه کنم مثلا تا 700 تومن
سلام خدمت همه دوستان من نیاز به یک چابگر دارم برای چاپ عکس و نوشته محصول مورد نظرم روی جعبه مقوای البته مقوای نازک هست مثل جعبه لوازم ارایشی و یا جعبه عطر کارم در این حد هست خوب نوع پرینتر جوهر افشان بهتره یا لیزری برای این کار؟ در ماه مصرفم نهایت 50 جعبه هست و میخوام بصرفه باشه هم مواد مصرفیش هم قطعات یدکی و تعمیرات و نمایندگی سرویس خوب داشته باشه قیمت تا 600 تومن مد نظرم هست اما اگر دوستان پرینتر بهتر پیشنهاد بدن اما قیمت بالاتر مشکلی ندارم اگر لطف کنید من رو راهنمایی کنید برای خرید پرینتر خیلی ممنون میشم .
ببخشید اینجا مشاوره هم هست؟
اگر هست نظرتون در مورد epson l220 چیه؟ برای چاپ عکس خونگی خوبه؟
ببخشید اینجا مشاوره هم هست؟
اگر هست نظرتون در مورد epson l220 چیه؟ برای چاپ عکس خونگی خوبه؟
دوستان قیمت HP1102w و کانن 6030w را میخواستم
سلام دوستان
من يه پرينتر رنگي مي خوام بخرم براي چاپ بروشور و حدودا هفته اي 100 برگ شايد بيشتر چاپ رنگي دارم
حالا سوال من اينه كه ليزري بهتره يا جوهر افشان؟؟؟ هزينه شارژ كدوم كمتره و چقدر در مياد براي چند برگ ؟؟ چه مدلي پيشنهاد ميديد ؟؟
با تشكر
سلام
خيلي خيلي متشكرم بابت پاسخ هاي خوبتون و تاپيك بسيار فعال و مفيدي كه هست:n34::n34:
جوهر افشان از جهت کیفیت بهتره ولی اگر هدش خشک بشه باید بندازی کنار یکی دیگه بخری.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیزری این مشکل رو نداره.
در واقع جوهرافشان برای کار مستمر خوبه.
در مورد مدل من زیاد با جوهرافشان اشنا نیستم. ولی تو لیزری ها سری های HP351 خوبه
سلام دوستان من یه پرینتر می خواهم که هم بتواند کپی کند و هم پرینت
حتما سایز A3 و A4 بزند تیراژ بالا مشکلی نداشته باشد
حتما تانک خور باشد
سرعت چاپش هم بالا باشد
حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یه پرینتر می خواهم که هم بتواند کپی کند و هم پرینت
حتما سایز A3 و A4 بزند تیراژ بالا مشکلی نداشته باشد
حتما تانک خور باشد
سرعت چاپش هم بالا باشد
حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم
سلام
دوستان و مهندس های محترم
ببخشید گروه تلگرام در باره پرینتر و دستگاه کپی برای تبادل اطلاعات و کمک گرفتن از اساتید این کار هستش
اگه باشه ممنون میشم من رو هم عضو کنیین
09357220982
یا تو خصوصی برام لینک بفرستین
با تشکر فراوان
سلام دوستان
HP Scanjet G2410 چقدر قیمتشه ؟
پرینتر جوهر افشان فقط اپسون خوبه، میتونید تانکر هم روش بذارید و استفاده کنید ، همه بصرفه تره ، هم امکان ترزیق جوهر هم هست، منتها باید روزی دو برگ پرینت داشته باشی و گرنه خشک میشه و هزینه زیادی داره برای تعمیرش
قیمت مینی لب های اپسون که 6 رنگ جوهر افشان هستن
epson D700 - epson D3000
و مدلهای نوریتسو و فوجی رو مخاستم
این دستگاهها کاغذ رول میخورن جداکثر عرض هم a4 - a3
قیمت تو ایران چند هستش .و هم چنین ماندگاری چاپ آیا مناسب آتلیه هست ؟؟