دوستان کدام یک خریدش عاقلانه تره:(با اختلاف قیمت 120 هزارتومان)
مدل 16 گیگابایتی یا 32 گیگابایتی؟
دوستان کدام یک خریدش عاقلانه تره:(با اختلاف قیمت 120 هزارتومان)
مدل 16 گیگابایتی یا 32 گیگابایتی؟
ممكنه برنامه اي نصب كرده باشين كه با لاك اسكرين ديفالت تبلت ناهماهنگ هستنقل قول:
در چنين صورتي احتمالا با انيستال كردن مشكل برطرف خواهد شد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
من مدل 16 گيگاباتي داشتم ونيازي هم به حجم بيشتر نبود ( البته ميتونه كاملا سليقه اي باشه )نقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
منوي فارسي نداره ولي از فارسي به صورت درونگرا پشتيباني ميكنهنقل قول:
ميتونيد از رام هاي خاورميانه استفاده كنيد
یعنی اون برنامه که مشکل ایجاد کرده رو uninstall کنم؟
بله بزرگوارنقل قول:
سلام.دوستان فیلم 1080p رو درست نشون میده رو 3.2 یا گیر داره؟
اگه به ics4 آپدیت شه..درست میشه؟
نخير دوست عزيز كلا چيپ هاي تگرا 2 مشكل دارند و بااپديت اي كريم هم بر طرف نشده (توي همه تبلت ها مشترك هست )نقل قول:
دوستان دوباره سلام..شرمنده سوال زیاد میپرسم..من تازه خریدم و بار اول با آندروید کار میکنم..
واسه مدل 7510 WIFI برنامه opera mini که کار کنه از کجا بگیرم؟از سایتش گرفتم ولی رد نمیکنه سایت هارو...
و ایا نرم افزای viber میشه ریخت روش؟یا مشابه اون...کار میکنه؟
مرسی
اوپراميني توي فروم هاي همسايه ميشه گير اوردنقل قول:
براي مكالمه رايگان هم ميتونيد از تانگو ,اسكايپ,وايبر ,اووو ...استفاده كنيد
بنده خودم به شخصه از اسکایپ راضیم . خدا هم ازش راضی باشه :31:نقل قول:
دوستان واسه من کیبورد فارسی نداره...ایا تو rom های خاورمیانه داره؟
و یه برنامه کیبورد فارسی که کامل باشه معرفی کنید...اگه با لینک باشه بهتره..مرسیییی
فكر ميكنم بهترين كيبورد براي تبلت ها مولتي لينگ و يا SWIFT باشهنقل قول:
سلام..دوستان ایا میشه به سر کابل USB تبدیلی چیزی زد تا بشه FLASH بهش وصل کرد...تیدیل مادگی usb 2 طرفه داریم؟
کسی چیزی میدونه؟
سلام دوستان من امروز یه دونه P7500 خریدم
1-شارژ اولیه که نمیخواد؟ چون این باتری های جدید شارژ اولیه نمیخواد
2-من گذاشتم باتریش پر بشه ولی خیلی دیر پر میشه البته ناگفته نماند خیلی هم دیر باتریش کم میشه ولی خیلی دیر شارژ میشه حالا میخواستم بدونم این طبیعی هست؟ حدود 1 ساعت گذشت و باتریش از 37% شد 45%
3-قابلیت تماس تصویری نداره؟
?????????????????نقل قول:
مبارك دوست عزيزنقل قول:
در مورد شارژ باتوجه به اينكه نوع باتري ها ليتيوم يون پلميري هست نگران مقدار شارژ باقيمانده نباشيد
باتوجه به ظرفيت بالاي باتري مقدار زمان بيشتري براي شارژ صرف خواهد شد ( با وجود باتري عالي )
براي تماس تصويري هم ميتونيد از اپليكيشن هاي مختلفي مثل oovoo و تانگو , اسكايپ و.... استفاده كنيد
1-پس یعنی شارژ اولیه هم نمیخواد؟نقل قول:
2-میتونم هر موقع خواستم بزنم به شارژ؟ یعنی مثلا 40% مونده بزنم به شارژ یا باید بزارم خالی بشه؟
از نظر من نيازي نيست ( حالا بار اول رو شما فول شارژ كنيد )نقل قول:
اره مشكلي پيش نمياد هر موقع دوست داشتين شارژ كنيد
سلام دوستان عزیز
دیروز تبلتم (گلکسی تب 10.1) دادم دست یکی از دوستام
اون هم از روی فضو...:2: رفت پترن تبلت رو عوض کرد و حالا هم یادش نمیاد چی گزاشته روش!!!:41:
زنگ زدم رایانه کمک گفت باید روت بشه دقیق یادم نیست فک کنم گفت دکمه ی میزان صدا (volume) رو بگیر و یه کار دیگه کن روت میشه حالا اصلا این روت یعنی چی و گفت بهتره خودت این کارو نکونی!!
حالا میشه خودم این کارو بکنم؟؟
این روت کردن یعنیهمه چی پاک میشه؟؟
از دوستان متخصص خواهش میکم یکی کمکم کنه.
ممنون
اقا مهدي عزيز سوال مربوط به تبلت 10.1 ميشه سعي كنيد توي تاپيك خودش مطرح كنيد ( من منتقل كردم )
براي پاك كردن و برگردوندن به حالت كارخونه اي بايد وايپ كنيد
يكبار power+volume up روبگيريد وقتي منو ظاهر شد كليدپاور رو رهاكنيد
منويي مياد براي ريكاوري مود و Wipe Data / Factory Reset كه ميتونيد باكليدها ناويگيت كنيد
سلام..دوستان این حالت encrypt جریانش چیه؟ کسی فعال کرده؟ من میخواستم active کنم....
گفتم اول اینجا یه مشاوره بگیرم...
و بازی NFS تو محیط بازی ....چپ و راست نمیشه ماشین...کسی کار کرده باهاش؟تو حالت اتوماتیک گفتم...حالت دستی هم که نداره انگار...
خیلی ممنون از جوابتون ولی انقدر با پترنش ور رفتم تا رمزش رو فهمیدم و باز شد ( یه چیز ساده گذاشته بود):31:نقل قول:
بازم ممنون
ممنون از شما شرمنده زیاد سوال میپرسمنقل قول:
با توجه به این که مدت زمان زیادی طول میکشه تا شارژ بشه میشه شب که میخوام بخوابم بزارم شارژ بشه صبح که بیدار شدم از برق بکشم؟ اگه زودتر باتریش 100% بشه خراب نمیشه؟
خواهش ميكنم نگران نباشيد براي من كه باتبلتهاي مختلف مدت زيادي درگير بودم مشكلي پيش نيومدنقل قول:
مخصوصا بخاطر باتري هاي ليتيوم-يوني پليمري كه عرض كردم
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
منظورتون رمزي هست كه به صورت عدد ويا پترن براي ورود به صفحه اصلي تبلت در لاك اسكرين قرار ميدين ؟نقل قول:
كارش دقيقا همين جمله بالا بود
براي بازي هم متاسفانه گيمر نيستم و امتحان نكردم
من اینو میگیم دوست عزیز:
setting-location and security-encryption-Encrypt Device
نه مشكل خاصي نيست فقط پسوردرو فراموش نكنيدنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم که این تبلت تو پخش همین فیلمهایی که تو بازار هست مشکلی نداره ؟ منظورم همین DVD_های 4 گیگی هست که به اسم کیفیت 9 میفروشن.
بعد یه سوال دیگه.تو تبلتهای Asus خفنترینشون که سیمکارت هم بخوره کدوم مدله ؟ ( تا اونجایی که میدونم یه مدلی داره که سیمکارت میخوره که خیلی ضعیفه )
اگر منظورتون dvd هست اره مشكلي نداره ميتونيد از dvd player و يا daroonplayer كه هر دو پوشه هاي dvd رو ساپورت ميكننداستفاده كنيدنقل قول:
بهترين تبلت ايسوس پرايم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی ممنون که جواب سوالم رو دادین :11:نقل قول:
پس منظور از فیلمهای 1080P چیه ؟ ( همین فیلمهایی که تو DVD_های 9 گیگی هستن ؟ )
در مورد Asus مدل پرایم رو دیدم که خیلی قوی هست ولی بدی که داره سیمکارت نمیخوره.مدل چهار هسته ایی دیگه ایی داره که سیمکارت هم بخوره ؟
نوع فرمت و ياقالب فيلم هم مهمه مثلاكانتينر mkv رو حتما بامشكل اجرا خواهيدكرد ولي اگر mp4 باشه تا1080p هم امكاننمايش هست باپليز هاي مختلفنقل قول:
والا بحثش بوده كه پرايم 3g هم بياد منتها هنوز خير
t_tanhayam عزیز پس با توجه به صحبت شما تو پست بالایی تو پخش همین DVD_هایی که تو بازار هست هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
یه سوال در مورد همین پرایم داشتم: اگه به فرض من همین مدل 4 هسته ایی پرایم رو بگیرم راهی داره که با سیمکارت هم بشه رفت اینترنت ؟ ( تو چند تا از پستهایی که دوستان تو سایت داده بودن گفته بودن که یه سری مودم GSM هستن که رو آندروید جواب میدن)
راستی بحثش افتاده بود که سامسونگ قراره تبلت 11.6 رو معرفی کنه ، منم فکر میکردم که تو کنفرانسی که چند وقت پیش برگزار شد معرفی میکنه که اینطور نشد.به نظر شما تا چند وقت آبنده خبری میشه در موردش ؟
براي dvd مشكلي نداريدنقل قول:
اگر تبديل usb داشته باشه كه توي داك داره ميشه از مودم هاي 3g استفاده كرد روي ايسوس ترانسفورمر دوستان نصب كرده بودند
در مورد 11.6 هم فعلا اطلاع دقيقي نيست گويا ( نميشه قطعي نظري دادبزرگوار )
t_tanhayam خیلی مردی.دمت گرم :11:نقل قول:
من اتفاقاً مودم GSM دارم البته مودمی که فعلاً روی ویندوز 7 استفاده میکنم.همین هم روی تبلت جواب میده ؟
نمیدونم چرا Asus مدل 3G نداده بیرون.آخه تبلتی که باهاش نتونی تو بیرون اینترنت بری لطفی نداره ( البته توی ایران بیشتر این موضوع صدق میکنه )
راستی release 2012, Q2 دقیقاً به تاریخ ما کی میشه ؟
mkv رو پخش میکنه؟ من خواستم از کامپیوتر با کابل کپی کنم به تبلت آخرش ارور داد و گفت که این فرمت قابل پخش نیست و کپی نمیشه کرد یعنی مشکل داره؟نقل قول:
و این که این تبلت من پوشه اصلیش که همه چیش توشه اسمش Root هست یعنی روت شده؟
نقل قول:
اره mkv رو ميتونه تا فرمت 720p تقريبابدون لگ با dice player اجرا كنه
ممكن حجم فايلتون بيشتر از 4 گيگ هست واين ارور ميگيريد
نه برادر اگر تبلت روت باشه برنامه هاي مثل superuser نصب هستند وامكان دسترسي به فايل هاي سيستمي رو هم داريد
t_tanhayam عزیز میشه جواب منرو هم بدید ؟نقل قول:
آره حجمش بیشتر از 4 گیگ هست یعنی بالاتر از 4 گیگ رو نمیتونم روش بریزم؟ راهی نداره؟نقل قول:
بعد شما مال خودت رو روت کردی؟ پیشنهاد میکنی منم روت کنم یا نه؟
والا مهدي جان دوستي مودم 3g داشت كه با ترانسفورمر از اينترنتش استفاده ميكردنقل قول:
هر سال ميلادي رو به 4 بخش تقسيم كنيد هر بخش يك كوارتر خواهدبود ( كوارتر دوم يعني سه ماه دوم 2012 )
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
در سيستم عامل اندرويد مموري هاي با فرمت FAT قابل شناسايي هستند (هر چند اسكريپت هايي گاها نوشته ميشه در اين مورد تا NTFS هم قابل شناسايي باشه )نقل قول:
و متاسفانه نميشه فايلي بزرگتر از 4 گيگ رو در FAT داشت
لذا مجبوريد پارت پارت كنيد فيلم مورد نظرتون رو
روت كردن كه كار خاصي نيست عزيز -نه نيازي نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سپاس فراوان :11:
راستی یه مورد دیگه به ذهنم رسید : من تو ویدیوهایی که دارن پرایم رو نمایش میدن دیدم که صفحه اصلیش ساده است. آخه من برای سامسونگ رو دیدم یه حالت دیگه ایی داشت.یه جورایی یه حالت سه بعدی داشت. اینا تم هستن ؟
شرمنده زیاد شدنقل قول:
پس با این حساب برای حجم بالای 4 گیگ باید روی فلش فیلم رو بریزیم و بزنم به تبلت؟
احتمالا افكت ها ويجتها وسوايپ هاي متفاوت تاچ ويز و ايس كريم بوده ( هيچ تفاوتي از نظر ui وجود نداره در صورتيكه از لانچر غير استاك استفاده بشه )نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
فرقي نميكنه شما روي فلش هم نميتونيد فايلي با حجم بيشتر از 4 گيگ ابريزيد ( در صورتيكه فرمت fat باشه )نقل قول: