سلام
اون طور كه من ميدونم رم و هارد و دي وي دي رايترو مي شه عوض كرد.نقل قول:
چه قطعاتی از لپ تاپ رو میشه ارتقا داد؟
Printable View
سلام
اون طور كه من ميدونم رم و هارد و دي وي دي رايترو مي شه عوض كرد.نقل قول:
چه قطعاتی از لپ تاپ رو میشه ارتقا داد؟
دکمه F10 رو هنگام بوت بزن و وارد منوی ریکاوری بشو ... از اونجا از پارتیشن مخفی ISEA میتونی ادامه کار رو پیگیری کنینقل قول:
سلام من یک sony FE11H دارم که در حین ریکاوری کردن درایو c پیغام داد که dvd مشکل داره . هر کاری کردم درست نشدو فقط هم یک سری dvd از ریکاوری داشتم که اونم خراب شده. الان xp روش نصب کردم ولی نیاز به ریکاوری داره. چون خیلی از سخت افزاراش کار نمیکنه. میتونی راهنماییم کنی؟
باید تو سایت hp چک کنی و ببینی درایورهای دانگرید شده اش رو ارائه داده یا خیر ...نقل قول:
لبتاپ من Hp Dv 6636 هست اگه بخوام به اکس پی ویندوزشو تغییر بدم از همون درایورایی که توو سایتش هست باید استفاده کنم؟؟؟
RAMنقل قول:
سلام دوستان
ممنون به خاطر جواب دادن به سوال چند صفحه قبلی که پرسیده بودم... یه سوال دیگه داشتم من لپ تاپم inspiron 6400 هست... می خواستم بدونم چه قطعاتی از لپ تاپ رو میشه ارتقا داد؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
HARD
CPU
DRIVE OPTICAL
یعنی همین درایورا کافیه؟؟؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3548621&lang=en
آخه من توو این لیست درایوری واسه کارت گرافیک و کارت صدا پیدا نکردم؟؟؟
كسي درباره اين لپ تاپهاي توشيبا نظري نداشت؟؟؟نقل قول:
........................
دوست عزيز اينجا بقيه درايور هانقل قول:
کد:http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1205760727908+28353475&threadId=1187635
salam .
man gereftam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.hamon asus a ro
be zodi tozih midam
felan
مباركه حسين................:8::8:
ازش راضي هستي؟؟
سلام
من میخواستم لپ تاپم رو که مدل وسترو ۱۵۰۰ هستش رو با کابل ۱۳۹۴ به پی سی وصل کنم.یکی لطف کنه و بگه که ۱) کجا باید ببینم که آیا درگاه ۱۳۹۴ روی لپ تاپم نصب هست یا نه؟ و ۲) برای اتصال باید چیکا کنم؟ و ۳) برای اتصال لپ تاپ به کامپیوتر با کابل کراس باید چیکار کنم؟
ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=204971
نقل قول:ممنون :10:نقل قول:
باركه حسين................:8::8:
همون روز اول ویستا رو پاک کردم آقا داشتم xp نصب میکردم که بعد آخرین ریست (قبل از این که وارد ویندورز یشه و یوزر نیم بخواد)
بجای اینکه ویندوز بیا بالا صفحه سیها میشد .زنگ زدم فروشنده (ساعت 9:30-26/12/86) براش توضیح دادم یکم فکر کرد گفت همه درایوا(پارتیشن ها ) رو پاک کن حتی ریکاوری رو منم که ویستا برام مهم نبود زدم همه پارتیشن ها رو صاف کردم .بعد شروع به نصب xp کردم .خلاصه اون مرحله رو رد کرد و ایکس پی بدون درد سر اومد بالا .شروع به نصب درایور کردم همه رونصب کردم آقا هرچی گشتم درایور صدا پیدا نکردم .از جای دیگه رفتم اینترنت سایت ایسوس دیدم اوه !! 35 مگه گفتم بیخیال . ویستای رو که از یه دل پیچونده بودم(کپی کرده بودم) و آلتی میت بود نصب کردم (از پی سی سریع تر نصب شد ) صدا رو هم خودش شناخت .فعلا از این استفاده میکنم تا بعدا درایورش رو بگیرم .(البته سر ریجیستر کردن شم برنامه داشتم)
فروشنده (بلا نسبت شما ها ) احمق :19:(شایدم یادش رفته خدا میدونه) درایور صدا برای xp نذاشته بود
سرعتش خوبه هر بازی رو که بگی روش نصب کردم !!. نمیگم با آخر کیفیت میشه ( pro street لودش طول میکشه ولی توی بازی گرافیک خوبه اما هارد یه سره کار میکنه فروشنده گفت اگه رم اضافه کنی رم گرافیکم زیاد میشه .نقل قول:
ازش راضي هستي؟؟
گاست ریکان خوب بود البته گرافیک رو پایین آوردم ولی درختا از بالا (تو هوا ) مربع بود که این قضیه با پی سی ati 1050 پی سی هم همین جوری بود این بازی فکر کنم با ati حال نمیکنه . hit man blood mony ای بد نبود تو پی سی هم جون میکنه من ا با dell 6400 با گرافیک x1300 تست کردم رون بود .اوبلیویژن هم متوسط بود ولی زیاد رون نبود .گاتیک هم مثل pro street هارد یه سره کار میکرد ولی نسبتا رون بود . far cry هم از pc رون تر بود !! .medal of honer paceif assaaul هم خوب بود نسبتا رون بود .اکثر بازیا بعد 1-2 دیقه رون رون میشن من فکر کنم بخاطر ویستاست چون ماشالا وقتی میاد بالا 68 درصد رم اشغاله ).حالا اگه xp ام ردیف شد و دوست داشتن بازهم گزارش میدم :27:
lcd ش باقلواست :40:
کیبرد عالی. مثل کیبرد های معمولی ALT -CTRL-SHIFT هم سمت راست داره هم چپ .خیلی هم نرمه :40:
یه بلوتوث جدا بهم دارد SAMSONG که عالیه هروقنت میخوام وصل میکنم .یه ساعت درایورم نمیخواد !!:40: ورژن 1.2
صدای عالی real tec (اگه درست نوشته باشم )
DVD RW خفن با اینکه 8x ه ولی سرعت خوندنش عالیه (هنوز رایت نکردم):40:
یه سیستم داره که میتونی سییسم رنگ رو تغیر بدی فکر کنم 5 حالت از پیش تنظیم شده داره و میتونی 1 هم خودت ایجاد کنی:40:
وقتی ریتور هاش رو نصب مبکنی (وقتی cd درایور اصلیش که فقط برای ویستا هست .هر ورژنی ) همه درایورا همراه با نورتون 2007 و ادوب ریدر (البته میتونی کم زیاد کنی) نصب میشه و اخر سر یه ریاستارت میکنه.
وقتی میاد بالا برای هر کاریکه بحوای انجام بدی .(کم و زیاد کردن صدا نور .روشن خاموش لن وصل برق ....) وسط صفحه یه شمایل خیلی زیبا میاد و نشون میده داره چی کار میکنی (برعکس xp که فاجعست !!) :40:
صدای اسپیکر ها عالیه .(زمان بازی دوستم فکر کرده بود اسپیکر ه:27:) انگار دالبی ساراند داری گوش میدی :8:
ویستا سه سوت میاد بالا :40:
زیادکه کار میکنی (2-3 ساعت ) کیبرد اصلا داغ نمیشه که باعث اذیت بشه .فقط زیر پد (پایین دکمه ها راست و چپ)
که اونم جای هارده و بالای دکمه های کیبرد(نزدیک پورت ها) که با اونجا هم که کسی کاری نداره :20:
2 دفترچه راهنما با قطر 100 برگ( تقریبا ) که یکیش فاریسه با توضیحات کامل و ترجمه خوب ولی عکساش کمه !!:46:
کم بود ها ::13:
نداشتن خروجی tv
وقتی lcd بزرگ با رنگ خفن هست tv برای چی ؟
نداشتن پورت 1394
من که دوربین فیلم برداری دیجیتال ندارم . ولی آگه بود خوب بود :19: (دیجیتالم کجا بود !!!!!!!!!!):11:
کیبرد فارسی نداره مجبورم یه usb بخرم دلم نمی آد برچسب بزنم :41:
__________________________________________________ ______
ولی من فکر نمی کردم بتونم با این پول یه همچین چیزی بخرم خدایش !:46:
ساعت کاکرد باطری هم معمولی (1-2ساعت)
من همش با برق ام مشکلی پیش نمآد ؟
یه جا خوندم هفته ای 1 بار باید باطری رو تخلیه کامل کرد
اها یادم رفت بگم تو این رنج دقیقا 830 یه سونی بود nr160 با cpu core 2 due اما گرافیکش اینتل بود معلوم هم
نبود گارنتیش معتبره یا نه ؟!(شرکته پارسه) و گرافیکش اینتل x3100 بود ولی بازی منو فول اسکرین اجرا نمیکرد:41:
رمش هم با سیستم شیر بود البته فروشنده همون مدل رو نذاشت تست کنم ولی یه مدل که مال مشتریش بود وگرافیکش x3100 بود و داشت برنامه میریخت رو داد lcd ش هم جالب نبود ؟!:41: . من پرسو جو کردم گفتن این مدل داره از رده خارج میشه منم بیخیال شدم هومن سونی رو جا های دیگه 960 میگفتن ولی کم بود 2-3 جا بیشتر ندیدم..
توشیبا هم با cpu توریون دو هسته ای بود ولی اجازه تست نمی داد گرافیکشم ati 256 بود که خود فروشند محترم هم نمیدونست چیپ ش چیه (ماشالا بعد میخوان 860 تومن رو بندازن به ملت) .میگفت 860 ولی تا 820 هم پایین اومد !! ولی خیلی قیافش ضایع بود :2: مثل اسباب بازی بود. تازه فکر کنم بازم تخفیف میداد !!
ببحشید سرتون رو درد آوردم این حاصل تجربه شخصی من که از ساعت 8:30 تا 3:40 توی پایتخت(میرداماد) بود که مشغول بالا پایین رفتن بودم :18: و یه وانت لیست قیمت و کاتالوگ جمع کردم .
چه گزارش مفصلي.................
hala kolish ro nane vashtam
واقعا ازتون ممنونم همیشه پاسخ سوال ها رو کامل میدیدنقل قول:
یه سوال دیگه من همه درایور ها رو نصب کردم ولی موقع نصب کارت صدا ارور میده. اون فایل 54 مگابایت رو هم قبلش نصب کردم که خودش گفته ولی باز ارور میده
میگه Media device واسه این درایور پیدا نمیشه
درایوره صدای ویستا رو هم ریختم تا مراحل آخر میره ولی جواب نمیده
چی کار باید کرد؟؟؟؟:41:
ویندوز XP سرویس پک 2 هست dark edition
در ضمن نرم افزاری نیست میزان باطری رو اوون پایین نشون بده؟ ویستا داشت ولی اکس پی نداره باطری چک که خودش داره رو نصب کردم ولی ارور میده
1- از بخش device manager توی system properties ...نقل قول:
سلام
من میخواستم لپ تاپم رو که مدل وسترو ۱۵۰۰ هستش رو با کابل ۱۳۹۴ به پی سی وصل کنم.یکی لطف کنه و بگه که ۱) کجا باید ببینم که آیا درگاه ۱۳۹۴ روی لپ تاپم نصب هست یا نه؟ و ۲) برای اتصال باید چیکا کنم؟ و ۳) برای اتصال لپ تاپ به کامپیوتر با کابل کراس باید چیکار کنم؟
ممنون
2- اگر نصب باشه ( درایورش ه م نصب باشه) توی بخش network connection در کنار lan میاد ... دقیقا عکس العمل ها و پیغام های lan رو نشون میده
3- قبلا توضیح دادم
این رو نصب کن :نقل قول:
در ضمن نرم افزاری نیست میزان باطری رو اوون پایین نشون بده؟ ویستا داشت ولی اکس پی نداره باطری چک که خودش داره رو نصب کردم ولی ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Laptop Battery Monitor - Intelligent laptop battery monitoring software. It displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge
Laptop Battery Monitor can displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge. You no longer have to worry on how much battery power you have left, when you can have this information in hours, minutes and seconds.
Features:
* Display remaining time until the battery is fully discharged (when running on batteries)
* Display remaining time until the batteru is fully charged (when the battery is charging from the AC power supply)
* Application runs in system tray, using minimum memory and screen space
* Custom indicator colors
* Sound alerts when charging starts/stops, battery is full charged, or battery charge drops under a predefined percentage
* Automaticly starts when you turn on your laptop
* Complete manual included
* Works with any laptop and battery model, new or used
* Lifetime free updates, tech support, and the ability to redownload your software if you loose it.
filesize 1.84 MB
لینک اول :
کد:http://www.shareup.com/downloading-47050.html
لینک دوم :
کد:http://www.tucows.com/preview/505527
خیلی ممنوننقل قول:
hossein_dig عزیز مبارکه ...
اما حیف که این مملکت این گمرک مسخره رو داره ... اگر دبی بودی با این پول HP 6680 خوف میخریدی
از همه ممنون مشکل من حل شد
نقل قول:
ممنون .در ضمن سال نو رو به شما و همه دوستا ن تبریک میگم:11:
بیخیال ما که دیگه خریدیم همینه دیگه کاریش هم نمیشه کرد:41:نقل قول:
ما حیف که این مملکت این گمرک مسخره رو داره ... اگر دبی بودی با این پول HP 6680 خوف میخریدی
آقا دمت گرمنقل قول:
اما مگه خبر نداری که وسترو ۱۵۰۰ سیستم عاملش ویستاس
من ویندوز ویستارو پاک کردم xp نصب کردم. standby , hibernate که می زنم ریست میشه. تو ویستا این مشکل رو نداشت.
sony nr180e
پس زدی فک لپ تاپ رو کج کردی
حالا چرا دوباره ویستا نصب نمیکنی؟
برای اینکه با xp راحت ترم. فکر نمی کنم برای سیستم مشکلی پیش اومده باشه برای اینکه با ویستا این مشکل رو نداره.
میشه از ویندوز باشه؟
باید توی power setting در قسمت screen saver فانکشن دکمه های رو مشخص کنی ...نقل قول:
من ویندوز ویستارو پاک کردم xp نصب کردم. standby , hibernate که می زنم ریست میشه. تو ویستا این مشکل رو نداشت.
sony nr180e
اول سال نو مبارک.........
کسی نظری درباره این لپتاپهای توشیبا L45 نداشت
یعنی چی فانکشن دکمه ها رو تعریف کنم؟نقل قول:
از کدوم قسمت؟ جایی که نوشته وقتی دکمه پاور زده میشه چه کاری انجام بده؟ خوب اونجا که خودش الان رو هیبرنت یا استند بای هست.
روی دسکتاپ کلیک راست می کنی و میری بخش properties ... در display properties میری بخش screen saver و زیر صفحه دکمه power option هست ... اونجا هست که مشخص میکنی با زدن دکمه های پاور و بخش های دیگه چه کاری انجام بده
نوشته when i press X bottom ... الان xp دم دستم نیست یادم نیست دقیقا کجاست
اگر کار نداد ویندوز باید عوض بشه
سلام دوستان اگر کسی درایور ati rage mobility p/m agp 8mg واسه ویندوز 98 رو داره لطفا بذاره توی سایت خیلی حیاتیه با تشکر از همه شما دوستان
دوست عزیز قبلا راهنمایی ات کردم ... چند جا پست میدی ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157&page=4
دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم كه دوباره فورمت كنينقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز فكر نكنم اين به موضوع ربطي داشته باشه !!
بسیار هم مربوط میشه... نحوه کارکرد دکمه های power لپ تاپ به همین قسمت مربوط هست
وقتي مي خواستم بلوتوث لپ تاپ دوستم رو با موبايل pair كنم ارور زير رو ميداد......
مشكل از چيه.........
(راستي اسم گوشي رو مي نوشت اما كانكت نمي شد)
قایر وال به احتمال 99 درصد
ممکنه همزمان با یک گوشی دیگه توی لیست my device در حال pair شدن باشهنقل قول:
وقتي مي خواستم بلوتوث لپ تاپ دوستم رو با موبايل pair كنم ارور زير رو ميداد......
مشكل از چيه.........
(راستي اسم گوشي رو مي نوشت اما كانكت نمي شد)
وقتي كه مي خواي بلوتوث رو باز كني اون پيغام رو ميده.....(.با راست كليك روي آيكن بلوتوث تو نوار ايزار تونستم گوشي رو پيدا كنم اما بعد از آخرين مرحله اون پيغام رو مي داد)
سلام لب تاب من وبکم داره می خواستم بدونا آیا برنامه ای وجود داره که بتونه با تشخیص چهره امکان دسترسی به کامپیوتر را برقرار کنه یه چیزی مثل فینگر پرینت منتها از نوع چهره ای