قبل عید یعنی 3 ماه پیش نمایندگی سونی تو خ سناباد مشهد 2 تا عینک میداد با ex720 البته 55 اینچش.
تو بانه الا عینکای 2011 رو 45 تومن می فروشن.
قبل عید یعنی 3 ماه پیش نمایندگی سونی تو خ سناباد مشهد 2 تا عینک میداد با ex720 البته 55 اینچش.
تو بانه الا عینکای 2011 رو 45 تومن می فروشن.
کلا بازار یه جورایی دزد بازره نه بازار . نمایندگی و غیره فرقی نداره . خودت باید دقت بکنی !!!! نمایندگی هیچ فرقی با بدون گارانتی نداره ( تازه بدون گارانتی اصل مالزیه و نمایندگی ساخت ایران ! ) تازه یه عینک رو هم میدزده و دونه ای 100 هزار تومن میفروشه به من و شما !! خود تلویزیون رو هم با قیمت فضایی داره میده . البته اگه باشه !!
اگه میتونید از بانه بخرید و اگر نه بگید برایتون بیارن . کلا EX720 جزو بهترینهای بازار هست و فروش خیلی خوبی هم داشته که الان هیچ جا گیر نمیاد !!!!!
یعنی هیچ مدلی با این قیمت نمیشه تهیه کرد؟:31:نقل قول:
دوسته عزیز تا 2 تومان می تونین 40 تا 42 با قابلیت 3d از همه مدل های جدید بگیرین!!نقل قول:
دوستان با EX720 تا حالا کسی به اینترنت متصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه وصل شد اصلا ؟؟؟؟؟؟؟ وب بروزر داره ؟؟؟؟؟؟؟ میشه صفحات وب رو لود کرد توش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه جدیدا براش یه آپدیت جدید اومده که قابلیتهای اینترنتی رو بالا برده ولی ننوشته جه قابلیتهایی !!!!!!!
در ضمن یه سوال جدی دیگه !!!!. ممنون میشم جواب بدید :
میشه منو تو خرید کابل HDMI کمک کنید . چه مارک و مدلی الان تو بازار خوبه و از کجا و چند بخرم خوبه ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقلبیش هم تو بازار فراوونه !!!!!! در ضمن در مورد ورژنهای مختلف HDMI هم راهنمایی کنید .
من تهران هستم .
با سلام
من سامسونگ 46c7000 دارم در tools تنظیمات زیر نویس نداره آیا در جای دیگه هست
این تاپیک مطرح کنید بهتره فک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ممکنه راهنماییم کنین برا ی انتخاب یکی از این تلویزیونا,تا 2.4 تومن برای حدود 40 اینچا
1.panasonic 42 st30
2.sony ex 720
3.samsumg D 6960
4. LG LW57000
5.Sharp 8300
sharp le8300x بهترین تلویزیون سه بعدی هست چون یک پنل ژاپنی مرغوب داره که توی کیفیت تصویرش تاثیر گذاشته . این tv مجهز به تکنولوژی کواترون هست که رنگ زرد رو فوق العاده طبیعی نشون میده و به همین دلیل تصاویری با رنگهای طبیعی بوجود آورده .
این تلویزیون اکثر فرمتها رو با استفاده از usb میتونه play کنه .
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV
سلام دوستان من دنبال یک تلویزیون hd باسه ی خونه دانشجویی هستم تا می خوام ارزون باشه در اندازه 37 یا کوچیکتر ممنون م یوشم چند مدل معرفی کنید
تا چه قیمتی؟نقل قول:
همون اولي از همه بهتره st30 بعدش سامسونگ 6960 بعدش ال جي 57000 كه البته مدلهاي 2012 هم اومده از ال جي بعدش شارپ 8300 آخر سر هم سوني 720نقل قول:
من یه LED تا 1.900.000 می خوام.
می خوام از طریق USB اکثر فرمت ها رو پخش کنه.
خوب خیلی ک می خوامنقل قول:
باشه
در قیمت های 100 یا 200 چیزی اصلا هست اگه نبود 500 اینا چه طور ؟؟؟
ال ای دی های xvision سایزهای 22= 250 تومن وسایز 24 اینچ = 300 تومنه .
ال سی دی های پارس سایز 22 = 230 / 26 = 340 /32 = 410 تومن (گیرنده دیجیتال ندارن)
از اینا کمتر دیگه فکرنکنم وجود داشته باشه . البته فراسو هم 19 اینچ داشت نمیدونم هنوز تو بازار موجوده یا نه
آقا الان من در انتخاب های زیادی غرق شدم! دیگه اعصابم خورد شده!
چــــــــــــــــــــــی بخرم؟
من تا 1.900.000 تومن ( 2 تومن هم جور میشه ) یه LED می خوام بخرم ( 40 یا 42 اینچ )، بین شارپ و سامسونگ و ال جی موندم....
خیلیا میگن شارپ کیفیتش بهتره... ولی یه جا خوندم قابلیت پخش فرمت MKV رو نداره... ( البته اینو هم بگم که من USB تلویزیون زیاد استفاده می کنم. )
بعد می گن شارپ توی ایران مونتاژ میشه.
* ضمنا بهتره که Full-LED باشه و تاریکی موضعی هم داشته باشه. *
بعد یه چیزی: چرا تلویزیون شارپ مدل LC-40LE8300X اصلا در سایت خود شارپ موجود نیست؟؟؟!!!!
حالا چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شارپ ، ال جی ، سامسونگ ، سونی یا پاناسونیک؟؟؟؟؟؟
بین شارپ و سامسونگ و الجی ، همون شارپ رو بگیر بخاطر تکنولوژی منحصر به فرد کواترونی که داره و اینکه شارپ ژاپنیه .
در مورد پخش فرمت mkv یا فرمتهای دیگه با usb هم باید بگم شارپ جزء تلویزیونهایی هست که تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه .
الان اکثر برندها توی ایران مونتاژ میشه ولی پنل و قطعات شارپ ژانیه .
قیمت تلویزیونهای Full LED توی بازار الان خیلی زیاد هست .
مدل le8300x sharp معادل مدل اروپایی le830x هست و توی سایت شارپ میتونی با این اسم جستجوش کنی .
شارپ یا پاناسونیک پیشنهاد من هست .
Full LED گرونه، یعنی با 2 تومن نمیشه یه دونه 40 یا 42 اینچیش رو گرفت؟نقل قول:
اگه مدل هم ذکر می کردید، بهتر بود ( هم در شارپ و هم در پاناسونیک ).
سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LW67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو گوشه ها یه جورایی مات و مبهم بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40D6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
زياد رو سه بعدي متمركز نشو چون بعد از يه مدت دلتو ميزنه ولي اگه تاكيدت رو سه بعدي هست passive ال جي بهترين گزينه است براي سه بعدي من باهاش 2 ساعتم فيلم ديدم بدون هيچ مشكلينقل قول:
ولي كلا تو تلويزيونهاي پارسال 6960 سامسونگ يخورده بهتر از 57000 و 65100 ال جي بود تو دو بعدي با مدلهاي امسال ال جي مقايسه نكردم ولي خودم 58000 گرفتم تصويرش عاليه هم سه بعدي هم دو بعدي
آره میدونم که 3D خیلی کاربرد نداره ولی وقتی میخوای 2 تومن هزینه کنی نمیخوای بعد خرید تو ذوقت بخوره.... از لحاظ 2D چطور کدوم بهتره؟؟؟؟
42LM67100
40ES6960
دوسته عزیز توی 2d بهترین تلویزیون بین سامسونگ و الجی d6960 سامسونگ هستش سری های ES امسال 2d خوبی ندارن اما 3d خوبی دارن!!نقل قول:
الان فقط مدل ES تو بازار موجوده .. D رو چجوری میشه گیر آورد؟؟؟
D رسما دیگه تولید نمیشه مگر بگردی جایی پیدا کنی که از قبل براش مونده باشه.نقل قول:
اگر 40 اینچ D6960 رو بخواهید با قیمت 1.950.000 موجود هست اگر خواستید تو بخش خصوصی پیغام بدید تا بگم از کجا تهیه کنید .نقل قول:
به طور کلی الان LM67100 بهتره یا D6960. هم از لحاظ 2D هم 3D ؟؟
واقعا جواب به این سوال سخته. من سه بعدی 67100 رو تست نکردم ولی قاعدتا چون پسیو هست باید بهتر باشه ولی خودم الان یک ساله 6960 دارم و می گم سه بعدیش خوبه اینی هم که میگن سردرد و سرگیجه و تهوع و ... من تا حالا دچارش نشدم و میگم خرافاته. تو دو بعدی هم مشخصا 6960 بهتره.نقل قول:
یه سوال داشتم که شاید خیلی به موضوع بحث مربوط نشه ولی اگه اساتید راهنماییم کنن سپاس گزارشون میشم.... من این LED TV که قصد خریدشو دارم برای خونه ی خودم میخوام که 4-5 ماه دیگه توش مستقر میشم... حالا به نظر شما از الان بخرمش و بذارم یه گوشه ( از ترس گرون شدن دلار و اقتصاد غیر قابل پیش بینی و .... که خودتون بهتر در جریانید ) یا اینکه صبر کنم همون موقع بخرم ( که هم ممکنه مدلهای جدیدتری بیاد...اگه میاد!!!!؟؟ هم اینکه اینایی که الان تازه اومدن افت خودشونو بکنن و از همه مهمتر امتحانشونو پس بدن )
به این سوال هم نمیشه جواب داد:27: از یه طرف تا چند ماه دیگه قراره سامسونگ و ال جی اولین OLED هاشونو بدن تو بازار و از طرفی هم چون تو ایرانیم یه هو ممکنه دلار بکشه بالا هرچند ممکن هم هست بکشه پایین ولی تجربه 30 ساله نشون داده پایین نمیاد!نقل قول:
عجب اوضاعیه والاااا
مدل LC-40LE700M شارپ 40 اینچ و Full LED هست و قیمتش حدود 1700 تومن هست و یکی از تلویزیونهای خوب بازار هست .نقل قول:
پاناسونیک هم یه پلاسما داره که کیفیت تصویرش فوق العاده هست . مدل VT30 و پنل ژاپنی داره .
تراکم پیکسل یه HDTV رو چجوری میشه فهمید؟
مثلا در هر اینچ چند پیکسل وجود داره.
کنتراست همینه؟
دوستان عزیزم میخواستم ببینم کدوم یکی از مدلهای هر برند بهتره و فرقشون چیه؟؟؟
LG 42LM67100 یا LW5600
ES6960 یا Samsung 40D6960
VT30 یا Panasonic Plasma 42ST30
EX720 یا Sony 40NX720
آیا D6960 با این عینک مدل جدیدای samsung کار میکنه یا نه؟؟؟؟نقل قول:
نمی دونم تست نکردم. فقط می دونم D ها با عینک C کار نمی کنند ولی اینکه با عینک E کار می کنن یا نه باید تست کنی.نقل قول:
ویرایش: ظاهرا میشه این لینکو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد به همه ی دوستان عزیزم که با راهنمایی هاشون علم منو نسبت به LED TV ها بالا بردن، من امروز برای بار 4م رفته بودم جمهوری و در نهایت انتخابهام به این 2 مدل محدود شد. از لحاظ کیفیت تصویر 2D و 3D و عدد و رقمهاشون تفاوت خواصی نداشتن فقط میمونه بحث تخصصی و دوام و کاراییشون در دراز مدت که از شما اساتید میخوام راهنماییم کنید واسه تصمیم نهایی. ممنونم از وقتی که گذاشتین
LG 42LM67100
Samsung 40D6960
یه سوال شبیه دوستمون ، ولی در یه مدل بالاتر . بین دو مدل زیر کدوم ارجحیت داره? سایز 55 اینچ
LG lm9600
samsung D7770
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
تو تلویزیون ال ای دی سونی مدل 46EX52اسم شبکه ها نشون داده نمیشن باید خودت بنویسی !!! :13: آیا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چندروز پیش یک تلویزیون مارشال 3D مدل ME-4716 خریدم.47 اینچه.یک اسپیکر دالبی 5.1 مارشالم باهاش گرفتم.منتها اصلا توجه نکردم که تلویزیون خروجی صدا نداره!:18: تلویزیون فقط خروجی هدفون داره و یک خروجی دیگه که فکر کنم SPDIF بود.لطفا راهنمایی کنید چجوری الان من این اسپیکر رو به تلویزیون وصل کنم؟
سلام
بچه ها من بعد کلی گشتن و مطالعه تصمیم گرفتم HX925 سونی بخرم 46 اینچ.
دیروز جمهوری بودم هیچ کدوم نداشتن، نه نمایندگیا نه بقیه. ظاهرا میخواد باز گرون شه.
یه جا رو پیدا کردم گفت ازین بانه ایا بت میدم 4.5 میلیون با تحویلو نصب. روشن تحویل میده میره بدون گارانتی.
گفت با گارانتیم برات گیر میارم 6 تومان.
ازین بانه ایا بگیرم مشکلی پیش نمیاد بعدا؟
ریسک داره
ممنون میشم راهنمایی کنید