فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید :sq_25:نقل قول:
///
بازی رو گرفتم دارم نصبش میکنم ، بعد از نیم ساعت بازی حتما نظرمو میگم/:sq_8:
Printable View
فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید :sq_25:نقل قول:
///
بازی رو گرفتم دارم نصبش میکنم ، بعد از نیم ساعت بازی حتما نظرمو میگم/:sq_8:
داداش مگه اومده که میگین شاهکاره و ان حرفا
نه بابا. 11 کجا بود! منم تو 10.1 گیر افتادم و البته فقط یه نکته هست که الان تو جمع شما دوستان عزیز نیستم اونم اینه پیر شدم و نتونستم با دسته بازی کنم! فــــــقــــــط موس و کیبورد! + DirectX 11 !!!نقل قول:
مثل اینکه اکثرا از بازی راضی هستن تو فرومای همسایه. فقط کاش توی PC حال گیری نکنه و برا من مثل آدم اجرا بشه.
شما عزیزان هم مجاز هستید تا 8 روز دیگه هی بیایید اینجا و فخر بفروشید و دل ما را آب کنید!
بازی هم عرضه نشده. برای 360 لیک شده.
ازون حرفاسا ! دیگه کاربر فعالی شروع نمیکنم بحث کنم و اینا ....نقل قول:
فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید
رعایت کن عزیز !
+
همیشه اولین نمرات خوب میشه ، AC هم اینطور بود ، امیدوارم نمرات همینطور بمونه ! متا بزنه بالای 90 و ما PC GAMER ها هم با DX11 بزنیم !
نمنه؟ قضیه چیه؟
داش حمید ناراحت نشو / صحبتم من باب مزاح بود :10:نقل قول:
میزاریم تو اسپویلر محض احتیاط...
محتوای مخفی: ...
مگه 20 نوامبر قرار نبود بیاد؟:sq_14:نقل قول:
گفتم که خدمت شما. بازی برای 360 لیک شده. یعنی دزدیده شده و پخش شده. اما بقیه نسخه ها باید تا همون 20 نوامبر که 8 روز دیگست منتظر بمونیمنقل قول:
یه سری حرفهای ناجوری داره در مورد نسخه PC بازی زده میشه. کاش این حرفا بیخود باشه.
قسمت هایی از نقد PC Gamer
Art style is bad and bloom is overused
Story is terrible
Levels are, for the most part, very small
Objectives are usually to open a door, not to kill someone
PC port is bad with controls that tell you to "gently" press LMB. Performance is 15~fps on 2/3 review machines
No saving discourages exploration
Weapons do not carry over across missions
AI is bad
Game encourages you to kill guards, unlike other Hitman games
Most assassinations are cutscenes and in a lot of them 47 fails to kill the target, rendering all of your work pointless
Contracts mode is pretty decent
نمره:
62/100
فک کنم مشکل از سیستم طرف بوده :sq_2: این همه سایتا اومدن تعریف کردن این چقد بد گفته !نقل قول:
فکر نکننم سایت ها رو پی سی نمره داده باشن اما مسلما این یارو به یه چیزایی گیر داده که بقیه اصلا گیر ندادن و همین موضوع میتونه جای امیدواری باشه!نقل قول:
نه بابا اتفاقا این بشر دقیقا چیزایی رو گفته که بقیه م بهش گیر میدن مثل داستان،گرافیک،طراحی مراحل، مخفی کاری، گیم پلی و ... یعنی اگه واقعا همچین چیزی باشه پس گند زدن تو هیتمن. ولی بعید میدونم. بهتره کاری به نقدا نداشته باشیم و صبر کنیم تا خودمون بازی کنیم.نقل قول:
واسه pc لیک نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کسی به گرافیک و طراحی مراحل و هوش مصنوعی و مخفی کاری تاحالا گیر نداده!نقل قول:
تنها گیرها روی داستان ساده و سیستم سیو (چک پوینت) بازی بوده.
آها ... فک کردم منظورت اینه که برای بقیه مهم نیست این ویژگی ها ! :20:نقل قول:
چند تا نکته در مورد گیم پلی بگم:
خیلی جاها هستش که ما باید از آن محل عبور کنیم و یه جورایی غیر ممکن هستش(مخصوصا تو درجه سختی بالآ)
و اصلا درگیر شدن کار عاقلانه ای نیست ، حال بازی این امکان را به ما داده که با همشکل کردن خود با
بقیه افراد سریعا از آن مکان عبور کنیم ، این ویژگی خیلی به کار میاد و این عمل عوض کردن لباس ها هم خیلی
سریع انجام میشه...
هنگام عبور خیلی از افراد به شما شک میکنند و بیشتر درمواقعی که سر کچل شما معلومه بیشتر چون از چند
کیلومتری نور منعکس میشه و :دی
برای این کار با گرفتن یکی از دکمه ها مامور 47 سعی در پوشوندن صورت خود میکند مخصوصا وقتی کلاه داشته باشه ،
به شخصه یکی از امکاناتی که لذت بردم همین تغییر لباس بود...
روی درجه نرمال بازی رو پیش میبرم ولی واقعا حوصله میخواد و سخت هستش و البته که لذت واقعی بازی به همین هستش...
نورپردازی بازی هم به نظرم خیلی خوب کار شده ، مخصوصا بخش انعکاس نورها و تاثیر اون روی اشیای مختلف
...
پ.ن:
آشپز نگون بخت رو خفه کردیم ؛ لختش کردیم ، لباساشو پوشیدیم ، جنازه شو انداختیم تو یخچال و :
امروز میخوام براتون یه غذای اسپانیایی درست کنم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکاتی رو اضافه کنم:
نقدی از نسخه ی PC در صفحه ی قبلی گذاشتی شده بود که نکاتی رو در آن اشاره کرده بود :
هوش مصنوعی بد: AI is bad/ تا اینجا روی درجه سختی نرمال هوش مصنوعی عالی بوده و اصطلاحا سوتی آشکاری در آن ندیدم/
داستان وحشتناک: Story is terrible/ روی این موضوع نمیتونم نظر بدم چون کلا دو مرحله بازی کردم/
توی اون نقد گفته شده که "محیط های مراحل کوچک طراحی شده است " و " اکثر ماموریت ها محدود به باز کردن یک در و ... خلاصه شده نه کشتن یک نفر "
Levels are, for the most part, very small
Objectives are usually to open a door, not to kill someone
هر دو مورد تا حدودی بیراه گفته نشده ولی مورد دوم به نظر با جلورفتن بازی مطمئنا حل میشه/
گفته شده تبدیل بازی برای PC بد انجام شده ، به شخصه از این موضوع بی اطلاعم ولی امیدوارم اشتباه باشه/
Performance is 15~fps on 2/3 review machines
PC port is bad
در کل که بازی راضی کنندس:sq_8:
نقل قول:
بازی 6 روز دیگه یعنی بیست نوامبر عرضه جهانی میشه و نسخه PC هم همون روز منتشر میشه ، شاید یک روز بعدش هم کرک منتشر بشه که میشه دقیقا
یک هفته دیگه
دیگه نپرسید/:sq_25:
پس اینجور که معلومه میشه امیدوار بود که به هیتمن گند زده نشده و ویژگی های نسخه های قبل رو داره !! آماده کردی بده بخوریم :20:نقل قول:
روی درجه نرمال بازی رو پیش میبرم ولی واقعا حوصله میخواد و سخت هستش و البته که لذت واقعی بازی به همین هستش...
سلام. بازی برای pc اومده تو بازار؟
ممنون.
بازی 6 روز دیگه همراه با اساسینس میادنقل قول:
اندک نمراتی که از بازی اومده فعلاً
Playstation Official Magazine UK = 9
Playstation Official Magazine Australia = 9
تمام امتیازاتی که تا حالا اومده:
OPM Australia : 9/10
OPM UK : 9/10
OXM : 9/10
PSX Extreme : 9/10
Games Master UK : 9/10
GamePro : 8.8/10
German PC Games : 8.8/10
German Play3 Magazine : 8.8/10
Game Informer : 8.75/10
PC Gamer : 6.2/10
جالبه ! همه امتیازا خوبه ولی پی سی گیمر خیلی پایین داده. چرا آخه ؟ حالا مثلا 8 یا 7 میداد یه چیزی ... 6.2 چرا آخه.نقل قول:
واقعا نمیدونم. از اونجایی که خیلی بعید تعداد زیادی بالا 9 بگیره و با توجه به این 6.2 فکر نکنم متای بازی بالای 8.5 بره. متاسفانه. البته اصلا مهم نیست. چون به قول دوستمون البرز جان:نقل قول:
نقل قول:
تا ببینیم خود بازی چی میشه...از نگاه منتقد تا نگاه گیمر فرسنگ ها فاصله است...(!)
اینطور که تو فروم های همسایه دیدم و اینجا هم دوستمون که متاسفانه اسمشونو نمیدونم! بازی کرده طرفدارای کلاسیک هیتمن کاملا راضی هستن و از سختی و طولانی بودن بازی تو درجه سختی بالا هم صحبت میکنن. همینا برا من بسهنقل قول:
منتقدا به یه چیزایی معمولا گیر میدن و یا خوششون میاد که ما جماعت گیمر ایرانی اصلا متوجه اون موارد هم نمیشیم...
بازی از قبلیا سخت تره
ولی بسیار زیباست
مخصوصا گرافیکش
البته من رو Expert میرم
نسخه PC هم گفتن پورتش خیلی بد بوده
واسه همین کم نمره دادن بهش
سلام دوستان . این بازی برا pC اومده؟
Launch Trailer بازی اومد و توش چندتا نمره از بازی هست:
X360 Magazine: 10
Games Master 90%
Official Playstation Magazine 9
PSM3 9
Official Xbox Magazine 9
اینم لینک تریلر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 33 مگ
اینطور که پیداست فقط و فقط اگه با سیستمم به مشکل برنخورم و بازی درست برام اجرا بشه قراره این ترم مشروط بشم!
واقعا امتیازاتی که به بازی دادن حقشه در کل تا این چند تا مرحله ای که من رفتم اصالت خودشو حفظ کرده یاد قدیم میوفتی گرافیک عالی - داستان بازی هم که من اصلا انتظارشو نداشتم خیلی خوب شروع شد گیم پلی بازی هم خیلی روان هستش امکاناتی که به بازی دادن خیلی برای من لذت بخش بود هوش مصنوعی بازی خیلی وحشتناکه اگه یک کم حواست نباشه توی تله افتادی و کارت تمومه هم مخفی کاری و هم میتونی اکشن کار کنی تا مرحله تموم بشه اما چیزی که خیلی بیشتر برای من جالبه اینه که سازنده ها آب نبستن توی بازی و یک چیز الکی بدن بیرون معلوم میشه تعصب داشتن خدایش توی روند مراحل دقت کنید اگه بخواهید فسفر بسوزونید دود از کلتون بلند میشه در کل حس یک هیت من تمام عیار رو داره واقعا دستشون درد نکنه با این حالی که به مادادن:sq_13:نقل قول:
خدا کنه پورت پی سی بد نباشه :sq_3:
من از پورت PC اطمینان دارم. بیشتر از سیستم خودم میترسم.نقل قول:
مگه میشه Square Enix با اون حمایت هایی که از PC میکنه و از طرفی AMD هم کلی به فروش Sleeping Dogs و Deus EXــش با باندل کردنشون رو کارت گرافیک کمک کرد و نسبت به بقیه بازیها که هیچی رو PC میفروشن اما اینا نسبتا رو PC هم خوب فروختن یهو بیاد بیخیال سود این بخش بشه و پورت بی کیفیت ارائه بده؟ هیتمن هم جزء پروژه Gaming Evolved کمپانی AMD هست مثل 2تای بازی سابق Square Enix و مطمئنا اشتباهی از اون طرف صورت نگرفته. خیالتون راحت.
داشتم یه چرخی تو نت میزدم چیزای جالبی پیدا کردم
اولیش:
کت مامور 47 که 155 دلار ناقابل هست!
دومیش:
پیرهن مامور که با قیمت 47 دلار ناقابل برای خرید گذاشته شده
یه کم دیگه خرت و پرت هم هست که دوستان میتونن برن وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببینید.
کاش دسترسی داشتیم به اینا! دلم چندتاشا خواست!
سایت جالبیه ولی حــــیف که نمیشه خریدشون:sq_11: خوش به حال خارجی ها
GameSpot - 7.5/10
مجله EDGE هم به بازی 7 از 10 داده .
البته هنوز با وجود نمره گیم اسپات نباید خودمون رو ببازیم!(تجربه نشون داده که نمره با بازی فرق داره به خصوص برای هیتمن که هر کسی دوسش نداره و سبکش خیلی خاصه)
کسی بازیو تموم کرده؟
چند level داره؟
کاملا موافقم ... من بازی کانویکشن رو خیلی دوس داشتم سه بار تمومش کردم !! ولی گیم اسپات بهش 6.5 داده بود.نقل قول:
دیگه تو Franchise ای معروف نباید زیاد به نمرات نگا کرد ، این گیم اسپاتم ساز مخالف هر گیمی هسش اصن قبولش ندارم ! به نظر من از بین سایت ها و مجلات IGN و Gametrailers و Gameinformer عالین !
تو امتیاز سایتای خارجی بدرد نمیخورن با سلیقه ما ایرانیا جور نیستن
به نظرم اگه امتیاز ملاک خوب بودن یه بازی میدونید
برید پردیس گیم خدایی هر مشکلی هم داشته باشه امتیاز دادنش درسته :sq_2:
چندتا نمره جديد
eurogamer 7/10
Joystiq 8/10
CVG - 9/10
God Is A Geek – 8/10
IGN – 9/10
duimschroef.nl 9/10
نمرات بازی
OPM – 9/10
Eurogamer – 7/10
Videogamer – 5/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 7.5/10
NowGamer – 8/10
CVG – 9/10
God Is A Geek – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
Game Informer 8.8/10
Gametrailers – 6.9/10
OXM – 9/10
Xbox 360 Achievements – 83/100
IGN – 9/10
Shacknews – No score
Duimschroef – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
PureSophistry – 9/10
VicioJuegos (Spanish) – 91/100
Playfront (German) – 9/10
GT هم 6.9 داده : دینقل قول:
به نظر من از بین سایت ها و مجلات IGN و Gametrailers و Gameinformer عالین !
IGN – 9/10
همین برای من کافیه!چون اکثرا هر بازی که خیلی خوشم اومده رو IGN نمره خوب داده.