کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریز تو پوشه bin بازی رو از اونجا اجرا کننقل قول:
Printable View
کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریز تو پوشه bin بازی رو از اونجا اجرا کننقل قول:
salamo khaste nabashid agha shoma javabe mozakhraf tarin soalaro midid ama mohmtarinaro na:|||||
نقل قول:
دوست عزیز
اینکه ما جواب سوالهای مهم ها رو نمی دیم ..یه چیزه
اینکه مشکل ها حل نمیشه .. یه چیزه دیگر است
ما انچه می نویسیم
تجربه کاریمون تو کار گیم نت و فروش گیم است بعلاوه
راه کار های مفید دیگر دوستان تو سایت های دیگر است
متاسفانه . مشکل اکثر دوستان چنان پیچیده و گسترده است
به این راحتی اون هم با این نوع سیستم راه دور .
امکان رسیدن به نتیجه سخته
.
حالا ما چند مدتی فقط ناظر پست دوستان میشیم
امیدواریم دوستان دیگر راه کار های موثرتری واسه مشکلات شما ارائه بدن
یاعلی
دستت درد نکنه علی
اما نشد
دیگه بیخیال
اقا من ی مشکل دارم. نسخه ی kaos بازی رو نصب کردم حالا هر چی روی ایکن بازی کلیک میکنم هیچی نمیاد. نه صفحه سیاهی نه هیچی.
Microsoft Visual 2010 - Directx - NET Framework رو نصب کننقل قول:
سلام خسته نباشین خدمت ااتید سایت من دیروز نسخه kaos بازی رو دانلود کردم وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچ ایکون وستاپی از بازی وجودنداره خواهشن اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه ممنونم
اینم از عکس از فولدرهای نصب بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
بازی بصورت ریپ و کم حجم شده است
فایل .setup.bat را کلیک کن - بصورت اتومات شروع به اکسترکت فایل های بازی کنه - خودش نصب میشه
ممنون که پاسخگو بودید من نصبش کردم از طریق cmd نصب شد انگار بازی کامل نیست ایکون اجرایی بازی وجود نداره که وارد بازی بشم وان رو اجراکنم باتشکر
نقل قول:
=از فایل اصلی که دانلود کرد ی و کامل است استفاده کن (یه بک آپ داشته باش) - چون بعد از نصب و اکسترکت اکثر فایل ها حذف می شن
دیگه دوباره کامل اکسترکت نمیشن
انتی ویروس سیستم تو غیر فعال کن (ادرس پوشه بازی رو به وسیله انتی ویروس اعتماد سازی کن )
بعد اقدام به نصب بازی کن (run admin)
از کرک زیر هم می تونی برای فایل اجرای استفاده کنیGOG)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا هر چه سریع تر اگه میشه فایل اصلی بدون کرک witcher2.exe و paul.dll را برای من بگزارید این فایل در همه جا لینک ها مشکل دارد کمک:n03::n30: بازی من از قبل کرک شده و فایل اصلی را ندارد ! من این فایل را برای نصب پچ می خواهم چون الان یک سره ارور ورژن مشکل دارد یا ناقص است را می دهد و همچنین ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازیت ازقبل کرک شده و نسخه بلک باکس هنقل قول:
بهتره روش پچ نصب نکنی _ به احتمال بیشتر آپدیت نصب نمیشه یا مشکل پیدا میکنه
سلام.
از دوستان کسی میتونه کمک کنه بهم؟
مشکل سیستم ندارم.چون همه بازیهای جدید رو انجام دادم.
اما این بازی رو نمیتونم اجرا بکنم.
رو ایکون بازی میزنم و صفحه سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیافته.
اگه نسخه کم حجم نیستنقل قول:
اول پچ رو دانلود کن
بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
به علی اقا.سلام.
این کارا رو کردم.:n28:
نشده
دوباره امتحان میکنم
یه توضیح میدی علی پچ رو چطوری استفاده بکنم؟
پچ ها رو بعد دانلود روش کلیک کن تا نصب بشننقل قول:
بعد هم کرک gog رو تو پوشه bin کپی کن از همون جا اجراش کن
وقتی پچ رو میزنم میگه ورژن بازی رو نمیشناسه یا اصل نیست.
همون مشکل قبلی
احتمالا نسخه_ ویرایش شده و کم حجم شده استنقل قول:
البته نسخه کم حجم خودش 2 نسخه SKIDROW - GOG است
باید از کرک نسخه خودش استفاده کنی
سلام مال من راحت نصب شد الان دارم بازی میکنم ولی configurt باز نمیشه تا گرافیک تنظیم کنم میشه راهنمای کنید لطفا
MAN NFAHMIDAM CHIKAR KONAM
دمت گرم جواب دادنقل قول:
سلام
من روی g501 vw ویندوز 10 اورجینال نصب کردم این بازی رو و راه حل های دوستان رو هم مو بمو اجرا کردم الان به این مشکل برخوردم که وقتی روی بازی در پوشه bin کلیک میکنم بازی بعد گذروندن انیمیشن های معرفی ابتدایی بلافاصله خارج میشه . یعنی به محیط menu بازی نرسیده میپره بیرون مشکل کار از کجاست؟ دیگه دارم کلافه میشم.
در ضمن کارت گرافیک رو هم همین الان آپدیتش رو نصب کردم.
حسابی کلافم لطفا هرچه سریع تر راهنمایی کنیدممنونم رفقا