خوب میتونی از sygic استفاده کنی....نقل قول:
نقشه ها مثل ndrive هست ولی محیط خیلی بهتری داره...ولی فضای زیادی از مموری میگیره حدود نیم گیگابایت...
خوب میتونی از sygic استفاده کنی....نقل قول:
نقشه ها مثل ndrive هست ولی محیط خیلی بهتری داره...ولی فضای زیادی از مموری میگیره حدود نیم گیگابایت...
یه مشکل دیگه
گوشی من تا 2-3 روز قبل دارای کیبورد انگلیسی و عربی بود ولی صفحه کیبورد عربی با فرانسه جابجا شده و کلا این زبان از لیستش حذف شده
البته اگه مسیر اصلاحش رو درست رفته باشم :
settings -> language &keyboard -> touch input -> international keyboard
لطفا راهنمایی کنید
دوستان یعنی الان جی پی اس گوشی من مشکل داره که نمیتونه جامو پیدا کنه و فقط میزنه "منتظر دریافت امواج ماهواره"؟ :worried:
چند تا سوال دیگه هم دارم ( ببخشید من هی سوال میکنم:blush:)
1) من برای فعال کردن gprs اقدام کردم که تنظیماتش رو برام بفرسته ولی میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره. دلیلشو میدونید؟ ایا تنظیمات خاصی داره که باید فعال باشه که بتونه تنظیمات رو دریافت کنه؟ یا کلا این گوشی این امکان رو نداره؟
اومدم دستی فعالش کنم همون روندی که گفته بود رو انجام دادم ولی بازم وصل نشد و برای همین به تنظیم خودکار نیاز دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
2) باتری این گوشیها چطور کار میکنه؟ باید حتما گذاشت خالی بشه تا شارژش کرد یا به کامپیوتر وصل کرد؟ من شده گاهی خواستم برنامه نصب کنم و با اینکه شارژ نصفه بوده گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و گوشی هم همزمان شروع به شارژ شدن کرده. میخوام بدونم اینکار صدمه ای به باتری میزنه و عمر باتری رو کم میکنه یا مشکلی نداره؟
3) من برنامه Advance task killer pro رو نصب کردم که برنامه های باز رو ببندم. ولی هر وقت تمام برنامه هارو میبندم ، دوباره که وارد advance task killer میشم میبینم برنامه ها بصورت خودکار دوباره ران شدن و دوباره باید ببندمشون! میشه بگید مشکل از کجاست؟
با اجازه اساتید :blush:نقل قول:
برای فعال کردن صفحه کلید عربی باید به این قسمت برید:
settings -> language &keyboard -> Arabic keyboard -> text input
و add farsi keys رو تیک بزنید.
(امیدوارم درست گفته باشم :31:)
برای gps دفعه اوله میخوای مستقیم وصل بشی؟؟؟نقل قول:
ببین اول یه برنامه gps test رو نصب کن...برو تو فضای باز و تا 20 دقیقه منتظر بشو تا نشون بده وصل شده...
دفعه اول همیشه طول میکشه...من اول همیشه میرم تو برنامه gps test وقتی وصل شدم میرم تو نقشه...
1:اون که اوپراتور میگه گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات خودکار رو نداره چرت میگه...ایرانی همینه دیگه...ولی من تا حالا وصل نشدم برای همین نمیتونم راهنماییت کنم...امتحان میکنم بهت میگم...
2:اصلا به باتری توجه نکن...هر وقت میخوای بزار تو شارژ و هر وقت میخوای درش بیار...فقط موقع شارژ کار سنگین نکن که خیلی ضرر داره...
ماهی 1 بار بزار تا ته خالی بشه و بزار تا ته شارژ بشه.
3:اینا یه سری برنامه های حیاتی آندروید (من بهشون میگم لجباز) هستند که بسته نمیشند...کاری بهشون نداشته باش.
این کارارو تو این برنامه بکن:
1_ برو تو برنامه تو ستینگ...برو تو ignore list و گزینه build recommended ignore list رو بزن.
2_زیر ignore list تیک گزینه ignore service رو بزن.
3_تو قسمت auto kill قسمت auto kill level رو بزار رو safe و auto kill frequnc رو بزار رو هر 4 ساعت...
4_گزینه security level رو بزار رو high.
از برنامه برو بیرون و دیگه کاری با برنامه نداشته باش...خودش همه کار ها رو میکنه...
ببین تو وقتی این پروسس های لجباز رو میبندی چون لجباز هستند میخوان دوباره باز بشن و باز شدنشون باعث میشه که باتری بیشتری مصرف بشه... باز بودن برنامه ( به جز بازی ها و برنامه های سنگین) هیچ ضرری نداره.فقط بازن...پس لازم نیست ببندیشون.
متاسفانه با انجام این کار هم هیچ اتفاقی نیافتادنقل قول:
بیچاره شدم رفت
دوباره باید ببرم پیش طرف اونم راحت میگه 20 تومن بده برات ردیفش کنم
بعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.نقل قول:
اینجا یه آموزش گذاشته تست کنیننقل قول:
کد:http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=71626
ممنون این جواب دادنقل قول:
بعد از اینکه کاری که دوستمون گفت رو کردی باید تو اون قسمت که اس ام اس رو مینوسی انگشتتو نگه داری یه گزینه میاد به اسمه Input method اونو میزنی بعدش Arabic keyboad رو انتخاب میکنی.
ممنوننقل قول:
بله بار اوله
اون برنامه رو نصب کردم تا 6 تا نمودار اومد. البته سبز نمیشد. حداکثر زرد میشد. یا یکی دوبارم سبز کمرنگ بود.
ولی بازم Ndrive نتونست جامو تشخیص بده. یه ربع 20 دقیقه هم صبر کردم ولی بازم رو پیغام " در حال دریافت امواج .. " باقی میمونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل جی پی ار اس ام حل شد (هرچند اینقدر سرعت پایین بود صفحه ای باز نکرد:13: ولی وصل شد!)
بابت راهنمایی اون برنامه هم ممنون :11:
سلام به همه....
مزییت این گوشی نسبت به اینکریدیبل اس چیه؟ در کل کدوم بهتره؟
فرق اندروید 2.2(2.3) با 2.3(2.3.5) چیه؟
تو نصب نرم افزار تاثیر داره؟
مرسی...
بدنه یک پارچه فلزی...ساپورت بهتر...صفحه نمایش با کیفیت تر.نقل قول:
ضعفهاشم صحفه نمایش کوچکتر و دوربین ضعیفتر هست.
یه ورژن جدیدتر هست که اصلاحاتی روش انجام شده.تاثیر زیادی رو نصب برنامه نداره.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
البته صفحه نمایش کوچیکتر ضعف نیست به نظر من، به هر حال هرکس یه سایزی رو میپسنده و ,واسه همین نمیشه همه گوشی ها صفحه های بزرگ داشته باشند دیگه
مثلا من خودم یکی از معیارهام همین اندازه بود که نمیخواستم 4 باشه
نمیدونم یه چند هفته هست گوشیم به صورت وحشی باتریش قوی شده...بدجور...در حالتی که خیلی بهش ور میرم...تو taptalk هم زیاد میچرخم...بازی tin tin و ایمیل و موزیک و SMS ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داره باتریش از آب بندی در میاد...
:18::18::18::18::18::18: چیکار کردی با باتریت انقد وحشتناک شارژ نگه میداره؟نقل قول:
الان داره 5 روز میشه 20 درصدی هم داره هنوز:18:؟
از چه برنامه هایی استفاده میکنی واسه کاهش مصرف یه جاهایی گوشیت آفلاینه؟
هیچ کاری نکردم...با اینکه کنکوری هستم ولی بازم دارم بهش ور میرم...نقل قول:
به خاطر درس که بعضی جاها آفلاینه...ولی اگه ببینی screen on و awake زیاد هست...
هیچ برنامه خاصی واسه کاهش مصرف باتری نصب نیست...
سلام دوستان. من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره :31:)
منم موندم بهش بگم desire s بخر یا arc ( بودجش 500 )
اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .
ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر ، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .
اینم بگم حوصله رام عوض کردن و ور رفتن با گوشی و این چیزا رو نداره .
به نظرتون بهش بگم کدومو بخره ؟
الان شده 5 روز و 10 ساعت و 19 درصد هم هنوز شارژ داره...
اگه جاش بودم دیزایر اس ور میداشتم...arc امکاناتش بیشتره ولی به نظرم دیزایر اس بگیره بیشتر میتونه باهاش کنار بیاد...نقل قول:
البته اگه میخواد 30 ماه نگه داره فقط iphone خوبه...:31:
البته هردو تقریبا یکی هستند...
آرک امکانات بیشتری داره یه سری شو خودت گفتی اینارو هم بهش اضافه کن: خروجی HDMI و USB on the go که میشه باهاش به گوشی فلش مموری موس کیبرد دسته ی بازی وصل کرد دوربینش فوکس مداوم هم داره(فیلم برداری).... واسه راه انداختن USB on the go البته باید گوشی روت بشه و 3 4 تا برنامه روش بریزی رفیقتم که اهل این کارا نیست پس هیچی....نقل قول:
آرک باتریش یکم ضعیفه بخاطر صفحه ی بزرگش...ولی دیزایر اس باتریه خیلی خوبی داره تستشم که رفیقمون گذاشته 2 3 پست بالاتر:31:
آرک جنس بدنش یکم ناامید کنندست خودم که دست گرفنم یه جوری شدم در مقابل دیزایر اس بدنش هیچ حرفی برای گفتن نداره... آرک تو رنگ مشکیش بالاش یه ترک مویی هم ورمیداشت ولی نقره ایش این مشکل رو نداره
درضمن دیزایر اس رابط کاربری سنس رو داره که خیلی جذاب تر از رابط سونیه
تنها مشکل دیزایر اس به نظر من کیفیت پایین فیلم برداریش هست که البته با آپدیت رفع خواهد شد
درابطه به ICS هم من امیدی ندارم که دیزایر اس آپدیت شه البته دوست شما هم اهل این چیزا نیست....به هرحال دیزایر اس پشتیبانیه خوبی از طرف دولوپرها داره و کلی کاستوم رام ICS میاد براش
اگه دیزایر اس میخوای بگیری حتما نقره ای شو بگیر خیلی جیگره:10:
راستی بچه ها این آپدیت 2.3.5 نیومد بالاخره.....
نه هنوز...من هر روز روزی 5 بار چک میکنم...اومد میام میگم...ولی گفتن تا قبل از 2012 میاد.والا چی بگم...:13:نقل قول:
بهتره توی بخش مشاوره خرید بزنین...
من باشم آرک میگیرم... به خاطر ساپورت بهتر (توی اندروید خیلی مهمه ، اصلا هم کار پیچیده ای نیست) ، صفحه بهتر ، دوربین بهتر ، دیزاین بهتر ، OTG ، قیمت پایین تر
سنس هم درسته جالبه ، ولی خوب لانچر های دیگه ای هم هستن که خیلی جالبن ، کلا من باشم واسه یوزر اینترفیس (اونم سنس که این همه سخت افزارو میخوره) پول اضافی نمیدم... در رابطه با برند هم بحث کاملا کلیشه ای هست و غیرمنطقی...
فقط کیفیت ساخت دیزایر اس بالاتره و رمش بالاتره...
کمک اورژانسی................
من برای قفل صفحه نمایش پسورد گذاشتم که انگلیسی بود.در حالت کیبورد فارسی صفحه قفل شد حالا نمی تونم کیبورد رو انگلیسی کنم.صفحه قفل شده و فقط کادر تایپ رمز میاد با کیبورد فارسی و گزینه تماسهای اضطراری.هر جوری فکرشو کنید تلاش کردم .نه کیبورد عوض میشه و نه کاری میشه کرد.حتی اس ام اس میاد می خوام جواب بدم بازم پسورد می خواد(وگرنه توی اس ام اس کیبورد رو عوض می کردم)یه سرچ زدم اون گزینه ایمیل و پسورد گوگل هم نمیاد.
ری استارت،خاموش کردن،در آوردن سیمکارت و رم...هیچ کدوم جواب نداد.چکار کنم؟
اونجایی که پس رو وارد میکنی انگشتتو نگر دار ببین Input method میاد(فکر نکنم بیاد البته)نقل قول:
باید بری به قسمت fastboot گوشیت واز اونجا فکتوری ریست کنی راهی نیست دیگه
مشکل همینجاست دیگه.اون گزینه input mode نمیاد.راهی نیست اطلاعاتم رو یه جوری ذخیره کنم؟اینجوری کل کانتکتهام و اس ام اس هام میره.نقل قول:
-------------------
این هم یه تجربه بود...
یادتون باشه از قفل گذاری با پسورد استفاده نکنید.چون در هنگام زدن پسورد به هیچ وجه نمی تونید کیبورد رو تغییر بدید.برای قفل گذاری،از پترن یا اعداد استفاده کنید.همچنین هرازگاهی از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید که الان خیلی برای من مفید بود.
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
سلام بچه ها.
ممنون از کمک همتون . من حرفاتونو به دوستم انتقال دادم اونم desire s خرید .
دلیلشم این بود که تو جیب جا میشه :31: . البته از قیافه desire s هم بیشتر خوشش اومده بود .
نقره ایشو بدون گارانتی خرید 470 . ( از شیراز ) .
مبارکش باشه خیلی خوب خریدهنقل قول:
آره سایزش عالیه هم بزرگه هم کوچیکه راحت تو جیب جا میشه....
یه سوال :
بنده یه گوشی sony erricsson مدل aino داشتم که فروختم البته قبلش با نرم افزار pc suit ازش backup گرفتم
حالا یه گوشی htc مدل desire s خریدم و چون فراموش کرده بودم همه شماره ها رو به سیم کارت منتقل کنم می خوام به یه روشی از همون بک آپ قبلی استفاده کنم ولی هیچ راهی برای این کار نداره
اگر برنامه ای برای این کار هست لطفا معرفی کنید
اگر هم روشی دارین لطفا راهنمایی کنین خیلی گیر شماره ها هستم
ضمنا پسوند فایلهای بک آپ .dbk هست
لطفا روشی رو بگید که نیاز به گوشی دیگری نباشه!!
سلام
منم htc desire s دارم ولی با فونت فارسیش مشکل دارم . چندجور کیبورد فارسی مختلف رو امتحان کردم اما درست نمیشه , هرکاری می کنم بازم فونت فارسی سایتها و ایمیل ها رو جدا جدا و نچسبیده نشون میده , فقط تو اس ام اس ها میچسبونه که البته تو اونم حرف ی رو مربع میندازه. در ضمن هر وقتم که میزنم آپدیت بشه میگه اپدیتی نیست.... خیلی بده واقعا نمی دونم چکار کنم , لطفا راهنمایی کنید
شما باید رو گوشیتون رام ورژن خاورمیانه بریزید...نقل قول:
یه سر به این فروم بزنید --------- .ir
خوشبختانه من هر تاپیکی پست میزنم اون تاپیک می خوابه
دوستان اگه جواب سوالتون رو بدونن دریغ نمیکنن:46:نقل قول:
این فرمتی که شما داری اصلا واسه من آشنا نیست باید vcf.* باشه....
بهتره از یه گوشیه دیگه استفاده کنی و شماره ها رو کپی کنی.....
امروز آپدیت 2.3.5 و سنس 3.0 اومده...برید دانلود کنید...227 MB هست...:31::8:
برید دانلود کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اومد... مرسی که خبر دادی....نقل قول:
چه تغییری توش ایجاد شده به غیر از سنس و بیس رام....
میزان رم خالی کم شده؟!!
بوت لودر S-Off شده یا هنوز S-Onــه؟
سرعت گوشی بیشتر شده یا کمتر....
کلا یه توضیح مختصر بده...
بچه ها بعد از نصب، میشه برگردوند به ورژن قبلی اگر به فرض خواستیم هچین کاری بکنیم؟
رو کارکرد باتری تغیری ایجاد کرده؟
نه تقریبا نمیشه برگشت....نقل قول:
سوال اولتو نمیدونم میگردم جواب رو پیدا میکنم...نقل قول:
باتری هنوز یه روزه و من هم خیلی به گوشی ور رفتم...نظر قطعی نمیدم...ولی بد تر نشده...
سلام...نصبش کردم...نقل قول:
این سنس جدید خودش کلی تغییره ...
میزان رم خالی کمتر شده...ولی من گوشیمو بعد آپدیت ریست نکردم...معمول 140 مگ خالیه...برای من با کلی برنامه باز...
بوت لودر رو ندیدم...میبینم خبر میدم..
سرعت گوشی تو منو ها و کلی کار کردن با گوشی سریعتر شده...ولی گوشی خیلی دیر بالا میاد...خیلی دیر...تقریبا دو دقیقه اگه باتری رو در بیاری...واسه همین فکر کنم باید یه full wipe بکنم...
در کل گوشی خیلی بهتر شده...یه چیز جالب..اگه تو دیوایس اینفو بریم بلوتوث رو زده ورژن 3 ...نمیدونم باگه یا نه ولی رام رسمی...یعنی بلوتوث دیزایر اس 3 هست؟؟؟:18:
سنس گوشی مثل سنسیشن هست...ولی فکر کنم محیط رام نسبت به سنسیشن کمی کنتراستش بیشتره و رنگ ها رو درخشان تر نسبت به قبل نشون میده...یه تسک منیجر اصلی htc هم اضافه شده...محیط messag هم عوض شده...محیط موزیک پلیر عوض شده...دیگه cover flow نداره...بنچمارک از 1600 تو رام قبلی به 2050 رسیده...نرم افزار watch اضافه شده که میشه باهاش تریلر فیلم های روز رو دید...محیط گالری عوض شده...نرم افزار دوربین آپدیت شده...کیفیت عکس برداری مثل قبله و کیفیت فیلم برداری همون افتضاح قبلی فقط محیطش عوض شده و قابلیت ضبط صدای استریو به فیلم برداری اضافه شده...دیگه...دیگه...اگه چیزی یادم اومد میگم...
فعلا:40:
این آپدیت جدید کیبورد فارسی داره؟ درضمن درسته که میگن power option (air plane-power off-restart نداره؟ سرعت گوشی رو پایین نمیاره؟ در کل نسبت به قبلی پیشرفت خوبی داشته یا نه؟
من هم منتظر هستم لطفا جواب بدید
این آپدیت جدید کیبورد فارسی یا عربی داره؟
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟
نقل قول:
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟
نه . چون آپدیت رسمی از طرف خود htc هست .