برنامه سایت پایین ببینید بکارتون میاد درضمن درخواست خودتون تو قسمت درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری بایدمطرح میکردین:20:
کد:http://www.mkvtoavimac.net/mkv-to-avi-converter.html
Printable View
برنامه سایت پایین ببینید بکارتون میاد درضمن درخواست خودتون تو قسمت درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری بایدمطرح میکردین:20:
کد:http://www.mkvtoavimac.net/mkv-to-avi-converter.html
mamnon tashakor
سلام دوستان من از اکثر کانورتر ها استفاده کردم و فعلا از بینشون Xilisoft Video Converter Ultimate 6 بهتره به نظرم.اما اینم وسطای کار سنگین نمیتونه طاقت بیاره و not responding میشه
من فیلمای با فرمت mov که دو سه ثانیشون بیش از 3 گیگ میشه رو میخوام به wmv تبدیل کنم لطفا یه کانورتور فوق قدرتمند معرفی کنید .لطفا چیزی باشه که رزولوشن ویدئو رو تغیییر نده.مثلا میبینی 1440*1080 تبدیل به مربع میشه یا قاطی میشه.البته Xilisoft Video Converter Ultimate 6 این مشکلو نداره و فقط از کار میوفته
مشخصات:
core i7 860
8 gig ram
gtx 640
ممنون
سلام.
کانورتر DivX Plus رو امتحان کن...
خب دوست خوبم مطمئن هستید؟ خودتون استفاده کردید؟ واقعا کار منو راه میندازه؟
لطفا لینک دانلود هم قرار بدید
سلام. لطفا آخرین نسخه کرک شده مبدل ویدئویی iskysoft رو لینک بدین. ممنون
سلام.
امتحانش ضرری نداره. DivX یکی از مطرحترین کدکهای فشرده سازی تصاویر ویدئویی هستش و برنامه DivX Plus از سازگارترین و ساده ترین برنامه های مربوط به این کدک هست.
البته یه استثنا هم وجود داره و اون هم تبدیل فیلم dvd به فیلم DivX هستش. در مورد این نوع تبدیل، برنامه Auto Gordian Knot رو پیشنهاد میکنم.
سلام
آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش از تو ایمیج بلوری فایل m2ts رو استخراج کرد ؟
تا بشه به وسیله پلیر بدون رایت کردنش تماشا کرد
دوست عزیز این برنامه ای که فرمودید اصلا mov سرش نمیشه.حالا بیا به این برنامه یاد بده موو چه فرمتیهنقل قول:
آقا من فشرده سازی رو که نمیخوام.اصلا دوستان به عنوان تاپیک دقت نمیکنن .نرم افزار تبدیل mov به wmv رو میخواهیم
یعنی کانورت ویدئو نه زیپ ویدئو
سلام عزیز
این برنامه رو تست کن
ImTOO MPEG Encoder Ultimate
ورژنی که من دارم
5.1.37
Build -0120
هست
این هم یک لینک از ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم لینک سازنده
سلام
من نرم افزاري براي زيرنويس كردن فيلم ميخوام البته از اونا نه كه به صورت فايل جداگانه ذخيره ميكنه
برنامه اي كه به تصوير بچسبه
اگه بشه معرفي كنين اگه بازم بشه لينك دانلودشو هم بزاريد.
توقسمت درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری مطرح میکردین پیشنهاد من استفاده از برنامه Free Video Converter هست که از تاپیک پایین میتونید دان کنید:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478993&page=4&highlight=Free+Video+Converter
دوستان اینایی که معرفی فرمودید متاسفانه وسطای کانورتینگ از کار افتادند!
موند فقط Xilisoft Video Converter Ultimate 6 که گهگاهی از زیر کار درمیره
سلام به دوستان آیا نرم افزارر هست که بشود فیلمها معمولی را به 3 بعدی تبدیل کرد یا همان 3d
سلام.یه نرم افزرا می خوام که mkv رو به دی وی دی تبدیل کنه اما کیفیتو نیاره پایین
ممنون میشم راهنمایی کنید
ازبرنامه ConvertX To DVD استفاده کنید:20:نقل قول:
برنامه لینک پایین تست بزنید.
کد:http://www.winxdvd.com/mov-to-wmv/
اخرین ورژن Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter رو میخوام
پیدا کردم ممنون.
سلام.مرسی که جواب دادینقل قول:
اما من از این برنامه استفاده میکنم کیفتو میاره پایین
برنامه دیگه سراغ نداری شما؟
این برنامه MKV Converter Studio هم هست درضمن برای تبدیل به dvd باز تو تنظیمات باید برای کیفیت فیلم دستکاری کنید هر برنامه ای داخل خودش دارای تنظیمات هست.نقل قول:
ConvertXtoDVD 4 واسه این برنامه تنظیمات و رو بهترین حالت گذاشتم اما بازم میاره پایین کیفیتو...نرم افزار EDIUS کار کردی تا حالا؟؟از چندتا کسایی که عکس و فیلم میگیرن تو عروسیا این برنامه رو پیشنهاد کردن..اما کار کردن باهاش سخنه..نقل قول:
این برنامه EDIUS حالت adobe primere داره که مخصوص کپچر اینا هست این برنامه هایی که من معرفی کردم فقط مال کار روی فرمت mkv هست اون یکی برنامه رو هم دانلود کنید یک تست بزنید چون بغیر ازاین دوتا من برنامه دیگه ای پیدا نکردم بهترینشم همون ConvertX To DVD بود .نقل قول:
شديدا منتظر جواب شما هستيمنقل قول:
یه برنامه ای هست به اسمAVIAddXSubsنقل قول:
راستش من خودم باهاش کار نکردم. این توضیحاتی که میذارم به نقل از سایت ترفندستان هست
می دانید که DVD Player های جدید توانایی خواندن فایلهای DivX با پسوند AVI را دارند. زیرنویس این فیلمها هم معمولا فایل با پسوند srt است که این فایل را DVD Player ها نمی توانند باز کرده و بخوانند ولی در کامپیوتر به راحتی توسط Player ها خوانده می شود.
شما با استفاده از این برنامه می توانید فایل یا فایلهای زیرنویس را به فایل اصلی فیلم اضافه کنید تا در DVD Player ها بتوانید زیرنویس را بر روی فیلم مشاهده کنید.
امکانات برنامه:
- قابلیت اضافه کردن تا 8 زیرانویس به یک فیلم
- اضافه کردن زیرنویس با چند کلیک ساده و در زمانی کوتاه
- تغییر نام زیرنویس
- عدم تغییر در کیفیت فیلم در هنگام اضافه کردن زیر نویس
- قابلیت اجرا در ویندوزهای 200 و XP و Vista و 7
و ...
روش کار:
فایل فیلم و زیرنویس هم نام با آن را در یک فولدر قرار دهید. با موس فایل فیلم را بگیرید و آن را روی آیکون برنامه که نام فایل آن AVIAddXSubs.exe است رها کنید. در چند دقیقه زیرنویس به فیلم اضافه می شود.
اگر میخواین زیرنویس بطور مثال به فیلم متصل کنید از برنامه EasySub استفاده کنید :20:نقل قول:
اگر منظورتون فرمت bluray هست که برنامه avs video convertor یا که برنامه سایت دوم اینکار میکنه:20:نقل قول:
کد:http://www.blu-ray-burner.us/avi-to-blu-ray.html
رفقا هیچ کس با این نرم افزار کار نمی کنه؟!نقل قول:
باسلام
می خواستم با xilisoft convert
فایل تصویری رو به
480p و 720p mkv تبدیل کنم
روزلیشن و bitraite video . frame rate رو چند بزارم
باتشکر
در این پست کیجنی معرفی شده کـه میتونه آخرین نسخه از محصولات iSkysoft رو فعال کنه .نقل قول:
پ.ن: در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید حتماً به جـواب میرسید : )
پیشنهاد من برای 480pنقل قول:
Video Size : 540*960
Video Bitrate : 15000
برای 720p
720*1280 : Video Size
Video Bitrate : 25000
فریم ریت هم پیش فرض باشه بهتره .
دوستان انجمن در خواست نرم افزار هست لطفاً رعایت کنیــد !
نرم افزار خوب واسه تبدیل TS به AVi چی هست ؟
پیشنهادمن استفاده ازبرنامه GiliSoft Video Converter هست :20:نقل قول:
کرک برنامه
یه برنامه خوب میخوام که بهش یک فایل با هر فرمتی بدم و تعیین کنم که مثلا حجمش نصف بشه و فرمتش فلان
با توجه به حجم درخواستی کیفیت رو حداقل ممکن پایین بیاره و به فرمت مورد نظر تبدیل کنه
فکر کنم آشامپو اینکار رو میکرد نه؟
اگر حجم فیلم پایین بیارین از قسمت تنظیماتش به همون نسبتم از کیفیتش کاسته میشه با توجه به درخواست شما پیشنهاد من استفاده از برنامه Freemake Video Converter یا که Format Factory :20:نقل قول:
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر دادن بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده
حالا واقعا برنامه ای هست که تغییر فرمت بتونه بده
برنامه های پایین ببینید بکارتون میاد:20:
ممنون دوست عزیز ولی من با هیچ کدوم از این برنامه ها نتونستم کانورت کنمنقل قول:
در تاپیک مربوطه مطرح کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشــکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر داده بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده
حالا برنامه ای هست که دوستان واقعا تست کرده باشن و جواب بده
درود دوست عــزیز
اتفاقا دو فرمت TS و TPS برنامه های( تبدیل و اجرای) خیلی کمیابی دارند !!
خودم به شخصه برای تبدیل TPS به فرمتهای دیگه از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم.
یکی از دوستان هم با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فرمت رو تبدیل کرده که جواب گرفته .
و در پایان اگر نرم افزار های فوق جواب نداد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کن.
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید ممنون میشم که نرم افزاری برام بزارید که فرمت MPG رو بدم و نرم افزار با فرمت DVDrip رایت کنه به dvd .