آقا مژده دارم تاپیک میزنم باقلوا
حل مشکل زیر نویس فارسی با USB در تی وی های سونی حل مشکل پخش فیلم با هر حجمی
آقا مژده دارم تاپیک میزنم باقلوا
حل مشکل زیر نویس فارسی با USB در تی وی های سونی حل مشکل پخش فیلم با هر حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6605182#post6605182
دوستان
در مدل EX520 چطوری واز کجا می تونم کانال دیجیتال جدید رو بگیرم وبه لیست اضافه کنم؟؟ آیا امکان سرچ اتوماتیک در
این مدل وجود داره که هرازچند گاهی یه سرچی بکنه اگه کانال جدیدی بود اضافه بکنه ؟؟
نیازی نیست هر موقع یه شبکه اضافه بشه خودش میاد تو لیست کانال ها ، کالا تو همه دستگاه ها اتوماتیک انجام میشه .نقل قول:
سلام
ببخشید من چطوری می تونم با این تلویزیون تله تکست رو بگیرم . یعنی رو کنترل دکمش کدومه . (در ضمن من با زی***ور کانالا رو می گیرم )
با کلید سمت چپ شماره صفر .نقل قول:
دوستان کسی به این سوال ما جواب نمیده ؟؟؟
سلام
لطفا اگه ممکنه فایل آپگرید مدل KLV-40EX400 رو همراه با آموزشش بدید یا اگه از قبل هست لینک تاپیکش رو لطف کنید.
واینکه این مدل اگه آپگرید بشه دیجیتالش فعال میشه ؟؟
باسپاس
نقل قول:این مدل فاقد گیرنده دیجیتال داخلی می باشد ، پس با آپدیت هم اتفاق خاصی نمیفته !نقل قول:
در هر صورت اینم آخرین آپدیت این مدل به تاریخ 14 ژوئن 2010 و حجم 45 مگ که برای بهبود پورت HDMI می باشد .
کد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2010/as/main/F18266200_PS031766/sony_tvupdate_2010_1139_ga_atv.pkg
با سلام خدمت دوستان گرامی
مطلع شدم جدیدا کمپانی asus دستگاه ی به نام asus oplay air تولید کرده که تصاویر و صدا رو میتوان با لپ تاپ به صورت بیسیم روی تلویزیون هایی که قابلیت وایرلس دارند با کیفیت فول اچ دی منتقل کرد و با اکثر فرمت های کامپیوتری هم سازگار هست و پخش میکنه در حال حاضر هم در تهران موجود هست البته قیمت دقیق ندارم فقط میدونم قیمتش زیر 200 هزار تومن هست عکس و اطلاعات کامل رو توو لینک زیر مشاهده بفرمائید.
http://www.asus.com/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_GALLERY/#specifications
سلام
دوستان منظور ازقابلیت PAP(PICTURE AND Picture چیــه؟؟ اصلا چیکار میکه؟؟
این قابلیت همان تصویر در تصویر است . منتهی باید از حداقل از دو ورودی تی وی استفاده شده باشد( مثلا استفاده از کانالهای دیجیتال و استفاده از ورودی اچ دی ام آی) در این صورت می توان 2 تصویر را در کنار هم تماشا کرد ولی برای مثال نمی توان 2 شبکه از شبکه های دیجیتال را در کنار هم تماشا کرد.نقل قول:
دوستان جدیدا تو بعضی از از سایتها نوشته شده که سایز 46 ایچ این مدل پنلش 120 هرتزی هست.فقط سایز 46 البته و 32و40 همون 50 هرتز هست!به نظرتون صحت داره؟
مثلا اینجا
کد:http://banehvitrin.org/product/category/9
نقل قول:
این سایت اصلی سونی هست خودتون ببینید وزیاد به سایتهای غیر معتبر توجه نکنید
کد:http://www.sony-mea.com/product/kdl-46ex520
تشریف نداشتین یه چندوقتنقل قول:
برگشتنتون رو تبریک میگم
یه سری به لینک های امضا بنده بزنید شاد باشید
بله دوست عزیز.اینجا رو قبلا دیدم.ولی متاسفانه در این مورد راجع به این پنل چیزی ننوشته!!نقل قول:
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
بله یه چند وقتی گرفتار بودمنقل قول:
ممنونم دوست عزیز
خوشحالم الان دوباره خدممتونم
بله حتما.مرسی
سلام به همه
اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
من امروز یه ای ایکس520 خریذم .
یه مشکل باهاش دارم
وقتی دکمه پاور از روی تلوزیون رو میزنم بار اول چراغ قرمز تلوزیون خاموش میشه ولی تلوزیون روشن نمیشه و بعد که واسه بار دوم که میزنم چراغ سبز روشن میشه و تلوزیون هم روشن میشه
بعد از روی تلوزیون هم وقتی دکمه پاور رو مجددا میزنم برای خاموش کردن تلوزیون خاموش میشه ولی چراغ قرمز روشن نمیشه
ولی با کنترل که میزنم همچین مشکلی نداره
به نظرتون ذکمه پاور مشکل داره یا میره حالت استند بای؟؟؟
دوستان زود کمک کنید که اگه مشکل داره برم بدمش پس اخه ال سی دی سونی قبلیمو که داشتم اینطوری نبود چه با دکمه پاور روی خود ال سی دی خاموش میکردم چه با کنترل در هر 2 صورت چراغ قرمزه روشن میموند و اصلا اینطوری نمیشد
بابا یعنی کسی نیست به ما بگه این طوری که میشه مدلشه یا نه؟؟یعنی هیچکی ای ایکس 520 نداره یا مدل مشابهش؟؟؟:41::37::37::37::37::37::37:نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم این مدل رو دارم.دقیقا مثل اینیه که گفتی.البته اون مشکل اولی رو نداره (بار اول ...)فکر کنم مشکلی نداشته باشه.من که مشکلی باهاش ندارم
در مورد اولی که مشکلی نیست و برای اینه که در شبها اون نور قرمزش آزار دهنده نباشه مورد استفاده قرار میگیره .نقل قول:
ودر مورد دومی ، من درست متوجه سوالتون نشدم ولی طبق گفته دوستمون zn1358 مشکلی وجود نداره .
نقل قول:دستتون درد نکنهنقل قول:
ما رو از نگرانی نجات دادید:40::40:
اخه من قبل از این سونی bx320 داشتم اینطوری نبود.یکی از اقواممون هم که ex700 داشت مال اونم اینطوی نمیشد .دیگه خیلی نگران شدم
در هر صورت بسیار ممنون:40::40::10::10:
آقا دم سونی برای این سنسور حضور فرد و روشنایی گرم چون خیلی برای من کاربرد داره .:8:
دوستان تا یکی دو ساعت دیگه ( طرح که تموم شد ) دارم میرم جمهوری بدون گارانتی سایز 40 بگیرم نکته خاصی هستش که موقع خرید دقت کنم ؟
فوری
چهطوری میتونم از طریق کابل شبکه تصاویر تی وی ( برنامه های تلویزیونی ) رو روی PC ببینم .
و کلا چه استفاده هایی از قسمت شبکه تی وی میشه کرد و چگونه .
نه دوست خوبم تا اون جایی که من سوادش رو دارمنقل قول:
با قابلیت شبکه که نمیتونی تصویر رو ببری بیرون یعنی خروجی بهت نمیده
برای قسمت شبکه همون قابلیت dlna برای پخش مولتی روی شبکه های خانگی همین البته میتونی با کابل مودم هم آبدیت کنی و با اینتر نت زغالی ایران از اینتر نت ویدئو لذت ببری
System Software Update (Version PKG3.704GAA) For Asia Pacific
Article ID:478778(modified 23 Nov 2011)
Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-26EX420, KDL-32CX520, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX720, KDL-40CX520, KDL-40EX520, KDL-40EX720, KDL-40NX720, KDL-46CX520, KDL-46EX520, KDL-46EX720, KDL-46HX820, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-55EX720, KDL-55HX820, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX925
IMPORTANT: This software is only for use with the products identified and sold in Australia, India, Indonesia, Malaysia, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam. Not all models are sold in all countries.
Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version 3.704GAA provides the following benefits:
New features:
- YouTube™ HD support
Improvements over earlier version:
- Improve performance and stability of Internet features.
لینک دانلود بدون درد سر
.کد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS041083/sony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
این هم برای pc سونی
(این رو با اون درایوری که برای کیبورد نوت بوکهای وایو داده بود اشتباه نگیرید)
Remote Keyboard Lite
Article ID:478882(modified 23 Nov 2011)Applicable Models
KDL-22CX520, KDL-22EX420, KDL-22EX423, KDL-26EX420, KDL-26EX423, KDL-32CX520, KDL-32CX523, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX523, KDL-32EX720, KDL-32EX723, KDL-40CX520, KDL-40CX523,
KDL-40EX520, KDL-40EX523, KDL-40EX720, KDL-40EX723, KDL-40NX720, KDL-40NX723, KDL-46CX520, KDL-46CX523, KDL-46EX520, KDL-46EX523, KDL-46EX720, KDL-46EX723, KDL-46HX920, KDL-46HX923, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-46NX723, KDL-55EX720, KDL-55EX723, KDL-55HX920, KDL-55HX923, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-55NX723, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-60NX723, KDL-65HX920, KDL-65HX923, KDL-65HX925
کد:http://www.sony-asia.com/support/download/478882/product/kdl-46ex520
یعنی با کیبوردهای وایرلس و دانگل اونها نمیشه از اینترنتش استفاده کرد حتی اگر کیبورد وایرلس و موس وایرلس مدل سونی پیدا کنیم> من کیبورد و موس وایرلس مدل 4tech خریدم و 39 هزار تومن پول دادم! می خام بدونم یعنی نمیشه درایور این موس و کیبورد را به تی وی فرستاد ؟ باید یک راهی داشته باشه؟ نه؟
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
یک سئوال دیگه
کامپیوتر من پورت شبکه انبورد دارد و من یک روتر و یک آداپتور وایرلس هم دارم ( tenda) چطور می تونم اینترنت پی سی را روی تی وی به اشتراک بگذارم ( بدون سی) و نرم افزار تی وی را بروز رسانی کنم؟
نه آرش جان ماله پی سی های سونی هست نه کیبرد و موس وایر لس سونینقل قول:
کیبرد و موس فقط توی یه سیستم عامل مفهوم دارن نه با اتصال به تی وی
آفور تچ از بهترین مارکهایی موجود توی بازار هست درست خریدی البته ای بلو هم خوبه
نه راهی نداره
دوستان یک مشکل و یک سوال ...
اول مشکل : ار امروز صبح که روشنش کردم هر چند دقیقه یه منو میاد پایین صفحه شروع می کنه به معرفی امکانات چجوری می تونم غیر فعالش کنم ؟؟
سوال : سیستمی مثل EPG روی ----- نداره که لیست برنامه ها رو نشون بده ؟
میشه بیشترتوضیح بدی و اگه امکانش هست آموزش .نقل قول:
اون قسمتی که تو امضات هست مربوط به آموزش DLNA همین تی وی هم هست ؟
این آپدیت جدید چه امکاناتی رو اضافه میکنه ؟
من که دو ماه پیش آپدیت کردم لازمه دوباره آپدیت کنم ؟
درباره ریموت ( کنترل ) کردن تی وی ، چه طوری هست و اینکه این قسمت باید ریجستر بشه . ( سوالی نیست )
Setting>Network>Home network setup>Remote device / Renderer
از همون اول که روشن کردی همین طوری بود ؟ صد در صد جواب بده !!!!!!! اگه این طور بود برو فوری پسش بده !!نقل قول:
برای حذفش باید بری توی قسمت Auto Startup و دوباره از اول تنظیم کنی و در قسمت انتخاب نوع مصرف به جای Shop
، Home رو انتخاب کنی ، چون الان در حالت Shop قرار داره و زیرش همش درباره تی وی تبلیغ میکنه .
سوتی از خودم بود ... صبح که بلند شدم دیدم روی رادیو هستش مثل اینکه یکی برده بوده روی شبکه های رادیو بعدش من هر کلیدی که میزدم از اول اون عکس های اسلایدشو رو پخش میکرد بعد همینجوری چند ثانیه Home روگرفتم بلکه یه منویی برای تغییر بیاد که نیومد بعدش که تونستم برم توی TV دیدم اون تبلیغ میاد ... بعد یاد نگه داشتن این دکمه افتادم رفنم نگه داشتم دیدم درست شد ...نقل قول:
از همون اول که روشن کردی همین طوری بود ؟ صد در صد جواب بده !!!!!!! اگه این طور بود برو فوری پسش بده !!
برای حذفش باید بری توی قسمت Auto Startup و دوباره از اول تنظیم کنی و در قسمت انتخاب نوع مصرف به جای Shop
، Home رو انتخاب کنی ، چون الان در حالت Shop قرار داره و زیرش همش درباره تی وی تبلیغ میکنه .
اون چراع نارنجی که کنار چراغ قرمز پاور هستش واسه چیه ؟؟؟ در مورد اون EPG که لیست برنامه ها رو میزنه اطلاع ندارید ؟؟
دانگل وایرلسش چنده از کجا می نونم بگیرم؟؟
خوب اون لینک داخل امضا ماله همه تی وی هاست اما تا حالا به نتیجه درستی نرسیده مشکل با فیلمهای زیر 720i نیست مشکل با فیلمهای فول اچ دی هست که نرم افزارری برای رندرشون و ارسالشون نیستنقل قول:
کل تاپیک رو بخونی حله همه چی دستگیرت میشه فقط چیزی دانلود نکن
بخون تا آخر
من که فعلا کابل HDMI رو بهترین میدونم یه ورژن 1.4 سونی گیر آوردم 45 فروش بود همکار 30 خریدم
دارم بهم حال میده اساسی بگذریم
من هنوز ابدیت نکردم ولی همه چی تو پست بالا تر ها هست یوتیوب HD:31::31::31::31::31::31:
همیشه آبدیت نگه دار هرچند سال دیگه فکر نکنم آبدیتی براش بیاد
شاد باشی
دوستان من لپ تاپم Vaio F121 هستش و دوتا مشکل دارم :
1-کابل HDMI رو که بهش وصل کردم 720p بهم میده رزولوشن 1080 غیره فعاله ....
2--وقتی لپتاپو میزام روی Projector only , تلویزیون از حالت تمام صفحه خارج میشه ...
من الان یه کابل شبکه توی دم و دستگاهم پیدا کردم ، حالا با این کابل چه طوری میتونم از قابلیتهای تی وی استفاده کنم .نقل قول:
قسمت شبکه تی وی فقط برای استفاده از DLNA هست ؟
اون قسمت توی امضات هم کامل خوندم و در کل بعد از کلی تلاش فکر نمیکنم که جواب نیاز مارو بده.
:40::10:
ورودی کابل شبکه فقط برای کابل شبکه است اما میتونی مبدا نوت بوک یا پی سی یا مودم ای دی اس ال یا... هر چیزی که شبکه خروجی داشته باشه
در مورد نتیجه که فعلا نه چیزی نتیجه خوبی نداشته
آخریش همون ps3 بود که عالی استریم میکرد ولی با زیر نویس فارسی مشکل داشت
با سلام خدمت دوستان
یک خبر بسیار داغ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آپدیت جدید سونی در سایت قرارگرفت.(((((((Version PKG3.704GAA)))
کد:http://www.sony.com.my/support/download/479099/product/kdl-46ex520
با سلام خدمت دوستان
یک خبر بسیار داغ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آپدیت جدید سونی در سایت قرارگرفت.(((((((Version PKG3.704GAA)))
کد:http://www.sony.com.my/support/download/479099/product/kdl-46ex520
با سلام من همین آخرین ورژن رو دانلود کرده و داخال فلش میزنم و دستگاه هم فلش رو میشناسه ولی وقتی گزینه بروزآوری نرم افزار رو از دستگاه انتخاب میکنم پیغام عدم اتصال به شبکه رو میده . میشه توضیح بدید که چطور فایل آپدیت رو از فلش به دستگاه منتقل کنم و آیا این آپدیت مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاره؟
سلام
دوست عزیز hovo
1-این فایل آپدیت که گذاشتی اگه بریزم روی tv دوباره باید مراحل انتخاب زبان ،جستجوی کانالها و... رو تکرار کنم یا نه به اونها کاری نداره ؟؟
باسپاس
دوست خوبمنقل قول:
این فایل که لینکش رو براتون گذاشتم فقط مربوط به آبدیت فریمور تی وی هست و هیچ چیزی رو توی تی وی شما تغییر نمیده هیچ چیزی رو
فقط ورژن نرم افزارش رو بالا تر میبره
اما بهتره بعد از هر بار آبدیت یه بار تصویرت رو کالیبره کنی
(یعنی یه نگاه به تنظیمات تصویر مثله روشنایی و رنگ و اینها.... بندازی شاید با تغییر یکم تصویر بهتر بشه)