به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به اتهام اشلی کول که گفته می شود پس از شکست منچستر سیتی به بازیکنان و این تیم طعنه زده و به آنها توهین کرده است ، باشگاه چلسی در سایت رسمی خود بیانه ای منتشر کرد که به شرح زیر می باشد:
برخلاف گزارش ها ، اشلی کول بعد از بازی دوشنبه در تونل ورزشگاه هیچ چیزی به بازیکنان تیم حریف نزده است ، اشلی احترام زیادی برای بازیکنان و منچستر سیتی قائل است . بسیاری از آنها را می شناسد و دوستانش هستند.
آندره ویلاس بواس به شایعات مبنی بر فروش فرناندو تورش خاتمه داد و آنها را بی اساس می داند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش برابر ویگان حاضر شد و در مورد مسائل اخیر تیمش صحبت کرد.
در خصوص بازی با ویگان
آندره با توجه به پیروزی های اخیر تیمش گفت :" این برای اولین بار است که ما این شانس را داریم چهارمین برد پیاپی خود را بدست آوریم ، ویگان با انگیزه نیز مارا تهدید خواهد کرد . اگر ما بتوانیم به چهارمین پیروزی خود دست یابم ، شاید بدین معنی باشد که ما در بهترین دوره این فصلمان هستیم."
ویلاس بواس اضافه کرد :" با گذشت زمان همیشه تکامل بدست می آید ، من فکر می کنم در آن دوره شکست من به عنوان یک فرد و یک مربی می خواهم بگویم در وضعیت بسیار آگاهانه ای بودیم ، در یک باشگاه بزرگ باید از آن اجتناب کرد ، ما با آن زندگی کردیم ، از آن گذشتیم و باید روندی که نشان از پیشرفت خوبی است را ادامه دهیم."
آندره در پاسخ به سوالی که در خصوص نگرانی برای آمادگی جسمانی بازیکنانش پرسیده شد گفت :"در حال حاضر اینگونه نیست ، آنها هنوز در تمرینات پیش از بازی هستند ، امیدوارم در حال حاضر چیزی اتفاق نیافتد و چیز خاصی نیست."
ویلاس بواس در خصوص بازگشت اسین نیز گفت :" ما میانه های ژانویه نگاه می کنیم ، فکر می کنیم آن زمان بهترین وقت برای بازگشت اسین است ، در ابتدای دسامبر یک عقبگردی بود که اگر اشتباه نکنم او را 10 به عقب انداخت و او در ژانویه می تواند بازگردد . پس من فکر نمی کنم که او به جام ملت های آفریقا برود."
در خصوص دیدیردروگبا
آندره ویلاس بواس در خصوص تمدید قرار داد دیدیر دروگبا گفت :" بین دو سال و یک سال است و ما منتظریم تا بهترین تصمیم ممکن را بگیریم. ما هفته به هفته صحبت کرده ایم ، وضعیت خوبی است و امیدواریم که حل بشود . هر چه هست ، توافقنامه یا بدون توافقنامه ... هیچ سوالی درخصوص حرفه بودن وی کامل بودن او نیست و می تواند حضورش در چلسی را در این فصل ادامه دهد."
ویلاس ادامه داد :" اهمیت دیدیر کاملا مشخص است ، تنها برای عملکرد کنونی اش نیست ، مذاکرات از ابتدا فصل شروع شده و ما بر فشار خود ادامه خواهیم داد . این تنها تصمیم من نیست ، این تصمیم میان دو بخش است و باید صبر کنیم و ببینیم."
سرمربی 34 ساله چلسی ادامه داد :" اینکه در خصوص آینده دیدیر و چه چیزی در سرش می گذرد به من مربوط نمی شود ، آنچه من فکر می کنم روشن است ،او خود را در رقابتهای چلسی درگیر کرده است . این لذت بخش ترین چیز است ، تعهد از سوی بازیکن ، وقعا در حرفه ای بودن او شکی نیست."
در خصوص فرانک لمپارد
آندره ویلاس بواس در خصوص نیمکت نشینی های اخیر فرانک لمپارد نیز گفت :" فرانک تنها یک نفر نیست ، مردم تلاش فوق العاده ای می کنند تا او در ترکیب چلسی باشد و فرانک یکی از پنج بازیکن برتر استفاده شده است ، همه می خواهند در هر بازی نقش افرینی کنند اما بعضی وقتها ممکن نیست."
آندره اضافه کرد :" من رفتارم با همه به یک شکل است ، این خیلی مشخص است که همه می خواهد در تک تک مسابقات بازی کنند ، شما می توانید آن را در فرانک بیابید اما می توانید در مالودا نیز بیابید ، کالو و پائولو ( فرییرا ) هم همینطور هستند . همه می خواهند بازی کنند."
ویلاس بواس ادامه داد :" بر کسی مخفی نیست که لمپارد در تاریخ چلسی بهترین است ، او و جی تی ( جان تری ) نزدیک به 600 یا 550 بازی انجام داده اند ، این بازیکنان برای باشگاه اهمیت زیادی دارند و نمایانگر موفقیت هایش هستند . اما در نظر ما ، با همه بازیکنان باید به طور یکسان برخورد کنیم و ما سعی می کنیم تا جایی که ممکن است عادلانه و منسجم رفتار کنیم. گاهی وقتها تصمیماتی گرفته می شود که نمی تواند از نظر همه تائید شده باشد ، چرا که ترکیب 24 نفره است ، این واقعیت فوتبال است و هیچ توضیحی وجود ندارد."
در خصوص فرناندو تورس
با توجه به شایعاتی شبیه به فرانک لمپارد و نارضایتی تورس از نیمکت نشینی هایش و احتمال فروش او در ژانویه ، آندره ویلاس بواس گفت :" به سوال قبلی باز گردیم ، همه می خواهند بیشتر در زمین درگیر باشند ، فرناندو برای کسب جایگاهی که دیدیر اکنون خوب کار می کند را بدست آورد . ما مطمئن هستیم زمانی که تورس در ترکیب قرار گیرد با کیفیتی که دارد پاسخ خواهد داد . "
وی در خصوص فروش تورس به طور واضح این شایعات را رد کرد و گفت :" فرناندو توری به هیچ قیمتی فروشی نیست ، چه حالا ، چه در تابستان."
آندره ادامه داد :" سوال در خصوص اینکه او کی بازمیگردد وجود دارد ، زودتر یا دیرتر ، من فکر نمی دانم اما باید بهترین تصمیم را برای تیم بگیریم."
او اضافه کرد :" آنلکا مطمئنا بیشتر برایمان بازی نخواهد کرد اما ما استاریج را در رقابت با لوکاکو داریم و فرناندو در رقابت با دیدیر و امیدواریم که بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم."
لمپارد می خواهد با چلسی تمدید کند
فرانک لمپارد که بیش از یک سال قراردادش باقی مانده است بدنبال تمدید آن می باشد.
فرانک لمپارد که تا 2013 ( 18 ماه دیگر ) با چلسی قرارداد دارد و در آن زمان 35 ساله خواهد بود ، می خواهد قراردادش را تمدید کند تا شاید بتواند فوتبالش را در چلسی به اتمام برساند .
این بازیکن که هفته ای 160 هزار پوند دستمزد میگیرد ، با توجه به گفته ها آندره ویلاس بواس ، مدیر برنامه هایش با رون گورلی به توافق رسیده و هیچ بعید نیست که قرار داد لمپارد بزودی تمدید شود.