تا این لحظه که سایتهای اروپایی بازی رو امتیاز دادن نمره ای کمتر از 8.5 نگرفته و میانگین امتیازها 9/10 هست:40:
Printable View
تا این لحظه که سایتهای اروپایی بازی رو امتیاز دادن نمره ای کمتر از 8.5 نگرفته و میانگین امتیازها 9/10 هست:40:
بچه ها هنوز جایی توو تهران بازی رو نیاورده؟؟؟؟
اگه کسی بازی رو از مغازه ای جایی خریده یه آدرسی بزارهه به خدا مردیم از خماری آخههههههه:41:
کسانی که دانلود کردن بیان بگن چه چیزهایی اظاف شده؟ چه تیمهایی ایسانس شده و چندتا عکس از ادیت بازی بزارن چه کفشهایی تو بازی هست؟
دوستان توی تهران بازی رو از کجا میشه خرید
دوستاني عزيزي كه بازي رو دانلود كردن چه قابليت هاي جديدي اضافه شده
خداكنه مشكل آوانتاژ حل شده باشه مشكلي كه در فيفا اصلا نيست يعني داور خيلي خوب آوانتاژ ميده
ولي تو ساكر متاسفانه اصلا چيزي به نام آوانتاژ نيست يا شايد بشه گفت 1 در هزار آوانتاژ ميده
مشكل بعدي هم مثلا بازيكني كه Select هست مثلا توپ از جلوش رد ميشه و توپ ميره جلوي بازيكن ديگه مون ولي چون سيلكت نيست نميشه كاري كرد حتي سويچ هم بكنيم نميشه و بازيكن حريف توپ رو ميگيره
براي من اين مورد خيلي پيش اومده
اميدوارم اين مشكل ها حل شده باشه:19:
در ضمن مشكل كه تو نسخه 2011 بود و اسم بازيكنا مثل انشا بالاي سر بازيكنا بود اميدوارم تو اين نسخه نباشه
هر چند با نصب پچ اين مشكل رو ميشد حل كرد
من كه اگر اين مورد باشه تا موقعه پچ حاظر نيستم بازي كنم
صد در صد پشت شهرداری تا الان بازی رو آوردن.. مغازه صوت ایران
اگه کسی از مغازه خریده بگه بریم بخریم....من که دیگه یه لحظه هم تحمل ندارم:19::19:
با برنامه ی frapsنقل قول:
چطوری از محیط بازی عکس میگیری؟
لیگ اسپانیا رو دیدم فکر کنم همش لایسنس هست.نقل قول:
لیگ اسپانیا چه تیمهایی ایسانسه؟
الان بازی آوانتاژ داره ولی بعضی جاها قاطی میزنه یعنی آوانتاژ رو میده بعد همون موقع بازیکن رو میزنن ولی داور سوت نمیزنه و بازی رو ادامه میده!نقل قول:
خداكنه مشكل آوانتاژ حل شده باشه مشكلي كه در فيفا اصلا نيست يعني داور خيلي خوب آوانتاژ ميده
ولي تو ساكر متاسفانه اصلا چيزي به نام آوانتاژ نيست يا شايد بشه گفت 1 در هزار آوانتاژ ميده
مشكل بعدي هم مثلا بازيكني كه Select هست مثلا توپ از جلوش رد ميشه و توپ ميره جلوي بازيكن ديگه مون ولي چون سيلكت نيست نميشه كاري كرد حتي سويچ هم بكنيم نميشه و بازيكن حريف توپ رو ميگيره
براي من اين مورد خيلي پيش اومده
اميدوارم اين مشكل ها حل شده باشه
در ضمن مشكل كه تو نسخه 2011 بود و اسم بازيكنا مثل انشا بالاي سر بازيكنا بود اميدوارم تو اين نسخه نباشه
هر چند با نصب پچ اين مشكل رو ميشد حل كرد
من كه اگر اين مورد باشه تا موقعه پچ حاظر نيستم بازي كنم
در مورده اسم هم بگم که خودتون میتونید تغییرش بدید.
----------------------------
خوب نظر خودم رو هم در مورده بازی بگم:
میتونم بگم دفاع کردن سخت ترین کار تو بازی هست!! و از دفاع حریف رد شدن هم بازم سخته!! برعکس بازیکنهای حریف به زیبایی پاسگاری میکنن و بازیکنان رو دریبل میزنن به طوری که هیچ راهی ندارید به حز خطا!!
دروازه بان ها هنوزم بعضی موقع ها خل بازی در میارن و سوتیهای بدی رو میدن!!
از داوری تا اینحا راضی بودم.
هنوزم دست و پای بازیکنا از توی هم رد میشه!
مسترلیگ تغییر زیادی کرده!
-------------------------------------
من خودم از
بازی رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی و زبان انگلیسی بازی رو اجرا میکنم.کد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
دوستان من بم که درس دارم بعد اگه شب بازی کردم و چیزه خاصی رو دیدم اطلاع میدم.
میگفتن یه قابلیت جدید به بازی اضافه شده یا یه بخش جدید دقیق یادم نیست اما اون چیه ؟ کسی ازش اطلاعی نداره
منظورت قابلیت کنترل 2 بازیکن نیست ؟ :20:نقل قول:
نه میگفتن یه بخش جدید اضافه شدهنقل قول:
اصلا این قابلیت کنترل دو بازیکن راسته ؟ روش کارش چطوریه ؟
فکر کنم football life بود؟نقل قول:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
یکی از دوستان از ادیت بازی مخصوصا کفشا عکس میزاره؟
راست که هست....روش کارش اینطوریه که وقتی اوت دستی یا کرنر یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده ببر رو بازیکنی که میخای کنترلش رو دستت بگیری بعد کرنر یا اوت دستی یا اوت پشت دروازه رو بزن توپ میرسه به همون بازیکنی که میخاستی....البته من فعلا اینو پیدا کردم حالا نمیدونم میشه در حین بازی هم همین کارو کرد یا نه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
حال مگه قراره کفشا چه تغییری بکنه که شما یکی دو بار خواستی که از کفشا عکس بذارن؟؟
امتیاز سایت:
:Game Informer
90 Of 100
Responsive dribbling controls with myriad options are endlessly fun to tinker with; great, organic feel to the game and A.I. makes every match feel unique.
Gamepro.com
گیم پرو گفته : کنترل های دریبل فوق العاده کارا و انتخاب های بیشمار زیاد بازی رو بینهایت لذت بخش می کنه و در نهایت حس واقعی و ارگانیک و زنده به بازی می بخشه که با هوش مصنوعی زیبا هر بازی رو برای شما خاص و تازه می کنه
"On the other hand, PES 2012 still has stronger gameplay than FIFA 2012..."
Gamespy.com
در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست
بله در حین بازی هم میتونی با فشار دادن به داخل و بعد انتخاب یکی از بازیکنا با بالا یا پایین کردن شوک سمت راست اونو به سمت دروازه حریف بفرستی و بعد بهش پاس بدی البته فکر کنم قبلا گفته بودن میشه این بازیکن دوم رو کنترل کرد ولی تو این دوتا دمو که نمیشد فقط بازیکنی که انتخاب میکنی به سمت جلو فرار میکنهنقل قول:
ادیت بازی همون قبلی هست.کفشها هم چندتاشون تغییر کرده حسه عکس گرفتن نیست.نقل قول:
یکی از دوستان از ادیت بازی مخصوصا کفشا عکس میزاره؟
-----------
یه صفحه فقط یه صفحه برو عقب میبینی که نوشتم بازی رو دانلود کردم ولینک مستقیم و سالم هم دادم!نقل قول:
بازی اومد یا هنوز دموش هست فقط ؟
-------------
این رو من کاملا قبول دارم جونتون در میاد میخواین توپ رو از حریف بگیرید.زارت و زورت دریبل میزنن!نقل قول:
گیم پرو گفته : کنترل های دریبل فوق العاده کارا و انتخاب های بیشمار زیاد بازی رو بینهایت لذت بخش می کنه و در نهایت حس واقعی و ارگانیک و زنده به بازی می بخشه که با هوش مصنوعی زیبا هر بازی رو برای شما خاص و تازه می کنه
--------------------
راستی نقل و انتقالات هم انجام نشده مثل فابرگاس یا نصری یا آکویلانی
--------------------
مسترلیگ سختر از قبل شده.الان توی این عکس به قدرتهای تیمم در سمت راست نگاه کنید اونا بعد از هر موقع تمرین دیدن تیم عوض میشن که این حتی روی بازیکنان تیم هم اثر داره مثلا بازیکن شما توتالش 70 هست بعد از دوتا بازی میشه 68 یا میشه 72!
اینم یه عکس از بخش تمرینات هست که عوض شده:کد:http://up.vatan download.com/images/0zfjc62ngpdzpym6ht.jpg
فاصله ی بین وطن و دانلود رو بردارید!سایت لینک رو فیلتر میکنه وقتی میزارم.کد:http://up.vatan download.com/images/yf00q6dypdcprhytb3r.jpg
-------------
در مورد فوتبال لایف میتونم بگم که فوتبال لایف 3 بخش هست:1- مستر لیگ.2-بی کام ا لجند.3-باس ...(یادم رفته الان) که سومی رو باید در قسمت Extra 100 پول بازی بدی تا آزاد شه.
میشه توضیح بدی چطور باید تیمو تمرین بدی؟نقل قول:
Football Manager (1982 series)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید هر چند هفته یه بار تمرینه تیمت رو عوض کنی چون اگه بزاری یه تمرین ببینن قدرتهاشون کاسته میشه.مثلا اگه تمرین سرعت بزاری سرعت بازیکنات میره بالا و قدرت بدنیشون میاد پایین که مثلا توتال بازیکن 70 هست میشه 69!باید یه بالانسی رو همیشه رعایت کنی.نقل قول:
میشه توضیح بدی چطور باید تیمو تمرین بدی؟
نقل قول:
یعنی اینکه خودت میتونی انتخاب کنی که آلمانیه گزارش کنه یا فرانسویه؟؟
پس باید به هوش این سایت گیم اسپای شک کرد یا به نقصش هوشش مطمئن شد! آخه فیفا بارزترین برتریش به PES همون گیم پلیش هست دیگه به خاطر خوشکلی کاورش که نیست نمره اش الان 6 ساله بالاتر از PES میشه! به خاطر گیم پلی و جذابیت و ماندگاریشه! امسال گیم پلی PES خیلی بهتر شده البته اگه دمو اول رو در نظر بگیریم ولی دیگه نه اونقدر که بیاد به فیفا برسه یا پشت سر بذارتش... به هر حال این رو هم قبول دارم برتر دونستن گیم پلی سلیقه ای هست... ولی از یه سایت بازی بعیده که بیاد رای به برتری گیم پلی PES نسبت به فیفا بده... برگ برنده فیفا توی 6 سال گذاشته همین قضیه اس! و عامل شکست های متوالی PES از سال 2006 تا الان مشکل سازنده در ناکامی بهبود گیم پلی!نقل قول:
در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست
گرچه خوشبختانه امسال گام بلندی برداشته و به خیلی از انتقاد ها پاسخ داده و بی شک امسال برترین PES تاریخ رو خواهیم داشت
قطعا همینطوره.همیشه همینطور بوده.این که چیزه جدیدی نیست.نقل قول:
یعنی اینکه خودت میتونی انتخاب کنی که آلمانیه گزارش کنه یا فرانسویه؟؟
راستی یه سوال دیگه تو لیگ جزیره چه تیمای بزرگی لایسنسن؟؟ چلسی و ارسنال و لیورپول لایسنسن؟
هواداران فیفا دیگه اسپم کافیه
موسی به دین خودش عیسی به دین خودش
از ناظر هم بعیده بخواد دوباره همچین بحثی رو شروع کنه
اینطور که من شنیدم و دوستان میگن بازم مثل pes 11 فقط منچستر و تاتنهام لایسنس شدن ..... نمیدونم چرا کونامی لیگ فرانسه و هلند رو لایسنس میکنه ولی لیگ جزیره رو نه ؟؟:41:نقل قول:
فقط منچستر یونایتد و تاتنهام.نقل قول:
تـاریخ انتـشار دقـیق + سیسـتم اومـده ؟
کـاور چـی شـد از آخـر ؟
یکـ کـاور داشـتم ، فیـکـ بـود منتهـی ( مموتـی ورژن :دی )
رجوع شود به صفحات قبل تر:31:نقل قول:
بیا زحمتتو کمتر کنم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491423&page=122
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491423&page=121
کاور رسمی بازی :
+ گزارشگر انگلیسی برای بازی هم اومدنقل قول:
کد:http://i1102.photobucket.com/albums/g460/avalancer/PCgames/PCgames1/M63688407.jpg
جالبه ناظر اومده تاپیک رو به هم ریخته:
بعد پست ما پاک میشه... :27:نقل قول:
پس باید به هوش این سایت گیم اسپای شک کرد یا به نقصش هوشش مطمئن شد! آخه فیفا بارزترین برتریش به PES همون گیم پلیش هست دیگه به خاطر خوشکلی کاورش که نیست نمره اش الان 6 ساله بالاتر از PES میشه! به خاطر گیم پلی و جذابیت و ماندگاریشه! امسال گیم پلی PES خیلی بهتر شده البته اگه دمو اول رو در نظر بگیریم ولی دیگه نه اونقدر که بیاد به فیفا برسه یا پشت سر بذارتش... به هر حال این رو هم قبول دارم برتر دونستن گیم پلی سلیقه ای هست... اینم بگم جسارت نشه به دوست داران PES همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن! ولی از یه سایت بازی بعیده که بیاد رای به برتری گیم پلی PES نسبت به فیفا بده... برگ برنده فیفا توی 6 سال گذاشته همین قضیه اس! و عامل شکست های متوالی PES از سال 2006 تا الان مشکل سازنده در ناکامی بهبود گیم پلی!
گرچه خوشبختانه امسال گام بلندی برداشته و به خیلی از انتقاد ها پاسخ داده و بی شک امسال برترین PES تاریخ رو خواهیم داشت
برای گزارشگر انگلیسی لینکی نیست؟نقل قول:
نسخه ی ریپک نیومده اگه اومده یکی بزاره 6 7 گیگ خیلی زیاده....
راستی کسی دقیقا فهمیده که نسخه ی ریپک چه فرقایی داره یعنی چیزی کم داره یا فشرده کردن یا کیفیت بازی پایینه؟
اره اون وقت پست منم پاك ميشه واقعا
قبلترش عنوان میشه: در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست... حالا شما انتظار سکوت فیفا بازا رو دارین؟نقل قول:
مدیر عزیز انجمن لطفا یکم منطقی به قضیه نگاه کنید...نقل قول:
قبلترش عنوان میشه: در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست... حالا شما انتظار سکوت فیفا بازا رو دارین؟
اگه یه بار دیگه دقیق پست اقای ناظر رو بخونید متوجه میشید که همین حرف ایشون باعث مختل شدن نظم تاپیک شده
در ضمن من مشکلی با پاک شدن پستم ندارم چون باید پاک میشد ولی این دلیل نمیشه که پست ناظر که شروع کننده ی بحث هم
بوده پاک نشه...
خوب عزیز من fifa بازا اینجا چیکار دارن،ما داریم از بازی خودمون حرف میزنیم.و در ضمن این حرف کاملا درست هستش که بعضی از fifa باز ها هم قبول کردن و هم خود fifa.نقل قول:
مدير محترم مگه پست من چه اشكالي داشت كه پاك شد؟فقط گفتم بچه خوشگلا نيان اينجا بي احترامي نكننقل قول: