نقل قول:
ريحانه بنده خدا نقشش رو زيبا بروفه باز ميكرد تا جايي كه من اطلاع دارم.....
Printable View
نقل قول:
ريحانه بنده خدا نقشش رو زيبا بروفه باز ميكرد تا جايي كه من اطلاع دارم.....
حالا شاید من اسم نقش رو اشتباه کردم ولی مرجان محتشم پیر که شد تبدیل به افسر اسدی شد:18: که خیلی کار مسخره ای شده بود.نقل قول:
بچه این نقشه می شد زیبا بروفه.
البته بی انصافیه اگه بگیم بازی داریوش ارجمند تو این سریال ضعیف بوده.
من بازیش رو می پسندم.
البته زیاد از فعل "افتاااد" استفاده کرده یه مقدار لوث شده.
این جمعه فرصت نکردم کامل نگاه کنم این قسمتش رو فقط اون صحنه هایی رو دیدم که محمود عزیزی با گرگ ها درگیر می شه
اولش یه مقدار جالب بود ولی بعدش که آدم فکر می کنه می بینه یه پیر مردی که تو فیلم انقدر ضعیف نشونش می ده چطوری از پس اونا برمیاد.
سریال از یه جاهایی به بعد خیلی ضعیف شد خصوصا این چند قسمت آخر که می رن ده.
در رابطه با عوض شدن نقش ستایش در ستایش 2
دو دیدگاه هست
1 - اگر بخواد نقش ستایش عوض بشه اون ذهنیتی که مردم از ستایش قبلی دارن تغییر می کنه و کلا ستایش 2 نمی تونه ادامه خوبی برای ستایش 1 باشه
و مطمئنا مدتی طول می کشه که مردم باهاش ارتباط برقرار کنن ولی ممکنه به عنوان یک سریال جدید بشه بهش نگاه کرد.
2 - اگر بخوان همون نرگس محمدی رو پیر کنن ،
صرفا بحث ظاهر نیست
این شخص باید توانایی بازی در نقش زنی چندین سال بزرگتر از خودش رو داشته باشه که بعید می دونم بتونه.
یه سری موارد هم هست که ما هر وقت سریال رو نگاه می کنیم ته غم هم که باشه ما می خندیم
خصوصا اون قسمت هایی که ستایش با صدای لرزون می گه " آقا جون"
به نظر من که مشکلی نداره.نقل قول:
یارو انگیزه بالایی داشته.
30 سال فکر یوسف اونقدر اذیتش کرده که اینطوری میخواسته تلافی این 30 سال رو دربیاره.
تازه کاملا که نتونسته بود گرگ ها رو ضربه فنی کنه. گرگ ها گردن و دستش رو پاره پاره کرده بودن.
منطقی و قابل پذیرشه.
مشکل من با این صحنه اینه که این گرگها رو چطوری برای فیلم آموزش دادنه؟ تو اجرای این صحنه به جای محمود عزیزی بدل کار هم بود؟
انگیزه جایزگزین نیروی بدنی نمیشه،
فقط می تونه کمی اونو ارتقا بده.
شما خودت رو بذار جای اون شخص ببین چنین توانایی رو حتی در شرایط بسیار سخت داری؟
ایشون فقط انگیزه داشت که یوسف رو بعد 30 سال نجات بده انگیزه مهمی نیست.
ضمن اینکه گرگ فقط می خواسته زخمی کنه و بره؟ یعنی قصد خوردن نداشته؟
به احتمال زیاد بدل کار هم بوده و بدل کار هم احتمالا شخصی بوده که با گرگ ها ارتباط برقرار کرده و آموزششون داده.
من که چند قسمتی از سریال رو فرصت نکردم ببینم
به نظرم تو شخصیت ستایش خیلی غلو شده حرفای گنده که از دهناین شخصیت کوچیک داستان در میاد . طاهر هم که فقط یه پسر نجیب بود الان شده یکی از اولیای خدا که از اونور هی پیغام میده و ستایش رو هدایت می کنه. به نظرم چنین سریالی با یه طرح داستان معمولی نباید به چنین بحث هایی بپردازه هم روند طبیعی سریال رو خراب می کنه هم اون اهداف متعالی که در ذهن سازنده اش بوده فقط به صورت شعاری در میاد.
ولی شخصیت فردوس و منطقش و نحوه بازی آقای ارجمند طبیعی تر از آب در اومده و به نظر خود من نقطه قوت داستانه
من کلا چند ساله برنامه های تلوزیون ضرغامی رو نگاه نمیکنم! نمیدونم شماها با چه ذوق و شوقی میرین باش میشینین؟!
ستایش 2 رو ایشالله نوه هامون خواهند دید!!!!!!!!!!!!سری اولش تا 12 سال دیگه ادامه خواهد یافت.
ستایش=آدامس شیک!!
شاید از این سگ گرگ های آموزش دیده بودن !نقل قول:
مشکل من با این صحنه اینه که این گرگها رو چطوری برای فیلم آموزش دادنه؟
به نظر من که چند قسمت آخر این سریال یه کم آبکی شده بخصوص که از عامل تصادف داره به شکل لوثی داره استفاده میشه مثلا قاتل فراری از زندان تصادفا جایی مشغول به کار میشه که خانواده مقتول مشغول به کارند یا این قسمت آخر پدر ستایش شبی میره بیرون توی جنگل که تصادفا همون شب نوه گله داری از خونه فرار کرده و گیر گرگها افتاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مذاكره با مریلا زارعی براي ستايش
کارگردان «ستایش» ضمن اعلام مذاکره با مریلا زارعی برای حضور در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی، از سرنوشت غیرقطعی سریال نوروزی شبکه تهران خبر داد.به گزارش شبکه در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد. سعید سلطانی ، ضمن تکذیب این خبر به گفت: در حال مذاکره برای انتخاب بازیگر این نقش هستیم و تاکنون با مریلا زارعی صحبتهایی داشتیم و با هیچ گزینه دیگری وارد مذاکره نشدهایم.کارگردان «ستایش» در ادامه افزود: در حال حاضر روی کلیت فیلمنامه کار میکنیم و تعداد مشخصی از قسمتهای فیلمنامه به مرحله نگارش نرسیده است.
به گفته وی، در سری دوم قصه کاراکترها با گذر ۲۰ ساله در زمان حال روایت خواهند شد و فضای قصه مطابق با حال و هوای امروز جامعه خواهد بود.سلطانی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت تولید سریال نوروزی شبکه تهران از سرنوشت غیرقطعی این پروژه تلویزیونی خبر داد و افزود: هنوز چیزی قطعی نیست و فعلاً مشغول رایزنی و مذاکره هستیم.
روزنامه ایران - چهارشنبه 27 مهر 1390
من دیشب شبکه 20 دیدم فیلم اخراجی های 2 رو میده! توی یه سکانس دیدم به به سرکار خانم ستایش هم تشریف داشتن! اما عزادار نبودنهااااااااااااااا
«ستايش» در مراحل پاياني تدوين،
سعيد سلطاني: بازيگران سري دوم هنوز مشخص نشدهاند
سريال «ستايش» كه هفتههاي پاياني پخش را پشت سر ميگذارد، در مراحل پاياني تدوين قرار دارد.
سعيد سلطاني ـ كارگردان «ستايش» ـ با اعلام اين خبر به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، گفت: در چنين كارهايي، دائما روي سريال كار ميكنيم و حتي اگر تصويربرداري، يك سال قبل تمام شده باشد، در زمان پخش اصلاحاتي انجام ميشود؛ در «ستايش» هم تدوين همچنان ادامه دارد.
وي در ادامه با اعلام اين كه نگارش سري دوم «ستايش» همچنان ادامه دارد، دربارهي انتخاب بازيگري كه نقش «ستايش» را درسري دوم بازي ميكند، عنوان كرد: بازيگران هنوز مشخص نشدهاند و فعلا مشغول نگارش متن هستيم.
سلطاني تاكيد كرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست و وارد پيش توليد نشدم. برنامهريزي براي كليد خوردن «ستايش» نيز حدود چند ماه آينده است.
به گزارش ايسنا، طي روزهاي اخير برخي رسانهها از مريلا زارعي و ماه چهره خليلي به عنوان بازيگران نقش ميانسالي «ستايش» نام بردهاند.
سريال «ستايش» را آرمان زرينكوب تهيهكنندگي ميكند و داريوش ارجمند، نرگس محمدي، سيما تيرانداز، محمود عزيزي و مهدي پاكدل در آن بازي كردهاند. اين مجموعه را سعيد مطلبي، نوشته است.
نقل قول:
فكر نميكنم نرگس محمدي تو اخراجي ها بازي كرده باشه!!!!
ميشه بگين كدوم پلان فيلم بود؟
اقا من می گم این فیلم کلا رفت پی کار خودش از اخرش که کسی سر در نیاورد (اگه کسی اورد بگه حتما) در ضمن از این سری دوم ها ما زیاد داشتیم فقط اونها در اخر فیلم دو سه تا سکانس از اینده میزاشتن سر و تهشو هم میاوردند ولی اینا به این اندازه قناعت نکرده و قراره کلا حال مردمو بهم بزنند (گلاب به رو تو از این گیره ها که موقع شنا می ببندند به بینی شون از اون ها هم به بینی تون)
طبق معمول این جوری استوری ها قراره یکمی خاطره از گذشته ..انتقاد از امروز....و گریه زاری اشک شیون و..............................
سینمای ایران یکمی خون تو رگهایش بود که اونم ریختند
توی اخراجی ها 2نقل قول:
قسمت هواپیما که میخاست با پدرش بره مشهد....
الان صابر می زنه زیر همه چی و میگه ستایشو نمشناسه واسه منافع خودش...
موافقم
داستان ستایش یک هم تموم شد و گمونم این تاپیک هم رفته رفته منحل و یا تا ستایش 2 متروک بشه هی هی هی هی ...........
ولی روز های خوشی لا اقل من اینجا داشتم ستایش با اون همه نقص یک خوبی اعظم داشت ما رو دور هم جمع کرد.
یه نیشخندی زد که معلوم نشه میخواد شناسایی کنه یا نه...نقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خیلی با سوز گفتی منم حساااس... دیر اومدم ولی دل نازکم :دی :46:نقل قول:
آقا این قسمت از بس استرس به بیننده وارد کردن کلافمون کردن.
بسکه فشارمون افتاد و پیشونیمون عرق زد.
خیلی خیلی احساسی و پر استرس بود هیچ قسمتی رو اینجور ندیدم من.
احتمالاً نقش یک قاتل سریالی تو سریال گم شده و کارگردان نتونسته اونو به تصویر بکشه .
اینو هم باید بزاریم به حساب نقش شوم ستایش در سریال :
چرا که نه !
اون پلانی که منافقه اعلام میکنه! میخواد مسافرارو ببره عراق .پدر دختره( ستایش) بلند میشه بگیم لندن! دخترش یه هم تز میده!نقل قول:
اوایل فیلمه و توی هواپیما هستن! دقت کنین!:31:
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
واقعا!؟نقل قول:
آخه توی کدوم مملکتی خانوادگی زندونی می کنن! اونم دوتا بچه کوچیک
پ.ن: من دیشب فقط چند تا پلانشو دیدمااااااااااااااااا:31:
داستان به جاهای خیلی باریکی رسیده.
این قسمتش خیلی قشنگ بود. کلاً هر قسمتی داریوش ارجمندش زیاد باشه قشنگه.
فقط مونده 2 تا بچه هاش بميرن اونوقت ديگه سريال كامل ميشه....
آره این قسمت واقعا قشنگ و تاثیر گذار بودنقل قول:
وقتی که گفت پدر ستایش فوت کرده من خشکم زد
داریوش ارجمند که واقعا بازیگر قدرتمندیه و خیلی قشمگ بازی میکنه ،
واقعا تماشاگر رو به دنبال خودش میکشونه
فقط حیف که فیلم پایان نامه رو بازی کرده که یه نقطه سیاه تو کارنامشه ، تا قبل از این فیلم خودم عاشقش بودم
حالا باید تا هفته دیگه منتظر بمونیم ببینیم اونا هم میمیرنن یا نه :27:نقل قول:
چرا اینقدر زود سریالو دارن تمومش می کنن؟!
مگه 6 قسمت دیگه باقی نمونده بود؟!
خیلی هم زود نیستا....نقل قول:
خدا رو شکر که این نیز داره تموم میشه ...
کلا تو این زوال سیما همین ستایش نقش زیادی رو ایفا کرد ...
ولی خب باز خیلیها رو پای فیلم جمع کرد....
میگم قسمت اخر که از همین الان مشخصه چرا دیگه میخوان نشونش بدن خب صابر میگه من اینا رو نمیشناسم و برمیگرده اینها هم با خوشی و صفا کنار اون خان به زندگی زیبای خودشون ادامه میدن و ستایش هم بچه ها شو همون طور که خودش میخواد بزرگ میکنه و طبق خبری که من الان دارم بچه ایشون خیلی وقته که معتاده....:19:
دخترش هم که دانشگاه تموم کرده ولی بیکاره...:21:
کلا این کاراکتر ستایش خیلی خیلی رون مخ ادم بود بازی داغون این دختره هم دیگه قوز بالا قوز...
به نظر من ممكنه كه خان بهادر هم بميره يا حتي فردوس
ولي بلاخره پدر ستايش نتونس در برابر شومي دخترش دوم بياره و مرد
افرادي كه بخاطر ستايش مردن( برادرش - مادرش- همسرش - بدبخت شدن هندونه فروشه - افتادن به زندان فريدون - مرگ پدرش و ادامه خاهد داشت)
زود که نیست درسته :31:نقل قول:
ولی سریال رو گفته بودن 47 قسمته تا همین 1 هفته پیش هم گفتن 7 قسمت دیگه باقی مونده
ولی یه دفعه دیشب گفتن قسمت آخر هفته بعد پخش میشه
احتمالا دیگه دیدن خیلی داره کش میاد خودشونم روشون نشده بیشتر از این ادامش بدن گفتن دیگه کاتش کنیم بره.
ولی اگه صابر به خاطر منافعش اینا رو نشناسه و سریال همینجوری تموم بشه خیلی بی مزه میشه
چون یعنی فردوس دیگه برای همیشه از اینا دست می کشه و دنبالشون نمی گرده تا بیست و چند سال دیگه که قراره سری دوم درش روایت بشه؟!
اونم فردوسی که با اون قلب مریضش هم اینقدر سمج بود واسه پیدا کردن نوش!
اگه بخواد نشناسه که من هر چی از دهنم در بیاد به کارگردانش میگم مگه ملت رو مسخره کردن؟ اخه اصلا امکان داره همچین چیزی؟؟نقل قول:
به نظر منم صابر میگه که اونا رو نمیشناسه و ستایش یکی دیگست
چه حالی میده اگه اینجوری بشه اونوقت حالات حشمت فردوس دیدنیه:27:
بیشتر احتمال داره همینجوری بشه که صابر اینا رو میگه نمیشناسه
اگه قرار بود بشناسه که دیگه همون فردوس خودش می یومد و مریض نمیشد یکدفعه..........
توی پخش سریال خیلی وقفه افتاد و همین باعث شد خیلی از مخاطبینش رو از دست بده
و بهترین راه هم همین بود که زودتر سر و ته سریال رو هم بیارن
داستان خیلی لوس میشه اگه قرار باشه صابر بگه که اینا رو نمیشناسه
اگه اینجوری بشه واقعا باید به هوش و خلاقیت کارگردان و نویسنده شک کرد
اگه ایجوری نشه پس چه جوری بشه به قول دوستموننقل قول:
پس احتمالا همینجوری میشه اصلا اگه قرار بود اخرش فردوس به بچه ها برسه اونوقت خوب میشد؟!؟!نقل قول:
گه قرار بود بشناسه که دیگه همون فردوس خودش می یومد و مریض نمیشد یکدفعه..........
اصلا خیلیم غیر منطقی نیس که بگه نمیشناسه چون هم شناسنامه ای که دست ستایشه مال خودش نیس هم به هرحال صابرم ممکنه که بخواد خودش تنهایی همه ارثیه رو صاحب بشه.
اصلا اگه اینطوری شد صابر چی میخاد جواب حشمت رو بده؟:31:
آخه اگه قرار باشه بچه ها به جشمت برسه بازم بی مزه میشه
30 قسمته ستایش داره با حشمت مبارزه می کنه تا خودش و بچه هاش نرن زیر سایش و با تربیت اون بزرگ نشن و وصیت طاهر هم بهش عمل بشه.
اونوقت تو قسمت آخر یه دفعه حشمت بیاد پیروز بشه!؟
یه چیز دیگه هم هست البته خیلی مسخره میشهنقل قول:
شاید کارگردان بخواد ته اذیت کردن را اجرا کنه.چطوری؟الآن هممون فکر می کنیم و به احتمال زیاد صابر اینها رو شناسایی نمی کنه.خب کارگردان هم همینو می خواد اما یهو دیدی قسمت بعدی شناسایی کرد!!!!! :31:
اما یه سوال بی ربط به این سریال و مرتبط با بقیه سریالها:
من همیشه می گم چرا با وجودی که بازیگران سریالها از آخر داستان خبر دارن،ته داستان لو نمیره؟بالاخره اونها به خونوادشون که میگن ته داستان را؟
نقل قول:
آره راستي اينجوري هم ميتونه باشه ولي احتمال اينكه صابر اونارو نشناسه به نظر من بيشتره
صابر که با اون نیشخندش شناختتشون
ولی من میگم بچه ها رو میبره که بزرگ کنه ولی حشمت فردوس عروج میکنه نمیمونه که بچه ها رو بزرگ کنه :دی
برای بازی در نقش ستایش فقط با مریلا زارعی صحبت کردیم !
در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد. کارگردان «ستایش» ضمن اعلام مذاکره با مریلا زارعی برای حضور در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی، از سرنوشت غیرقطعی سریال نوروزی شبکه تهران خبر داد.
در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد، سعید سلطانی ضمن تکذیب این خبر افزود: در حال مذاکره برای انتخاب بازیگر این نقش هستیم و تاکنون با مریلا زارعی صحبتهایی داشتیم و با هیچ گزینه دیگری وارد مذاکره نشدهایم.
کارگردان «ستایش» در ادامه افزود: در حال حاضر روی کلیت فیلمنامه کار میکنیم و تعداد مشخصی از قسمتهای فیلمنامه به مرحله نگارش نرسیده است.
به گفته وی، در سری دوم قصه کاراکترها با گذر ۲۰زمان ساله در زمان حال روایت خواهد شد و فضای قصه مطابق با حال و هوای امروز جامعه خواهد بود.
سلطانی درادامه در خصوص آخرین وضعیت تولید سریال نوروزی شبکه تهران از سرنوشت غیرقطعی این پروژه تلویزیونی خبر داد و افزود: هنوز چیزی قطعی نیست و فعلا مشغول رایزنی و مذاکره هستیم.
این در حالی است که طبق اعلام روابط عمومی شبکه تهران، یک تیم نویسندگی، نگارش متنهای این مجموعه طنز را به سرپرستی امیرمهدی ژوله آغاز کردهاند تا به محض نوشتن 5 قسمت از مجموعه وتحویل آن به شبکه تهران، سلطانی آن را جلوی دوربین ببرد.
حمیدرضا مهدوی که سریال «تکیه بر باد» را به عنوان یکی از گزینههای پخش در ماه رمضان امسال آماده پخش کرده بود، تهیهکنندگی این پروژه تلویزیونی را با عنوان موقت «فراموشی» به عهده دارد. سلطانی پیش از این مجموعه کمدی «مامور بدرقه» و «شکرانه» را برای شبکه تهران کارگردانی کرده بود.
منبع : شبکه ایران
علی رغم گافهای بسیار و داستانی کشدار؛
«ستایش» این هفته تمام میشود
پخش مجموعه تلویزیونی «ستایش» به کارگردانی «سعید سلطانی» این هفته تمام میشود.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، قسمت آخر مجموعه تلویزیونی «ستایش» جمعه این هفته -۶ آبان ماه- روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
بنا بر این گزارش، این مجموعه تلویزیونی حدود یک سال است که از شبکه سه پخش میشود و روایت دختری به همین نام را روایت میکند که علیرغم مخالفتهای بسیار با پسری به نام طاهر ازدواج میکند. طاهر در میانههای سریال میمیرد و از آن پس فراز و فرودهایی که ستایش به همراه دو فرزندش سپری میکند ماجرای سریال است.
این سریال که نرگس محمدی نقش ستایش را در آن بازی میکند، از جمله سریالهایی است که رکورد آب بستن به سریالهای تلویزیون را شکست و با داستانی طولانی و بیرمق مخاطبانی را که از نیمه راه به جذب سریال شده بودند، به دنبال خود کشاند.
ضمن این که عدم توجه کارگردان به دکوپاژ از جمله نقاط ضعف سریال محسوب میشد که در بخشهای مختلف سریال به چشم میآمد و بینندگان شاهد ابزارآلاتی بودند که در سالهایی که داستان ستایش در آن روایت میشد، هنوز این موارد مورد استفاده نبود. مانند دوربین مداربسته در مغازه اسباببازی فروشی، پلاکهای جدید خودروها، تکه کلامهای داریوش ارجمند که اصطلاحهایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلامها در قصهای که مربوط به دهه ۶۰ است استفاده میکند، وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان میرود با دستهای از گلهای لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر میشود، در حالی که بعید به نظر میرسد در دهه ۶۰ با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمیکند، به عیادت بیمار بروند.
در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش میگوید: ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!
فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شدهاش در قسمتهای قبلی در کریر امروزی دیده میشود. در این سریال بینندگان در خانههای دهه ۶۰ کابینت امدیاف میبینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است.
البته مواردی که اشاره شد، تعداد اندکی از گافهای این سریال تلویزیونی بود که معلوم نیست شبکه سه سیما بر چه مبنایی قصد دارد سری دوم آن را هم بسازد.