من تصمیمم رو گفتم. میخوام 42LW57000 Lg بخرم. اگر کسی نظری داره ممنون میشوم کمک کنید.
Printable View
من تصمیمم رو گفتم. میخوام 42LW57000 Lg بخرم. اگر کسی نظری داره ممنون میشوم کمک کنید.
با سلام دوست عزیز من این تاپک از اول تا آخر مطالعه کردم .ولی جواب سوالم پیدا نکردم
یعنی جواب برای من قابل فهم نبود اگر ممکن یک بار دیگه کامل پسخ سوال من بدید به صورت غیر تغصصی تر شاید سوال دیگرانم باشه
می خواستم سوال کنم چطوری میشه با فلش از تلوزیون ضبط کرد چون به گفته دیگران گفتن که با فت 32 فرمت کنم ولی بازم جواب نمیده ممنون میشم پاسخ من بدید که چیکارش کنم ضبط کنه ممنون
رو فلش ضبط نمیکنه باید یه هارد اکسترنال ترجیحا بالای 500 گیگ وصل کنی به usb تلوزیون بعد از این که دکمه ضبط رو زدی تلوزیون یه پیغام میده که هارد را فرمت کنم که باید بزنی بله ا(تمام اطلاعات هاردپاک میشه اگر لازمشون داری قبلش بکاپ بگیر)نقل قول:
بعد فرمت هارد آماده ضبط میشه
منم همین مشکل را دارمنقل قول:
نقل قول:
فقط با هارد اکسترنال ظاهرا امکان پذیره
با سلام . اگر کسی در مورد تری دی اکتیو و پسیو اطلا عاتی داره لطف کنه تشکر
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
اگر خریدی و خوب یا بد بود نتیجشو به ما هم بگو . باتشکر .نقل قول:
سلام
من تازه وارد این سایت شدم .شاید سوالم تکراری باشه ولی اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.
من تلوزیون lw57000 دارم. کانال 3d test ترک رو که باز می کنم نمی تونم با عینک ، بصورت 3d ببینم. به ال جی که زنگ زدم گفت فرکانسش با فرکانس تلوزیون نمی خونه!!! البته من رسیورم قدیمیه . می خوام یه ریسیور جدید بگیرم کسی میدونه می تونم باهاش کانالهای 3d هاتبرد و ببینم یا نه؟
سلام به همگی
دوست عزیز من دیروز هدایام رو تحویل گرفتم.
اتفاقا مدل تلویزیونم 42 اینچ 57000 هست.
مودم وایرلس مارک ZyXEL از سری p-660HW و مدل 802.11g هست که یکسال گارانتی خود شاتل داره.
مودم وایرلس همون مودم adsl هست که بصورت بیسیم هم میشه ازش استفاده کرد.
این مودم که برای من فرستادند چهار تا پورت lan داره که میشه برای اتصال به تلویزیون از اونا استفاده کرد. اگر دستگاهی دارید که wi-fi داره هم میتونید از این مودم استفاده کنید. یک آنتن وایرلس هم داره که میشه برای اتصال بیسیم استفاده کرد ولی برای اینکار باید کارت شبکه pc شما وایرلس باشه.
ترافیک یکساله هدیه هم دو و نیم گیگ و با سرعت 128 کیلو بیت در ثانیه هست.
امیدوارم تونسته باشم اطلاعات بدرد بخوری ارائه بدم.
سلام دوست عزیز
من حدود 40 روز پیش یه 42 اینچ 57000 گرفتم. دیروز هم هدایاش اومد
البته من تو جشنواره تابستون گرفتم که قیمت تلویزیون 1850 و کارت هدیه 300 تومن بود
الان ظاهرا 1750 قیمت تلویزیونه و 500 تومن کارت هدیه
از اینا که بگذریم کیفیت خود تلویزیون خوبه
من ازش راضی ام
اکثر فرمتها رو از روی usb میخونه
خودش گیرنده دیجیتال داره
برای ضبط تصاویر و استفاده از قابلیت ماشین زمان(عقب و جلو بردن تصویر زنده تلویزیون) باید یک هادر اکسترنال از طریق usb بهش متصل بشه که من هنوز اینکارو نکردم
امکان dvr داره یعنی شما میتونی حالتی رو انتخاب کنی که تلویزیون کل برنامه های پخش شده رو ضبط کنه و وقتی هارد پر میشه خودش بصورت اتوماتیک از قدیمی ترین فایل شروع به over right(امیدوارم درست نوشته باشم) میکنه و تصاویر جدید رو روی قدیمی ترین فایل ضبط میکنه
خلاصه تلویزیون خوبیه به نصبت قیمتش
کیفیت سه بعدیش هم خوبه
اگه تصاویر دوبعدی با کیفیت بالا رو باهاش سه بعدی ببینید حس میکنید که متفاوته و حس خوبی به آدم میده
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
سلام
این سوال شاید زیاد با ارتباط به LG هم نباشه زیاد ولی به طور کلی تفاوت کلی تلویزیون هایی که نیاز به عینک باطری خور دارن و اینایی که ندارن (که نمونش رو در تلویزیون های 3بعدی LG هم میشه پیدا کرد) چی هست ؟
از لحاظ کیفیت و عمق تصویر کدوم پیشنهاد میشه ؟
و اینکه به طور کلی در مورد تلویزیون های 3بعدی چه خصوصیتی بیشتر ملاک برتری یه تلویزیون به اون یکیه ؟
به طور کلی تر برای داشتن یه تلوزیون 3بعدی خوب باید تو چه سری ای گشت ؟ این سوال دیگه نهایت بی تجربگی رو میرسونه :دی
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز.ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار همه گذاشتی
مودم رو خود گلدیران میفرسته یا باید از شاتل بگیریم؟
یعنی اگه اکانت شاتل رو نخوایم بازهم مودم رو میدن؟
دوستان یک سوال . چرا تو مشخصات 57000 و 65100 چیزی در مورد صدا و بلندگو چیزی ننوشته . مگه تی وی بلندگو نداره؟؟؟
به نظر شما ارزش داره برای 100 هرتز بیشتر 65100 به جای 57000 بخرم با پرداخت 400 هزار تومان بیشتر:19: کیفیت 65100 یعنی بیشتره و به چشم میاد ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
از طریق یو اس بی 57000 ا 65100 میشه فیلم سه بعدی نگاه کرد ؟
یا حتما برای تماشا سه بعدی به بلوری پلیر نیاز هست ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این واسه این هست که ریسیور شما امکان پخش فرمت 3d رو نداره
که باید ریسیور های لینوکسی بخرید که با این ریسورهای معمولی فرق دارن و قیمتش حدودا بیشتر از 700 تومن هست
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
نقل قول:
با usb هم میشه نگاه کرد
سلام دوست عزيزنقل قول:
57000 با 65100 تفاوت آنچنان زيادي نداره يا بهتر بگم از نظر كيفيت تصوير يكي هستن اگه خواستي بخري همان 57000 رو بخر و با مابهالتفاوتش يه سينماي خانگي هم ميتوني بخري كه كارت هديه 500 تومني هم بهت بدن.
اين دو تلويزيون بلندگو دارن كه دوتا 10 وات هستش.
من iclassfull hdدارم راحت باهاش سه بعدی میبینم
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
با class full hd میتونی کانالهای ترک 3dرو ببینینقل قول:
من 42lw57000 روخریدم. حمل ، نصب روی دیوار ، راه اندازی رایگان بود.
کیفیتش بدون گیرنده دیجیتال و ... بسیار خوبه
اصلاً تصویر بلور نمیشه
فقط یه مشکل سینمای خانگی 738 داره که بخاظر کار هدیه آنرا خریدم. و آن اینکه صدای پخش شده توسط سینمای خانگی با کابل اچ دی ام آی از تصویر عقب تره و تنظیماتی هم که داره مشکل بر طرف نکرد. ضمناً الجی اپس (اپلیکیشن علیرغم تبلیغات زیاد هنوز غیر فعاله) در کل راضی هستم.
سلام میشه در مورد ریسیور لینوکسی اطلاعاتی بدی تشکرنقل قول:
سلام من تاویزیون 47lw 57000 الجی خریدم . چنتا سوال در مورد این مدل داشتم لطفا جواب بدید ؟
1. wifi اون چطور کار می کنه؟
2. آیا همه تلویزیونهای این مدل در ایران مونتاژ میشه؟
3.برای تنظیم تصویر اون در بهترین حالت باید چیکار کنم؟
4. الان سنسور مصرف هوشمندانه برق اون خاموشه باید فعالش کنم؟
ممنون اگر جواب بدید
این مدل دستگاه ها معمولا دستگاههای حرفه ای هستند و از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند و به صورت اوپن سورس میباشد که بهترین انها مارک دریم باکس هستش که از ۴۰۰ هزارتومان شروع میشود و تا قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ تومان داره و مدلهای مشابه هم کشورهای کره و چین زده که با مارکهای ایکسکروز و وی یو معرفی شده که از ۲۵۰۰۰۰ تومان قیمت داره تا ۷۰۰۰۰۰ توماننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود - pesartala2001 گرامی اگر برای دیدن تری دی نیاز به تجهیزاتی گفته اید هست چطور با یک کول دیسک میشود از اینترنت دانلود کرد و از یو اس بی تلویزیون دید ؟ تشکر
شما باید دستگاهی بخری که توانایی پخش و پردازش کانالهای سه بعدی را داشته باشه من ظور cpu بکار رفته در خد -----
مثل VU+ UNO با قیمت 450 تومن
دوست عزیز یک سوال سیستم wifi تلوزیون مانند لپتاپ در درون خدش یا باید آنتن مخصوص برای تلوزیون خرید ممنون میشم
سلامنقل قول:
متن زیر کپی شده از سایتهستکد:http://www.021dvd.com/br_3d/br_3d.php
امیدوارم کمکتون کنه
و تکنولوژی در نمایش سه بعدی
تكنولوژی به كار رفته در سینماهای سه بعدی با تكنولوژی به كار رفته در تلویزیون سه بعدی متفاوت است. در سینما ها برای نمایش تصاویر سه بعدی از تكنولوژی Passive 3D استفاده می شود در حالیكه در تلویزیون ها از تكنولوژی Active 3D استفاده شده است. برخی تولید كنندگان تلویزیون ها قصد دارند در سال 2011 تلویزیون هایی با تكنولوژی سه بعدی كه در سینما استفاده می شود، یعنی Passive تولید كنند.
LG كه تا كنون تلویزیون های سه بعدی با فناوری Active 3D تولید می كرد تصمیم گرفته برای سال 2011 تلویزیون Passive 3D تولید كند. سایر برند ها نیز كم و بیش آمادگی خود را برای تولید این تلویزیون ها اعلام كرده اند و قصد دارند تلویزیون های Passive 3D تولید كنند.
با روی كار آمدن این تكنولوژی، باید بدانید آیا این تكنولوژی ارزش صبر كردن دارد، چه زمانی ارائه می گردد و چه قیمتی دارد؟ و سود و زیان این دو تكنولوژی نسبت به هم چیست؟
معرفی مختصر
در سال 2010 همه تلویزیون های سه بعدی بر اساس تكنولوژی Active 3D ساخته شدند( به جز چند تلویزویون سه بعدی Passive كه در انگلیس عرضه شدند). در سال 2011 برند های LG و Vizio تصمیم به عرضه تلویزیون های Passive TV گرفتند. LG این تلویزیون ها را Cinema 3D می خواند و دو مدل LW6500 و LW6500 را نیز با این تكنولوژی تولید كرده است.
شما می توانید تلویزیون سه بعدی Active را با استفاده از عینك آن بشناسید. عینك Active 3D سنگین و گران است .
در این تكنولوژی دو تصویر متناوبا برای چشم راست و چپ پخش می شود ولی آنچه تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را از هم مجزا می كند، عینك Active Shutter است كه آن را در تصویر اول به شما نمایش دادیم. این عینك در هر لحظه جلوی دید یكی از چشم ها را می گیرد تا تصویر مربوط به چشم دیگر، پخش و دیده شود. زمانی كه این تصاویر با سرعت با یكدیگر تركیب می شوند، تصويری می سازند كه بیننده می تواند در آن، عمق يا بعد سوم را مشاهده كند.
Passive 3D -3D Cinema : دو تصویر به صورت هم زمان برای چشم راست و چپ پخش می شود. به طور مثال، خطوط فرد مربوط به چشم راست و خصطوط زوج مربوط به چشم چپ است. عينك نيز داراي فيلتری است كه باعث می شود شما خطوط مربوط به چشم چپ را با همين چشم مشاهده كنيد و خطوط مربوط به چشم راست را نيز با چشم راست. دیدن دو تصویر متفاوت در دو چشم، باعث می شود بیننده تصاویر را با عمق (سه بعدی) مشاهده كنند.
مقایسه Active 3D و Passive 3D-Cinema 3D
همه برندهای تولید كننده تلویزیون های سه بعدی ، تا كنون از تكنولوژي Active استفاده كرده اند. ولي فقط Vizio و LG تلویزیون های سه بعدی Passive توليد و عرضه كرده اند.
از برندهای تولید كننده Active 3D می توان Samsung، Sony، LG، Panasonic، Sharp، Toshiba و Vizio را نام برد. در ادامه نقاط قوت و ضعف این دو تكنولوژی را بیان كرده ایم:
Passive 3D
Active 3D
مزايا و معايب
مزايا و معايب
بدون CrossTalk يا تارشدگي در تصاوير سه بعدی
رزولوشن FullHD دو برابر Passive 3D
بدون پرش در تصاوير سه بعدی
بدون تاثير منفی روی تصاوير دو بعدی
دارای عينك ارزان و سبك كه بينی و چشم را اذيت نمي كند
عينك گران قيمت و سنگين
رزولوشن Passive نصف Active
لرزش تصوير و تارشدگی اطراف سه بعدی
دارای اثر منفی روی تصاوير دو بعدی
نياز به باتری برای عينك
ما باید در اینجا به این نكته هم اشاره كنیم كه كیفیت Active 3D در LED/LCD با كیفیت آن در Plasma متفاوت است كه در ادامه كیفیت این دو را نیز با هم مقایسه می كنیم.
نقاط قوت LCD/LED با Active 3D
روشنایی تصویر بالا در LCD/LED باعث می شود 3D در اتاق های روشن بهتر دیده شود
نقاط قوت Plasma با Active 3D
بدون تارشدگی دور تصویر و عمق سه بعدی بهتر از LCD/LED
نقاط ضعف LCD/LED با Active 3D
تارشدگی تصویر ، اگر زاویه سر خود را بچرخانید و عینك به صورت عمودی قرار گیرد-یا زایه دار نسبت به تلویزیون باشد-تصویر سه بعدی خوبی مشاهده نخواهید كرد
نقاط ضعف Plasma با Active 3D
روشنایی تصویر پایین ، مشاهده تصویر سه بعدی بهتر در اتاق تاریك
خوشبختانه تولید كنندگان Bluray/3D Player ها از یك استاندارد برای پخش تصاویر سه بعدی استفاده می كنند. بنابراین تلویزیون شما از هر تكنولوژی استفاده كند، Player شما متفاوت نخواهد بود.
همانند مقایسه پلاسما و LCD كه هر كدام طرفداران خاص خود را دارند و هیچ وقت نمی توان گفت كدامیك مطلقا برتر از دیگری است، این دو تكنولوژی هم دارای برتری هایی نسبت به یكدیگر هستند. بنابراین نمی توان گفت كدام یك مطلقا برتر از ديگري است.
یاعلی مدد
سلام
من این مطالب رو از سایتبدست آوردمکد:http://www.021dvd.com/br_3d/br_3d.php
امیدوارم کمکتون کنه
و تکنولوژی در نمایش سه بعدی
تكنولوژی به كار رفته در سینماهای سه بعدی با تكنولوژی به كار رفته در تلویزیون سه بعدی متفاوت است. در سینما ها برای نمایش تصاویر سه بعدی از تكنولوژی Passive 3D استفاده می شود در حالیكه در تلویزیون ها از تكنولوژی Active 3D استفاده شده است. برخی تولید كنندگان تلویزیون ها قصد دارند در سال 2011 تلویزیون هایی با تكنولوژی سه بعدی كه در سینما استفاده می شود، یعنی Passive تولید كنند.
LG كه تا كنون تلویزیون های سه بعدی با فناوری Active 3D تولید می كرد تصمیم گرفته برای سال 2011 تلویزیون Passive 3D تولید كند. سایر برند ها نیز كم و بیش آمادگی خود را برای تولید این تلویزیون ها اعلام كرده اند و قصد دارند تلویزیون های Passive 3D تولید كنند.
با روی كار آمدن این تكنولوژی، باید بدانید آیا این تكنولوژی ارزش صبر كردن دارد، چه زمانی ارائه می گردد و چه قیمتی دارد؟ و سود و زیان این دو تكنولوژی نسبت به هم چیست؟
معرفی مختصر
در سال 2010 همه تلویزیون های سه بعدی بر اساس تكنولوژی Active 3D ساخته شدند( به جز چند تلویزویون سه بعدی Passive كه در انگلیس عرضه شدند). در سال 2011 برند های LG و Vizio تصمیم به عرضه تلویزیون های Passive TV گرفتند. LG این تلویزیون ها را Cinema 3D می خواند و دو مدل LW6500 و LW6500 را نیز با این تكنولوژی تولید كرده است.
شما می توانید تلویزیون سه بعدی Active را با استفاده از عینك آن بشناسید. عینك Active 3D سنگین و گران است .
در این تكنولوژی دو تصویر متناوبا برای چشم راست و چپ پخش می شود ولی آنچه تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را از هم مجزا می كند، عینك Active Shutter است كه آن را در تصویر اول به شما نمایش دادیم. این عینك در هر لحظه جلوی دید یكی از چشم ها را می گیرد تا تصویر مربوط به چشم دیگر، پخش و دیده شود. زمانی كه این تصاویر با سرعت با یكدیگر تركیب می شوند، تصويری می سازند كه بیننده می تواند در آن، عمق يا بعد سوم را مشاهده كند.
Passive 3D -3D Cinema : دو تصویر به صورت هم زمان برای چشم راست و چپ پخش می شود. به طور مثال، خطوط فرد مربوط به چشم راست و خصطوط زوج مربوط به چشم چپ است. عينك نيز داراي فيلتری است كه باعث می شود شما خطوط مربوط به چشم چپ را با همين چشم مشاهده كنيد و خطوط مربوط به چشم راست را نيز با چشم راست. دیدن دو تصویر متفاوت در دو چشم، باعث می شود بیننده تصاویر را با عمق (سه بعدی) مشاهده كنند.
مقایسه Active 3D و Passive 3D-Cinema 3D
همه برندهای تولید كننده تلویزیون های سه بعدی ، تا كنون از تكنولوژي Active استفاده كرده اند. ولي فقط Vizio و LG تلویزیون های سه بعدی Passive توليد و عرضه كرده اند.
از برندهای تولید كننده Active 3D می توان Samsung، Sony، LG، Panasonic، Sharp، Toshiba و Vizio را نام برد. در ادامه نقاط قوت و ضعف این دو تكنولوژی را بیان كرده ایم:
Passive 3D
Active 3D
مزايا و معايب
مزايا و معايب
بدون CrossTalk يا تارشدگي در تصاوير سه بعدی
رزولوشن FullHD دو برابر Passive 3D
بدون پرش در تصاوير سه بعدی
بدون تاثير منفی روی تصاوير دو بعدی
دارای عينك ارزان و سبك كه بينی و چشم را اذيت نمي كند
عينك گران قيمت و سنگين
رزولوشن Passive نصف Active
لرزش تصوير و تارشدگی اطراف سه بعدی
دارای اثر منفی روی تصاوير دو بعدی
نياز به باتری برای عينك
ما باید در اینجا به این نكته هم اشاره كنیم كه كیفیت Active 3D در LED/LCD با كیفیت آن در Plasma متفاوت است كه در ادامه كیفیت این دو را نیز با هم مقایسه می كنیم.
نقاط قوت LCD/LED با Active 3D
روشنایی تصویر بالا در LCD/LED باعث می شود 3D در اتاق های روشن بهتر دیده شود
نقاط قوت Plasma با Active 3D
بدون تارشدگی دور تصویر و عمق سه بعدی بهتر از LCD/LED
نقاط ضعف LCD/LED با Active 3D
تارشدگی تصویر ، اگر زاویه سر خود را بچرخانید و عینك به صورت عمودی قرار گیرد-یا زایه دار نسبت به تلویزیون باشد-تصویر سه بعدی خوبی مشاهده نخواهید كرد
نقاط ضعف Plasma با Active 3D
روشنایی تصویر پایین ، مشاهده تصویر سه بعدی بهتر در اتاق تاریك
خوشبختانه تولید كنندگان Bluray/3D Player ها از یك استاندارد برای پخش تصاویر سه بعدی استفاده می كنند. بنابراین تلویزیون شما از هر تكنولوژی استفاده كند، Player شما متفاوت نخواهد بود.
همانند مقایسه پلاسما و LCD كه هر كدام طرفداران خاص خود را دارند و هیچ وقت نمی توان گفت كدامیك مطلقا برتر از دیگری است، این دو تكنولوژی هم دارای برتری هایی نسبت به یكدیگر هستند. بنابراین نمی توان گفت كدام یك مطلقا برتر از ديگري است.
یاعلی مدد
نقل قول:
برای دیدن فیلمهای سه بعدی میتونید از کول دیسک هم استفاده کنید
من خودم اینکار رو کردم
ولی مشکل اینجاست که فیلمهای سه بعدی بسیار پرحجم هست و برای دانلودشون باید هزینه زیادی پرداخت کنید
میتونید کلیپهای سه بعدی رو ازدانلود کنیدکد:http://www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
سلامت باشیدنقل قول:
خود گلدایران همراه با فیلم سه بعدی و مابقی عینکها میفرسته
داخل بسته یک دستورالعمل هست که باید با شاتل تماس بگیرید و فعالش کنید
بله مودم براتون ارسال میشه
میتونید با شاتل تماس بگیرید و اکانت رو فعال کنید
یا از جای دیگه اکانت بگیرید
میشه لطفا چند تا سایت برا دانلود فیلم 3d با کیفیت 1080pو 720p معرفی کنین...محدودیت دانلود ندارم و چندتا فیلم خوب میخوام....اگر سایتی مطمئن وارزون هم برا خرید میشناسین بگین لطفا...زیاد گشتم ولی پیدا نکردم
درود . دوستان آگاه برای خرید تی وی تری دی و هوشمند تا دو ملیون بهتره تا آمدن سال میلادی جدید صبر کنیم ؟ نظر شما چیست با سپاس
اگر دسترسی داشته باشید به کشورهای مختلف مدلهای سال 2012 بعد از معرفی سری وارد بازار میشوند می تونید تهیه کنید. مدلهای 2011 هیچ کدوم perfect نیست احتمال داره تو مدلهای 2012 perfect پیدا بشه .نقل قول:
مدلهای 2012 تا حدود دو ماه دیگه تو نمایشگاه CES لاس وگاس معرفی میشن. دو سه ماه بعدش میان تو بازارهای آمریکا و اروپا.نقل قول:
برای خرید مدلهای 2012 تو ایران تقریبا باید تا تیرماه 91 صبر کنید.
می تونید این همه مدت صبر کنید؟
نقل قول:
سلام
من پس از مدتی این چنتا سایت رو پیدا کردم که میتونید خودتون برید و ببینید.
که فروشگاه فیلم سه بعدی بصورت کپی روی هارد و یا بلوری هست.کد:http://www.bdshop.ir
هم فروشگاه فیلم سه بعدیه.کد:http://bluray.persianblog.ir
یک سایت برای دانلود کلیپهای سه بعدیه که من خودم دانلود کردم. جالب بود.کد:http://www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx
هم یک سایت تولید و دانلود سه بعدیه ولی من نتونستم چیزی ازش دانلود کنم.کد:http://www.redstar3d.com/index_home.asp
باز هم یک سایت برای دانلود که این رو هم امتحان نکردم. اگه کسی دانلود کرد به بقیه هم اطلاع بده.کد:http://3dguy.tv
این هم یک سایت فروش فیلم با فرمتهای مختلف که هم کپی میکنه و هم میتونید روی بلوری فیلمهای سه بعدی رو بگیرید.کد:http://www.021dvd.com
به نظر من این سایت آخر قیمتهاش مناسبتر از سایر فروشگاههاست.
البته بگم که من هیچ مسئولیتی راجع به خرید از این فروشگاهها قبول نمیکنم و فقط اونهارو معرفی کردم.
امیدوارم مفید واقع بشه
در مورد هدایایی lg
من tv رو 20 شهریور خریدم
کارت هدیه قرار بود 300 ت شارژ بشه ولی 500 تومن شارژ شد
یک هفته قبل هم تماس گرفتن واسه آدرس که بهشون دادم
ولی هنوز چیزی بدستم نرسیده
قضیه اش چیه؟
در مورد هدایایی lg
من tv رو 20 شهریور خریدم
کارت هدیه قرار بود 300 ت شارژ بشه ولی 500 تومن شارژ شد
یک هفته قبل هم تماس گرفتن واسه آدرس که بهشون دادم
ولی هنوز چیزی بدستم نرسیده
قضیه اش چیه؟
درود . با تشکر از دوستانی که جواب دادند . وبا سرعتی که تکنولژی داره ممکنه رو تی وی مثل موبایل دوربین بزارن ؟ ویا اینکه عینک ها جمع بشه منظور 2012 است . پس نظر شما خرید با این طرح پاییزی یا فرضا زمستانی است دیگه ؟ با سپاس
ممنون بابت جوابتون....توی تهران فروشگاهی میشناسین که بشه حضوری خرید؟بازم ممنوننقل قول:
راستی برا دانلود از red star3dکافیه IDM نصب کنی و بعد از اینکه رفتی توسایت خود IDMپایین صفحه نوار ابی رنگی باز میکنه که فایلهای قابل دانلود رو نشون میده
با سلام به همه
من میخام یک lw4500 بگیرم
از دوستان مخصوصا اونایی که این مدل رو دارن میخام که در مورد مزایا و معایبش در مقایسه با lw5700 بگن لطفا
در ضمن جشنواره پاییزه lg تا چه تاریخی ادامه داره؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ممنون بابت شفاف سازی:11:
راستی این مجیک موشن کنترل داستانش چیه؟گیرندش همین مودم وایرلسه دیگه؟
خوب چون کسی جواب نداد خودم شروع میکنم:نقل قول:
مزیتش که ظاهرن فقط قیمت کمتره
معایبشم که
1.نداشتن smart tv که فکر نمیکنم تو ایران چیز مفیدی باشه(بدلیل محدودیت اینترنت پرسرعت)
2.نداشتن magic remote که اینم به نظرم چندان مهم نیست
نتیجه گیری= خرید lw4500 در اولویت قرار میگیره. نظر دوستان چیه؟