حالا خوبه به طور مثبت ارزیابی میشه
وای بچه ها فردا کنکور دارم........ استرسسسسسسسس....:31:
بچه ها هزینه یه ترم پزشکی آزاد و همچنین هوشبری آزاد چند میشه حدودا؟!؟!؟!
مثلا طرف میتونسته شیراز بخونه،حالا باید بره کرمان ...نقل قول:
سیاست یکی دو سال اخیر اینه که از ظرفیت های کارشناسی دانشگاههای خوب کم کنند وبه ظرفیت ارشد اونا اضافه کنن
کلا می خوان به سمتی برن که دانشگاههای برتر فقط ارشد و دکترا داشته باشن
( سال پیش ظرفیت دانشگاههای تهران امیرکبیر صنعتی اصفهان فردوسی و چند تای دیگه تو رشته های مختلف 30-40% کاهش داشت ولی ظرفیت دانشگاه شریف تقریبا ثابت موند و جتی تو یکی دو رشته یکم افزایش هم داشت)
در مورد سوال دیگه هم یکی همین کاهش ظرفیتها موثر بوده و یکی دیگه پایین بودن جامعه آماری کانون نسبت به کل کنکور
مثلا تو یه رشته که ظرفیتش 40 نفر بوده کانون 15-16 تا قبولی داشته خب طبییعیه که اون نفر آخر ممکنه نفر 25 امی بوده که تو اون رشته قبول شده باشه یا نفر 40 ام و این وسط تفاوت رتبه ها زیاد میشه
تفاوت از زمینه تا آسمون ...
کم غصه ی کنکور بدم داشتم،اینم اضافه شد ...نقل قول:
کاملاَ درسته وتأیید میشه
البته یه هدف دیگه هم از کاهش ظرفیت دانشگاههای تهران بود و اونم به قول خودشون تمرکز زدایی از پایتخت بود .
فقط اینکه فکرنکنید مثلا ظرفیت دانشگاه امیرکبیر یا تهران و شریف کم بشه به حال اونایی که رتبشون 11000 شده تأثیری نداره
اتفاقا هر چقدر رتبه بدتر شده باشه تأثیرش بیشتره
اگه ظرفیت تهران کم بشه اون کسی که تاپارسال میتونسته بره تهران امسال باید بره امیرکبیر اونی که امیرکبیر میورده حالا باید بره یه دانشگاه دیگه ( مثلا خواجه نصیر ...) و خلاصه همینطوری مثل دومینو میادبه اونیکه رتبش 11000 شده میرسه تا سال 88 مکانیک ماشین آلات صنعتی اصفهان + نساجی صنعتی اصفهان + کشاورزی میورده 89هیچکدومو نمیاره .
چه آرزوها که نداشتم !!!:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا !!!!:19:
نقل قول:
سیاست یکی دو سال اخیر اینه که از ظرفیت های کارشناسی دانشگاههای خوب کم کنند وبه ظرفیت ارشد اونا اضافه کنن
نقل قول:
مطمئن باش اگه اطلاعات زود به دستشون برسه و بخوان سریع کار کنن 2 هفته بیشتر طول نمیکشه
سیاستشون میگه یک ماه!
نقل قول:
به این ترتیب که برای داوطلبان مشمول دو نمره کل یکی صرفاً باتوجه به نمره آزمون سراسری و دیگری با ترکیب نمره آزمون سراسری و سوابق تحصیلی با تأثیر 25درصد ساخته می شود و نمره کل بالاتر ملاک گزینش داوطلب قرار میگیرد.
اینا هم ما رو کشتن با این سیاستا!!:2:
ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.نقل قول:
کجاش خوبه؟ برا یکی که معدل یا همون نمرش کم شده خیلی خیلی خوبه ولی برا یکی که معدلش بالاست خوب نیست. چون کسی که نمراتش بالاست به هر حالا این تاثیر معدل چه مثبتش رو در نظر بگیریم چه منفی در اکثر مواد براش مثبته تاثیرش و در عوض برا خیلیا هم تاثیر منفی میذاره که باعث میشه رتبه ها جابه جا بشه. ولی الان اونایی که نمرشون خوبه همون وضعیت قبلی رو دارن، ولی کسانی که نمرشون پایینه خیلی به نفعشون میشه و رتبشون بدتر نمیشه. یعنی مثل اینه تو یه مسابقه دو صد متر اگه نیرویی باشه رو به جلوه، اگه نباشه که هیچ. ولی نیرو رو به عقب نداریم که باعث تفکیک بیشتر بشه.نقل قول:
کلا به نظر شما میشه طرحی بیاد که به نفع همه باشه؟ جایی که رتبه بندی باشه و ملاک مقایسست نه خود نمره؟ مسلما نه. پس باید اگه میخوان عدالت برقرار باشه، کسی که نمرش خوب شده تاثیر مثبت باشه و کسی که بد هم تاثیر منفی. خلاصه نمی دونیم چقدر تاثیر میذاره ( یعنی اینکه تاثیرش سرنوشت ساز است یا نه ) ولی کارشون مشکل فنی داره.
این طرح کاملا بی عدالتیه! این که میگید یه شخصی باباش فوت کرده یه استثناس! شما به صورت کلی در نظر بگیر! حق چند هزار نفر ضایع میشه و حق یه عده ی محدود رعایت میشه! عدالت باید برای اکثریت باشه! نه برای یه عده انگشت شمار! من سال سوم پدر خودمو در اوردم تا نمره هام شد حسابان 19 و شیمی 19 و فیزیک 18.5 و ... اون وقت یکی از دوستام هم بود اصلا درس نمیخوند کال آو دیونی بازی میکرد و نمره هاش همه 15 و 16 بود. حالا امسال دو تامون کنکور دادیم درصدامون شبیه همه! یعنی باید رتبمون یکی بشه؟!؟! من که سال سوم درس خوندم و اون هیچ فرقی نداریم و این عدالت نیست! این که سازمان سنجش هر روز طرحشو عوض میکنه و یه چیز میگه کجاش عدالته! مسخره است.:41:
ببینید شما دارین احساسی برخورد می کنین. امیدواریم برا کسی چنین اتفاقی نیافته ولی ببینید شاید یکی باشه که یکی از اقوام نزدیکش شب کنکور فوت کنه. حالا اون داوطلب کل کنکور رو از دست می ده. این درمانی نداره ولی این مثالی که شما زدین راه درمان داره و نیازی به این جور طرح های سازمان سنجش نیست، و اون اینه که چند ماه صبر می کرد و خیلی راحت تو امتحانات جبرانی شرکت می کرد تا نمرات واقعیش رو به دست بیاره.نقل قول:
ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.
پس این مثالها نمیشه دلیل برقراری عدالت. تازه خیلیا می بینی روز کنکور مریض میشن، و صدها مشکل دیگه که یکسال زحمتشون هدر میره، دیگه اونوقت این عدالته که یکسال دیگه بشینن پشت کنکور؟
اگه تونستید جواب سوال زیر رو بله بدین با دلیل، اونوقت این طرح می تونه عادلانه باشه، و در غیر این صورت این طرح عادلانه نیست.
نقل قول:
کلا به نظر شما میشه طرحی بیاد که به نفع همه باشه؟ جایی که رتبه بندی باشه و ملاک مقایسست نه خود نمره؟
دقیقا. من پارسال برای امتحان نهایی با برنامه خوندم ( در طول سال ) و معدلم حدودا 19.30 شد. الان اون همه زحمتی که کشیدم و به نظرم خیلی برام با ارزش بود، الان با این کارشون کم ارزشش کردن ( نمی گم بی ارزش ). تازشم وقتی روند به صورتیه که داره کنکور حذف میشه و معدل جایگزین میشه که باعث میشه واقعا علم فرد در نظر گرفته بشه ( البته اینکه برگزاری امتحانات نهایی در امنیت و سلامت باشه بحثش جداست ) و عواملی مثل نداشتن سرعت در تست زنی باعث نشه یه دانش آموز مستعد از حقش بی بهره بشه، چطور چنین طرحی رو میان اجرا می کنن؟؟؟نقل قول:
شما هم ببین دوست من ...نقل قول:
ببين دوست عزيز اگه سازمان سنجش يه كار خوب كرده باشه همين كاره چون نگاه كن من يه رفيق داشتم معدلش 18 بود سال دوم دبيرستان ولي سال بعد كه نمرات كتبيش واسه كنكور تاثير داده ميشه معدلش شد 11 ميدوني واسه چي؟ چون درست 3 خرداد باباش فوت كرد و اون ديگه اصلا نتونست امتحاناشو خوب بده در حاليكه تو كل سال واقعا نمراتش خوب بود حالا حق ايشون نمراتش تو كنكور 25 درصد تاثير داده بشه ؟؟؟يا شما كسي رو در نظر بگير كه به هر دليل نتونسته امتحانات سال سوم رو خوب بده بايد 25 درصد آيندش از دست بره؟ من خودم وقتي شنيدم تاثير معدل امسال 25 درصده با بچه ها مي خواستيم بريم جلوي سازمان سنجش اعتراض كنيم ولي خوب بدلايل مختلف نشد ولي از اين اقدامشون نهايت تشكر رو دارم كه عدالت رو اجرا كردن دمشون گرم.
من خودم نمره هام اونقدر خوب نشده که بخوام بنازم بهش ولی ...
ولی اون دوست شما خیلی بد شانس بوده.خدا صبرش بده.ما داریم کسی که سر جلسه ی کنکور هم پاسخنامش کثیف بشه.یا اصلا باباش فوت کنه.خب اینا استثنان.نمیشه که به خاطر اینا حق بقیه رو خورد.
در مورد نمره.من خودم کاملا از اینکه تاثیر رو بعد برگزاری امتحانات زیاد کردن ناراضیم؛ولی اگه فقط تاثیر مثبت بدن دیگه بدتر هم میشه.چرا؟چون من قول میدم بیشتر از 99% کسایی که کنکورشون بهتر از نمره ی کتبیشون میشه سال سوم سهل انگاری کردن.باباشون فوت نکرده،برگشون اشتباه نشده و ...(خوبه که نمره گرفتن از امتحان کتبی آسون تره؛والا!)
ولی کسی که هم نمره ی سال سومش خوب شده،هم کنکورش،قطعا 2 سال تلاش کرده.
به نظر خود شما حقه کسی که سال سوم بکوب خونده و مثلا شیمیش شده 19.5 و کنکورشو 75 زده،با کسی که سال سوم رفته عشق و صفا و شیمیش شده 13 و سال پیش بکوب خونده و شیمی رو 80 زده برابر بشن؟
یه بار دیگه هم میگم:
سود یه عده در کنار ثابت بودن وضعیت یه عده دیگه،برابر ضرر عده ی دومه ...
نه دوست من.رتبه ی شما بهتر میشه.ولی نه اونقدر بهتر که حقتونه ...نقل قول:
یعنی باید رتبمون یکی بشه؟!؟!
این هم یه نمونه از حرفی که زدم)
راستش من نظری درباره ی این طرح سازمان سنجش ندارم که درسته یا غلط .. ولی به نظر خودتون اگر معدلتون 12 باشه و بهتون بگن سال دیگه تاثیر 40 درصد هست ... شما بیخیال درس نمیشین ؟! ... یه جور دلسرد نمیشین ؟ ... نمیگین ای کاش میتونستم برگردم عقب و درستش کنم ؟! ... خب مشکل همینجاست و سازمان سنجش برای حل مشکل مثلا اومده کمک کنه .. من خیلی ها رو توی آموزش پرورش میدیدم که گریه میکردن وقتی شنیده بودن 25 درصد شده ( البته دختر بودن ! ) .. حالا اینا باید قید زندگی رو بزنن ؟! ... یه جوری برای این افراد همه چیز دانشگاه رفتنه ... اگر نتونن برن چیکار کنن ؟! .... از طرفی سازمان سنجش به فکر کسایی که دوست ندارن برگردن عقب و از نمره هاشون راضی هستن نبوده ! ... به نظر من بهتره کلا سوابق تحصیلی رو بیخیال بشن ! ... اصلا عدالت نداره توش !
پ.ن: البته با این طرحشون یه جور دارن نشون میدن که نمیشه کنکور رو حذف کرد !
من اين بحث شما رو قبول ندارم:13:
من امتحان نهايي رو در واقع گند زدم(البته مصحح ها به گندش كشيدن)
شمايي كه بچه كلان شهري يا دبيراي خوب دارين من شهرستاني در حقم اجحاف شد وقتي يه معلم كه هنوز توي دودوتاش مونده مياد ورقه منو تصحيح ميكنه معلومه نتيجش چي ميشه(مثلا براي دروسي مثل هندسه و عربي و ادبيات كه نظر همكار صائب است) من براي هندسه بايد 20 ميشدم چون همه رو كاملا صحيح نوشتم ولي امان از دست بي سوادي اون يارو مصححه ميدوني چي كار ميكنه(برا تجديد نظر) مياد تند و تند تيك ميزه و رد ميشه چون به قول معلم رياضيم كدوم آدمي(البته به جز باوجداناش) مياد 6 صفحه ورقه هندسه رو دوباره تصحيح كنه يا مثلا عربي خدا شاهده من عربي رو با جواباي آموزش و پرورش تطبيق دادم مينيمم نمرم مي شد 19 حالا به نظرتون نمرم شد چند شد 14.25 من چي بگم!؟؟!؟!؟:41:
يا امسال تو امتحان نهايي دين و زندگي(پيش دانشگاهي ترم2) من دقيقا 2نمره غلط داشتم شدم 20 حالا چرا بايد اينطور بشه و چرا اين اتفاق تو سال سوم رخ نداد
من ترم اول پيش فيزيكم كه 20 ميشدم برام زده بودن11 خدايي سه روز دنبالش بودم تا فهميدم كه نمره منو نفر بالاييم جابجا شده شايد بگي اينا همش اتفاقيه و بعيده كه تكرار بشه شايدم حق با شما باشه :13:
از شماي داوطلب مي پرسم به نظر شما چند نفر با زدوبند و پارتي بازي و رشوه نمره گرفتن والا كه من زياد ديدم حالا اينجا حق من دانش آموز ضايع نميشه شايد بگيد كه اينا كمه ولي مطمئن باشيد اونقدري هست كه حق من و تو رو ضايع كنه.
حالا كنكور مياد اين شرايط رو فراهم ميكنه تا هركي به حق خودش برسه و امكان ناحقي به كمترين مقدار ممكن برسه حالا مني كه دارم براي تك شدن(منطقه اي) دعا:31: مي كنم رقابتم با معدل 20 هاست كه قطعا اين كار نه به سود منه نه به ضررم چون اونها تاثير مثبت خودشونو مي گيرن و لي ما هيچي
كلا خواستم يه دردودلي بكنم
موفق باشيد:20:
دوستان کسی نظری درباره واحد بین الملل آبادان در رشته دندان پزشکی نداره؟
کسی رو سراغ ندارید که اونجا رفته باشه؟
کلا می خواستم یه تحقیقی دربارش بکنم.
چرا شما بی عدالتی در نظر می گیرید انقدر. خود کنکور خودش خیلی بی عدالتیه!نقل قول:
روش برگزاریش.ضریب درساش همه چیزش مشکل داره...
نمونش ضریب درس هاست.من نمی دونم کدوم ادمی این ضریب ها رو تعیین می کنه ولی حتما منظوری چیزی داره
تو رشته ی زبان باید زبان ضریبش اخرین حد باشه نه فارسی!
من از اون پسره که نفر اول زبان شده بود هم بیشتر زدم زبانمو ولی چون فارسی و عربی اون از من بالاتر زده بود اول شده بود. اونوقت من شبانه شهرمو به زور شاید مترجمی زبان انگلیسی قبول شم.این عدالته؟
کلا از ریشه کنکور مشکل داره.......
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
به دانشگاهش زنگ بزن بپرس حتما!نقل قول:
من خودم قبلا به علوم پزشکی زنگ زدم بین المللیش شرایطشو اینجا گفتم
اون اولین حرفتون درست ولی نه اونجوری که شما فکر می کنید!نقل قول:
معلمای اینجا چیزی که تو مدارس عادی به بچه ها یاد میدن با روستای X ته شهر y فرقی نداره.باور کنید!
معلمی که میاد تو یه مدارس ما اولین فکرش خصوصی هستش(99 درصد اینجورین).اونوقت از اون چه انتظاریه!؟؟
من دبیرستان سر همین کارای معلما که خصوصی نمی گرفتمشون نمره ی خودمو نمی دادن اذیت می کردن.
ورقه تصیح کردن که همه جا یه جوره چون ورقه ای (فکر کنم 50 تومن بود) برای معلم حساب می کنن.معلم انقدر وقت واسه هر ورق نمی زاره چون با ماشینش یه دور بزنه بیشتر از اون پول در میاره!پس انتظاری از اونا نبیاد داشته باشید.
نمرات نهایی که همش کشکه کشکه با این اوضاع تقلب و ... که توش بوده
حالا باز کنکور یه کم بهتره.البته تو ورودی دانشگاه هم اینجوریه ها خیلی ها با پول و پارتی بدون کنکور می رن دانشگاه(نه فقط ازاد حتی سراسری!)
کلا اموزش تو ایران رو عدالت نیستش هیچ وقت. فقط امیدوارم هر کس به حقش برسه.
سلام.
بعد از مدت ها به این فروم برگشتم.و زیاد هم نمیمونم فقط یه سوال دارم که اگه جواب بدبن میرم و پشت سرمو هم نگاه نمیکنم.
اگه جوابمو هم ندین بازم میرم و پشت سرمو هم نگاه نمیکنم.
میخواستم در مورد بازار کار و درآمد مهندسی مواد یه خورده توضیح بدین.
راستش من به جز مهندسی نفت به رشته ی خاصی علاقه ندارم.ولی بنا به بعضی دلایل نمیتونم به این رشته برم.
واسه همین به یه رشته ی دیگه میخوام برم.
یا کهندسی مکانیک یا مهندسی مواد یا مهندسی پلیمر.مهندسی شیمی هم باید در موردش تحقیق کنم.
مهندسی مواد دانشگاه شیراز واسه منطقه سه چه رتبه ای میخواد؟
ببينيد همونطور كه دوستان گفتن عدالت كامل اصلا حرف مسخره و نشدنيه چون ببينيد من تو تهران بهترين استاد و بهترين امكانات رو دارم نه مشكل مالي دارم نه سدي جلوي درس خوندنم ولي يكي تو شهرستانه ممكنه هزارتا مشكل داشته باشه ولي چيكار مي تونن واسش بكنن؟بعد سوابق تحصيلي رو 25درصد گذاشتن مگه از سال 84 تا 89 سطح سوالات نهايي يكي بوده؟با حرفهاي دوستمون avator هم كاملا موافقم همين خواهر من تو كنكور 88 زبان امتحان داد رتبش 3000 شد درحاليكه زبان تخصصي رو صفر زده بود عمومي ها رو تركونده بود اين كجاش درسته؟
يه بنده خدايي رو هم ميشناسم تو محلمون چندسال قبل كنكور داشت بعد از كنكور كه اومد خونه رفته بود تو اتاق درو بسته بود و درجا سكته كرد و فوت كرد ولي تلويزيون و هيچ جاي ديگه حرفي ازش زده نشد اينم گفتم كه كنكور تلفات جاني هم گرفته ....
ممنون از پاسختون ولی شرلیط همشون تقریبا یکیه. من منظورم کیفیتشون هست.نقل قول:
نوشته شده توسط sina_2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نظری درباره واحد بین الملل آبادان در رشته دندان پزشکی نداره؟
کسی رو سراغ ندارید که اونجا رفته باشه؟
کلا می خواستم یه تحقیقی دربارش بکنم.
به دانشگاهش زنگ بزن بپرس حتما!
من خودم قبلا به علوم پزشکی زنگ زدم بین المللیش شرایطشو اینجا گفتم
به نظرتون واسه دندان با توجه به اینکه دو واحد بین الملل رو بیشتر نمیتونم انتخاب کنم کجا بزنم؟ خودم ساکن شیرازم.
کیش؟ بم؟ یزد؟ انزلی؟ آبادان؟ کجا؟!!!!!!!!!!!
کاملا موافقم.نقل قول:
این طرح کاملا بی عدالتیه.
مگه قرار نیست 2 سال دیگه کنکور حذف بشه؟؟؟؟؟؟
دو سال دیگه که فقط نمرات امتحانات تاثیر داره چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی که تو شهرستان پول داشته باشه می تونه معلم بگیره کاری کنه ولی کسی که چه تو تهران چه شرستان دور و کوچیک زندگی کنه و پول نداشته باشه شرایطش خیلی بد هستش.من خودمم پارسال سر جواب کنکور کارم به امبولانسو بیمارستان کشید چون کلی قرص خوردم برایه... ولش کن.کلا این جهان همش بی عدالتیه این نمونشم که دیگه بدتره!نقل قول:
شما اول باید ببینی کجا احتمال قبولیشو داری بعد تصمیم بگیری .شرایط همشون یکی نیست کمی فرق دارن.نقل قول:
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
اون از کنکورم نامردی تره!نقل قول:
کم تقلب می کنن تو امتحانات؟
درست يه كم پيازداغشو زياد كردم:31: ولي حق خيلي ضايع ميشه ولي به نظر من كنكور از همش بهتره چون اگه دانشگاهي بشه ديگه ميشه پارتي بازي كلي اين سوابق تحصيلي هم همش كشكه چون از چندين و چند نفر كه دارن دكترا ميخونن و دانشجوي دانشگاه هاي تاپ كشور هستن پرسيدم بيشترشون ميگن كه همش كشكهنقل قول:
معلم رياضيمون ميگفت يه برگه هندسه كه 6 برگه يا شايدم بيشتر با يه برگه دين و زندگي كه حداكثر 1/5 صفحه بشه دستمزدش برابره دليلي هم نداره كه معلم وقتشو بذاره واسه دقيق تصحيح كردن(خدا از معلممون راضي باشه چون خط منو مي شناخت!!!!(يه نوع پارتي بازي:31:) هر درسيو كه تصحيح مي كرد 20 ميشدم ولي خدايي بهم نمره نمي داد بلكه راه حل هاي جديد رو هم در نظر مي گرفت نه مثل بعضيا .... )
كلا بهتره بي خيال اين بحث بشيم چون به قول سعدي
بيدل گمان نكنم نصيحت كند قبول ***** من گوش استماع ندارم لمن تقول
موفق باشيد
اکثر کسانی که اینجا دارن نظر میدن شهرستانیا. من که دیگه منطقه 3 ام. ولی به هر حال این مسائل وجود داره و همه جا هست. حتی میبینی یکی دست خطش خوب نیست و مصحح نمرش رو کم می کنه. اینا همه قبول ولی اصل مشکل فعلی هنوز بی جواب مونده و اینا دلیلی بر بی عدالتی دیگری نمیشن.نقل قول:
شمايي كه بچه كلان شهري يا دبيراي خوب دارين من شهرستاني در حقم اجحاف شد وقتي يه معلم كه هنوز توي دودوتاش مونده مياد ورقه منو تصحيح ميكنه معلومه نتيجش چي ميشه(مثلا براي دروسي مثل هندسه و عربي و ادبيات كه نظر همكار صائب است)
ببنید دوستان اومدن در مورد بی عدالتی بودن کنکور صحبت کردن. اولا مطمئنم که کنکور خیلی عادلانه تر از امتحان نهاییه چون حداقل اشتباهات تصحیح رو به حداقل می رسونه و نمرات جابه جا نمیشن. ( مگر مواردی خیلی خیلی استثنا ) . مثلا من همین کنکور اونی که آب میگردوند چند قطره ای آب رو پاسخبرگم ریخت و امیدوارم که مشکلی پیش نیاد ( بلاخره هر چه دقت بشه، مشکلاتی وجود داره و به گفته ای "ایده آل دست نیافتنیست"، و فقط باید سعی کرد بهتر و بهتر بشه )
به نظرت تقصیر کار اصلی کنکوره؟ به نظر من که خونوادشونه. نباید اینقدر تحت فشار قرارش میدادن. بعضی ها هستن که سر هر امتحان تو مدرسه غش می کنن، حالا امتحان هم نگیرن؟ کلا باید فرهنگسازی بشه که همه چیز دانشگاه نیست.نقل قول:
يه بنده خدايي رو هم ميشناسم تو محلمون چندسال قبل كنكور داشت بعد از كنكور كه اومد خونه رفته بود تو اتاق درو بسته بود و درجا سكته كرد و فوت كرد ولي تلويزيون و هيچ جاي ديگه حرفي ازش زده نشد اينم گفتم كه كنكور تلفات جاني هم گرفته ....
کسی نمی گه بی عدالتی وجود نداره تو سیستم آموزشی، حتما هست. ولی خب در مورد کنکور، ضریب دروس، احتمال افزایش درصد و... همش اطلاع داده شده بوده و دیگه بیای کل وقتت رو یه درس بذاری و از بقیه غافل بشی، تقصیر کار خود فرده.نقل قول:
کلا این جهان همش بی عدالتیه این نمونشم که دیگه بدتره!
ولی در مورد تاثیر مثبت معدل تازه بعد کنکور که دست همه کوتاه شده خبر دادن و مطمئنا موافقینش بیشتر از مخالفینن چون اونایی که معدل به نفعشون خیلی کمتر از اونایی هستن که معدل به ضررشونه، ولی خب رقابت تو رتبه های پایینه که معدل براشون مهمه.
گوشهای از عدالت در کنکور:*
ـــ دانشآموزی شهرستانی منطقه 3 که به دلیل پولداری خانواده از تمام امکانات ممکن برخوردار است و همچنین از سهمیه منطقه
ــــ دانشآموز فقیر تهرانی که از کوچکترین امکانات دور است و سهمیهای هم ندارد
*به نقل از یکی از پیج های فـــیس بوک
dعنی چی؟نقل قول:
یعنی من که زبانم از اون یارو بهتره حقم ضایع نمی شه؟
عربی کسی نخواد بخونه باید چی کار کنه؟!!!هان؟!!!
من میگم می خوام برم زبان انگلیسی نه ادبیات و مترجمی عربی!
اون ماله انسانیه!
این کنکور زبانه نه عربی!
هیچ فرقی نداره قبلش می گفتن می خواستی چی کار کنی؟!
دقیقا.من خیلیا رو تو منطقه 3 می شناسم والا وضعشون 100 تا پولدارای تهرانو می خوره.نقل قول:
دوست منم تو تهرانه ولی وضعش افتضاحه چون باباش نداره بهش پول بده چون داداشش دانشجوه
از اونورم می شناسم کسایی رو که میرن تو مناطق 3 از شهر های بزرگ یه مدت یا مدرکشونو می خرن برای سهمیه!
کلا رو هواییم!
تاييد ميشه شديد با اينكه به نفع خودمه:31: ولي باهاش مخالفم من كنكور زبان رو عمومياشو بالاي 90 زدم اختصاصيش رو زدم 50-60 ولي چون عموميا خوبه آدمو بالا ميشكه ولي حق بچه هايي كه زبانشون خوبه ضايع ميشه !!نقل قول:
يه مثال عيني ، يكي از همكلاسيامون كه تو پول شنا ميكنن:31: خرداد و شهريور افتاد (همه درسا) ولي با خريدن بعضي از مراقبا و يه تقلبي(سوالا رو بيرون مي برد يكي بيرون منتظرش بود و سوالا رو واسش جواب مي داد و ...) آخه اين عدالته!:41:
كلا كله پائيم!
من اینو توی یه تاپیک دیگه هم نوشته بودم بعضی از بچه ها هم اشاره کردن به همین چه تأثیر مثبت بدن فقط چه هر جوری تأثیر بدن به ضرر اونه که نمرش پایین شده چون به هر حال برای اونی که نمرش بالاتر شده تأثیر مثبت میدن و رتبش بالاتر میشه
مثل اینه که یه عده از شما جلومیزنن شما خوشحال اینی که عقب نرفتی و ثابت موندید
کنکور نمره بندی نیست رتبه بندیه یه نفر از شما جلو بزنه فرقی نداره با اینکه شما عقب بری .
تاپیک انتخاب رشته رو با بحث عدالت به انحراف نکشید لطفاً:31:
بعد انتخاب رشته و یه رشته افتضاح قبول شدن فرق بین منطقه 3 و 1 بودنو می فهمید!!!حاضرید معدل،رتبه خوب، شهر ، همه امکاناتی که داشتینو بدین به جاش منطقه 3 بودین!!!:27:
وقتی از شهر خودت که منطقه یکه با رتبه 4 رقمی زیر 5000 یه شهرستان منطقه 2 قبول شدی(فقط به خاطر اینکه همه انتخابای قبلیت که شهر خودت بوده رد شدی چون بچه های منطقه 2 و 3 قبول شدن) و با رتبه 32000 منطقه 3 همکلاس شدی که حتی از لحاظ سطح علمی هم در حد تو نیست عدالت برات جا میوفته!!!اونوقت میفهمی همه اون امکاناتی هم که داشتی کشک بوده!!!
کاملاَ تأیید میشه همه اون رتبه نجومی ها شبانه میان ...نقل قول:
خلاصه خیلی اعصاب خوردیه میبینی 30تا شبانه گرفته 30 تا روزانه ، از این 30 تا شبانه 29تاش بومی اونجان همه هم با رتبه های نجومی ...بعد هی حرص می خوریدو مدام این فکر که کی الان داره توی دانشگاه شهر من درس می خونه
بابا خــیــــــــلــــــــــِی روحیه میدین
من که با دبدن یادگار ماندگار جدید کانون کلا بی خیال دانشگاه شدم
چندتا توصیه کنم بهتون :27:
اصلاً انتخاب رشتتونو دست مشاور جماعت ندین،به این نرم افزارای انتخاب رشته هم زیاد اهمیت ندین ،میتونه بهتون کمک کنه ولی انتخاب نهایی رو خودتون انجام بدین،چون حتماً یه جوری انتخاب رشته میکنن که قبول بشید...همیشه علاقتونو در نظر بگیرید،زیاد به شهرش توجه نکنید،البته به خاطر یه رشته بیخود به یه شهر پرت هم نرید...مثلاً کی فکرشو میکرد که دندونپزشکی اردبیل تو کنکور 89خالی بمونه؟!؟!یعنی اگه یه رتبه 5 رقمی هم این رشته رو میزد قبول میشد... مهم اینه که دندونپزشکی تو یه دانشگاه دولتی قبول شدی!!!در آینده بیمارت ازت نمیپرسه مدرکتو از کدوم دانشگاه گرفتی!؟!؟:31:
من خودم انتخاب رشتمو اینجوری انجام دادم،اگه سال اول هم براین اساس انجام میدادم خودم رو در سطح بالا نمیدیدم از رشته ای که الان میخونم بالا تر قبول میشدم
1. بهترین رشته ها رو تو بهترین شهرا بزنید
2بهترین رشته ها رو تو شهرای منطقه 2 بزنید
3.رشته های متوسطو تو بهترین شهرا بزنید
4.رشته های متوسطو تو شهرای منطقه 2 و 3 بزنید
5.رشته های پایینو تو بهترین شهرا بزنید
6.رشته های پایینو تو شهرای منطقه 2 و 3 بزنید
و بعد برید سراغ پیام نو رو...
نظرم اینه که اولویتو بدین به رشته بعد شهر...
البته بازم به شرایط خودتون برمیگرده که بتونید به شهر دیگه برید یانه...
پسرارو فک نمیکنم مشکلی داشته باشن،دخترا هم که قربونشون برم(خودم تو خوابگاه نمونشو زیاد دیدم) از استان فارس با 24 ساعت راه تا مازندران میرن:31:
باز هم تاکید میکنم...حتی اگه بدترین رتبه رو دارین بهترین رشته و شهرو بزنید
100 تا انتخابه چیزی نمیشه،ولی بعداً حسرتشو نخورید
در ضمن یه چیز هم بگم که تخمین رتبه کانون بدجوری حالمو گرفته بود.الان از سایت گزینه 2 ده تا کارنامه منطقه 2 زدم دیدم 2000 تا زیاد نشون میده.
اگه اینجوری باشه عالـــــــــــیه
:دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دینقل قول:
در ضمن یه چیز هم بگم که تخمین رتبه کانون بدجوری حالمو گرفته بود.الان از سایت گزینه 2 ده تا کارنامه منطقه 2 زدم دیدم 2000 تا زیاد نشون میده.
اگه اینجوری باشه عالـــــــــــیه
گزینه 2 درصدای توی خود سایت رو توی تخمین رتبش وارد کن 500 تا بالاتر نشون میده!
:دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی
به نظر من نباید به فکر این باشیم که 100 تا رو پر کنیم .. مهم چیزی هست که انتخاب میکنی و علاقه داری بهش و بقیه رشته ها رو باید بزاریم کنار ... و به شهر اون رشته ( یا 2 ، 3 رشته ) ای که علاقه داریم فکر کنیم ... اگر قبول نشدیم بهتر از اینه که چیزی بریم که اصلا علاقه ای بهش نداریم و همچنین 1 سال پشت کنکور موندن بهتر از 4 سال وقت تلف کردن هست فکر کنم !
پ.ن: من هیچ جوری نمیتونم مشابه درصد هام رو پیدا کنم .. !!
پ.ن2: دقیقا اعلام نکردن چه روزی نتیجه میاد ؟
نقل قول:
منم خیلی ازدوستام میگن که نمره های نهاییشون اشتباه شده ولی برای من تاحالا نشده از نمرهایی که فکر می کردم کمتربشه . فیزیک پیش ترم اول 20 دقیقه مونده به آخر جلسه مراقب در اتاق رو بست و گفت تقلب کنید! تازه اینجا مثلا پایتخت این کشوره!ناگفته نمونه که بنده خیلی عصبانی به مراقب گفتم این چه وضعشه و مگه من مسخره ام که درس می خونم؟؟البته بچه ها منو هو کردن و خوب اغلب کسایی هم که اونجا بودن هم مدرسه ایام بودن که بعدش حسابی از خجالت ما در اومدند!تازه علاوه بر ناعدالتی علیه ما یک سری دانش آموزای ساده ی ضعیف هم که جلسه رو ترک کرده بودند ضرر کردند.پس اساسا عدالتی وجود نداره!!هیچ اعتراضی هم وارد نیست وقتی خود جناب آموزش پرورش به مراقبا توی امتحان های نهایی همچین اجازه ای رو میده!در ضمن بعدا خبر رسید که در همه ی امتحانا مراقبا برگه ی بچه ای زرنگ رو میدیدند برای بچه های ضعیف می بردند.
با سلام ، لطفا در مورد چگونگی تاثیر سوابق تحصیلی توضیح بدید .منظورم اینه که چگونه 25 درصد رو تاثیر میدن...مثلا معدل 17.5کتبی چه قدر تاثیر داره و چقدر میتونه رتبه را جابه جا کنه.با تشکر.
سلامنقل قول:
نمره تک تک درس ها تراز میشه .یعد تراز درس ها که تو کنکور زدین ضرب 3 میشه + تراز نمره امتحان نهایی بعد تقسیم بر 4 میشه.این میشه تراز نهایی اون درس.
در مورد تاثیر اینجور میتونم بگم که به نمره اون یکی دانش آموزان بستگی داره.مثلا احتمال داره تو درس حسابان نمره 16 خیلی باشه و ترازش مثلا 6000 باشه ولی نمره 17 ترازش 8000 باشه.چون تعداد کمتری از دانش آموزان 17 گرفتن
نقل قول:
دقیقا همین وضعیت برای ما هم اتفاق افتاد ... من و یکی از بچه ها که فیزیکمون خیلی خوب بود سریع برگه رو پر کردیم و اومدیم بیرون ... بعدا بچه ها که اومدن بیرون میگفتن مراقبه در رو بسته و همشون با هم سوالا رو حل کردن ...
این عدالته ...
فکر میکنید با رتبه حدود 4000 منطقه 2 انزلی دندان قبول میشم؟نقل قول:
شما اول باید ببینی کجا احتمال قبولیشو داری بعد تصمیم بگیری .شرایط همشون یکی نیست کمی فرق دارن.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
بچه ها خواهشا این بحث نمره و عدالتو و غیره رو تمام کنید.
همیشه خدا رو شاکر باشید بخاطر چیزهایی که دارید.
متاسفانه اینجا ایرانه و هیچیمون درست نیست.
از من درس بگیرید هر رشته ای رو که بهش علاقه دارید برین چون اگر غیر از این عمل کنید مطمئن باشید پشیمون میشد. نمونش خودم که الان دوباره برگشتم سر خونه اول.
بله.عدالت تو ایران یعنی همین.:2:نقل قول:
ماجرای این که یکی میخاست ابرو برداره زد چشم طرفو کور کرد همینه.
خاستن با تاثیر نمرات عدالت رو اجرا کنن تقلب و بی عدالتی بیشتر شد.فقط نمره رو تو این مملکت نمیخریدن که اونم فروشی شد.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
رشتت چی بود؟نقل قول:
دوست عزيز احتمال قبولي شما 1 به هزاره ......در ضمن كاملا به اين حرفتون اعتقاد دارم كه علاقه از همه چيز مهمتره اينو اكثرا تو ترم 3 دانشگاه متوجه ميشن من خودم رفيق دارم حقوق مي خونه دو ترم مشروط شده اصلا هم علاقه به دروسش نداره فقط بخاطر اسمش و بازاركارش رفت حقوق الان بدبخته .يكي ديگه رو هم ميشناسم اصلا درس نمي خونه و داره تئاتر كار ميكنه خيلي هم خوشحال و راضيه از كارش .نقل قول:
يكي رو هم ميشناسم ليسانسه مكانيك داره ولي چون خوشش نمي اومد رفت از اول مهندسي خاكشناسي رو خوند ..........