آره امکانش هست...
راستی میدونم الان جفتمون شانسی آن شدیم.اما راستش اصلا حوصله بازی ندارم.بعدا بازی میکنیم دیگه:11:
Printable View
آره امکانش هست...
راستی میدونم الان جفتمون شانسی آن شدیم.اما راستش اصلا حوصله بازی ندارم.بعدا بازی میکنیم دیگه:11:
از بیکاریه! راستش وقتی دیدم این همه از بازی ها کنار کشیدن و بازیه ها بی نظم شدن تو زوقم خورد! :27:نقل قول:
اگه پ.خ بدید زود میگیرمش چون تنظیم کردم ایمیلش برام بیاد/ولی منم حوصله ندارم@:31:
دور جدید کو؟جس مستر جان شما هم کم کم داری تنبل میشی ها ا ا
بله می تونی مرخصی 1 ماهه بگیرینقل قول:
بازی من و پرسن پرشیا از دور سوم
برنده سیاه
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=129428218
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بازی من و پرسن پرشیا از دور سوم
برنده سیاه
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=129428218
والا داشتم دو نفر رو حذف میکردم بازی ها رو بچینم دیدم پیچیده میشه نیاز به ورقو ایناست :دینقل قول:
باید یه جور بچینم سفید سیاه برابر شه و این بازی هایم که انجام شده همین راندهای 1234 باشه :دی
الان همو ن قبلی رو می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
دور 4 دیگه؟نقل قول:
بازی من با جناب city17 که تو تنگی وقت و در ثانیه های پایانی من موفق شدم بازی را ببرم.
مرسی از بازی خوب ایشون
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=129410238
درسته که بازیا بی نظم شده ولی مطمئنم با شروع تابستون افرادی که کمتر الان سر میزنن پیداشون میشه و همه بازیا عقب افتاده سریع انجام میشه
ضمنا این بازیا، بازیایی یکی دو ماهه نبوده که نگران باشیم من مطمئنم که درست میشه
پس با اجاتون تا 25 خرداد مرخصی میگیرم.در این 1 ماه اگه بتونم بازی هارو انجام میدم در غیر اینصورت 23 به بعد فشرده بازی هارو انجام میدم.احتمالآ تو این 1 ماه کمتر سر میزنم ولی دنبال بازی ها هستم. :10:نقل قول:
با تشکر :11:
بنظر من سر زدن به تاپیک و ... به ماه بستگی ندارد.ولی اینکه خرداد ماه امتحان ها هست رو نمیشه در نظر نگرفت.:31:نقل قول:
بعضی ها تو این ماه واقعآ امکان بازی کردن براشون مقدور نیست .... :19:
بله اشتباه گفتم:11:نقل قول:
دور 4 دیگه؟
دور چهارم
mhagha 0 1 amini_bio
دور 5
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=130458470
بازی من با جناب City 17 که البته ایشون برد(ایشون یادشون رفته بود لینک بازی رو بزارن واسه همین بنده گذاشتم)
کد:www.chess.com/livechess/game.html?id=130485631
من فراموش نکردم...نقل قول:
فکر می کنم همون اوایل مسابقات بود که گفته شد برای اینکه تاپیک زیاد شلوغ نشه لینک ها را فقط برای مسئول برگزاری ارسال کنیم. برای همین همیشه لینک ها را برای محمد حسین عزیز (Chessmathter) ارسال میکنم.
درسته؛اما بد نیست سایر بچه ها هم در جریان بازیا باشند
از _rz21 prince_mostafa1994 و
meto_895
دعوت به عمل میاد با من بازی کنن ! خوشحال میشم
حداقل یکی بیاد دوستانه بازی کنیم !
09388001038:4::32::32::32:
ابنجوذ که بوش میاد همه علاقشون رو دارن از دست میدن !
با عرض پوزش من هم دیگه نمی تونم ادامه بدم.هماهنگی سخته و وقت میگیره،پسمنو کلا حذف کنین.
این مورد رو حق دارین هماهنگی وقعا دردسر داره.باید همه شمارشون رو بذارن که بشه سریع هماهنگ کرد ولی ... .نقل قول:
بچه ها از بازی ها چه خبر؟ بی صبرانه منتظرم امتحانا تموم بشه.:31: تا حالا 4/10 از امتحانا رو دادم.:8:
دوستان میشه واضح بگید ایا این لیگ به پایان میرسه یا نه؟همه دارن میرن که
منم همین فکرو میکنم.خیلی ها دان درجا میزنن!!:27:نقل قول:
بنظرم یکی از علتاش بی رقبت بودن بچه ها هست! وقتی نه شماره میدن نه چیزی.آدم واقعا زده میشه.چون باید کلی وقت لذاره تا هماهنگ بشه.امیدوارم این مشکل یطوری برطرف بشه.:46:
الان دیگه وسط امتحاناست
از اول تا هفته سوم دبیرستانی ها و از وسط خرداد تا اول تیر دانشگاهی ها امتحان دارن برای همین طبیعیه این بی نظمی
اما نقطه مقابل این شرایط تابستونه که کامل میشه عقب موندگی ها رو جبران کرد
برای همین به نظر من این یه ماه رو باید یه جوری سر کنیم تا برسیم به تابستون و از سر گرفتن بازیها
والا از این کنارگرفتن ها و بی نظمی ها قبل از امتحان ها هم داشتیم! البته این امتحانا هم بدجوری آدم رو درگیر میکنه.نقل قول:
ایشالا.ما که دنبال بازی هاییم.:whistle:
دوستان خواهش میکنم شماره هاتون رو توی تاپیک بذارید
09388001038
من
09357151144
برا این که بازیکنا مجبور نمیشند به انجام بازی در موقع خاص.
اینجوری منم میگم بذارید اون آخر همه بازی هامو با هم انجام میدم!!
عزیز اینطوری نمیشه.چون ممکنه نتونه اون موقع خاص بازی کنه.نقل قول:
09388372083
لطفا درجا نزنید!!!!!!!!!!!!!!!:10:
من چی بگم دیگه :دی همن فک کنم بازی هامو انجام دادم فقط :دی:پی
انگا ر این یه ماiه هیچی نیست :دی البته بنده ام امتحان دارم
اما باس سر یه فرصت دوباره مرتب کنم البته بازی های انجام شده هستند
این لیگ به پایان خواهد رسید.
09364661543 منم آماده مسابقه با هر کسی هستم!!!
دوستان من یه نظری دارم :
اگر با مسابقات لایو مشکلی دارین میتونیم مسابقات آنلاین (که واسه هر حرکت چند روز وقت داریم) برگزار کنیم . ولی به صورت لیگی .
تجربه اش رو داریم یک دوره ولی به صورت لیگی حذفی بود . (البته اونجا هم خیلیا بازم نتونستن سر بزنن و time out شدن و باختن )
ولی به هر حال بغل این مسابقات میتونیم داشته باشیمش . اینجوری که همه بیاین برای همدیگه درخواست بازی بفرستیم و با هم شروعش کنیم . مثلا 10 نفریم 9 تا بازی همزمان داریم که برای هر حرکت خیلی وقت داریم و بالاخره هر کس توی این زمان میتونه یک حرکت داشته باشه !
ولی به هر حال مزه اش کاملا با مسابقات لایو متفاوته !
اگه دوستان موافق باشن و بیان منم موافقم:5:
کاش میشد حذف نمیکردید قبلا ما توی یک هفته هماهنگ میکردیم الان توی امتحاناس مشغله ها زیاده
بعد امتحانا مشکلات خیلی ها بر طرف میشه
یادش بخیر:31:
ااااااا؟ منم یک امتحانم مونده! :41: چرا میخواین حذف کنید؟نقل قول:
حالش به آنلاین بودن و همونجا بازی کردنه ... :13::46:
پس کی بازیا رو ادامه میدین؟؟؟؟؟؟:5:
کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
:41:whennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnنقل قول: