اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنننقل قول:
بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم :دی
قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!
Printable View
اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنننقل قول:
بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم :دی
قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!
فریم 30 با فریم 30 به بالا خیلی متفاوته و با چشم قابل مشاهده ست..نقل قول:
فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
ولی من خودم فریم 30 رو بیشتر میپسندم بنظرم بازی در این فریم زیبا تره...:46:
دوستان کجای بازی میشه ماشین رو عوض کرد یا اینکه نیتروژن و ... خرید ؟
یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم:31:نقل قول:
من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم:13::31:
عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینهنقل قول:
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
عزیزم من کاملا فرقو حس میکنم شاید تو این بازی نه ولی تو بازیهای دیگه کاملا مشخصه..نقل قول:
عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینه
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
راستی برای بحث در مورد فریم و اینا این تاپیک هست :11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6648411#post6648411
امروز این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی کدم تا آخراش پیش رفتم اولین چیزی که خیلی واسم عجیب بود خنک کار کردن لپ تاپ بعد 45 دقیقه بود در حالی که نسخه قبلی حسابی داغ میکرد و 5742G در بالاترین رزولوشن و باقی ملحقات بازی اجراش کرد توی بعضی قسمت ها فریم ریت میومد پایین چیزی که توی نسخه های قبلی پیش میومد (سرعت بالا و عدم کنترل روی وسیله ) توی این نسخه خوشبختانه حذف شده و گرافیک فوقالعادست نسبت به قبل نور خورشید برف و بازتابش همگی عالی هستند....ماشین ها هم که همگی جدید و عالی شدن موستانگ شلبی و .....
صدا گزاری و وحتی کم اوردن ماشین رو توی سر بالایی حس میکنی و این حس منتقل میشه....
من از بازی راضیم.
قربان شما تا نسخه بعدی.
نه عزیز بیشتر از 60 رو تشخیص نمیده !نقل قول:
منم این بازیو چند روزیه خریدم گرافیک خیلی عالی شده قوانین فیزیکی توش حس میشه به جز میزان سرعت مثلا من سرعتم 170 کیلومتر ولی انگار دارم با 50 تا میرم اینش خیلی اذیتم کرد:41:
ولی برخورد ها و صحنه های تصادف خیلی عالی شده
یه چیز دیگه ام که رو مخم میره دستی کشیدنه که خیلی بد شده بد از دستی کشیدن ماشین شتاب نمیگیره و خیلی لیز الکی میخوره
یه مشکل دیگه ام اینه که نمیتونی مثل نسخه های قبل ماشینتو خودت سرهم بندی کنی اونش خیلی حال میداد
ولی درکل بازی خیلی باحالی شده
راجع به فریمم من تو مرحله هایی که شبه و خارج از شهره احساس میکنم فریم بالاتر از 30 میره چون کنترل کردن ماشین سخت میشه و تو منطقه های شهری افت فریم دارم
من فقط از گرافیک راضی بودم.
داستان که آبکیییییییییییییییی.:-j
با داستان کنار اومدم ولی اینکه بخوان کمبود داستان رو با شخصیت دادن به راننده ها جبران کنند دیگه خیلی مسخره بود.وقتی یه کلمه هم تویه بازی حرف نمیزنند هیچ نیازی به شخصیت نبود!
هندلینگ ضعیف.با 300 تا راحت میپیچه!
هیجان در بعضی از قسمت ها خیلی کم.البته در بعضی جاها هم خوب بود.مثل قسمت بهمن و تعقیب هلکوپتر.
برخورد ماشین ها خوب نبود.روش کار نکرده بودن.
موزیک بازی افتضاح بود! من چند روز پیش driver رو بازی کردم.اگه اشتباه نکنم خیلی از موزیکهاش یکسان بود. دیگه حالم داره از i'm not like your mother بهم میخوره!!! بعضیش هم خیلی سافت بود.
راک و متال به درد این بازی میخوره.یاد most wanted بخیر.هنوز موزیک i am rock ش رو بخاطر دارم.
بازی فریم درستی هم نمیداد.صدای بازی خیلی از افراد مثل من با تصویر فاصله داشت.
بازی رو تموم کردم. هیچ کدوم از نسخه های بعد از کربن رو تا آخرشون نرفته بودم.اینم خیلی کوتاه بود سریع تموم شد.
hp رو هم خیلی ها پسندیدند ولی من از اون هم خوشم نیومد.چون داستان نداشت!
الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بازی کردن یه بازی racing غیر قانونی که همه چی تموم باشه دیگه برام تکرار نمیشه.:(
مرحاه آخر رو هم رفتم
خیلی هیجان داشت این مرحله
خصوصا تو مترو که واقعا جذاب و جدید بود
من که تو کف 1920*1080 با ultra موندمنقل قول:
واقعا بازی خیلی خوبی بود البته هنوز chalenge ها رو تموم نکردم ولی جای یه کارت گرافیک که این بازی رو با ultra رو فول اچ دی جواب بده برام خالی بود ..با این حال خیلی دمشون گرم ... من که خیلی لذت بردم بخصوص مناظر پاییز با گرافیک فوقالعادش والته افت فریم من تا 20 فریم در این جور جاها :31:
دوستان یه نفر به من بگه کجا می تونیم ماشینمون رو تو بازی عوض کنیم و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
تو پمپ بنزین ها میتونی عوض کنینقل قول:
با جلو رفتن مراحل خودش نیتروژن و.. رو اتوماتیک میده ، اما امکان bodykit رو که ظاهر ماشین رو اصطلاحاً اسپرت میکنه رو به کاربر سپرده که میتونی موقع تعویض ماشین rctrl (کنترل سمت راست) رو بگری و bodykit مورد نظرت رو روش بندازینقل قول:
و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
باید اخرین نسخه direct x (دانلود از مایکروسافت یا سایتهای ایرانی )و همچنین اخرین اپدیت کارت گرافیکت رو داشته باشی (میتونی با استفاده از نرم افزار Driver Reviver اخرین اپدیت گرافیکت رو بگری) اگه این کارارو کردی وبازم مشکل داشتی باید کارت گرافیکت ور ارتقا بدی یا تنظمات رو پایین تر بیارینقل قول:
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
بازيش فوق العادست و از هيچ نظري قابل قياس با نسخه هاي قبلي نيست.
باز نظرات جدید واسه بازی داره میاد . نفهمیدم از اخر ارزش بازی رو داره ؟
اونا دارن زیاد روی میکنند.نقل قول:
ببین اگه فقط بازی های تاپ رو بازی میکنی بیخیالش شو.
ولی اگه همه جور بازی ای رو میکنی و کیفیتش زیاد برات مهم نیست بگیر بازی کن. قسمت run اش چند ساعت بیشتر طول نمیکشه.
خیلی بازی افتضا حیه!:13:
manam bazio gereftam gerafesh ba demohash fargh dare too demoha geraficesh behtare az bazi asli makhsusan ranghash.man noskheye 360 ro daram ro tv hd bazi mikonam
تموم کردم خیلی کوتاه بود کاش رو Hard میرفتم(رو Normalتموم کردم)
بازیه متوسطی بود اما چسبید !
ساندترک اصلیش خیلی خوب بود اما بقیه نه !
گرافیکشم عالیه داستانش آبکی،گیم پلیشم بدک نبود ،هیجانش بستگی ب موسیقیش داش ...
طراحیه ماشینا افتض...!
گیم پلی:8
گرافیک:9
صداگزاری:8
داستان:6.5
درکل 8
ارزش بازی کردن داره
کیفیت ایکس باکس و سایر کنسولها از کامپیوتر کمترهنقل قول:
تو bf3 هم همینطور بود
این بازی گرافیکش خیلی خوبه البته برایکامپیوتر. برای کنسول نمیدونم خوب باشه یا نه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
نمرات من
گیم پلی 9.0
داستان 4.0
گرافیک 9.5
صدا 7.0
طراحی ماشینها هم بد نبود فقط mclaren f1 خوب طراحی نشده بود
به نظرم جز یک از بهترین ورژنهای nfs تا حالا هست و جذابیت اینو داره که چند بار ببریش آخر :8:
نمرات منمنقل قول:
گیم پلی 5
داستان 8
گرافیک 8
صدا 5
این بازی چند lvl داره ؟؟؟
اقا چطور ماشین خودم رو عوض کنم
برو به پمپ بنزین هانقل قول:
تو پمپ بنزین ها... تو بعضی از ریس ها وجود دارهنقل قول:
........................
بچه ها توجه کردین چقد داستان بی سرو تهه اولش که داشتن لهش میکردن و افتادن دنبالش من گفتم باید داستان جالبی داشته باشه ولی اونایی که افتاده بودن دنبالش فکر کنم بعدا یادشون رفت و کلا بیخیال شدن:27:
چی میشد یه داستان تو مایه های ماست وانتد میداشت
منم تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم.
به نظر بازی باحالیه.
اولش آدم فک میکنه داره بتل فیلد بازی میکنه :31:
یچه ها من الان لول 10 هستم و نصف بیشتر بازی رو رفتم ولی فقط 11 تا ماشین بیشتر واسم تو پمپ بنزین نیست باید با همین 11 تا تا آخرش برم؟
خیلی حال میده ... بهترین نسخه ی NFS :10:
منم خیلی خوشم ازش اومده ... بعد Mw به نظرم بهترین نسخه هستنقل قول:
منو وسوسه کرده که گرافیکم رو ارتقا بدم
اقا یکی بگه به ما تو دموی اولش که قطار از جلوت رد میشه چی کار باید بکنی؟
دموی قطار تو وسطاش هست
چند تا اسپیس + اینتر و کلید های جهت نما رو میگیری
این دکمه ها رو زدم ولی نتیجه نمیده میزنه Too Slow اصلا بعد اینکه این دکمه هارو زدم چه اتفا قی میافته ؟بدونم دکمه هارو بهتر به کار میگیرم
خوب باید سریعتر بری که از قطار رد شی و اون 2 تا ماشین دیگه پشت قطار جا بمونننقل قول:
باید مرحله های جلوتر بری تا باز شننقل قول:
صحنه های اکشن وسط بازی خیلی باحاله !
اونجا که از دست پلیسا فرار میکنی.
من از شخصیت اصلی بازی خیلی خوشم اومده جون میده واسه یه بازی اکشن :31:
آره دیگه این بازی های سریه NFS رفته رفته دارن میشن gta یه دونه شلیک کم داشت که اینم به این سری اضافه کردن حدس میزنم سری بعدش دیگه توام تفنگ دست بگیری و مثل فیلم سریع و خشن بزن بزن را بندازی تو مسابقه !نقل قول:
آخه بازیاش دارن یواش یواش شور همه چی رو در میارن!:10::10::31::39::38:
نمیدونم یه عده که سیستمشون توان اینو نداشته که با این بازی بازی کنن چرا عقده ای شدن و فرط و فرط پشت سر nfs تو هر ورژنش چرت و پرت میگن ؟؟
اینجا تایپیک عقده گشایی از nfs نیست
عه مگه شلیکم اضافه کردن ؟نقل قول:
آره دیگه این بازی های سریه NFS رفته رفته دارن میشن gta یه دونه شلیک کم داشت که اینم به این سری اضافه کردن
شما دقیقا با کی کار داری؟ :31:نقل قول:
نمیدونم یه عده که سیستمشون توان اینو نداشته که با این بازی بازی کنن چرا عقده ای شدن و فرط و فرط پشت سر nfs تو هر ورژنش چرت و پرت میگن ؟؟
اینجا تایپیک عقده گشایی از nfs نیست
ای بابا!!! هنوز این تاپیک فعالیت داره!!!!
بریم پیشواز نسخه بعدی!:27: