حداکثر 75 درصد. چیزی که الان معلومه. احتمالاَ بشه 30 درصد یا 35 درصد واسه ما.نقل قول:
سال ما که معلوم نیست البته پس 75 ام نمیشه
Printable View
حداکثر 75 درصد. چیزی که الان معلومه. احتمالاَ بشه 30 درصد یا 35 درصد واسه ما.نقل قول:
سال ما که معلوم نیست البته پس 75 ام نمیشه
من 3 -4 صفحه دیگه دارم دور سوم کتاب تموم بشه
دیگه هم نمونه سوال نمیخونم ، همشون مثل همن !! خیلی آسونن!
تایید میشه !نقل قول:
من 3 -4 صفحه دیگه دارم دور سوم کتاب تموم بشه
دیگه هم نمونه سوال نمیخونم ، همشون مثل همن !! خیلی آسونن!
من کتابو میخونم میگم وایی اینهمه واکنش هنوز همه یادمن ؟ واکنش کلر چی بود ؟ وای نکنه یادم بره ؟!
بعد نمونه سوالا رو میخونم میگم اهه چه کشکه ... عددی نیست ... برم زبان فارسی بخونم ...؟ :دی (میدونم حالم طبیعی نیست به بزرگیتون ببخشید :دی )
به هر حال من 2 بار کتابو دوره کردم یه بارم اضافی فصل 3 به جز این از رو جزوه هم یه بار خوندم از روی درسای گلواژه هم یه بار فصل 1 و 3 رو خوندم ! فقط یه تیکه خلاصه نویسی قلمچی داره تو 4-5 صفحه است اونو از کتابش کندم امشب و قبل از آزمون بخونم !
نتیجه : 20 نشم میرم یه فرقون میخرم :)
کی؟.... چی؟... کجاست ؟ ....کدوم کتابش ؟.... بده منم بخونم!:31:نقل قول:
یه کتاب داره سوالات امتحان نهایینقل قول:
کی؟.... چی؟... کجاست ؟ ....کدوم کتابش ؟.... بده منم بخونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول درسای اختصاص خلاصشونو نوشته (در حد 5-6 ص)
سر فیزیک واقعا خیلی کمکم کرد ! تمام حفظیا رو از اون خوندم
بچه ها يه سوال خيلي جالب:
اولين كاري كه بعد از تموم شدن امتحان ها ميخوايد انجام بديد چيه؟
من كه خودم ميخوام shogun 2 : total war رو بخرم و تا 8-7 تير استراحت مطلق!:31:
میرم بانجی جامپینگ تا تخلیه بشم - بعدشم کارای مهاجرتم رو ردیف میکنم !l
خواااااب به مدت 96 ساعت ! :دینقل قول:
اولين كاري كه بعد از تموم شدن امتحان ها ميخوايد انجام بديد چيه؟
من كه خودم ميخوام shogun 2 : total war رو بخرم و تا 8-7 تير استراحت مطلق! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کلوب ! 25 تا 30 هر روز میریم کلوب با بچه ها MW2 بزنیم !
+
1 روز مسافرت تهران ! صبح میرم تو خیابونا میچرخم شب بر میگردم !
بعد ازین واقعا نمیدونم چیکار کنم . هیچ تفریح خاصی ندارم . 5-6 هم شروع میکنم تا 14 ام که مدرسه امون شروع میشه درس میخونم . احتمالا شیمی سال 2 و 3 ! میشینم تستاشو میزنم ...
ببخشید که این تیکه رو از صفحه 39 کپی کردم و دارم اینجا جواب می دم.نقل قول:
عجب امتحانی گرفتن نامردا!
در حد کنکور بود واقعا!
فکر کنم 20 بشم
چون این تصور اشتباه رو خیلیا دارن و باید سعی کنید تصحیحش کنید. دو نکته :
1- عربی کنکور بر خلاف امتحان نهایی آسونه و می شه گفت آسونترین درس ( بعضا از دین و زندگی هم آسون تر ). و از اینکه امتحان نهایی سخت بوده نتیجه نگیرین که کنکور هم سخته . ( و به نظرم واقعا منهجهای کتاب رو در طول سال دو یا سه بار بخونی و تو آزمونا شرکت کنی، هیچ مشکل دیگه ای نخواهین داشت )
2- اگه امتحانی سخت باشه برا همه سخته. پس درسته طراح نباید اینقدر سخت بده تا شاید خیلیا نمره قبولی هم نیارن ولی از نظر تراز در کنکور بین سوال سخت و آسون تفاوتی نداره. چون برا کنکور هر درسی مستقیما تراز بندی می شه بعد در نتیجه تاثیر می ذاره.
من رسونیدم!
فقط فصل 1 و زیاد با دقت نخوندم
که مساله هاشو همرو بلدم
میمونه فقط حفظیا که صبح قبل رفتن یه نگا میندازم
من واسه تابستون خیلی کار دارم!!!
کلاس موسیقیم ناقص مونده اونو میخوام برم
+ کلاس نقاشی یه تابلو هس عاشقش شدم میخوام اون تابلورم برم بکشم! (تصمیم گرفته بودم دیگه تا بعد کنکور نقاشی رو بذارم کنار، ولی فقط همین یکی رو میکشم و بعد میذارم کنار!)
+ باید کلی بدرسم، کلاسامون از 15 تیر اینا شروع میشه (البته دقیقشو نمیدونم!)
+ این درسای عمومیه خر رو باید بخونم و تستاشونو بزنم
+ بعضی از درسای سال پیشمو مرور کنم (مثل ریاضی و شیمی و یکی دو فصل فیزیک)
+ مهمترینش اینه که بشینم این 90 تا فیلم رو که دانلودیدم نگا کنم عشق کنم!
فعلا همینا:31:
شیمی آسون بود
اما از سالای قبل سخت تر شده بود
من نیم نمره غلط دارم ! کسی از نرخ فرقون خبر نداره ؟ :(
سلام بچه ها خبرو شنیدید برای عربی بخشنامه دادند که چون امتحان سخت بوده ، آسون بگیرنو مثل آدم صحیح کنن.
من که خیلی خوشحالم :26::33::15::16::22::25::47::39::7::21::31::20::27 ::22:
ولی از یه لحاظم ناراحتم چون امروز قرار بود با بچه های چندتا مدرسه بریزم سازمان سنجشو برای اعتراض بگیریم که خودشون زودتر صلح کردند.:31:
آره دقیقانقل قول:
بخشنامه دادن که دست و دل بازانه!:31: نمره بدید
در مورد شیمی هم :
آسون بود ولی من بدبخت یادم رفت ماشین حساب ببرم ! اولای امتحان خیلی استرس داشتم ، مراقبا هم نمیداشتن از بغل دستی ماشین حساب بگیرم ، دیگه ناچارا همشو ذهنی حساب کردم
ولی با این وجود فکر کنم 20 بشم
خداوکیلی شیمی آسون بود
ولی یه تیکشو یادم رفته کامل کنم
فک کنم 0.75 نمرم میپره ازونجا
باقیشو گمون نکنم مشکلی داشته باشم
امتحان متوسط بود ... نه سخت نه خیلی آسون
اگه از تشریحی ها کم نیارم احتمالا 20 میشم ... حالا بازم کلید بیاد چک می کنم
اون سواله که گفته بود کدوم انرژی بیشتری آزاد میکنه دلیلش رفت رو مخم ولی بالاخره یه چیزی نوشتم
آره شیمی آسون بود ولی من هیچ وقت تا مطمئن نشمو با پاسخ نامه چک نکنم نمی گم چند میشم.
حالا اگه می خوای بدونی من چند میشم باید صبر کنی.....:31:
دوستان عزیز ، لطف کنن از ادبیاتی مناسب انجمن و تاپیک استفاده کنن .
در صورت تکرار به نحو دیگه ای برخورد خواهد شد .
ممنون .
بچه ها بعد اینکه این زبان فارسی رم بدیم دیگه آزادیم............(فقط برای یه مدت:19:)
می خواستم بپرسم تاپیک واسه پیش دانشگاهی یا همون سال چهارم داریم اگه نه لطفا همین جا جواب بدید.
دنبال یه مدرسه خوب میگردم زیاد گرون نباشه حداکثر 4 میلیون طرفای منطقه 2 . اگه جایی رو میشناسید لطفا اطلاع بدید؟
با تشکر
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
حال شما ببخش:11:نقل قول:
دوستان عزیز ، لطف کنن از ادبیاتی مناسب انجمن و تاپیک استفاده کنن .
در صورت تکرار به نحو دیگه ای برخورد خواهد شد .
یه چیزی از روی دوستی گفت منظوری نداشت....
نه هنوز تاپیکی نیس واسش
ما که 25 ام تاریخ داریم...
تازه هیچیشم حذف نکرده از ترم دوم
حالا بیا کل کتابو بخون
ما نیزنقل قول:
ولی سوالاشو بمون داده :دی
ما که امتحانو قبلا دادیم ولی چه معلم توپی داشتیم گفت فقط سوالای آخر کتاب تازه از اوناام نصفشو حذف کرد (بعضی درسارو کلا حذف کرد):27:نقل قول:
حالا بیا کل کتابو بخون
نقل قول:
زحمت کشیده!
مال مارم داده
بدبخته عقده ای بش گفتیم حذف کن میخوایم چیکار کنکور که نمیاد
گیر داده نه درسمون مهمه!
تازه اول سالم اومده میگه اصلا مهم نیس برام نمره
یه امتحان داشتیم هفته ی آخر از تاریخ
تعداد درسا خیلی زیاد بود
ماهم دیگه هفته ی آخر حوصله نداشتیم
همه ی امتحانامونو اون هفته حذف کردیم
هرچی به این گفتیم بابا جونه من بیا حذفش کن
قبول نکرد
مام که هیچی نخونده بودیم همه مون سفید دادیم ورقه هامونو (در این حالت:31:)
اولین امتحانی بود که سفید دادم دست معلم!!
فقط اسممو نوشته بودم
معلم تاریخ ما هم از هر درس ترم دو 5 6 تا سوال و هر درس ترم اول 2 - 3 تا سوال گفته
ولی بازم حوصله ام نمیگیره بخونمش ، شاید تو یه ورقه ای همه جوابا رو نوشتم و سر جلسه از اونها استفاده کنم
(تقلب کنم دیگه!!!:31:)
از ما قبل از امتحانا گرفتن. کامپیوترو از 14 نمره 9 میشم. تاریخو از 20، 12.نقل قول:
تاریخ ما از بس سخت بود همه بچه ها کتابو تو مدرسه پاره کردن از اعصاب خوردی.
راستی این قضیه بخشنامه عربی چیه؟نقل قول:
سلام بچه ها خبرو شنیدید برای عربی بخشنامه دادند که چون امتحان سخت بوده ، آسون بگیرنو مثل آدم صحیح کنن.
وقتی باید بنویسی منصوب نوشتی مرفوع دیگه چیو میخوان دست بالا صحیح کنن؟ همه جوابا یه کلمه ای بود دیگه تو صحیح چجوری می خوان ارفاق کنن؟
اصلا بخش نامه اش کو؟
ظاهرا قراره با عطوفت نمره بدننقل قول:
راستی این قضیه بخشنامه عربی چیه؟
وقتی باید بنویسی منصوب نوشتی مرفوع دیگه چیو میخوان دست بالا صحیح کنن؟ همه جوابا یه کلمه ای بود دیگه تو صحیح چجوری می خوان ارفاق کنن؟
اصلا بخش نامه اش کو؟
در ضمن زبان send و T/F رو غلط نمیگیرن از کسی ...
بچه ها حالا جدا از امتحانا:
کی میدونه هزینه آزمون های قلم چی برای تابستون چنده؟؟؟ چندتا آزمون هست؟؟؟
5 تا آزمونه ، هزینه شو دقیق نمیدونم ( چون من بورسم:31:) ولی فکر کنم تابستون و سالتحیلی ش کلا 260-240 تومن باشهنقل قول:
بچه ها سوال من به فراموشی سپرده شد؟:8: اشکال نداره دوباره یادآوری می کنم.:46:
نقل قول:
دنبال یه دبیرستان خوب واسه پیش دانشگاهی یا همون سال چهارم میگردم زیاد گرون نباشه حداکثر 4 میلیون طرفای منطقه 2 . اگه جایی رو میشناسید لطفا اطلاع بدید؟
یعنی organize هم نمره میدن؟نقل قول:
در ضمن زبان send و T/F رو غلط نمیگیرن از کسی ...
منم احتمالاَ بورسیه شم. ولی تابستونو میرم گام اول. سوالای گزینه 2 یه چیز دیگه است. اگه بورسه کاظم نشدم میرم همون گزینه 2.نقل قول:
5 تا آزمونه ، هزینه شو دقیق نمیدونم ( چون من بورسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی فکر کنم تابستون و سالتحیلی ش کلا 260-240 تومن باشه
یعنی نمره اضاف می کنن؟نقل قول:
ظاهرا قراره با عطوفت نمره بدن
بچه ها صحبت از بورسیه شد. میشه یکی بگه قضیش چیه؟
یعنی اگه دیدن مفهومو رسوندی نمره رو میدن.نقل قول:
یعنی نمره اضاف می کنن؟
آره ! از یکی از مصححین شنوفتم ! با تقریب بالایی میتونی مطمئن باشینقل قول:
یعنی organize هم نمره میدن؟
این عربی و هندسه رو من مطمئن نیستم چه خبره هنوز !نقل قول:
یعنی نمره اضاف می کنن؟
حتی اس ام اس اومد برام که میخوان عربیو دوباره بگیرن ! که احتمالا شایعه است
اما اگه هم نمره اضافه کنن تو کنکور تاثیر نداره و مال کارنامه اس فقط . چون اگه 18 شما بشه 20 اونوقت کسی که 20 شده رو توی محاسبه ی تراز 22 حساب میکنن
مديركل آموزش و پرورش تهران:دانش آموزان سوم متوسطه نگران نمره امتحان نهايي عربي نباشندتهران - مديركل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با اصلاح بارم بندي نمره امتحان نهايي درس عربي پايه سوم دوره متوسطه، مشكل سختي پرسش هاي اين امتحان بر طرف شده و دانش اموزان از اين بابت نگران نباشند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد'علي يزديخواه' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا درباره اعتراض شماري از دانش آموزان پايه سوم دوره متوسطه و تجمع آنان مقابل برخي از مناطق آموزش و پرورش افزود: با تدابير اتخاذ شده اين مشكل حل شده است.
وي اظهار داشت: برگزاري امتحان نهايي عربي پايه سوم دوره متوسطه كه هفته گذشته (چهارشنبه) برگزار شد با اعتراض شماري زيادي از دانش آموزان نسبت به دشواري اين پرسش ها مواجه شد.
يزديخواه گفت: پس از بررسي اين موضوع متوجه شديم درجه سختي پرسش هاي اين درس بيشتر از حد معمول بوده و اين موضوع باعث نگراني برخي از دانش آموزان شده است.
يزديخواه اظهار داشت: با انجام پيگيري هاي مستمر با مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش مقرر شد با اصلاح بارم بندي نمرات سووالات درس عربي، اين مشكل حل شود.
وي خاطر نشان كرد، با توجه به اينكه طراحي سووال اين درس به صورت نهايي و براي همه دانش آموزان سوم متوسطه سراسر كشور بوده لذا وزارت آموزش و پرورش تصميم گرفته تا با تغيير بارم بندي نمرات سووالات به دانش آموزان ياد شده كمك كند.
مديركل آموزش و پرورش تهران افزود: با توجه به ابلاغ بارم بندي جديد، مقرر شد تا در
تصحيح اوراق امتحاني به موضوع سختي امتحان توجه شود.
يزديخواه گفت: براساس بارم بندي جديد، پرسش هاي دشوار از ارزش كمتري برخوردار خواهد بود تا از اين طريق، حقي از دانش آموزي تضييع نشود.
وي تاكيد كرد، شيوه نامه اين موضوع تهيه و به حوزه هاي تصحيح اوراق امتحاني ابلاغ شده و از نظر آموزش و پرورش اين موضوع حل شده بنابر اين دانش آموزان در اين ارتباط نگران نباشند.
يزديخواه گفت: اصلاحيه بارم بندي نمرات اين درس روز گذشته - جمعه - به حوزه هاي تصحيح اوراق ابلاغ شده تا در تصحيح اوراق، اين بارم بندي محاسبه شود.
منبع : ایرنا
همونطور که حدس زده بودم
فقط 0.75 نمره کم دارم از شیمی
ایول بالاخره یه امتحانو خوب دادم!!! (با اینکه خیلیییییییییی کم خونده بودم، شاید کلا 4 ساعت)
همه ی سوالارو با دلیل نوشتم توضیحشونو
خودش یه کلمه دو کلمه میخواسته
ایول ایول
بابت این عربی هم، باز خوب شد مقداری
ولی من هیـــــــــــــچ خوب ندادم این امتحانو!!
منم کلید شیمی رو چک کردم بین 19.5 تا 20 میشم ///
یه سوال : اون سوال کلوئید ها ویژگی اول مگه "باردار بودنشون" اشتباهه ؟
تا اونجایی که من خبر دارم : دو نوع بورسیه دارن برای کسایی که وضع مالیشون خوب نیست و معدل بالای 19 دارن نوع اول :فقط در آزمون ها رایگان ثبت نام میشن نوع دوم : علاوه بر آزمون رایگان ماهیانه کمک هزینه میگیرننقل قول:
ولی من جزء هیچکدوم از اینا نبودم!:31: پارسال( سال دوم دبیرستان ) حدودای اسفند زنگ زدن خونمون گفتن یه آزمونی میخواد برگزار بشه ، 100 تا 200 نفر کل کشور رو بورسیه میکنن ، اگه مایلی شرکت کن. منم شرکت کردم و رتبه ام شد 24 . اینطوری بود که بورس شدم
ولی باز یه سری به این صفحه بزنید:
[PHP]http://beta.kanoon.ir/Public/ViewDetails.aspx?Archive=1bPdNVsG+pUA7zKezOuvyrRlz hHix6lfZfnmIubQZmQ+mVwVArXyzF12m7HCi5Xv[/PHP]
اگه پارتی داشته باشه همش حله. یکیو بورسیه میکنن یکیو نه. کلاَ قانون خاصی نداره. ممکنه 2 نفر با شرایط یکسان برن یکی بورسیه شه یکی نه. قانونی نداره به شانسه.:31:نقل قول:
برای کسایی که وضع مالیشون خوب نیست و معدل بالای 19 دارن
وقتی بارم رو عوض کنن که دیگه کسی 22 نمیشه. تا اونجایی که من فهمیدم سوال های سخت رو بارمشو پخش می کنن. پس کنکور و کارنامه یکی میشه دیگه. در ثانی سوابق تحصیلیت همون چیزیه که تو کارنامه هست و همون ثبت میشه و اگه با کارنامه فرق کنه میتونی اعتراض کنی. از کجا میخوان بفهمن که یکی از اول 20 بوده یکی بعدا 20 شده؟ البته به نظر من این بارم عوض کردن و اینا همش دل خوشکنکه. زیاد تاثیری نداره.نقل قول:
اما اگه هم نمره اضافه کنن تو کنکور تاثیر نداره و مال کارنامه اس فقط . چون اگه 18 شما بشه 20 اونوقت کسی که 20 شده رو توی محاسبه ی تراز 22 حساب میکنن
راستی حال کردی گفتم به اون روش تعیین محدود کننده هم نمره میدن.:5:
نه. اصلا این درسته. از اون چرتایی بود که تو کلید می نویسن. نمره رو میدن.نقل قول:
یه سوال : اون سوال کلوئید ها ویژگی اول مگه "باردار بودنشون" اشتباهه ؟
اخه دوست عزیز عربیه دیگه چیه که مفهوم هم داشته باشه!نقل قول:
ـً ـُ ـِ دیگه مفهوم داره؟!
فکر کنم با شیمی اشتابه گرقتید:31:
امتحان ما امروز تموم شد.
دبیرستان تموم شد رفت ، هرچند شهریوری شدیم :20:
شهریور چیه ؟ اینجا هیچ کس زیر 19.5 نشده هیچ امتحانی رو!!!!!:27:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم یه کم الکی کلاس میومدی میگفتی معدلم شده 20:10:
امیدوارم نمرشو بدن :20:نقل قول:
نه. اصلا این درسته. از اون چرتایی بود که تو کلید می نویسن. نمره رو میدن.
راستی من شنیدم یکی سوالای فیزیکو 200 تومن اینا قبل امتحان خریده بوده ! :(