اگر مشکل از اول روی گوشی بوده باشه بدون هیچ مشکلی میتونید جایگزین کنید یا پولتونو پس بگیرید.نقل قول:
تضمین یک هفته ای برای همین هست.
Printable View
اگر مشکل از اول روی گوشی بوده باشه بدون هیچ مشکلی میتونید جایگزین کنید یا پولتونو پس بگیرید.نقل قول:
تضمین یک هفته ای برای همین هست.
آقای محترم نتیجه را همین جا اعلام میکنیم بعد از سه روز پس از ارسال و پذریش . گوشی سه میلیونی را پس گرفتن چون موجودی اون رنگی که میخواستم نداشتن شماره کارتمو گرفتن فردا کل مبلغ + هزینه پستی هم که کرده اونم حتی واریز میکنن .نقل قول:
شما یه جوری گفتید اینگار گفتید ترسیدیم .
لطفا از تجربه ایی که ندارید یا چیزی اطلاع ندارید اطلاع رسانی غلط نکنید . بهترین فروشگاه ایرانه
اینم تجربه من از دیجی کالا که با این نحوه برخورد کاملا راضی هستم چون اگه مغازه دار بیرون میگرفتیم بعد از 5 روز میرفتم مغازه عمرا پولو پس نمیداد یا تعویض نمیکردن ! ولی دیجی کالا این کارا کرد دمشون گرم . نمرشون 20 :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن ترین فروشگاه اینترنتی همین دیجی کالاست ، منم حدوده 5 میلیونی ازشون خرید داشتم . هیچوقت مشکلی پیش نیموده برام .
من چند ساله که از دی جی کالا خرید میکنم . حدود پانزده میلیون تا حالا خرید کردم . اکثرا هم کالای الکترونیک . مثل دوربین و لب تاب و تبلت . چون در شهرستان هستم و امکان دسترسی به بازار عمده الکترونیک مخصوصن ( مخصوصا) دوربین عکاسی ندارم از سایتهای فروش استفاده کنم برام بهتره . در این مدت دو بار از دستشون ناراحت شدم. یه بار موبایل نوکیا 501 گرفتم و مموری 4 مگ نداشت . هر چه ایمیل زدم کسی جواب نداد . تلفن هم که همیشه مشغول بود . تو قسمت نظر کاربران هم نوشتم که ثبت نشد ولی بقیه نوشته بودن که مموری نداشته و ثبت شده بود. روی کارتن گوشی نوشته بود که مموری داره. بعضی ها هم گفته بودن که مموری داشته تو کارتن . تو سایت تشریف ببرید میتونید ببینید. و دفعه بعد هم اسپری تمیز کننده لنز دوربین گرفتم ولی مدت زیادتری از هفت روز گارانتی تعویض بهشون تماس گرفتم و گفتم که خالیه . قبول نکردند. گفتم من این همه خرید کردم ازتون حالا یه اسپری چهارده هزارتومانی رو دروغ میگم بهتون . جا داشت که احترام مشتری دایمشون رو نگه دارن . و در آخر متاسفانه در کشور ما خرید اینترنتی بهتر از این نمیشه . مثلن جعبه دوربین شکاری که گرفتم انگار از آب دریا گرفته بودیش و له له شده بود . !!!! آشنای نزدیک من از ای بی در اروپا خرید کرده بود و پس فرستاده بود با کلی احترامی که فروشنده گذاشته بود و حق داده بود به ایشون . ببخشید طولانی شد .
دی جی کالا سایت خوبیه.
ولی یک سری تقلب های ریزی هم داره بعضی موقع ها.
به پیشنهاد های ویژه که دقت کنید متوجه میشید.
مثلا یک فلش مموری رو که تا روز قبل از پیشنهاد ویژه شما می تونستی بخری ۱۰ هزار تومن رو گذاشتن در پیشنهاد ویژه.
در پیشنهاد ویژه نوشته بود: قیمت اصلی 14 هزار تومن و قیمت پیشنهاد ویژه 10 هزار تومن.
یعنی اصلا تخفیفی نسبت به روز قبلش نبوده.
در مورد خیلی از کالا ها من این مورد رو در پیشنهادهاي ویژه دیدم.
اختلاف قیمت رو بالا میزنه تا شما رو وسوسه به خرید کنه.
حداقل باید تو اون 10 روز تضمین بهترین قیمت رو برمیداشتند....نقل قول:
دوستان از دیجی کالا خریئ نکنیییییییییید. بخدا هر چی جنس رفرش و ایراد داره، داره میفروشه. من خودم لپتاپم رو از اونجا خریدم. بعد از چند روز متوجه شدم هارد و یکی از یو اس بی هاش خرابه. ولی چون دیر به دستم رسیده بود و مهلت پس دادن تموم شده بود، نتونستم پسش بدم. گارانتی هم بردم ولی فقط یه ویندوز برام عوض کردن با اینکه گفتم هاردش خرابه و تابلو بود از هاردشه.نقل قول:
ذوستم هم یه لپتاپ ازش گرفت، میکروفون و وبکمش کار نمیکرد ولی اون خودش چون تهران بود سریع برش گردوند و یکی دیگه واسش فرستادند، اونم فایل توش بوددددددددددد اونم آهنگ های شاهین نجفی!!!! :n38:
نقل قول:
تایید میشه
+1نقل قول:
:n01:
جدیدا هم که دیگه اون نمودار تغییر قیمت رو ورداشتن تا بخور بخورشون بیشتر بشه!!
من تا حالا ۲ میلی خرید کردم پرینتر مانتیور گیم هدفون و ...چندتا نکته
۱.تا حالا مشکلی از نظر کیفیت اجناس نداشتم
۲.اجانس ارزون قیمت درشون باز بوده مثل dvd خام و رنگ مو
۳.کالا های سنگین رو داخل بسته بندی خودشون نمیزارن!!!
۴.خرید اخری که چند روز پیش بود فرم بازگشت داخلش نبود
۵.سرعت کار از امسال بسیار بالا رفته هر ساعتی از شبانه روز باشه واست ارسال میکنن طی چند ساعت
تا حالا هرچی از دیجی خریدم الحق هم قیمتش خوب بوده و هم اجناس با کیفیت با بسته بندی خوب به دستم رسیده
دی جی کالا کارش درسته من با اینکه مشهد هستم و بیشتر کالاها اینجا موجود هست تو بازار اما با این حال از لوازم بهداشتی تا الکترونیکی همرو از دیجی میگیرم فقط هم بخاطر اطمینانی که بهشون دارم واقعا کارشون درسته و هیچوقت خودش و خراب
نمیکنه......
احساس میکنم قالب قبلی سایت ساده تر و بهتر بود .
یکم شلوغش کردن د قالب سایت جدیدشون .
آره قالب جدید خیلی گسترده شده....نقل قول:
آقا ازش تعریف کردیم پر رو شد!!!!! دو روزه نظراتم و تایید نمیکنه رد تایید میزنه:n04:
راستی یک ایراد کوچیک که به دیجی میشه گرفت اینه که حمل و نقلشون با دقت نیست زیاد مثلا بعضی وقتا گوشه ی مرسوله ی پستی ممکنه آثار ضرب خوردگی دیده بشه من تو این چندین موردی که دیدم یه بار گوشه ی جعبه ضرب خورده بود که
بیشتر شبیه این بود که یه چیز سنگین روش قرار گرفته و یه بارم جعبه ظاهرا آب خورده بود که شاید بارون خورده چون مرسولات و که میفرستن از چندین جای مختلف عبور میکنه و اشخاص زیادی باهاش در تماس هستن در نتیجه این چیزا عادیه
در کل خدماتشون خوبه فقط بیشتر باید در حمل و نقل بخصوص گذاشتن بالشتک های هوا و ابر های محافظ دقت کنن بخصوص برای قطعاتی مثل هارد دیسک که بسیار حساس هست اما خدارو شکر حواسشون هست در کل امیدوارم همانطور که شعارشونم هست روزی واقعا آمازون ایران بشه:n01:
نقل قول:نقل قول:
تاییــــد میـشــه .
:)
پ ن : از 12/93 تا به الان 5.694.600 خرید داشتم ... قبلا هم گفتم از قیمت و کیفیت کالاهای دیجیتال رضایت داشته ام و از غیر دیجیتال نه به اونصورت ...
+
185 دیجی بن دارم امشب منقضی میشه دلم میسوزه... کسی خریدی نداره؟ بگه من براش انجام بدم از تخفیفش استفاده کنه ! :n26:
نمودار قیمت حذف نشده. تو تصویر زیر اون قسمتی که قرمز کردم کلیک کنید باز می شه:
تا حالا 6 - 7 بار خرید داشتم.
فقط دفعه ی آخر، سر ارجاع فلش دیسک خراب (در بازه ی زمانی 7 روزه ی گارانتی دیجیکالا) کمی اذیت شدم. سر بازگشت هزینه ی پست پیشتاز هم دهنم سرویس شد.
ولی تجربیات خرید قبلی ام بسیار خوب بوده.
نقل قول:
موقعی که کالا ناموجود باشه نمیشه تغییرات قیمت و دید!!!!!!! تو ورژن قبلیه سایت میشد اما الان دیگه نمیشه متاسفانه
بنده بالشخصه ظرف این 2سال بالای 20 میلیون تومن برای خودم و اطرافیانم از دیجی کالا خرید کردم و رضایت کامل دارم. البته باید توجه کنیم که اگر کالای ذاتا بی کیفیت و ارزون ازش می خریم نباید انتظار معجزه داشته باشیم.
آمازون ایران
زرشک .....!!!!!
:n08: :n08::n08:
با این طرح یلدا شگفت انگیزشون معلوم شد هیچ پخی نیستن!!! یعنی ایرانی جماعت از این بیشتر نباید انتظار داشت
وقتی برای تهران سفارش رو 5 روزه تحویل بدن وای به حال شهرستانی ها چند هفته باید انتظار بکشن
به نظر من آدم باید قبل از اینکه میخواهد کاری انجام بده ، پیش بینی کنه..سبک و سنگین کنه و برنامه ریزی و بعد گام برداره
میاد یک طرح میزاره و مردم خرید میکنن و از عهده اش بر نمیان و سفارش ها بعد از 3 روز هنوز ارسال هم نمیشن!!!
در صورتی که قرار بوده 1 روز برسن
بعد اس ام اس دادن که عذرخواهی میشه!
عذرخواهی که نشد نون و آب
عذرخواهی جای خودش
تلافی کنید و به نحوی جبران کنید بابت تاخیر
:n34:
مجبورید طرح بزارید بعد این طوری آبرو خودتون بره؟!! :n29:
سفارش من هم با 2 ساعت تاخیر ارسال شد.
ضمن اینکه قرار بود یک ماسک هم هدیه بدهند که ندادند.
2 ساعت خوبه / ما از پنج شنبه . هیچ خبری نشده.
دو ساعت که تاخیر حساب نمیشه. سفارشم از چهارشنبه تا الان هنوز نوشته در انبار. یعنی تا آخر هفته هم خبری ازش نیس
ایمیل زدم براشون میگه در تلاشیم سفارش ها بفرستیمنقل قول:
آخه این که نشد حرف. از سودتون کم کنید و جبران کنید و به مشتریان هدیه بدید
بهتره گیجی کالا صداش کنید
والا
پول مردم گرفتن.بدون برنامه ریزی طرح میزنن بعد این طوری میکنن با مشتری
انصاف هست؟؟
سلام
من حدود 2 میلیون تا حالا از دیجیکالا خرید کردم و تقریباً راضی هستم ، ولی به نظر من فقط برای خرید چیزهای کمیاب یا جدید خوبه
من به همه کسایی که مخصصوصاً تو مرکز استانها هستن ، توصیه میکنم اگه جنس مورد نظرتون تو شهر هست ، حتی 5-10 درصد گرونتر از دیجی ، از شهر بخرید که مطمئنتره
ضمن اینکه تو مواردی مثل گوشی ، الان بعضی فروشگاهها روال جدید یه هفته تست رو اجرا میکنن که به نظرم خیلی خوبه.
خرید اینترنتی اگر جا بیوفته خیلی خوبه..نقل قول:
که البته دیجی کالا خوب شروع کرده اما ناقص هست و خیلی کار داره و روند پیشرفت ش خیلی کند هست
نیاز به فروشگاه های دیگر و معتبر هست تا رقابت بین شون ایجاد بشه و کیفیت رو مجبور بشن ببرن بالا
که به نظرم هر کسی قدرت سرمایه گذاری داشته باشه ، خوب سوددهی داره و حالا حالا ها جا برای کار داره تو این زمینه..
خوبی خرید اینترنتی اگر جنس معتبر و قیمت مناسب و با پشتیبانی خوب برسه به دستت ، چند تا حسن بزرگ داره
1-عدم برخورد با فروشنده هایی که مشتری رو گلابی فرض میکنن و سعی در قالب کردن جنس دارن
2-عدم برخورد با فروشنده هایی که آداب اولیه فروش رو بلد نیستن
3-عدم درگیر شدن در ترافیک و اتلاف وقت
سلام...
من بیش از ده ها خربد از وب سایت دیجی کالا برای خودم و مشتریان و اقوام و دوستانم انجام دادم و همیشه هم راضی بودم به نظر من خیلی وب سایت معتبریه در واقع یه جورایی مثل آمازون البته از نوع ایرانیش هست ...
به نظر من خرید اینترنتی خیلی بهتر هست تا خرید از فروشگاه های شهر چون هفت روز مهلت تست و بازگشت کالا داره مسئله بعدی اصل بودن و گارانتی اصلی کالا هست و همچنین تخفیف هایی که دیجی کالا میده خیلی عالیه
به نظر من دوستان سایت آمازون و سابقه و حجم فعالیت اون رو نمی شناسند که با دیجی مقایسه میکنن
و این ظلم بزرگی در حق امازون هست که با دیجی مقایسه بشه
الان سفارش هاشون از چهارشنبه هنوز ارسال نشده و معلوم نیست کی ارسال بشه
به نظرم ما هنوز در ایران فروشگاه اینترنتی به معنای واقعی نداریم...
بعد هم اصلا جنس هاش ناقص هست..یعنی از هر دسته جنسی، چند تا نمونه داره...
به هیچ عنوان فروشگاه تخصصی نیست..به نظرم تو موبایل خوب هست و گرنه تو موارد دیگه ، خیلی از محصولات رو نداره
شما توی کامپیوتر ببنید جقدر ناقص هست...
در سایر زمینه ها هم همین طور
اتفاقا اگر یک کالایی باشد که من توصیه میکنم حتما از این سایت خرید کنید، همین گوشی تلفن همراه است.نقل قول:
چون متاسفانه آنقدر تقلب در این حوزه زیاد است و فروشندگان کلاهبردار وجود دارند که بهیچ عنوان نمیتوان به آنها اطمینان کرد. یا باتری را عوض میکنند، یا هندزفری و .... را برمیدارند. یا با هزار کلک میخواهند برنامه و ... نصب کنند ( البته با عرض پوزش از معدود فروشندگان با انصاف و متعهد)
رفیقم مدتی قبل از نمایندگی رسمی سامسونگ در بازار موبایل، گوشی پلمپ خریده بود که بعد از اینکه گوشی را باز کردند و دوربینش را تست کردند، متوجه شدند که داخل گوشی پر از عکس است.
یعنی گوشی را قبلا بعنوان نمونه در شوروم گذاشته بودند و بعد دوباره بسته بندی و پلمپش کرده بودند و به اسم آکبند میخواستند به مشتری بفروشند.
وقتی نمایندگی رسمی این کار را میکند، از بقیه مغازه ها چه انتظاری دارید؟
با در نظر گرفتن فشار قیمتی دیجی و وجود فروشنده های قابل اطمینان تو شهر ما ، بنده با نظر شما کاملاً موافق نیستم ، ولی تو شهرهایی که فروشنده قابل اطمینان نیست ، یا قیمتش با دیجی فرقی نداره ، نظر شما کاملاً صحیحه.نقل قول:
من پارسال از شهرمون گوشی خریدم 80 تومن ارزونتر از دیجی ، با یه هفته مهلت تست (شامل باتری و با تاکید فروشنده) ، تا حالا هم مشکلی ندیدم ... همه فروشنده های گوشی شهر ما هم جنساشون ارزونتر از دیجیه ... بعضی وقتا تو جنس 500 تومنی نزدیک 100 تومن فرق میکنه.
شما ساکن کجا هستی؟نقل قول:
من مقایسه ام با تهران و کرج بود، البته فقط برای گوشی های دارای گارانتی رسمی و اصلی. نه جنس قاچاق بدون گارانتی.
کرج که ببخشید اساسی گرانفروش هستند.
تهران شاید ارزان بدهند ولی متاسفانه اکثرا متقلب هستند. بازار علاءالدین که رسما دزدی می کنند. بازار موبایل یه زمانی خوب بود که الان خراب شده. فقط مانده بود چارسو که آن هم اخیرا همین مورد گوشی سامسونگ را دیدم و معلوم شد آنها هم قابل اطمینان نیستند.
ضمن اینکه بنظرم حرف فروشنده آنچنان ملاک قوی ای نیست. مورد داشتیم فروشنده حتی روی فاکتور موضوعی را نوشته ( مثلا میزان گارانتی و یا مهلت تعویض و ...) و بعد زیر بار نرفته.
من ساکن مرکز استان هستم حدود 300-400 کیلومتری تهران :n02:نقل قول:
با نظراتتون کاملاً موافقم ...
الان دیجی کالا سفارش های هفته قبل رو ارسال نکرده بعد داره تبلیغ فروش محصولات جدید ش رو میکنه!!!
عجیب!!!
جالبه ادعای ارسال همون روز در تهران دارن !!نقل قول:
حالا بعد 5 روز آوردن تحویل بدن مثلا تحویل اکسپرس با موتور آمده
اومدم دمه در یک سری سرویس آشپزی سفارش داده بودم دیدم همه رو گذاشته وسط خیابون گفتم این چه وضعه اش هست ؟؟؟ چرا تو کارتون و جعبه نیستن ؟؟؟؟
منم اینقدر شاکی شدم گفتم جمع کن برو در جواب گفت به علت حمل و نقل اش با کارتون سخت بوده جعبه ها رو درآورده بودن
گفتم خدا روزیتو جایه دیگه حواله کنه اینم شد دلیل و بهانه ؟؟؟؟
منم تحویل نگرفتم و برگشت زدم و زنگ زدم من دیگه پشت دستم داغ کنم از شما خرید کنم
شما ها با این سعی و تلاشتون از در عقب به آمازون نزدیک می شوید !!:n08:
مگه همه جنس هاش موبایل و تبلت هست ؟؟نقل قول:
این اجناس از تامین کننده ها و واردکننده ها میگیرن میفروشن اینا فقط یه واسطه در توزیع کالا هستن
و به خاطر همین هست اجناسشون از بیرون گرونتره چون خودشون تامین کننده نیستن
سایت های بزرگ مثل آمازون وebay newegg و غیره خودشون با خود شرکت های سازنده در ارتباط هستن و قیمت هاشون خیلی بهتره از بیرون ولی اینجا برعکس است
من دقیقا اطلاع دارم شرکت های واردکننده لپ تاپ که میارن اکثرا تمام هارد ها و رم هاشون بر حسب نیاز جا به جا میکنن همین داخل کشور مثلا با هارد 1ترا وارد میشه ولی اینجا میان 500 میندازن و 1ترا تو بازار بفروشن
یا رم همینطور که یه مورد خودم دیدم با DUAL CHANELL وارد شده ولی با single chanell جا به جا شده!!
پس مقصر اون فروشنده تو بازار موبایل نیست که جنس معیوب و دست کاری شده میاره وارد کننده هامون روده راست تو شکمشون نیست پس صد رحمت به هر چی قاچاق هست که ما می تونیم یکم ارزونتر بخریم