یه سوال سفارش خاورمیانه لب تاب های دل نسبت به آمریکا و اروپا چگونه است ؟ خوب و بیمشکل هست؟
Printable View
یه سوال سفارش خاورمیانه لب تاب های دل نسبت به آمریکا و اروپا چگونه است ؟ خوب و بیمشکل هست؟
نقل قول:
سلام من جدیدا عضو شدم!! ازتون تشکر می کنم
راستش این که خیلی نا جوره!!!من قصد دارم HP DV6 6080 بگیرم! ولی نمی دونم با این سیاستی که HP پیش گرفته ایا این همه HP موجود بخصوص در بازار از کجا میان و ایا ریمارک شده هستند یا نه!!!!!!!!:41:
سلام به همگی و خسته نباشید
هر نفر چند دستگاه لپ تاپ می تواند از دبی یا چین وارد کند ؟
داداش گمرک معلوم نمیکنه چین و دبی و نمیدونم ولی مالزی پسر داییم 4تا لپ تاپ اورد بهش گیر ندادن میگفت یکی دیگرو خفت کردن.نقل قول:
ولی الان من میرم سایت شرکتای مختلف انچنان اختلافی نداره مگه اینکه اونجا حراجی چیزی باشه
داماد خودمون رفت چین شهر شینزن قیمتا رو که میداد از ایران هم گرون تر بود:18:
سلام دوستان
من یه 5110 ،i7 به قیمت 905000 بدون گارانتی خریدم
سربال اون 56pfsp1 هستش.آیا ریفر هست یا خیر؟؟
ممنونم
سلام ببخشید لبتاب های لنوو چطورن؟منظورم اینه که خدمات خوبی در ایران داره؟و آیا مدل های ریفر وارد ایران میکنه؟و گارانتیش که سازگار هست آیا تو کانفیگ ها دست کاری میکنه یا نه؟کلا چطوره آیا مشکل خاصی داره؟
مدل مد نظرم اینه:z470
cpu i5
ram 4
hdd 640
vga Nvidia GeForce GT 520M 1GB
Intel HD Graphics
نقل قول:
اولا که باید تو فرودگاه وکیومش کنی به من که xboxآوردم گیر ندادن راستیتش گمرک اینجا شانسی هستش بگیر نگیر داره شانسی میگن چمدونتو باز کن .کلا شانسی هست دیگه کنار بازار مرشد پر از مغازه های خوبیه که می تونی از اونجا تهیه کنی یه پاساژکوچولو هم هست به نام ابراج اگه اشتباه نکنم طبقه دومش یه لپ تاپ فروشی بزرگ داشت تو بازار مرشد هم همه فارسی بلدن .اینو یادت باشه که به مسافرا خوب می ندازن و فقط به عربا قیمتا رو خوب می دن.
نمایندگی ایسر در اصفهان رو میخواستم!
ممنون
دوستان اگه ممکنه در مورد نحوه تشخیص ریفر بودن لپ تاپ های ایسوس هم توضیح بدید...ممنونم:11:
دوستان چجوری می تونم سلامت و اصل بودن لب تاپ سونی خودم رو بدون رجیستر کردن چک کنم؟
بعید میدونم کسی بیاد بگه چطوری میشه ریفر رو از اصل تشخیص دادنقل قول:
چون اگه بگن که بازار کار خودشون خراب میشه!
دوستان من قصد خرید hp 4530 با سی پی یو i5 دارم.چند جا هم رفتم ولی هیچ کدام از فروشنده ها کانفیگ دقیق مدلی که دارنو نمیدونن.برای من مدل گرافیک خیلی مهم.حتما میخام6490 باشه
از برچسب 2-3 تاشون عکس گرفتمو سریال و پروداکت نامبرشونو میدونم
چه جور میتونم به کانفیگشون برسم؟تو سایت اچ پی چیزی پیدا نکردم
سلام
من تا چند روز دیگه یعنی تا 7 روز دیگه میرم دبی برای خرید لپتاب برای فروش میشه راهنمایی کنید که چه نوع لپتابی بخرم
و دقیق ادرس بدید ممنون میشم البته بگم که به خاطر حرفای شما میرم تمام این مطالبی که گذاشتید خیلی در من اثر کرد
واقا ممنون از این همه لطفی که به همه دارید هر کسی نمیتونه این مطالب رو بگه
لطفا اگه ممکنه یه ایمیل هم بهم بدید
ایمیل من هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
dell از نظر قیمت مناسب و کیفیت عالی
dell بدرد نمی خوره سونی سری f و 3d بگیر اگه گرون بود میتونی f226fxb یا f226fxb کانفیگی که cpu 2820 داره بخری
DELL XPS 15Z رو بگیر .نقل قول:
dell خرابیش زیاده به نظر من که hp dell بدرد نمیخوره
شما دو شرکت بزرگ dell و hp رو با یه پست 10 کلمه ای زیر سوال می برید ؟نقل قول:
اگه به اسمه که سونی .... !!!! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!نقل قول:
ما هیچ شرکتی رو زیر سوال نمی بریم. و شما در مورد مارک ها خیلی ابتدایی و آماتور برخورد می کنید .
پیشنهاد مارکی رو بدبد ولی الکی نگید کدوم مارک آشغاله .
خیلی ممنون از لطف دوستان من میخوام حداقل 20 تا لپتاپ بخرم و همشو میخوام یه مارک بخرم چون در این صورت میتونم عمده بگیرم و از تخفیف بر خوردار باشم به نظرم سونی بهتر از همه است چون هم اسم و رسم داره و هم تنوع داره و تو ایران طرف دار زیاد داره ولی نمیدونم ایا توو دبی نمایندگی سونی فارسی زبان داره یا نه ؟؟؟
احتمالا هست. سونی تو ایران طرفدار زیاد داره ولی خریدار کم. فقط یه اسمه. متاسفانه مردم ایران به جای اینکه از نظر فنی برای خرید کالا رو بررسی کنن فقط به اسم توجه می کنن. نمیگم سونی مارک بدیه . سونی بسیار مارک خوبیه . ولی شما باید با توجه به هزینه و نیازتون خرید کنید.نقل قول:
مثلا ما که نمایندگی سه برند دوربین نیکون - کانن و کاسیو هستیم برا فروختن کانن هیچ مشکلی نداریم و رو هوا فروخته میشن . چون مشتری میگه فقط کانن. بعد میبره از کیفیتش راضی نیست . ما یه مدل نیکون مثلا تو همون قیمت پیشنهاد کردیم ولی چون فقط اسم کانن رو میدونست ، کانن رو میبره.
شما هم فقط به مارک نرید. مارک رو با مارک مقایسه نکنید . مدلا ها رو مقایسه کنید و با توجه به کاربرد و هزینتون.
دوسته عزیز شما اگه به موادی که در ساخت پوسته لپ تاپ و نحوه اسمبل و کیفیت LCD متوجه میشید کدوم برند بهتره...در ضمن من نگفتم آشغال!!!!!! کاچی بهتر از هیچیه
میگن هرچی پول بدی آش میخوری . شما میتونید lcd رو با کیفیت بالاتر بگیرید . هر برندی چندین سری با کاربردا و قیمت های مختلف رو تولید میکنه . شما تا حالا سری Latitude دل رو باهاش کار کردید؟نقل قول:
تو اسمبل هم هیچ فرقی نمیکنن. کلیه برندها که قطعاطشون رو که خودشون تولید نمیکنن ؟ سی پی یو مال اینتل یا amd هست . گراف مال nvidia یا amd . حتی بلوتوثشون هم مال خودشون نیست . فقط تو طراحی و جنس بدنه اینا کار می کنن. مث کامپیوترهای رومیزی . شما یه مادربرد و گرافیک و ... رورو یه کیس سوار میکنید با یه مانیتور. حالا کیستون میخواید یه کیس ارزون باشه یا گرون . همینطور مانیتورتون. در مورد امکانات جانبی هم همینطور . میتونید پورت 1394 بزارید یا RS232 یا چیزی که نیازتونه.
عزیزم بحث رو لپ تاپه نه سیستمی که آدم خودش ببنده...تو لپ تاپ هیچی دسته شرکت نیست و قطعات از این ورو اون ور میان حتی نرم افزارا ولی بعدش که رسید اونوقت دیگه دسته شرکت سازندس...این حسی که شما میگی رو تجربه کردم اما خیلی زود متوجه شدم که خود برند هم تو کیفیتش خیلی مهمه...آره هر چه قدر پول بدی آش میخوری ولی من حاظرم یه لپ تاپ سونی با 4 گیگ رم بگیرم تا یه لپ تاپ دل یا msi با 12 گیگ رم...هیچکسو ندیدم بگه از سونی با 4 گیگ نارازیم یا نمیکشه ولی از برند های دیگه ناله و شکوه زیاده..همه چیز عددو رقم نیس
لپ تاپ هم مثل سیستمه . همه چی دست خود شرکته که چی ببنده و با چه کانفیگ و امکاناتی بده بیرون . شما میخواید یه سیستم بگیری و اسمبل کنی چیکار میکنی؟ میری یه مین یه گراف یه رم و... کیسو بقیه لوازم مورد نیاز رو میگیری و میبندی. دیگه فرق تو اسمبل چیه که شما میگید؟نقل قول:
خرابی و ناراضیتی مشتری تو همه برند ها هیت. خود داداشم یه سونی سری z داره 2200000 گرفتش . چیپش سوخت . حالا باید گفت سونی مارک بدیه ؟ نه اینجور نیست. سعی کنید با دید بازتری به نقد و بررسی بپردازید
با تشکر
ببخشید لپ تاپ های ایسوز و ایسر تقلبی هم دارند؟ از کجا میشه فهمید لپتاپی که میخریم ریفر نیست!؟
تو این دنیا همه چیز تقلبیش هست.نقل قول:
بله میدونمنقل قول:
میخوام بدونم چطوری میشه فهمید ریفر هست یا نه؟
سلام
باز هم تاخير و بي نظمي از طرف بنده باعث شرمساري هرچه بيشتر من شد!!! اميدوارم دوستاني كه بزرگوارانه در دفعات قبل من رو بخشيدن باز هم بزرگواري به خرج بدن!! الان از جايي خيلي دور از محل زندگيم بعد از مدتها تونستم آنلاين بشم< متاسفانه شرايطي پيش اومد كه مدتي از جامعه مجازي فاصله گرفتم. البته تمام مدت غيبت تقريبا طولانيم عدم دسترسي به اينترنت نبود؛ با شرمساري بايد بگم بيشتر از كمبود وقت و البته تنبلي خودم نشأت گرفت!! اميدوارم باز هم عذرخواهي من پذيرفته بشه. متاسفانه فرصت نشد كه پستهاي دوستان رو مطالعه كنم ولي يه قولي كه الان ميتونم بدم اينه كه تا اويل دي ماه، زماني كه به محل زندگي خودم برگشتم با دست پر خدمت دوستان برسم و مطالبي كه چندين بار قول دادم بنويسم و به دلايل مختلف انجام نشد رو ارائه بدم و گوشه اي از بدهي خودم (بدون تعارف ميگم! بدهكارم به دوستان خوبم در اين فروم!) رو تسويه كنم.
اميدوارم همگي خوب و سلامت باشيد و تا اوايل ديماه شما رو بخدا ميسپارم.
موفق باشين.
درود . آمدیم کمی یاد بگیریم که کدام لپ تاپ ارجح تر است . متاسفانه همش کل کل بود . بهترین هدیه خداوند = گذ شت
درود . سه تا لپ تاپ از سه برند بین 1200 تا 1250 با کمی نو سان قیمت نام ببرد لطفا . قربون شما وبسیار سپاس
اقای تکنو سیس عزیز خواهش میکنم به سوال من سریع السیر پاسخ بدید من چند بار هم پرسیدم ولی جوابی نشنیدمنقل قول:
از کجای دبی میشه به صورت عمده قطعات کامپیوتر و لپ تاپ خرید ؟؟؟
من ماه پیش با کلی هزینه اومدم دبی و هیچی نتونستم بخرم (بی گدار به اب زدم ) البته یهویی شد
و این ماه هم (اول اذر تا 10 اذر) باز داریم میریم ولی باز تا به حال نتونستم جایی رو پیدا کنم ؟(از اینترنت )
خواهشن دقیق بگید چون اگه بگید دیره یا بر دبی یا حتی بگید پاساژ ککامیوتر پلازا تو بردبی یا خیابان جمال عبد الناصر توو دیره بازم دردی رو دوا نکردید
من میخوام قطعات کامپیوتر بخرم مثل رم و فلش مموری و نشد قطعات دیگه و یا لپ تاپ
لطفا دقیق دقیق بگید ؟
ممنون اگه این بارم نتونم پیدا کنم حداقل 5 میلیون ضرر میکنم در این دو سفر
با سلامنقل قول:
لپ تاپی که فقط تو سایتهای هندی پیدا میشن حکمش چیه؟
5شنبه 10/9/90 برای خرید رفته بویدم پاساژ پارسیان،تو لیست قیمت یه مغازه ای F22kgx/b را 1445000
و F23EFX/B را 1650000 زده بود،برای خرید رفتیم داخل و قرار شد F23EFX/B به قیمت 1590000 بخریم.
همینطوری به قیمت پایینتر این مغازه شک کرده بودم اما چون دیگه اخر وقت بود و اکثرا هم تهطیل کرده بودن رفتیم برا خرید.
جالب اینجایت که نفر قبلی ما همین مدل را خرید بود و طرف فروشنده داشت براش چک میکرد(نمیدانم چرا خود خریدار چک نمیکرد) بماند که کلی خریداره از این مغازه تعریف کرد که قیمت اینجا از همه جا ارزانتر است و.....
خلاصه داستگاه را اورد و از همان اول خودم نشستم پاش تا 1 پیکسل سوخته توش دیدم به فروشنده گفتم اولش که هی میگفت کو من نمیبینم!به هر حال اون هم دید و قبول کرد و گفت دیگه از این ندارم اگه بخواهی باید F22kgx/b را ببری و از طرفی هم میگفت همین را ببر 1 پیکسل که مهم نیست و ....
آقای که شما باشی ما همانطور واستاده بودیم تا تصمیم بگیریم که خود فروشنده دستگاه و ورداشت و گفت ولش کنید و رو به همکارش،فلانی ویندوز اینو برگردون و فلانی گفت باید باز بشه!
برام جالب بود که وقت خرید ادعا تک چسب و لیبل خود سونی و هزارتا دروغ دیگه اما اینجا خودشو لو داد که اره دوباره پکش میکنم و میکنم تو پاچه یکی دیگه:21:
حالا خودش از اول میدانست که خرابه خدا میدانه،چند بار وسط چک کردنای من هی میگفت بده برات چکش کنم!جالب تر اینجاست حلا که دارم این مدلهارو سرچ میکنم بر عکس اکثر مدلا که کلی لینک از سایتهای معروف میاره این مدلارو چیز درست و حسابی پیدا نمیکنه.
برای F23EFX/B
فقط لینک اول از سایت ebay است که اونم مشخصاتش با این مدل فرق داره!کد:http://www.google.com/#sclient=psy-ab&hl=en&biw=1024&bih=625&source=hp&q=F23EFX%2FB&pbx=1&oq=F23EFX%2FB&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=573l4531l17l5047l5l2l3l0l0l0l0l0ll3l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e17e40097a423dc5
الباقی سایتها را نمیدانم کجای هستن!کد:http://www.ebay.com/itm/Black-Sony-Vaio-F23EFX-B-2-30GHz-3-40GHz-i7-2820QM-8GB-1GB-540M-1080p-Blu-Ray-/290628595182
برای F22kgx/b
کد:http://www.google.com/#sclient=psy-ab&hl=en&source=hp&q=F22kgx%2Fb&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e17e40097a423dc5&biw=1024&bih=625&pf=p&pdl=300
نظر دوستان چیست؟
من اشتباه میکنم یا این جریان واقعا مشکوکه؟
موفق باشید
سلام
آیا صرفه اقتصادی داره که از چین این برند رو تهیه کنیم
حدود 1300 مد نظرمه
توی سایت آمازون 1000 دلار قیمت داره
قیمت ایران بدون بلوری و گرافیک ضعیفتر 1500
شما چی پیشنهاد میدید
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با تشکر فراوان از شما لطفا کمی از برند گیگابایت صحبت کنید و با توجه به رسمیت شمردن ایران و قرار دادن زبان پارسی در بعضی قسمت های سایت و دادن 2 سال گارانتی شرکت مادر نظر شما در باره ی این برند چیه ؟
این آدرس قسمت گارانتی هست
این قسمتم ثبت آنلاین محصولکد:http://www.gigabyte.ir/support-downloads/customer-service.aspx
کد:http://e-service.gigabyte.com/productregistration/Notebook.aspx
دوستان من یه لپتاپ یک ماه پیش خریدم که این لپتاپو جلو خودم از تو جعبه در اورد و برچسبشو کند که رو جعبه بود و مانع باز شدن جعبع میشد. ولی حالا من شک دارم که ریفربیش باشه چون باتریش لق میزنه و دیویدی رامشم لق میزنه. وقتی درش میارم هم لق میزنه و یه کمی توی دستگاه زیر کیبورد وقتی سکوت همه جارو فرا میگیره انگار که یه چیزی داره جلزو ولز میکنه صدا میده و مدل لپتاپم هم sony vaio f224/fx هست. 1800 هزار تومن نقد یه شبه دادم به یارو. میخواستم شما راهنماییم کنید که چکار کنم؟ یک سال هم گارانتی شرکت هدف گستره. ممنون میشم اگه راهنمااییم کنید
دوست عزیز یکم با فونت ریز تر هم بنویسی مشکلی پیش نمیاد ها:5:نقل قول:
به نظر شما این شرکت کلاهبرداره؟
[HTML]http://hanshi.en.china.cn/selling-leads/detail,1141517117,Windows-7-ASUS-N55SFA1-156-Notebook.html[/HTML]
من زبانم خیلی تعریف نداره قیمت اینو کجا زده؟؟؟؟؟نقل قول: