ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!نقل قول:
در کل معذرت میخوام اگر ناراحتتون کردم :46:
Printable View
ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!نقل قول:
در کل معذرت میخوام اگر ناراحتتون کردم :46:
اولا كه روضه نه بلكه روزه !!!!! روضه يه چيز ديگس:31:نقل قول:
دوما كه لحنتون مشكل داشت احمقانس يعني چي ؟!؟!؟!؟!
شما اگه بخوايد درس بخونيد مي خونيد به رمضان و شعبان نيست اينا همش دليله كه خودتونو گول بزنيد
در ضمن ناراحت هم نشدم دوست عزيز:46:
موفق باشيد:20:
نقل قول:
من همین تازه زنگ زدم واسه دفتر نمایندگی آیت الله مکارم شیرازی ( ! ) گفتم : حاج آقا ما کنکور داریم نمیتونیم روضه بگیریم باس چیکار کنیم ؟
بعد یارو گفت : ببین پسرم ! درس خواندن یک امر مستحب و روضه گرفتن امری واجب است ! شما نباید مستحب را به واجب ترجیح بدهید ! و ...
به نظرِ خودم جوابش خیلی احمقانه هست !!
دوستان از من به شما شدیدا نصیحت:
لطف کنید تو تاپیکی مثل کنکور از این بحثا نکنید چون:
1- حیقه این تاپیک جای اینکاراشه
2- اخطار میگیرید و خدا نکرده بن میشید که من اصلا دوست ندارم عزیزانی مثل شما یبخودی بن شن.بخدا واسه دلسوزی میگم دوستانی که منو بشناسن ( قبلا sinak3 ) میدونن که من به خاطره همین حرفا بن شدم.
مشاوره تغذیه؟؟؟؟ کجاش در مورد تغذیه صحبت کردم؟ همش در مورد کارایی بود که پارسال این موقع انجام داده بودم. البته حالا که تایید کردی، از محاکمت می گذرم :31:نقل قول:
روانشناس و مشاور تغذیه هم شدی ؟
ضمنا این نظرات تایید هم میشه
در عوض یک مطلب مشاوره ای روانشناختی تغذیه ای برات می نویسم حال کنی :
لازم نیست که همش شب بخونی که. یه قسمتیش رو بذار برا شب و یه سه ساعتی هم روز. سه ساعت که دیگه می تونی بخونی. به نظرم اگه بتونی طوری برنامت رو تنظیم کنی که بعد سحری هم بخونی خیلی خوب میشه. چون صبح خودش یه جوریه که مطالعت بازده بیشتری داره. حالا نمی دونم بیشتر از این. در مورد بیدار شدن بعد از ظهر خب شما باید از یه روانشناس بپرسین، چون برا ما که چنین چیزی اتفاق نیافتاده. به نظرم حتی اگه طول شب هم بیدار بمونی ساعتای 12 یا یک ظهر میتونی بیدار شی.نقل قول:
. من اگه بخوام به صورت خفاش عمل کنم ( مثلا کلِ شب رو بیدار باشم و بخونم ، ساعت 5 صبح بگیرم بخوابم تا 3-4 بعد از ظهر ) در این صورت وقتی بعد از ظهر از خواب پا میشم ، اخلاقم خیلی نحس میشه ! کلا نمیدونم چرا ! دلیلش رو میدونین ؟
البته یه چیزی رو بگم که ما شبا راحتتر درس می خوندیم، اینه که تو استان های جنوبی چون هوا گرمه، و گرمی هوا آدم رو بی حال می کنه، طبیعتا میل به شب درس خوندن بیشتر میشه و کلا تابستون سال قبل حتی به جز رمضونش هم بیشتر شب درس می خوندم تا روز و خب تو ایام مدرسه کاملا تصحیح شد و برام مشکلی پیش نیومد. فکر نمی کنم یکماه لطمه ای بزنه.
خب شما می تونید تنهایی بخونید. اجباری در کار نیست. من خودم همش تنهایی می خوندم، به جز چند روزی طول سال تحصیلی که با دوستان میرفتیم کتابخونه برا تست عمومی خوندن.نقل قول:
. شما با دوستتون به صورت گروهی مطالعه میکردین ؟ مطالعه گروهی فایده داره ؟ من تا حالا فکر میکردم فقط در صورتی خوبه که آدم درس رو کامل بلد باشه و به رفع اشکال بپردازه ! مطالعه گروهی باعث نمیشه سرعت و بازدهی آدم کم بشه ؟
خب یکی نمونش بالایی که نتونسته، خیلی نمونه ها هستن که تونستن. چرا نمیشه درس خوند. ما خوندیم شد. همش هم شب نبود ولی خب شب رو مثلا تا ساعت 1 می خوندیم. بقیش برا روز. به نظر من یکم آدم سختی بکشه، نمیمیره که! ( شایدم مرد، فردا شاکی نشیا :27: )نقل قول:
من خودم تا به حال یه بارم روزه اینا نگرفتم ولی بهتون توصیه می کنم این مدتو بیخیالش شید چون با روزه نمی شه درس خوند یا روزه بگیرید یه ماه از درس خوندن بیوفتید!
ببینید این که می گین خوب شبش درس می خونم اشتباه سیستم بدنتون به هم می ریزه.(نمونش بالایی)
خب پس کلا شما تو کار تیراژ بالا هستین. امسال دیگه واسه چی؟ امسال که شبا همش آنلاینی :27: - سازمان جاسوسی CIA -نقل قول:
فقط يه 1800 روزي بدهكار شدم... امسال هم فكر كنم 1800 تايي آب بخوره واسم...
دقیقا. ولی اگه دیدین که نمی تونین نگاه نکنید ( مثل من ) اونوقت به نظرم اشکال نداره ( البته یکی نه چند تا ) و اینکه به فکرش باشین بدتر از اینه که نبینین. ولی بعدش هم به این فکر نباشین که حالا چقدر ضرر کردم یه ساعت نخوندم. باور کنید بعدا خیلی از ساعتا رو هدر می دین ( چون اولش تخته گاز رفتی، بعدا انرژی کم میاری ) که اونوقت به خودتون می گین اوایل چقدر جو گیر بودین! - ما هم جو گیر بودیم، کلا همه اولش جو گیر میشن، ولی بعدا به گذشته می خندی-نقل قول:
درضمن جان مادرتون معتاد اين سريال هاي صداسيما نشيد...اطمينان داشته باشيد كه تا زمان نوادگانتون تكرارشو شبگه جام جم و ... ميزارن...
راهش اینه یه دفعه بعد افطار هر چی رو سفرست رو ناپدید نکنی! :27:. اولش سبک بخور که هم گرسنگیت رفع میشه و هم تشنگی، بعد که معده سرحال اومد، می تونی سیر سیر بخوری. این مشکلی که گفتین هم عادی نیست به نظرم، که بهتر بود به پزشک مراجعه می کردی.نقل قول:
بعد از افطار بشدت خمعده درد ميگرفتم
آقا چند سطر نوشتم؟ میشه بگین، من حوصله ندارم بشمرم.:46:
ببخشید که زیاد شد، از بس این تابستون بیکاریم، چیکار کنیم دیگه. نتایج هم نمیاد. هر خبری رو نگاه می کنیم، دریغ از یه خبر از نتایج کنکور!!!!!!! :19: !!!!!!
یه فتوا هم بدیم که دیگه روانشانس و کلا همه کاره بشیم:نقل قول:
ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!
هر دو تاش واجبه. هم درس و هم روزه. درس چرا واجبه چون تو کتاب دین و زندگی پیش دانشگاهی فکر کنم یه حدیث بود : طلب علم بر هر مرد و زن واجب است.
حالا درس خوندن برا کنکور هم یه طلب علمه. پس هر دو میشن واجب.
فتوا رو حال کردی!!!!!!!!!!!
واقعا برای بعضی ها متاسفم!!! یعنی چی نمیخواد روزه بگیریم ؟
روزه امری واجبه و برکاتش به خود ما برمیگرده. دوستان اگه نظرشون غیر از اینه بقیه رو تو گناه خودشون شریک نکنن
خدا گفته روزه بگیریم ما هم باید بگیم چشم. تازه اگه بعدا هم چیزی از خدا خواستیم رومون بشه بش بگیم. چطور شما میخواید خدا رو اطاعت نکنید و از او کمک بخواید ؟ به قول دوستان شما دنبال بهونه اید فقط.
سعی کنید هوشیار باشین
سلام
من پارسال روزه رو گرفتم درس هم خدا رو شکر میخوندم / بین افطار تا سحر حدود ٣ ساعت و تو روز هم ٢-٣ ساعت میخوندم . واسه من این ساعت کافی بود . تازه زمان درسخوندنم هم رو برنامه افتاده بود و انگیزه میگرفتم . الان هم خدا شکر کنکور رو خوب دادم
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید!! :13: :نقل قول:
1. من هم مثل توام. ولی خوب بعد بیست دقیقه اوضام میزون میشه. این یکی از سختی هاییه که باید واسه رسیدن به هدفت تحمل کنی!کد:www.makarem.ir
2. بستگی داره به گروهش. مثلا وقتی آدم با بعضی خرخونا درس میخونه، سرعت و بازدهی دو برابر میشه. ولی بعضیا هم هستن که بهشون میگن رفیق ناباب! حتما خودت دیدی دیگه. من این دوستم که گفتم، قدیما (دوم دبیرستان) وقتی میرفتیم کتابخونه، همه بهمون فحش میدادن! اگه 6 ساعت کتابخونه بودیم، مطالعه مفیدمون 15 دقیقه بود! ولی خوب بعدا آدم شدیم و همه ی مسخره بازیامون تموم شد!
خب فکر کنم به اندازه کافی در این مورد توضیح داده شده باشه. هر کسی هم نظر خودش رو گفته و دیگه بستگی به خودتون داره که واقعا اینایی که گفتین مشکل اساسی باشن یا بهونه ای بیشتر نباشه. که خب بین افراد مختلف متفاوته. همونطور که گفتیم مثلا سمبا، Untouchable و خود من لطمه ای ندیدیم. من خودم که از کنکورم راضی بودم، حالا نتیجه چه شود خدا می دونه. دو سه روز دیگه نتایج میاد، و امیدوارم نتایجی باشه که شما باهاش روحیه بگیرید و بدونید که میشه. کار نشد نداره.
دعا کنید نتایج خوب باشه. آقا کی وقت رفرش می رسه؟
راستی بچه ها یه حرف ته حلقومم مونده نمیتونم نگم!
ببینید اگه شما الان خیلی با انگیزه هستید و درسخون هم هستید و به درس هم علاقه دارید، یعنی همه ی شرایط براتون محیاست، بازم احتمال اینکه زمستون بیخیال کنکور بشید هنوز هست و کم هم نیست. باور کنید جدی میگم. این یه تجربست!
اون موقع زمانیه که انواع و اقسام استرس ها و فکرهای عجیب و قریب میاد سراغتون. افسردگی، خستگی، زده شدن از درس ها، فکر پشت کنکور موندن و ... . معمولا اینجور وقتا، آدم دست به دامن خدا میشه! هر روز دعا میکنه، نماز خون میشه و ... که خدایا، حس درسخوندن من رو بهم برگردون تا بدبخت نشدم!
اون موقع میدونید خدا چی میگه؟ میگه تو بخاطر درس خوندن، تابستون روزه نگرفتی، حالا با چه رویی از من کمک میخوای؟؟؟؟ والا خیلی پررویی.
البته خدا خیلی کریمه و دست هیچ کس رو رد نمیکنه. منظور من اینه که آدم خودش روش نمیشه به خدا رو بندازه.
یک کلام: روزه بگیرید! والسلام
خب برای تغییر اوضاع و جو. یه سوال:
سال قبل ما خیلی کارنامه و اینا میذاشتیم اوایل کار. الان یک دونه کارنامه هم ندیدم. نه از گزینه دو نه از کانون. با اینکه یکی دو آزمون هم گذشته. اگه به نظرتون بحث رو کارنامه ها مفیده به نظرم یکی شروع کنه. شاید نکاتی باشه که دوستانتون بهتون بگن، یا هم شما به اونا بگین. :20:
برا ما که مفید بود، شما رو نمی دونم.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
یه سوال حاشیه ای دیگه. چرا نمی تونم کلید تشکر بزنم؟
ولی الان که نگاه می کنم برا بعضیا تشکر می شه زد بعضیا نه. مثلا الان برا سمبا و لهراسبی که تو لیست دوستانم هستن، تشکر بستست ولی برا بقیه بازه. این دیگه چه وضعیه. خلاصه لهراسبی و سمبا ناراحت نشن که تشکر نزدم، چون کلیدش نیست. میگن تو دوستی باید سختی ها رو تحمل کرد، یعنی همین :27:
من که گذاشتم ، 4 - 5 صفحه قبل بودنقل قول:
ایناهاش:
نقل قول:
سلام.
کنکور 90 که با همه خوبیا و بدیاش تموم شد.
امیدوارم که کنکوریای سال آینده خوب بتونن برنامه ریزی کنن.
سعی کنین تو تابستون پایه و پیش 1 تونو تموم کنین.
تو پاییز و زمستونم بیشتر رو پیشتون تمرکز کنین.
امیدوارم که نتیجه بگیرین.
یه رفرش بزنی و بری یه صفحه دیگه و برگردی درست میشه لذا نگران سختیهای راه نباشنقل قول:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
این بحث روزه گرفتن حین خوندن برا کنکور بنظرتون یه بحث انحرافیه؟
من که چنین نظری ندارم . بنظرم باید بحث کرد تا به نتیجه ایی رسید چون مستقیم به یکماه از دوره مطالعه ما مرتبط هست:18:
Headphone میگم با این اوضاع که آزمون رو ترکوندی، چرا یه سال دیگه موندی؟ ( شعر شد؟ :31:)
ولی خیلی درصدات خوبه ها. چیزی نذاشته برا گفتن.
بخدا من همین دو ماه پیش امتحان نهایی دادم!:31:نقل قول:
سال اولمه بابا!:31::10:
Headphone ، فکر کنم شما زیاد داری میای فروم! درسته مشکلی تو درسات نداری، ولی اگه یکم کمتر بیای نت، ترازت میرسه به 8000 و سال دیگه هم باعث افتخار ما میشی. مثل Samba . همین Samba رو میبینی الان همش توی فروم میچرخه (!!) ، قبل کنکور خیلی کمتر از اینا میومد!!! درسش هم عالی بود. پس دیگه اینجاها نبینمت! (شوخی بود) :11:
عجب ... !!!!نقل قول:
Headphone آيندش روشنه يه كم ياد بگيريد
اگه دفعه بعد ببينم آن شده (Headphone) اسپم بارونش ميكنم:31: نا سلامتي جوان شايسته سوار بر اسب سفيد p30world هستش:31:
نقل قول:اوه...اوه...اوه!!!:31: مثه اينكه اوضاع خيلي خيطه:31:نقل قول:
چشم ديگه حتما كمتر ميام!:11:
حرفت درست ولی نمیدونم چرا من یکی نمیتونم عمل کنم با اینکه اطمینان کامل دارم چرت و پرتی بیش نیست این سریال ها اما لامصب گرفتار میکنه دیگه ... امـــا امسال به جان خودم که نه به جان ململ که عزیز دل ساراست ، فقط سریال شبکه سه رو نگاه میکنم .خب آخه کلا بی سریال که ماه رمضون نمیشه ، نـــه ؟ :blush:نقل قول:
بچه ها من نمیتونم وارد گروه شم . میدونم جاش نیست اما مجبورم بپرسم . یه حساب سرانگشتی دارین چند نفر گزینه 2 ای داریم ؟ - احتمالا منم از الان که نه ، از مهر برم گزینه 2 -نقل قول:
میخوام بپرسم سئوالای مرحله یکش چطوری بوده ؟
دوستان سلام من امسال کنکور رو دادم و به یه سری تجربه رسیدم و در اختیارتون قرار میدم امیدوارم به دردتون بخوره...
1-حتما برنامه داشته باشید...
2-درس ها رو حداقل یه بار مرور کنید تا عید.اولویت با دروس اختصاصی درس های عمومی عربی و زبان فارسی رو خیلی تقویت کنید.
3-اصلا به چرت و پرت های این مشاور ها و معلم ها گوش نکنید خودتون مشاور خودتون باشید چون شما قراره ازمون بدید.مخصوصا به وعده های این معلم ها گوش نکنید که میگن مثلا تا عید فلان میکنیم بعد عید فلان میکنیم اکثرشون به وعده هاشون عمل نمیکنن (من خودم به شخصه تجربه کردم) خودتون درس هارو از کتاب(فقط کتاب) مرور کنید چون ازمون از کتاب میاد چیزی رو نفهمیدید از جزوه و کتاب های اموزشی بهره بگیرید.
4-ازمون های ازمایشی سنجش رو فقط شرکت کنید برای کانون های دیگه مثل قلم و گزینه 2 و گاج رو ول کنید چون سوالاشون استاندارد نیست.
5-تست میزنید فقط تست های سراسری رو بزنید تست های دیگه وقتتونو هدر میده...
6-اینطور با خودتون قرار نزارید که حتما باید روزی 12 ساعت درس بخونم 4-6 ساعت درس مفید بخونید.
7-دروس عمومی رو بیشتر تست بزنید تا زیاد بخونید چون تو تست اشکالاتتون پیدا میشه و راحت تر میتونید پیش برید.
امیدوارم موفق باشید.
چقدر باحال میشود که یک جوری روال تاپیک دنبال میشد که هریک از افراد میومدن از بین مباحثی که خوانده اند دقیق ترین و مهم ترین نکته بسیار سوال خیز که به نظرش می تواند از دید طراحان سوال بسیار مورد توجه قرار گیرد عنوان شود. بعد این روال هم کیفیت مطالعه دوستان را افزایش میداد و هم هر بار که تاپیک مرور میشد عالی ترین نکته را می توانستیم مرور کنیم. این را هم همه متوجه هستند که دقت ها متفاوت هستش یعنی ممکن است شخصی در مبحثی به چیزی دقت و توجه داشته باشند که شاید چندان برای سایرین مهم جلوه نداشته باشد و این طوری هر بار یک شخصی آن نکته را میخواند برایش سوال می شود که چرا این دوست از برای هزاران نکته هم فقط به همین یک نکته توجه نموده است ؟!
و حتی می توان عنوان نمود که چه پروسه ی مطالعاتی را دنبال کرده ایم که این نکته برایمان بسیار مهم جلوه پیدا کرده است و این خیلی عالی می تواند ایده های خوبی به هریک از دوستان در ادامه مطالعاتشان بدهد.
وقتی شما غذا میخورید عمل گوارش شروع میشه که تحت نظارت مغزه و کاره سنگینیه و وقتی میخوابید در واقع میخواید به مغزتون استراحت بدید. حالا این مغز بدبخت هم می خواد استراحت کنه هم کار کنه نتیجش این میشه که نه غذا درست گوارش پیدا میکنه نه مغز استراحت میکنه. پس دکترا میگن که یه مدت بعد از خوردن غذای سنگین بخوابید. امیدوارم مشکلتون حل شه:31:نقل قول:
. من اگه بخوام به صورت خفاش عمل کنم ( مثلا کلِ شب رو بیدار باشم و بخونم ، ساعت 5 صبح بگیرم بخوابم تا 3-4 بعد از ظهر ) در این صورت وقتی بعد از ظهر از خواب پا میشم ، اخلاقم خیلی نحس میشه ! کلا نمیدونم چرا ! دلیلش رو میدونین ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال داشتم این انتخاب رشته تو دانشگاه سراری چطوریه؟ میشه یکم توضیح بدید؟(چون تا حالا کنکور سراری ندادم نمی دونم:31:)
به نظر من این کار عملی نیست. چون دقیق ترین و مهم ترین نکات سوال خیز، همون متن و تمرین های کتاب های درسی هستن. پس این کار نمیتونه مفید باشه. مثلا فرمول PV=nRT بارها سوال اومده و یا اینکه توی روند حل مسائل، ازش استفاده شده. حالا ما نمیتونیم بیایم این فرمول رو به عنوان نکته ی تست خیز بگیم که!نقل قول:
ولی بازم میشه یه کارایی کرد. تست های خوبی که توی کتاب های مختلف میبینیم رو بیایم اینجا مطرح و تحلیل کنیم. مخصوصا برای ریاضیات. برای کسایی که به ریاضیات علاقه دارن، میتونه سرگرمی خوبی هم باشه.
سوم رياضی رو تموم کردم
مکانيک و ديناميکی که برای تست کار و انرژی لازم هست رو بلد نيستم و دبيرمون گفته فعلا ديناميک و مکانيک نخونيد تو کلاس کار خوايم کرد در نظر دارم اين دو فصل رو با کلاس تو سال پيش برم
حالا تابستون کار و انرژی تست بزنم يا نه؟ اگر آره بخش هايی که مربوط ميشه رو چطور؟
به نظرم مياد چون خود کار و انرژی چند تا فرمول بيشتر نيست و بقيه مکانيک و ديناميک هست بهتره پس از اين دو فصل در پيش بهش بپردازم چون حس ميکنم اين طوری خوندن اين فصل اتلاف وقت و اعصاب هست
نظر دوستان چيه؟
درسته. از کار و انرژی حداکثر یه تست میاد. خیلی هم راحت مسلط میشی روش. نگرانش نباش. فعلا همون دوتا فرمولی که گفتی رو حفظ کن. مثل قضیه ی کار و انرژی و E1=E2 و از اینا. بعدا خدا بزرگه.نقل قول:
سلام دوستان
میشه در مورد دفتر برنامه ریزی و اینکه مال کدوم انتشارات کامل وخوب جواب میده راهنمایی ام کنید!!!!
گاج,قلمچی,خیلی سبز و....
ممنون میشم زود جوابمو بدید:46::46:
يعنی کلا بذارم برای پيش؟نقل قول:
نظر بقيه ی دوستان چيه؟ سخت منتظرم
ببین دوست عزیزنقل قول:
این چیزی که شما میگید یک نکته عمومی هستش که میتونه به چشم هر شخصی بیاد و منظور من از دقیق ترین و مهم ترین نکات چیزی هستش که میتونه واقعا مهم باشه ولی یک جور دقت و نگاه خاص را میخواد تا بشود کشفش کرد. یعنی شاید با یکی دوبار مطالعه کتاب نشه متوجه اش شد یا حتی با زدن 400 تا 500 تا تست ها نشه راحت به آن رسید ولی به هر حال همچین نکته ای با همچین ظرافتی وجود دارد.
این عملکرد حداقل وسعت و نوع نگاه دوستان در مطالعه را به شکل خاص مرتفع می سازد.
یعنی میشه گفت که این عملکرد در سازماندهی هرچه بهتر ساختار ذهنی دوستان واقعا خوب اثر خود را نشان خواهد داد.
یا حتی این طوری هم میشه عمل نمود. که دوستان بیایند برای همه مشخص کنند که در طول مثلا هفته ی گذشته مهم ترین نکته ای که به نظر خودشان خیلی مهم بوده چه بوده است. این عملکرد هم یک جور حس رقابتی مثبت و سازنده بین دوستان ایجاد می کند که من به شخصه باهاش حال می کنم.
فکر کنم که بهتر باشه یک مثال بزنم:
مثلا دوستان تجربی آیا میدونند که نزدیکترین نقطه مشترک قارچ و شلغم و سوسک کدوم هستش؟
1) کوتینی اند 2) کیتینی اند 3) یوکاریوتی اند 4) زنده اند
فلسفه دفتر برنامه ريزي اينه كه شما منظم باشيدنقل قول:
دفتر برنامه ريزي قلم چي يكمي قديمي شده ولي به نظر من بهترين هست چون جوابشو پس داده
دوستان میشه کمی در مورد این دفتر برنامه ریزی که مدل های مختلفی هم انگاری ازش هست, دربارش برام کمی توضیح بدین که چه جوری هستش و چقدر استفاده اش فایده داره و دیگه هرچی که خودتون میدونین.نقل قول:
یعنی در واقع میخوام با روال برنامه ریزی خودم مقایسه کنم و ببینم که اگه بهتر هستش من هم داشته باشمش.
سلام به دوستای عزیز ، امیدوارم همگی سالم و سرحال باشید
کسی می تونه کمکم کنه؟ رشته دبیرستانی من ریاضی بود و کارشناسی مدیریت بازرگانی خوندم و درسم تموم شده و میخوام برای سال 91 کنکور تجربی امتحان بدم میخوام بدونم باید چطور شروع کنم؟
با یک پزشک که صحبت کردم سعی کرد منصرفم کنه چون احتمال قبولی کمه و از این حرفا
ولی من تقریبا تصمیممو گرفتم فقط می خوام بدونم چه جوری و از کجا شروع کنم ؟
من هم دفتر قلم چی رو داشتم ، هم خودم میتوانم و هم دفتر نوبل رو ؛ از همشون یه نکته دستگیرم شد : هیچ کدوم بطور کامل بدرد بخور نیست . چون یه چیزی این کم داره یه چیز دیگه اون ، یه قسمت این خوبه یه قسمت دیگه از اون . همین ِ جریان این دفترها !نقل قول:
بنظرم :
* قلمچی : یه چیزایی کم داره ، یه دفتر برنامه ریزی باید برنامه ماهانه و فصلی هم داشته باشه .
* خودم میتوانم : شورشو درآورده و قسمت های بیخودی زیاد داره درکنار این جا برا یادداشت کم داره واقعا - منظورم قسمت ثبت و پیش بینی هفتگیشه -
*نوبل : یه کپی ناقص از قلم چی !!
پیشنهاد من : یکم هزینه داره و وقتگیر هست اما چون هنوز وقت کافی داریم می ارزه بنظرم و اون اینه که اگه میخوای یه کار درست درمون کنی : دو سه نمونه از این دفتر ها رو بگیر - اگه تونستی امانت بگیری فبها - بشین قشنگ زیر و روشون کن ببین کجای کدوم دفتر بدرد کار تو ، فقط و فقط شخص تو میخوره . همه رو جمع کن یه فرم قشنگ بهشون بده و بکنش یه دفتر برنامه ریزی شخصی . یه جور چکیده همه دفتر های برنامه ریزی .
من خودم سال قبل اینکارو کردم ، فقط حیف که دیر بود . متاسفانه فایلشو پاک کردم از کامی - سه برگ A4 بیشتر نبود - وگرنه براتون میذاشتمش .
حالا اگه نخواستی وقت بذاری ، بنظر من یه دفترچه بردار ، برنامه ات رو هرطور که راحت بودی توش بنویس . همین !
این همه حرف زدم آخرش اینو میخوام بگم : برنامه ریزی لازم ِ و باید باشه ؛ امـــا ! لطفا خودتون رو بیش از اندازه درگیرش نکنین . یکی دیگه از اشتباهای مــن .
این حرف حضرت مسیح رو هیچوقت فراموش نمیکنم که هر روز صبح وقت نیایش اینو از خدا میخواست : خداوندا نان امروز مرا به من بده و دیگر هیچ !!
جاری باشین و در لحظه[!] زندگی کنین !
تا بعــد
دوستان لطف کنند اینجا نقش ملاها رو ایفا نکنند و بگن روزه فلانست و بهمانست ! هر کی خوست میگیره هر کی نخواست نه ...
من به توصیه ی بعضی دوستان عمل کردم و 2-3 ساعت قبل افطار میخونم و بعد از 9 و نیم تا 3 و نیم ادامش .... ممنون
آها راستی
1- روزای آزمونو چی کار کنم ؟ قند به مغزم نرسه نمی تونم عملکرد خوبی داشته باشم ....
2- مکانیک امیرکبیر بهتره یا شریف ؟ حدود رتبه ای که میخوان چقده ؟
نقل قول:
اینو چند صفحه پیش گذاشتم
یه تحلیلی کنید قربان دستتان :31:
1- جبر و احتمالمو چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- منطورت از نرسیدن قند به مغزت تو ماه رمضونه یا کلا؟ اگه منظورت کلیه... سعی کن صبح های آزمون مواد غذایی خیلی شیرین نخوری چون من خوندم که قند بدن رو ناگهانی بالا میبره و ناگهانی هم پایین میاره که باعث افت کارایی مغز میشه... یه کتاب داره کانون پارسال پشتیبانم بهم معرفی کرد خریدمش اسمش پنج عامل موثر در بهبود یادگیریه و در مورد تغذیه و خواب و ورزش و مصرف آب و تنفس تو دوران کنکور صحبت کرده و به نظرم کتابش خوب بود و علمی توضیح داده... اگه تونستی کتابشو بخر و بخون خیلی از سوالاتو جواب داده... صبح امتحان اگه چایی میخوری نباید چایی رو خیلی شیرین کنی چون باعث میشه سریع تر قند خونت بیاد پایین البته خوردن چای اول صبح باعث افزایش تمرکز میشه ولی چایی که شیرینیش کم باشه... سعی کن صبح آزمون نون جو بخوری که دیرتر و آرو آروم هضم میشه و قند خون رو متعادل نگه میداره... من خودم صبح آزمون غذاهای مختلفی رو امتحان کردم دیدم املت خیلی بهم میسازه و همیشه صبح آزمون گوجه سرخ میکردم و دو تا تخم مرغ مینداختم داخلش و میخوردم هم تا ظهر سیر میموندم و هم افت قند خون و این جور چیزها پیدا نمی کردم شما هم ببین چه غذایی بهت میسازه صبح های آزمون همونو بخور....نقل قول:
2- معمولا تو انتخاب رشته اول برا مکانیک صنعتی شریف رو میزنن و بعد دانشگاه تهران و بعد امیرکبیر... البته به نظر من شریف بهتره... منظورت از رتبه منطقه یک هست یا دو یا سه؟ توی یادگار ماندگار کانون رتبه های قبولی رو نوشته که داخل سایتش هست دانلود کن همه اینا رو داخلش داره...
در مورد جبر و احتمال هم من از کتاب جبر و احتمال گاج سفید استفاده کردم که به همراه گسسته هست و به نظرم خوب و کامل بود. شما هم برو کتاب فروشی ببین اگه کتابش به نظرت خوبه و برات مفیده بخرش و ازش استفاده کن... من اینو میخوندم بیشتر وقت ها تو کانون جبر و احتمال رو بالا 70 درصد میزدم.
:11:
آقا این بحثش تموم شد.نقل قول:
دوستان لطف کنند اینجا نقش ملاها رو ایفا نکنند و بگن روزه فلانست و بهمانست ! هر کی خوست میگیره هر کی نخواست نه ...
من به توصیه ی بعضی دوستان عمل کردم و 2-3 ساعت قبل افطار میخونم و بعد از 9 و نیم تا 3 و نیم ادامش .... ممنون
من شنیدم امیرکبیر. البته خب به خاطر اسم شریف شاید اول شریف رو بزنن. باز بهتره بیشتر تحقیق کنی. مثلا کدوم گرایشها تو کدوم دانشگاه قطبه و از این موضوعات.نقل قول:
2- مکانیک امیرکبیر بهتره یا شریف ؟ حدود رتبه ای که میخوان چقده ؟
با اینکه درصدات خوبه ولی با توجه به آمار شرکت کننده ها که تو کارنامه دوست قبلی 16 هزار نفر بود و رتبه ها و ترازی که آوردی، نشون میده آزمون در سطح پایینی از نظر سختی سوالات بوده که البته برای اوایل کار معمولیه.نقل قول:
1- جبر و احتمالمو چیکار کنم ؟
البته اینو بگم خیلی خوب کار کردی ولی با توجه به هدفت " مکانیک شریف یا امیرکبیر یا تهران " که کلا دو رقمی و شاید سه رقمی خیلی خوب بخواد ( برا منطقه 1 ) باید بگم جبر و هندست رو الان که فرصت هست خوب کار کن.
در مورد زبان انگلیسی نظری ندارم و ادبیات هم باید بگم ادبیات رو خوب روش وقت بذار که واقعا موثره. گرچه فعلا خیلی ضروری نیست و بعدا هم میشه جبران کرد.
اما از الان سعی کن اختصاصیات تاپ تاپ باشه.
شیمی هم به نظرم به مرور خوب میشه. چون بعضی درسا هست که کم کم برات جا میافته. ولی مثلا درسی مثل فیزیک بعد از مطالعه باید بتونی تستاش رو درست حل کنی و نیاز به گذشت زمان نداره.(دوستان برداشت سوء نکن، برا یکی مثل ایشون که آمادگیش رو دارن گفتم )
راستی چرا کارنامه رو اینقدر محدود گذاشتین؟ الان مثلا تراز کل و رتبه تو منطقتون مشخص نیست. تعداد شرکت کننده ها رو هم از کارنامه قبلی به دست آوردم.
ضمنا به نظرم برا داوطلبای تک رقمی دو رقمی مثل شما Samba بتونه بهتر راهنمایتون کنه. چون شرایط مشابه ای رو داشته و کانونی هم بوده. من یه آزمون بیشتر کانون نرفتم و بقیش گزینه دو بودم که البته توصیه می کنم آزمون کانون شرکت کنین و گزینه دو اگه وقت کردین فقط سوالاش رو حل کنید.
موفق باشی
يه سؤال ديگه:
حسابانم عالی هست بخصوص تو سه تا فصل اول و اگی يه درس باشه که قوی ام و علاقه مند حسابان هست
کتاب تست خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟
تو يکی از مباحث سه تا فصل اول که قبلا" زدم تنها 6 درصد سؤالا رو بلد نبودم و بقيه رو يا به جواب رسيدم يا يه بی دقتی کردم
کتاب خوش خوان عالی هست اما متأسفانه برای کتاب قبل هست خوشخوان رو که يکمش خوندم کامل و رووون ميفهمم
آره برا کسی که درسش خوبه، کتاب توپیه. همین.نقل قول:
در مورد جبر و احتمال هم من از کتاب جبر و احتمال گاج سفید استفاده کردم که به همراه گسسته هست و به نظرم خوب و کامل بود. شما هم برو کتاب فروشی ببین اگه کتابش به نظرت خوبه و برات مفیده بخرش و ازش استفاده کن... من اینو میخوندم بیشتر وقت ها تو کانون جبر و احتمال رو بالا 70 درصد میزدم.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
به نظرم شما خودتون رو درگیر جدید و قدیم بودن کتابا نکنید. مگه چقدر تغییر کرده؟نقل قول:
تو يکی از مباحث سه تا فصل اول که قبلا" زدم تنها 6 درصد سؤالا رو بلد نبودم و بقيه رو يا به جواب رسيدم يا يه بی دقتی کردم
کتاب خوش خوان عالی هست اما متأسفانه برای کتاب قبل هست خوشخوان رو که يکمش خوندم کامل و رووون ميفهمم