دوست عزیز از سه مدلی که گفتید
57000 و 58000 الجی و 6940 سامسونگ
به نظر من سامسونگ سر تره البته اگه 1 مقدار بیشتر هزینه کنی 6960 هم هست که فرقش با 6940 تجهیزات wifi داخلیشه که اجازه ارتباط بی سیم با اینترنت فراهم میکنه
Printable View
دوست عزیز از سه مدلی که گفتید
57000 و 58000 الجی و 6940 سامسونگ
به نظر من سامسونگ سر تره البته اگه 1 مقدار بیشتر هزینه کنی 6960 هم هست که فرقش با 6940 تجهیزات wifi داخلیشه که اجازه ارتباط بی سیم با اینترنت فراهم میکنه
سلام
دوستان سونی 22 اینچ داره؟
دوستان بین 42lm7610 و 40es6980 موندم به نظرتون کدومو بگیرم بهتره ؟!!
اگر زیاد می خوای با تلویزیونت فیلم سه بعدی ببینی ال جی رو بگیر ولی اگر مصرف سه بعدیت زیاد نیست سامسونگ کیفیت تصاویر معمولیش بهتره.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز
یکی از دوستای بنده قصد خرید TV داره و مدل SAMSUNG 43E495 رو انتخاب کرده که پلاسما هست./
دلایلش هم داشتن 3D بوده و قیمت پایین آن و همین طور سایز بالای 42 اینچ .
به نظر شما عزیزان ارزش خرید دارد یا نه ؟
یا بهتره LED خرید کند اگر چه قیمت ها به مراتب بالاتره .
تا 1.200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ====
دوستان با هزینه 1.200 چه LED مناسبه البته خودم مدل 42" 35000 ال جی را در نظر دارم برای ؟
آقا الان تا 1400 چه تلویزیونی رو میشه خرید ؟؟؟؟؟ ترجیحا LED سه بعدی بودن مهم نیست . سایز هم تا 42 . کیفیت عالی از همه چی مهتره . ممنون
مدل 42KD30 ایکس ویژن حدود 1200 تومن هست . امکانات خیلی خوبی داره . گیرنده دیجیتال داخلی هم داره و کیفیت تصویرش خوبه . فرکانسش 120 هرتز هست و اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه .نقل قول:
مشخصات :
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A داراي ----T داخلي با كيفيت HD
وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)
قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB
زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120Hz
قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR حتي در حالت آماده به كار(استندباي)
مجهز به ماشين زمان
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,JPE,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت :DIVX,MPG,MPEG,MP4,MOV,MKV
مدل شارپ رو پیشنهاد میدم چون پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترونش تصاویر خوب و طبیعی رو بوجود آورده . فرمتهای پخش usb اش هم خوبه .نقل قول:
لینک مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خسته نباشید
LED TV میخوام بخرم
تنها چیزی که واسم خیلی مهمه بالا ترین انطباق تصویر ( MOTION RATE ) . فکر میکنم بالاترینش 800 Hz باشه.
3D نداشته باشه ( اکثرا 3D دارن, نمیخوام واسه 3D هزینه کنم )
40 تا 46 اینچ
قیمت زیر 3 میلیون باشه ( یکم بیشتر هم راه داره ! )
آیا SONY چنین آپشنی داره؟ در غیر اینصورت چه مارکی رو پیشنهاد میکنین
با تشکر
قابلیت انطباق تصویر بالا به درد سه بعدی می خوره وگرنه اگر شما نیازی به سه بعدی بودن ندارید همون 100-200 هرتز هم کفایت می کنه. ضمن اینکه اصلا تلویزیون 800 هرتز که سه بعدی نباشه نیست چون هدر دادن امکانات بالایی است که از آن استفاده نمی شود.نقل قول:
دوستان ميخوام يک TV LED که 3D هم باشه بگيرم
زير "55 نباشه
قيمتش مهم نيست ميخوام بهترين تصوير با امکانات کامل داشته باشه
از نظر شما چه مدلی الان بهترين هست ? :11:
سلام دوستان،
قصد خرید یک تلویزیون LED 40 دارم (سه بعدی نمی خوام). دیروز کمی بازار رو گشتم (شیراز) و البته فقط سامسونگ بدون گارانتی رو قیمت کردم.
EH5000 رو 1.080 گفتند، D5000 رو 1.280 و D5500 رو 1.380
نظر شما چی هست دوستان؟ همین سامسونگ رو بردارم؟
با این قیمت ها آپشن بهتری وجود داره؟
این قیمت ها خوب هستند؟
ممنون
شما قیمت مهم نیست برات میتونی سونی بگیری.نقل قول:
با این قیمت سامسونگ و ال جی بهترین گزینه است.نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
اما حالا ال جی یا سامسونگ؟
چون می خوام بدون گارانتی بگیرم دلم می خواد کیفیت ساختش مطمئن تر باشه.
به نظرم با گارانتی بگیرین.
کیفیتش بستگی به مدلش داره.اگه مثل گارانتی دارا باشه و مثلا دست دوم نباشه سامسونگ بهتره
یه LED 32 اینچ میخواستم تا حدود 800t
LG یا Samsung باشه بهتره
بیشتر دنبال امکانات جانبی مثل usb , پخش فیلم با زیرنویس فارسی , گیرنده دیجیتال داخلی و اگه شد اینرنت :31:
اگه چیزی بهم معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول:
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز
من samsung U40C6960 رو دیدم. با اینکه موشن ریت 400 HZ داشت ولی هنگام حرکت , یا تصویر تار میشد یا پیکسلهاش معلوم میشد.
آیا مشکل از جای دیگست؟
اصلن تلویزیونی داریم که این مشکل رو نداشته باشه؟
اگه هست لطفن معرفی کنین
باتشکر
اين مدلی که شما مد نظرتون هست امکاناتش کامل هستش مثلاً ميشه با گوشی تصوير رو به tv شر کرد يا برعکس
دوست عزيز سونی کدوم مدل رو شما مد نظرتون هست من الان خودم سامسونگ c8000 دارم خيلی از کيفيت صفحه راضی هستم يکی هم داداشم sony گرفته از بانه هنوز استفاده نکرده 3،4 تا پيکسلش سوخته خيلی هم مات و کدر هستش نسب به c8000
برای تست موشن ریت باید از صحنه های پر تحرک یک فیلم فول اچ دی 1080p استفاده کرد و کیفیت تصاویر تلویزیون چون 576i هست برای این کار مناسب نیست. ضمن اینکه سری C مربوط به سال 2010 هست. پیشنهاد می کنم روی سری D یا E تست کنید احتمال زیاد نتیجه بهتری حاصل میشه.نقل قول:
سلام دوستان
با حداکثر 1.500 چه تلویزیونی پیشنهاد میکنیــد:: LCD,LED,PLASMA :: آیا مدلهای 2012 به بازار اومدن؟؟ اگر نه فکر میکنید تا چند وقته دیگه بیاد بازار؟
سایز بین "37 تا "42 باشه
3D برام مهم نیست
نور منزل نسبتا روشن
با تشکـــر
:20:نقل قول:
:46:
دوستان از این مدل جدید 6950 که سام سرویس از خودش تولید کرده خبر ندارین که کیفیتش چطوره
و چرا از 6940 ارزونتره (حدود 300 هزار تومن). 4 تا عینک داخلشه. مدل عینکهاش نمیدونین جیه؟
بچه ها یه سوال
این مدل سامسونگ 40D6000 چیه جریانش؟جدید اومده؟از 6920 و 6940 و 6960 قدیمی تره یا جدیدتره؟اصلا مدل خوبیه یا ایرانیا از خودشون درآوردن؟ممنون میشم پاسخ بدید.
دوستان میشه یه LCD 46 اینچ
تا سقف 1400 به من معرفی کنید ؟؟
بسیار ممنون
این مدلی که شما گفتید دقیقا همان D6920 ولی بدونه گارانتی اصطلاحا اسم جهانی این مدل که تو بانه یا مناطق مرزی دیگه به این نام ولی با گارانتی سام سرویس اسم این مدل میشه D6920 این تفاوت در اسم مدل ها هم برای جدا ساختن جنس قاچاق از جنس با گارانتی مدل بدی هم نبود برای سال 2011 و کلا باید دید قیمتش چنده به نظرم اگر 40 اینچ باشه مدل D6920 که گارانتی داره در حد 1.550.000 باشه خوبه و اگر D6000 باشه که بدونه گارانتی در حد 1.150.000 پیدا بشه چیز بدی نیست .نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم با این قیمت تنها شارپ مدل 46A77M که حدود 1.450.000 البته گیرنده دیجیتال نداره و فلش هم نمی خوره اما بد نیست .
از خودش که تولید نکرده ( البته تو ایران مونتاژ میشه ) فقط اسم عوض میشه تا از مدل های قاچاق متمایز بشه هنوز خودم از نزدیک با هاش ور نرفتم اما اینطوری که شنیدم کلا پنل های سری E از سری D ضعیف تر هستند از لحاظ ورودی و خروجی هم که کمتر شدهنقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون.حالا اگه من بخوام D6960 بدون گارانتی بخرم باید دنبال کدوم مدل باشم؟در واقع مدل جهانی D6960 چیه؟نقل قول:
دوستان بنده تو رنج قیمت 2300 تا حداکثر 2500 .... led چی میتونم بگیرم که خوب باشه؟
برند محبوبم sony هست......ولی سامسونگ هم کنارش بدید ....
لطفا عکس و توضیحاتشم بذارید..........خیلی خیلی ممنون میشم:40:
D4440 = D4000نقل قول:
D5550 = D5000
D5950 = D5500
D6920 = D6000
D6940 = D6400
D6960 = D6600
D7770 = D7000
D8880 = D8000
اسم اصلی این 6950 مونتاز ایران که پنل E هست نمیدونین چیه؟:11:نقل قول:
ورودی VGA هم نداره
این مدل باید ES6200 باشه چون مشخصات دقایقا یکی با این تفاوت که پایه مدل 40 اینچ اون ساده است اما تو ایران ظاهرا پایه همان استیل 4 وجهی پارسال به خاطر علاقه زیاد به این نوع پایه یه مدل مثل 5850 دادن بیروننقل قول:
ولی در کل به نظرم اگر کسی سامسونگ می خواهد بهتره با گارانتی بخره چون تفاوت قیمت کمتر از 300 تومان اگر بیشتر از این بود شاید ادم وسوسه کنه ولی کمتر از این ارزش نداره
سلام،
دوستان طبق مشورتی که اینجا در مورد سامسونگ گرفته بودم، روز 5شنبه رفتم LED سامسونگ بگیرم.
اما فروشنده کلی بدی سامسونگ و ال جی رو گفت و پیشنهاد داد بجای اون LCD پاناسونیک رو برداریم.
حالا نظر شما چیه؟
LED سامسونگ (ایران یا مالزی) یا LCD پاناسونیک (مالزی)؟
ببخشید ولی فروشنده غلط کرد از بدی سامی و الی گفت.
این جور وقتا فروشنده میخواد جنسی که مونده رو دستش رو بندازه به شما
اگه led میخوای میتونی با این بودجه 46EX520 sony بخری ، کیفیت تصویرش خوبه . قیمتش حدود 2600 تومن هست با مشخصات:نقل قول:
و اگه 3d led میخوای ؛ میتونی 40le8300x sharp بخری . مجهز به تکنولوژی کواترون و دارای پنل ژاپنی هست . قیمتش حدود 2450 هست و حدود 570-550 تومن هدیه داره . مشخصات:
به نظرم یکم بودجت برای LCD 46 اینچ خوب کمه . میتونی با این بودجه LCD 40 اینچ خوب بخری . مدل 40M5400X شارپ قیمتش حدود 1100 تومن هست و مشخصاتش :نقل قول:
مجهز به پانل LCD ژاپني
Full HD 1080P
داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
داراي 3 ورودي HDMI
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
قابليت كاهش مصرف برق (Optical picture control)
46 اینچ یکم زیاده برام....... 42 اینچ کافیه!نقل قول:
اگه led میخوای میتونی با این بودجه 46EX520 sony بخری ، کیفیت تصویرش خوبه . قیمتش حدود 2600 تومن هست با مشخصات:
و اگه 3d led میخوای ؛ میتونی 40le8300x sharp بخری . مجهز به تکنولوژی کواترون و دارای پنل ژاپنی هست . قیمتش حدود 2450 هست و حدود 570-550 تومن هدیه داره . مشخصات:
بعد من یه مدل سرچ کردم ال جی هست........smart tv - 3D :
47LM86000 رو میده 3900 ....... 40 یا 42 اینچش چنده؟ اصلا این مدل خوب هست؟