jتهرانی؟ اگه بعله که شارژ نمیخواد مگه پول قبلا داده بودی که الانهم میخوای بدی؟نقل قول:
Printable View
jتهرانی؟ اگه بعله که شارژ نمیخواد مگه پول قبلا داده بودی که الانهم میخوای بدی؟نقل قول:
مخابرات تهران شارژی نیست.یکبار میری برای وصل یکبار هم میری برای قطع(البته اگه نخواستی)نقل قول:
بعد پولش رو قبض مي آيد؟
نقل قول:
بله روي قبض مياد
دوستان یه سوال:
کارت دانشجویی باید برای خود شخص گیرنده باشه یا می تونم برای دوستمو بگیرم؟
والا من پسر خالم برای مادروشو برد داد چیزی هم نگفتن یعنی گیر ندادن فک نمیکنم کاری داشته باشننقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
دوستان کسی نبود جواب منو بده؟نقل قول:
منم بین شاتل و مخابرات موندم
بچه ها من میخوام adsl 128kb بگیرم از شاتل بگیرم بهتره یا از مخابرات ؟
مخابرات تا 2 ماه پیش نامحدود 128 میداد ماهی 10 تومن هنوزم نامحدود میده؟
این نامحدودش واقعی یا مثه بقیه کاراشون سر کاریه ؟
سرعت 128 چند kb/s هست ؟
ممنون
128 نامحدود میخوای یا محدود ؟نقل قول:
اگه نامحدود میخوای از مخابرات بگیر چون ارزونتره ... اگه هم پولش مهم نیست به نظر من از سپنتا بگیر ( واقعا عالیه ... من 5 سال از سپنتا میگرفتم ، نه دی سی داشت نه سرعت کم و زیاد میشد ... تو این مدت یه بارم کارم گیر پشتیبانیش نیفتاد ) .
هنوزم همون 10 تومنه ...
کدوم شهر و منطقه هستی ؟ منطقه ما مخابرات خیلی راحت 256 هم میده ... بپرس اگه واسه شما هم اینجوری بود 256 بگیر ( 12 تومان ) .
سرعت 128 باید روی 16 باشه ... که اکثر شرکتای خصوصی ، سرعت 128 نامحدودشون روی 16 هستش ... اما مخابرات بعضی وقتا میره رو 6 و 7 ، بعضی وقتا هم میره رو 20 - 22 ... (خیلی کم پیش میاد بره رو 20 ) ... کلا اینکه سرعت ثابتی نداره ...
شرکتای دیگه هم که اینترنت محدود میدن معمولا 128 رو روی 1 مگ یا 512 میبندن که سرعت میره بین 60 تا بالا که حتی بعضیاشون تا 250 هم میرسه ...
دوستان من تهران هستم . می خوام تو یوتیوب و فیس بوک فایل با حجم بالا آپلود کنم . برای همین می خوام ای دی اس ال بگیرم . حالا نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که کارم رو راه بندازه . یکی میگه مخابرات اصلا نگیر یکی میگه اون یکی رو بگیر . الان گیج شدم نمی دونم باید برم سراغ کدوم سرویس .
میشه شما راهنمایی کنید ؟
یک سوال دیگه هم دارم وقتی با ای دی اس ال به اینترنت وصل هستین ، اگر یک نفر دیگه همزمان بخواد به اینترنت وصل بشه میشه از طریق دایل آپ با همان خط کانکت بشه ؟ آخه ما دو تا کامپیوتر داریم و یک خط تلفن . واسه همین سر استفاده از اینترنت بعضی وقت ها دعوامون میشه .:31:
آقا من زنگ زدم از سرعت کم شکایت کردم یه خرده هم تند صحبت کردم گفتن بیا درخواست 256 بده گفتم مدرکم اکابره :31: گفت مهم نیست:31:
شانسو می بینی .. برای یه بارم شده تو زندگیمون شانس آوردیم .. شنبه مبرم ترتیبشو می دم خدا کنه رو هوا حرف نزده باشه:27:
ببخشید اینو الان دیدمنقل قول:
بله 128 بالا هم گفتم قراره 256 بگیرم:46:
1. دوست عزيزم با مخابرات كه سرعت آپلودش در حد 3 هست چيزي نميتوني آپلود كني با ----- شكنم كه وصل بشي ديگه بدترنقل قول:
2. اگر دوتا سيستم داري خونه با يه كابل شبكه چرا شبكه نميكنيدشون كه هردو از طريق aDSL وصل بشن ؟ در كل براي اطلاعتون ميگم ميتونيدهمزنان هم به aDSL وصل بشيد هم با سيستم دومتون از همون خط با دايال وصل بشيد مشكلي نيست
3. توصيه من بشما = هزينه كم و سرويس متناسب با هزينه اش = مخابرات
هزينه نسبتا شايد معقول و سرويس شناور با سرعت بالاتر = شركت خصوصي
من چون برای آپلود می خوام بگیرم به این ترتیب سراغ مخابرات نمیرم . شما کدوم شرکت خصوصی رو توصیه می کنید که کارم رو راه بندازه و مشکلی نداشته باشم ؟نقل قول:
با dial up اپلود کنی بهتره تا اس دی اس ال مخابرات. 3 که چه ارز کنم . به 1-2 کیلوبایت هم میرسه.نقل قول:
وقتی با ای دی اس ال کانکت سی دیگه نمیتونی با دیال اپ وصل بشی. اخرای وصل شدن یهو ارور میده نمیتونی multi ip بشی.
مرسی که اخرم کسی جواب منو نداد:41:نقل قول:
با دایل آپ هر کاری کردم نشد یوتیوب ارور میده . حالا اگر برم کافی نت فایل 150 مگ چقدر طول می کشه آپلود بشه تو یوتیوب ؟نقل قول:
نه اصلا اینطوری نیست که 256 بگیری 158 ببنده .نقل قول:
دراصل 128 رو 158 میبندن نه 256 رو 158 .
تو بعضی از مراکز فقط سرعت اپلود رو پایین میبندن (تو بعضی از مراکز!!!) یک سوم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
کافی نت ها اکثرا 2 مگ دارن . اگه کافی نت خلوت باشه حداکثر 30 دقیقه تول میکشه.نقل قول:
برادر جان بگیر خوبه،هرچی باشه ازین شاتل دزد بهتره که هر کاری بکنی در نهایت یا باید پول حجم اضافهنقل قول:
بدی یا محدود میشی:31:
والا الان این جواب من نمیدونم به دردت بخوره یا نه .نقل قول:
چون مخابرات نهایت 2 روزه نصب میکنه . و شما هم سوالتو خیلی وقته پرسدی.
ببین دوست من . مخابرات این چند روزه به هم ریخته .
من حدود 5 ماهه اینترنتمو از مخابرات گرفتم و تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم بجز این چندروزه که فقط یه مقدار تو روز مشکل بوده که سرعت از 29 میومد رو 8 (مثلا همین امروز که دانلود میکردم ) ولی شبا همون 29 الی 31 میتونی دانلود کنی .
در ضمن اعصاب خورد کنی مخابرات نهایت یه روزه .( همین چند وقت پیش video call و voice call رو غیر فعال کرده بودن که انقدر من ورفقیم زنگ زدیم تا درستش کردن ) هر موقع اینترنتت خراب شد میتونی اینجا مطرح کنی چند نفری بزنگیم و زیر آب مخابراتو بزنیم اون موقع زود تر به هدفمون میرسیم .
خلاصه به نظر من نسبت به خیلی از شرکت های خصوصی بهتره .:5:
نکته » تو همه جا اعصاب خورد کنی و قطعی و . . .هست . پس نباید زیاد حساس بشی .:8:
باباااااااااااااااااااااا ا ایولللللللللللللللل :33:نقل قول:
داداش یه کلاس خصوصی هم برای ما بذار .:31:
تا از این به بعد با مخابراتیا این جوری صحبت کنیم .:46:
:39:
منطقه 20 شهرری هستمنقل قول:
میدونی چی شده من با شاتل قرار بستم (eco 128 سه ماه ) اما قرار دادم کامل نیست هزینه سرویس و راه اندازی) یعنی 50 تومن اولیه رو دادم و از شرکت هی زنگ میزنن میگن کی بیام وصل کنیم منم هی نیپیچونمشون میخواستم بدونم میشه قرار داد رو کنسل کرد ؟
اگه کنسل کنی پولتو بر میگردونن ؟
آیا مخابرات نامحدودش واقعا نامحدوده ؟
سرعت وبگردی مخابرات خوبه ؟
لعنتی ها من 5 ماه پیش رفتم بگیرم پیچوندن بعد چند وقت پیش زنگ زدن گفتن شما میتونید بگیرید
من زیاد نمیخوام دانلود کنم مثلا روزی 1 گیگ
حالا چیکار کنم
دوستان ممنون میشم یک مقایسه از سرویس 512 شاتل و مخابرات بدید تا ببینم کدوم بهتره و برم بگیرم :)
موفق باشید
مرسی دوست من از جوابت:10:نقل قول:
من که از 5شنبه هفته پیش که کاراشو کردم و بم دیگه یوز وپس رو دادن تا الان که وصل نکردن
راستی شبا هم با همین 29 تا 30 دانلود میکنه تا صبح؟؟ اخه من شاتل دارم 128 نامحدود خیر سرش ولی تو روز که با بترکون 20 دانلود میکنه شبا از ساعت 1تا 8 صبح هم که زیر 10 دانلود میکنه تازشم 18 گیگ که دانلود میکنم بد 18 گیگ سرعتم میاد روی 5 مخابرات که ازین داستانا نداره؟؟؟
من میتونم کمه کم 40 گیگ دانلود کنم تا اخر ماه ؟؟؟
اگه نامحده همون سرویس ویژه art مخابرات ارزون تره . اگه اقتصادی محدود. سرعت شاتل بیشتره ولی مخابرات نامحدوه و سرعتش 55 هست.نقل قول:
خواهش میکنم .نقل قول:
آره . من خودم دیشب داشتم دانلود میکردم با همین 29 ثابت دانلود میکرد .(دیگه خیلی بد بشه 25 الی 29 هست )
شما با دایال آپ دانلود کنی خیلی بهتره که از شاتل گرفتی .
نه از این جور برنامه ها نداره که بخواد سرعتتو بیاره پایین . ثابته .
آره . من الان هر 100 مگ رو تو یه ساعت دانلود میکنم . پس در ماه میتونم تا 72 گیگ دانلود کنم . (حالا ما حد پایینو میگیریم با ضعیف بودن سرور و مشکلات و . . . . باید 50 گیگ رو راحت دانلود کنم )
الان دارم دانلود میکنم با سرعت 28 پس میتونیم بگیم مشکل روزشم درست شده .
خیلی خوبه که این از شاتل بهتره فقط 1سوال البته شرمنده انقد سوال میکنم :11:نقل قول:
الان شاتل خیلی نوسال داره عدد که داره دانلود میکنه همش بالاپایین میره شدید مخابراتم اینجوریه یا مثلا روی 29 ثابت میمونه الان که من دارم دانلود میکنم اینجوریه عدد دانلود 20.14.8.25 همین جوری در هم برهم نوسان داره شدید
72 گیگ با 256 نمیشه تو یه ماه دانلود کرد.مگر اینکه مودم وا کامپیوتر 24 ساعته و بدون هیچ گونه دخالت در اون روشن باشه که از نظر
عقلی جور در نمیاد .
این روز اول -دوم-سوم - حالا روز چهارم میای میبینی یه دود غلیظ از مودم و کیس داره بلند میشه.
25 گیگ هر کاربر میانگین در نطر گرفته میشه نه 50 گیگ.
من خودم امتحان کردم ولی نه به مدت یه ماه .نقل قول:
مهمترین عامل خنک نگه داشتن سیستم و مودمه که من یه فن جداگانه برای مودم گذاشته بودم و مشکلی براش پیش نیومد .
البته بازم فکر میکنم برای سیستم هیچ مشکلی پیش نمیاد . چون فقط روشنه و داره دانلود میکنه (هیچ کار سنگینی انجام نمیده ) یکی از بچه ها سیستمشو آخرای اسفند یادش رفته بود خاموش کنه و بعد اینکه 20 فروردین رفتیم دیدیم روشنه و سالم داره کار میکنه .
مشکل تو مودمه که اونو باید خنک نگه داریم . (تو یه جا خونده بودم طرف گفت بعد یه هفته دانلود مودمم سوخت )
والا من روبرگه حساب کردم و با مشکلاتش فکر میکنم 50 گیگ دانلود بشه .نقل قول:
25 گیگ هر کاربر میانگین در نطر گرفته میشه نه 50 گیگ.
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
من الان امتحان کردم و نوسانش زیاده (تو مایه های همون شاتله )نقل قول:
ولی دوباره شب بررسی میکنم ببینم شب درست میشه یا نه .
مرسی دوستان از جوابتون از نظر سیستم که من اصلا مشگلی ندارم ok هست مودم هم که اونم براش 1فن بیصدا گرفتم خونکه خونکه من عاشق دانلود کردنم برای همین میشه گفت سیستم من همیشه روشن هست و کم پیش میاد خاموش کنم:31:
خیلی بده آدم معتاد دانلود بشه :13:نقل قول:
منم متاسفانه معتاد p30 شدم .:41:
الان موقع افطاره و یه فایل 5 مگی رو زدم رو دانلود و رو همون 29 ثابته .نقل قول:
بدی مخابرات اینه که تو روز مشکل داره .
خدا کنه این مشکل هم به زودی برطرف بشه (الهی آمین )
نقل قول:اره ولی من عاشق دانلود کردنم 24 ساعت دارم دانلود میکنم :20:نقل قول:
دوستان نماز روزتون قبول باشه من که تا افطار کردم و غیره امدم پای پی سی :20: 29 که خوبه برای ما بیچاره هایی که تو ایران داریم از بی سرعتی اینترنت میمیریم :37:بازم ازت ممنون دوست من:10:
دوستان عزیز امکانش هست که محبت کنید و مراحل دریافت سرویس از مخابراتو بگید , سایتی چیزی نداره ببینیم؟! چه کارایی باید انجام بدم؟! مرسی
سرعت آپلود چطوره ؟ من می خوام برای آپلود در یوتیوب ای دی اس ال بگیرم یکی میگه مخابرات خوبه یکی میگه بده . من بالاخره نفهمیدم خوبه یا بده ؟نقل قول:
سرعت دان استریم من 255 هست و سرعت آپ استریم من 124 هست (از تو مودم دیدم )نقل قول:
من الان 1 ساعته 100 مگ رو دانلود میکنم و 1 ساعته 50 مگاباتو آپلود .
دیگه خودت حساب کن .
خیلی جابه شما 256 گرفتی ولی دان استیرم شمارو روی 255 بستن اخه دزدی تا چه حد من نمیدونم چرا تو این کشور اینجوریه شاید یکی بیاد بگه حالا 255 با 256 چه قد مگه فرقشه ولی انقدر فرقش هست که اونا حاظر نیستم بخاطر همین 1دونه عددی که کم کردن اون 200تومنو از 12تومن بردارن یعنی 12200 تومنو نمی کنن 1200تومن جالبه :13:نقل قول:
مخابرات اپلودش وحشتناک واسه 128 اپلودش 32 و................ 256 اپلودش 64.............512اپلودش128نقل قول:
بعضی از مراکز اپلود رو نصف میبندن.128 اپلودش 64
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
50 مگااااااااااباااایت اپلود با 124نقل قول:
کسایی که 128 مخابرات دارن 40 مگابایت زوری دانلود میکنن.(دانلود)
حد اقل 42میگفتی.
دوست من شما فقط پامیشی میری مرکز مخابراتیتون اگه خط به اسمه شماس که فقط اخرین فیش واریزی تلفن رو میبری با کارت ملی ( اگه 256 میخوای بگیری که کارت دانشجوییتم با کپیشو میبری ) میدی به اونا و یک نامه بت میدن که توش درخاست برای 256 داره که اونو پر میکنین و با کپی کارت دانشجوییتون بش میدین که دیکه 1تا 2 روز بدش میرین سر بزنین که ببینین با درخاست شما موافقت شده یا نه که اگه موافقت شده باشه همون مدارکیو که اول گفتم بهشون میدی و دیگه کار تمومه و 1یا 2 روز دیگه برات وصل میکنن. حالا اگه خط به اسمه کسه دیگیی باشه باید صاحب خط با کارت ملیشم ببری. اگه 128 هم بخوای که دیگه همون جا برات کاراشو میکنه و فرداش وصله این ازین حالا اگه قبلا روی ختط ADSL داری باید اونو انصراف بدی بعد بری مخابرات همین کارارو بکنی موفق باشی باز اگه سوالی داشتی بگو:10:نقل قول:
منظورتو متوجه نمیشمنقل قول:
بیشتر توضیح بده .
شما میگی سرعت اپلودتون 124 هست و 50 مگ تو یه ساعت میشه اپلود کرد.نقل قول:
من گفتم سرعت دانلود یکی که 128 باشه 45 مگ زوری بتونه دانلود کنه او نم با کلی نرم افزار.
باید نوسانات هم در نظر گرفت 16 کیلوبایت هم نیست باید 13 یا 14 حساب کنی تا ببینی تو یه ساعت چند مگ میتونی اپاود کنی..... کیلوبایت780=60*13......................... .......مگ 41=780*60این بهترین پیش بینی هست.