کابل hdmi برای نئو وی چند قیمته؟
کابل hdmi برای نئو وی چند قیمته؟
ولي عكساي نوكيا 701 طبيعي ترند و در ضمن كابل HDMI و فرستنده FM و 2 فلشه بودن و .....را بايد درنظر بگيريم.نقل قول:
دوستان به neo v هم مثل live with walkman میشه کیبورد یا موس و دسته بازی وصل کرد؟
کلا گوشی باید چه مشخصه داشته باشه تا بشه باهاش از این کارها کرد؟ USB چطور اون را می خونه؟
تو یه کلیپ از Unboxing neo v دیدم که تو جعبه اش کابل mini HDMI هم بود. تو ایران هم روش هست؟
پس چرا کسی جواب نمی ده؟:19:نقل قول:
بله دوست عزيز ميشه به اونم وصل كرد
قابليت USB OTG بايد داشته باشه ...
دوستان سلام
خلاصه منم neo خریدم.
وحشتناک بود قیمت ها. از یه گوشی فروشی آشنا خریدم 440 تومن. بدون گارانتی و آک هم نبود. اما از طرف خیالم راحته. رم 8 کلاس 2 هم روش بود.
جالب بود که یکی گفت 485 :18: چند نفر هم گفتن اصلا گوشی نمی فروشن (با اینکه گوشی داشتن،می گفتن فعلا بازار گوشی تعطیله)
گوشی فوق العاده ایِ.
عزیزان فقط یه سوال داشتم اینکه وقتی از قسمت:
settings - wireless & networks - mobile networks
تیک قسمت اول یعنی data enabled رو برمی دارم، دیگه اینترنت نمی ره. اگه تیکش رو هم بزارم، تموم شارژ ایرانسلمو می خوره. شروع می کنه وصل شدن به اینترنت. نمی دونم کدوم برنامه هست که به اینترنت وصل می شه.
مجبورم تیکشو بردازم. اونوقت google هم نمی تونم برم.(چون همونطور که گفتم بدون تیک به اینترنت متصل نمی شه)
دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
باید از این بسته های gprs ایرانسل بگیری , و بعدش نیازی به غیرفعالdata enable نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وبگردی که نرم افزار زیاده . مثل opera min , dolphin , ...
سلام..
این رام سیانوژن 7.2.0 هست..برای neo
ولی لینکش hotfile هست من که نتوستم هیچوقت چیزی از hotfile دانلود کنم تا نصب میره وبعد قطع میشه الحمدالله که ریزم هم نداره....
میشه یکی اینو داخل mediafire یا اینجور جاها اپلود کنه...
ممنون میشم.:
سلام. ممنون از جوابت عزیز.نقل قول:
بسته ی ایرانسل که زدم.
ولی می خوام از بستم هم کم نشه. چون خودم کلی دانلود دارم.
خواهش میکنم . دیگه اونو نمیدونم که چطور میشه کم نشه . اگه فهمیدین به منم بگیننقل قول:
موفق باشین
شما توی نوتیفیکیشن دیتا ندارید!؟:دی (مال من که اینطوره گوشیم البته نئو نیست!)
شما بهتره قبل از این که برید نت یک بسته بزنید بعد وصل کنید بزارید وصل بمونه مشکلی نیست!
خب بايد از قسمت اكانت اند سينك تيك بكگراند ديتا رو بردارين.
ولي خب اين كاملا اينترنت رو قطع نمي كنه و ممكنه هنوز از ساير برنامه ها ديتا دانلود شه
واسه همين مجبورين بعضي وقت ها كاملا قطع كنيد
از اینجا مستقیمش کن بعد دانلود کننقل قول:
سلام
یه سری مشکلات و ایرادهایی که این گوشی داره و این مدت یکم دلسردم اینا هستن
۱.rom این گوشی فقط 380هستش
2.ram این گوشی 512 نیست ونامردا 335 روش گذاشتن
3.حافظه داخلیش کمه.حداقل باید 512 بودش
4.وقتی روی عکس زوم میکنی پروسسی برای شفاف شدن انجام نمیده و بی کیفیت نشون میده.
5.کنترلی روی برنامه ها برای استفاده از gprs نیست.هر برنامه ای بدون اجازه دیتا میگیره
6.چشم افراد رو قرمز میکنه و نمیشه نوع صحنه رو برای عکسبرداری مشخص کرد
7.پروفایلی نداره و نمیشه گوشی رو بیصدای کامل کرد یا روی فقط ویبره گذاشت.هم اس ام اس هم تماس
8.آلارم وقتی گوشی خاموش بشه دیگه کار نمیکنه.(یه روز خواب موندم و به کار واجبی نرسیدم).گوشی اتوماتیک روشن نمیشه
9.نمیشه روی برنامه ها سوییچ کرد.یعنی همزمان بشه چند برنامه رو استفاده بدونه اینکه لازم بشه یکی رو ببندی
10.دکمه های پایین گوشی رنگشون داره میره و بد شکل شدن
11.اس ام اس افراد رو فقط به صورت چت میاره.
12.نقشه های جی پی اس رو ذخیره نمیکنه که افلاین بشه استفاده کرد
اینا تو ذهنم بود شاید بیشتر هم باشع.نمیخام بگم گوشیه خوبی نیشت ولی نسبت به قیمتش و کیفیت رفباش انتظار بیشتری داشتم از این گوشی.
2- رم تمام گوشی های 512 همین مقداره ، یه مقدارش برای مصارف دیگست و در اختیار شما قرار نمیگیره... مثلا گوشی های 1 گیگ هم 800 مگ در دسترس دارن...نقل قول:
۱.rom این گوشی فقط 380هستش
2.ram این گوشی 512 نیست ونامردا 335 روش گذاشتن
3.حافظه داخلیش کمه.حداقل باید 512 بودش
4.وقتی روی عکس زوم میکنی پروسسی برای شفاف شدن انجام نمیده و بی کیفیت نشون میده.
5.کنترلی روی برنامه ها برای استفاده از gprs نیست.هر برنامه ای بدون اجازه دیتا میگیره
6.چشم افراد رو قرمز میکنه و نمیشه نوع صحنه رو برای عکسبرداری مشخص کرد
7.پروفایلی نداره و نمیشه گوشی رو بیصدای کامل کرد یا روی فقط ویبره گذاشت.هم اس ام اس هم تماس
8.آلارم وقتی گوشی خاموش بشه دیگه کار نمیکنه.(یه روز خواب موندم و به کار واجبی نرسیدم).گوشی اتوماتیک روشن نمیشه
9.نمیشه روی برنامه ها سوییچ کرد.یعنی همزمان بشه چند برنامه رو استفاده بدونه اینکه لازم بشه یکی رو ببندی
10.دکمه های پایین گوشی رنگشون داره میره و بد شکل شدن
11.اس ام اس افراد رو فقط به صورت چت میاره.
12.نقشه های جی پی اس رو ذخیره نمیکنه که افلاین بشه استفاده کرد
3- همون 1 نبود احیانا؟؟؟ :دی
4- فکر میکنم با استفاده از یه Viewer خوب بدون مشکل ــه...
5- میتونین کنترل کنین ، ولی سخته کلا :دی
7- توی تنظیمات فکر میکنم قسمت Sounds میشه تنظیم کرد ، فعلا گوشی ندارم اما چیزی که یادمه اینه که دقیقا میشه تنظیم کرد...
8- من چنین مشکلی نداشتم :-؟؟ البته من از نرم افزار ساعت خود گوشی استفاده نمیکنم ، از ZDClock استفاده میکنم... نرم افزار عالی ــیه...
9- مولتی تسکینگش کلا به اون سیستمی که شما فکر میکنین نیست... ولی تقریبا هست :دی
11- با یه نرم افزار Messaging فکر میکنم بشه به صورت کلاسیک در آورد...
12- باید از نرم افزار های دیگه مثل Maverick و NDrive و ... استفاده کنین و میشه نقشه ها رو آفلاین استفاده کرد...
مشکل شما با این گوشی نیست ، با اندرویده... یه مقدار باهاش کار کنین بیشتر دستتون میاد :)
سلام دوستان.
رو نئوی من اندروید 2.3.3 هست که فابریک روش بوده. حالا چند روزه که تو notification bar بهم پیغام داده که یه update برای گوشی شما پیدا شده. که مثلا یه سری قابلیت های 3D Photography و Panorama و زوم 16x فیلمبرداری و چندتا چیز دیگه رو به گوشی اضافه میکنه.
قطعا اینا چیزای وسوسه کننده ایه که دوست دارم آپدیت کنم. اما میترسم.
میخوام بدونم با ابن آپدیت گوشی master reset یا factory reset که نمیشه؟؟ حجمش هم حدود 96 مگ هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
آقا کسی قیمت گوشی neo v را با گارانتی نداره؟
بهترین برنامه GPS این گوشی چی هست؟
برنامه و همچنین نقشه تهران و کرج برای این برنامه رو باید از کجا دانلود کنم؟
راستی برنامه های اندرویذ رو چطور دانلود کنم؟ باید یه مارکت رایگان پیدا کنم؟ با خود گشی حتما باید دانلود کنم؟
سلام.نقل قول:
من روز بعد اینکه گوشیو خریدم ، آپدیتش کردم.
به نظر من آپدیت کنی بهتره.(یه کم از سرعت گوشی کم می شه ولی در عوض امکانات خوبی به گوشی اضافه می شه)
از همه مهم تر ایکس لودِ. که بعد آپدیت صدای گوشی کلی افزایش پیدا می کنه.
کلا نمای گوشی هم زیبا تر می شه.
گرفتن عکس هی 3D هم خیلی سخته. چندان جالب نیست.
پانوروماش که عالیه.
واسه من قبل آپدیت اصلا تو فیلمبرداری زوم نمی کرد.اما الان بزرگنماییش توپِ.
با آپدیت هم هیچی از گوشیت پاک نمی شه. خیالت راحت باشه.
ولی دقت کن که بعد آپدیت گوشی خودش اتومات خاموش می شه و بعدشم روشن می شه بعد برنامه ها رو اینستال می کنه ، در حین نصب هم چند باری خودش خاموش روشن می شه، به گوشی دست نزن تا آپدیت کامل شه و صفحه ی اصلی بالا بیاد. حدود 30 تا 45 دقیقه هم واسه من از دانلود تا نصب و اینا طول کشید.(با ایرانسل آپدیت کردم)
NEO V به عنوان تاپیک اضافه شد.
چون تفاوت اصلی دوربین هست عنوان رو مختص دوربین کردم اگر پیشنهاد بهتری هست بفرمائید
یا رو ورداری بزاری و بهتره...
نقل قول:
شما برید به این آدرس:
[HTML]
http://www.----------.com/1390/04/gps-%d8%a2%d9%81%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%a7-navitel-navigator-v5-0-0-1069-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%86%d9%82%d8%b4%d9%87/
[/HTML]
(به جای خط چین بنویس دانلودها)
برنامه ی خیلی خوبیِ.من نصب کردم.راهنمای صوتی هم داره.به صورت آفلاین هم هست.کل ایران رو هم پوشش می ده. واسه مسافرت عالیِ چون نمای 3 بعدیش خیلی جالبه.
نقشه ها و خود برنامه تو اون آدرسی که گفتم هست.
یه بخشی هم داره به نام دانلود آموزش نصب و استفاده. اونو هم دانلود کن. باز اگه نتونستی و مشکلی بود بیا من در خدمتم.
برای دانلود برنامه هم می تونی به این آدرس ها بری:
یا هم اینکه از آدرس زیر برنامه ی بازار رو دانلود کنی و از خود گوشی راحت واسی دانلود کنی:
[HTML]http://www.melidownload.com/tag/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/[/HTML]
یا
[HTML]http://www.ariadownload.net/1390/04/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-bazaar-v2-0-1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3/[/HTML]
ممنون . پس میزنم آپدیت شه .نقل قول:
ولی مسئولیتش با توست .... :31:
:11:
آپدیت نکنیییی همه زندگیت میپره :دی پرسیده بودی فکتوری ریست میشه یا نه ، که بله ، میشه...
باشه با من:31:نقل قول:
من فقط تضمین می کنم که sms ها و cotact پاک نمی شه.
چون اونروز که داشتم آپدیت می کردم، فقط همین 2 تا تو گوشیم بود:31:
دست شما درد نکنه واقعا سینا جان !!! نزدیک بود ما رو به باد بدی !!! :31:
خوب شد قبل از آپدیت اومدم دوباره چک کردم. خب عزیزم sms و contact که فقط نشد نپریدن . 7 صفحه نرم افزار و لانچر دارم که اساسی ترین هاست .
پس بیخیال آپدیت . منتظر میشیم ایشالا android 4 که برا این گوشی هم عرضه شد یهو آپدیت می کنم که بیارزه ! :5:
با تشکر از پارسای عزیز !
:27:
با اپدیت رسمی هیچکدوم از نرم افزارا و اطلاعات گوشیت پاک نمیشه عزیز خیالت راحت اگه بخوای رام عوض کنی این اقفاق میافته که اونم با بک اپ گیری حلهنقل قول:
خواهش می کنم:31:نقل قول:
ولی من نگفتم که برنامه هات پاک می شه. گفتم تضمین نمی کنم:31: تضمین فقط واسه sms و contact چون اینارو خودم دیدم.
اما همونطور که آقا سعید هم گفتن من بعید می دونم با آپدیت سیستم عامل، برنامه ها پاک بشه.
چون مثلا ویندوز کامپیوتر رو وقتی آپدیت می کنیم، مگه برنامه هامون پاک می شه؟
دیشب 2 ساعت تایپ کردم ولی سرور زد تو حالمون.
برای کانتکتها :از بک آپ خود گوشی استفاده کنید
برای اس ام اس ها:برنامه SMS AND MMS BACKUP خیلی خوبه.
برای برنامه ها هم با آسترو میتونید از همه برنامه ها بک آپ بگیرید.
دیگه چیزی نمیمونه.نصب همش هم 1 ساعت وقت نمیبره.
خب یکی یه جواب کلی به من بده !
یکی میگه میپره. یکی میگه نمیپره. یکی میگه شاید. یکی میکه بکاپ بگیر...
من چیکار کنم؟
من اپدیت کردم چیزی پاک نشدنقل قول:
از اونجایی که نمیدونم رام های سونی Wipe میکنن یا نه ، توصیه میکنم حتما یه بکاپ بگیرین ، ضرر نداره...
با آپدیت سرویس میپره!با گوشی آپدیت کردن رو نمیدونم.
فکر نکنم بک آپ گرفتن انقدر سخت باشه.یه بک آپ بگیر.یا به کارت میاد یا نمیاد دیگه.
دوستان عجب چیزیه این TeackID.
یه آهنگ نصفه گرفته بودم که نمی دونستم خوانندش کیه. شدیداً هم این آهنگو دوست داشتم. یه چند ثانیشو دادم به TeackID در جا هم اسم خوانندرو و هم اسم آهنگ رو آورد. سریع رفتم تو وب هم یه سرچ کردمو آهنگو دانلود کردم:8:
واقعا حال کردم. عجب چیزیه این گوشی واقعا امکاناتاش بیستِ
دوستان سلام
من تو صفحه ی اصلی بودم ، خواستم ویجت هارو ببینم. بعد ویجت Picture frame رو انتخاب کردم.هیچ ویجتی اضافه نشد. بعد رفتم گالری دیدم صفحه خالیِ. خوشبختانه چیزی پاک نشده. چون با برنامه ی root رفتم دیدم همچی ر جاشِ.
کسی می دونه باید چی کار کنم که گالریم به حالت اولیش برگرده؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
ادیت:
ببخشید. حل شد.
سلام..
ببخشید.. من فعالیتم یکم داخل P30WORLD کم شده.. همش داخل موبایلستان هستم.....
ولی نمیشه اینجارو ول کرد.. اخه اینجا خیلی خاطره دارم..
قیمت این گوشی امروز 450 شده بود.. بدون گارانتی.. خوب شد من 1 ماه پیش 410 خریدم:D
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
سلام دوست عزیز..نقل قول:
با WI-FI اپدیت کنید هیچی پاک نمیشه.. من خودم اپدیت کردم پاک نشد.
ولی محض احتیاط MY BACKUP PRO دانلود کن از همچه BACKUP بگیر راحت هم رستور میکنی..
برنامه مفیدی هم هست
سلام دوستان. از همگی ممنون. آپدیت کردم هیچی پاک نشد !!! :31:
کلی چیز میز هم اضافه شد که خیلی باحاله . خیلی خوب بود.
موفق باشید.
Inteks Kernel
این کرنل توسط خودم تست شده.
به طور پیشفرض فرکانس روی 1.4GHZ هست که به نرم افزار مثل CPUSET متونید تنظیم کنید حداکثر تا
1.8GHZ اورکلاک کنید با پایداری کامل. اما پیشنهاد میکنم هرگز بیشتر از 1.4 اورکلاک نکنید چون احتاجی نیست سنگین ترین بازی های HD به راحتی روی 1GHZ اجرا میشه و این چیزی جز مصرف باطری بیشتر
برای شما نخواهد داشت. در حال حاظر گوشی های دو هسته ای هیچ استفاده واقعای از سخت افزارشون ندارند و تا حالا هیچ نرم افزار و یا بازی ساخته نشده که روی تک هسته ای ها جواب نده.
تنها با افزایش فرکانس میتونید سرعت پردازش فایل های سنگین مثل خارج کردن یک فایل 800MB رو از حالت فشرده در گوشی بیشتر کنید.. وگرنه شما کلاک سی پی یو رو روی 800MHZ هم بزارید بازی هایی مثل
ASPHLAT 6 به راحتی اجرا میشه
پیشنهاد میکنم فرکانس سی پی یو رو روی 1GHZ بزارید و هر موقع احتیاج داشتین کلاکش رو تغیر بدین و کارتون تموم شد به حال عادی برگردونید.
توجه:
فقط توجه کنید چند نکته:
قبل از نصب کرنل باید بوتلودر گوشیتون باز باشه
قبل از نصب از رامتون backup بگیرین
از این کاستوم کرنل فقط روی رام های رسمی استفاده کنید
اموزش نصب:
بعد از باز کردن بوتلودر .
1: کرنل رو دانلود کنید و به پوشه fastboot منقل کنید
2: shift رو نگه داشته و راست کلید کنید و گزینه cmd رو انتخاب کنید
3: در cm این دستور رو بزنید fastboot flash boot boot.img
4: صبر کنید تا به اخر برسه و کارش تمون بشه..
5: کابل رو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید .
نقل قول:
خوب خدارو شکر. مشکل شما هم حل شد:31:
من که یه مشکل داشتم، مُردم تا فهمیدم اشکال از چیه:19:
حاجی شوخی نکن جدا قیمت 450 بود؟ قیمت وی چند؟