دوست عزیز منم مدت ها دنبال این مدل یا ASUS N43SL گشتم ولی ظاهراً تو بازار نیست.نقل قول:
به نظر من N53 بخر. مزیتاش اینه که خنک تره، کیبورد اعداد رو داره، مانیتورش بزرگتره، RAM تا 16 گیگ قابل ارتقاست
عیبش هم اینه که سنگینتره و عمر باطریش کمتره
Printable View
دوست عزیز منم مدت ها دنبال این مدل یا ASUS N43SL گشتم ولی ظاهراً تو بازار نیست.نقل قول:
به نظر من N53 بخر. مزیتاش اینه که خنک تره، کیبورد اعداد رو داره، مانیتورش بزرگتره، RAM تا 16 گیگ قابل ارتقاست
عیبش هم اینه که سنگینتره و عمر باطریش کمتره
دوستان باور کنید اینجا ایرانه و به نظر من 100% ASUS بهتر از hp هست اینجا.
ولی نکته جالب توجه دوستان رو بگم اگه 1 سری به لینک زیر بزنید میبینید که تو سایت Tom's Hardware که واسه خودش یک سایت مرجع سخت افزار هست بین مدلهای موجود در آمریکا بهترین نمره رو به ASUS داده (حتی بالاتر از Apple) و hp رتبه پنجم رو داره (حتی تو آمریکا) یک نگاه به امتیازاشون هم بندازید و این که کمترین درصد خرابی رو ASUS داشته و بیشترین درصد خرابی رو Dell و بعد از اون hp.
درسته 6090 لپ تاپ بسیار خوبیه ولی به نظر من N53SN الآن بی نظیره.
پیشنهاد و تجربه شخصی من اینه:
فقط ASUS و Apple
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
دوستان عزیز بالاخره منم بعد از ماه ها انتظار دیشب رفتم ASUS N53SN رو از کامپیوتر مرکزی کرمان با گارانتی امرتات خریدم.
به نظر من که بی نظیره.
الآن دارم ازش BackUp میگیرم.
بعد که تستش کردم اگه سوالی بود در خدمتم.
ولی واقعا فقط ASUS و فقط ASUS سری G و N
اگر دوست داشته باشی می تونیم مقایسه ای بزاریم ببینیم کدوم سر تره ؟نقل قول:
راستی یک سوال ویندوزش چیه ؟
نسخه اصلی 64 بیت هست و Home Premium ?
یک سوال دیگه رزولوشن صفحه چقدر هست ؟
یک مشکلی که هست احساس میکنم سرعت کپی یکم پایین هست یا همین قدر باید باشه !
از سی دی یا دی وی دی کپی میکنم بین 5 تا 10 مگابایت هست .
کپی فولدر به فولدر روی هارد میکنم سرعت از 46 مگابایت بر ثانیه شروع میشه میاد تا حدود 25 مگابایت بر ثانیه ..
این برای N53SN طبیعی هست ؟
توی لینک زیر :
سرعت هارد 640GB رو زده 5400rpm ممکنه از همین باشه ؟!کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications
Seller-R@ چون من هم مشابه همین دوستمون گرفتم جواب میدم ..
ویندوز 64 بیت home هست و اصلی ( زیر دستگاه برچسب داره )
رزلوشن هم 1366 در 768 هست .
سلام دوستان گرامی
منم بالاخره دیشب n53sn گرفتم
منم با نظری که دوستمون hpt1988 در چند پست قبل دادن موافقم
تو ایران فقطAsus سری N,G
دوستانی که به HP علاقه مندن خب برن HP بگیرن
به نظر من بهترین لبتاپ زیر 2.000 تو بازار ایران N53sn هست
دوستان مد نظر داشته باشید که گاهی همخوانی قطعات هم مهم هست و این همخوانی در Asus بیشتر از برند های دیگه هست
صداش یکم (وقتی آخره) شخ شخ داره .و کیبردش میتونست بهتر از این باشه.اگه تو بازار هارد 500G بود ولی 7200RPM بود اونو میگرفتم
به نظر من نسبت به قدرت پردازشش قابل چشم پوشیه
کمک فوری:
بچه ها من فقط میخوام 14" بگیرم.n43sn یا k43sv.به نظرتون کدوم بهتره؟الان تو بازار هست؟
مبارک باشه.از کجا خریدی؟چند؟ Blu-Ray +USB3 داره؟نقل قول:
سلام دوستان گرامی
منم بالاخره دیشب n53sn گرفتم
منم با نظری که دوستمون hpt1988 در چند پست قبل دادن موافقم
تو ایران فقطAsus سری N,G
دوستانی که به HP علاقه مندن خب برن HP بگیرن
به نظر من بهترین لبتاپ زیر 2.000 تو بازار ایران N53sn هست
دوستان مد نظر داشته باشید که گاهی همخوانی قطعات هم مهم هست و این همخوانی در Asus بیشتر از برند های دیگه هست
صداش یکم (وقتی آخره) شخ شخ داره .و کیبردش میتونست بهتر از این باشه.اگه تو بازار هارد 500G بود ولی 7200RPM بود اونو میگرفتم
به نظر من نسبت به قدرت پردازشش قابل چشم پوشیه
از N43sn خبر داری؟
سلام دوستان
منم مي خوام اين لبتابو بخرم از كجا بدونم سري جديدش هست؟
الان قيمتش چنده؟
گارانتي ويستا گارانتيه خوبي هست؟
رنگ مشكي هم داره؟
خيلي ممنون
بچه ها n53sn دو گرافیکس؟
دوست عزیز من n53sn گرفتمنقل قول:
usb3,blu-ray هم داره
فعلا فقط امرتات آورده
1.530 به مشتری ها میده
دوستان مدل n53 چه فرقي با x5mj داره شكل هردو كپي همديگه است
لطفا راهنمايي كنيد ضمنا معماري سندي بريج در مدلx5mj بكار رفته( با سي پي يوcore i5 )يا فقط در پردازنده هايcore i7 بكار رفته
لطفا کسایی که n53sn دارن کمکم کمنن
دیروز از پایتخت خریدم با گارانتی امرتات و اینکه سری جدید هست سریالشو هم چک کردم 2 تا مشکل دارم
1- وقتی تو شارژ میذارم تمام قسمت های فلزیش برق داره
2- ویندوزش دیر میاد بالا اون انتظاری که من داشتم نیست.
لطفان کمکم کنین برای شما ها هم این مشکلو داره؟
میشه تعویض کرد دستگاهو؟
حتما باید برم اونجایی که خریدم یا نمایندگی های امرتات توشهرستان این کارو انجام میدن؟
راستی من از شهرستان رفتم تهران خریدم.
دوستان لطف كنيد جواب بديد ميخوام فردا برم بخرم
اقا مبارک باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من میشنوی اپدیتش را غیرفعال کن .من یادم رفته بود یه مقدار اپدیت شد و بعد ویندوز هنگ کرد کلا پدرم در اومد اخرش ریست فکتوری کردم تا درست شد.کسی اینجا نمیدونه هارد داخلی این لپتاپ با هاردهای 2.5 اینچی فرق میکنه یانه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بدنه چون آلمینیومی هست کمی برق داره-چیز خطرناکی نیست
بچه ها تو چند پست قبل گفته بودن کمی برق داره
با همین مدل عوض کنی>؟
تو شهرستان که 100% این کارو نمیکنن-ولی زنگ بزن سوال کن
اطلا زنگ بزن خدمات امرتات ببین چی میگن
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
سپاسگزارم که خبر دادینقل قول:
ولی نباید چنین اتفاقی بیافته؟:13:
دوست عزیز نتونستم تو سایت asus پیداش کنمنقل قول:
تو یه سایتی بود-کانفیگش پایین تر بود
اینی که تو سایته بود گرافیک GT335M داشت که از sv هم پایینتره
کانفیگ رو بزار
به نظر من برید همون n53sv یا sn رو بگیرین
اون برق که همشون داره خطری هم نداره به خاطر بدنست اگه سیم ارت دوشاخه وصل باشه اونم دیگه نداره.نقل قول:
ویندوز به خاطر برنامه اضافیه توی استاراپ هست اونها را کم کن تا سریعتر ران بشه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كانفيگ x5mj
CPU:CORE I7-HDD:500GB-NVIDIA GEFORCE 2G-USB3
CPU:CORE I5-HDD:500GB-NVIDIA GFORCE 1G -USB3
اما متوجه نشدم چرا در سايتASUS چيزي به نام X نيست
ممكنه اسم تجاري باشه اما جالب اونجاست وقتي سرچ ميكني بيشتر در سايتهاي روسي ديده ميشه
اگه تمام سري هايN بدنه شون برق دزدي داره كه بريم سراغ سري K فقط بديش اينه كه سري K پورت USB3 نداره
منمUSB3 لازمم
تا اینجا من راضی هستم از SN
کال او دیوتی 7 رو هم نصب کردم بدون آخ جواب داد خیلی عالی بود .
ویندوز یکم دیر بالا میاد تو حال آدمو میگیره ! ..
سرعت انتقال فایلشم توی پست قبلیم گفتم چطوری هست که کسی ظاهرا جواب ما رو نداد.
درمورد برق هم که بچه ها میگن من چیزی احساس نکردم . ( انوقت که سرباز بودیم طرف که دورش بالا بود میگفتیم برق داره شاید اینم واسه اینکه پرفورمنسش بالاست برق داره :دی !!)
در کل خوبه ...
اگه سیم چی از دوشاخه وصل باشه بدنش دیگه برق نداره؟نقل قول:
بچه هایی که n53sn گرفتن خواهشا از معایبش بگن من میخوام بگیرم منتظرموندم با گارانتی ویستا بگیرم 1شنبه یا 2شنبه این هفته میاد
عیب سیستم یکی ایکه که سرعت هارد پایین که توی پست قبلیم گفتم .نقل قول:
یکی هم ویندوزش دیر بالا میاد .
ما بقیش تا حالا خوب بوده .
اگه بتونی کانفیگ هارد نوع 7200rpm بگیری عالی میشه !
پریز تمامیه وسایل برقی استاندارد سه شاخند دو شاخه سیمهای مثبت ومنفیه عادیه سیم سوم سیم ارته که توی یه خونهی استاندارد باید این سیم توی تمام پریزها کشیده بشه و بعد داخل یک چاله 1 تا 2 متری با شرایط خاص خاک بشه.نقل قول:
چون توایران هیچیش درست نیست که این درست باشه این سیم وجود نداره و وقتی به برق وصله بدنه برق داره. این برق هم مقدار خیلی کمیه و اذیت نمیکنه حالا نمیدونم چرا بعضیا زیادی ازین می ترسن!؟ در صورتی که باتری که در حال شارژه خیلی خطرناکتر از اونه.
اشکالش فقط هاردشه که 5200 دوره . بقیه قسمتها عالین من یه چک با pcmark هم ازش گرفتم که توی 64بیتی امتیاز حدود 7000 را بهش داد .
پس دلیل هنگ کردن اسوس اپدیت کردنشه؟نقل قول:
آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.
آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.
مشکل اپدیت ویندوزه 7 .احتمالا به اینترنت وصل شدن و اپدیت نصفونیمه سرویس پکش را گرفتند. یکبار ریکاوری کنند درست میشه.نقل قول:
1"- وقتی تو شارژ میذارم تمام قسمت های فلزیش برق داره" زیاده؟نقل قول:
نقل قول:
واسه حل شدن سرعت بالا اومدن ویندوز windows optimizer نصب کردی ببینی بهتر میشه یا نه؟tuneup خوبه
بخاطر نرم افزارایی که نصب کردی نیست؟میشه خیلی از سرویسای نرم افزارای سنگینو موقعی که نیاز هست ران کرد چون خیلی از کم شدن سرعت واسه زیاد بودن سرویساس
همش داره مقدارش هم کمه تا دست را روش تکون ندی متوجه نمیشی. از نظر من که یه حس خوبی به ادم میده.
بچها من میخواستم ASUS N53SN بگیرم ولی بعی از بچها همینجا میگن مشکلای کوچیکی داره از بین این 4 مدل شما کدوم رو پیشنهاد میکننین
HP dv6-6090
ASUS N53SN
Apple MacBook Pro MC700
sony vaio F13WFX/B
به نظرم اچ پي سره من ميخواستم ان 53 رو بگيرم اما هم قيمتش بالاتر بود هم كانفيگش جلوي اچ پي كم مياورد من خودم اچ پي 6070 رو خريدم 1300 ازش خيلي راضيم و اصلا اونطور كه ميگن داغ نميكنه نهايت دماش 62 درجه بيشتر نيس قبلا ام اس اي 620 داشتم اما برنامه ها رو خوب ران نميكرد فقط به درد بازي ميخورد... ردش كردم اچ پي گرفتم
آخرش مثل اینکه من هم باید 6070 رو بگیرم . N53sv رو دوست دارم ولی مشکلاتی مثل کیبرد داره که نمی تونم مطمئن بشم از خریدش . دوست عزیز میشه بگین مصرف باطری 6070 چطوره و اینکه وزنش خیلی زیاد نیست ( من باید بیشتر روز ها همرام باشه ) . میدونم جای این سوال ها توی تاپیک n53 نبود .شرمنده :blush:نقل قول:
6090 بهترین گزینه است برای گیمر ها
ولی 2تا مسئله داره یکی رم که به 16 ارتقا پیدا نمی کنه
و دومی هم گارانتی به درد بخور نداره
الان قیمت HP dv6-6090 چنده؟نقل قول:
بدون گارانتی :نقل قول:
6070 = 1,300
6080 = 1,370
6090 = 1,540
بچه ها برای اچ پی...برین اینجا همه جواب ها هست....:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483571&highlight=6090&page=13
دوست عزیز این قیمتها ماله کجاس؟؟؟:18:نقل قول:
من 6090 رو بدون گارانتی 4 روز پیش شیراز خریدم 1500.....:27:
هیچ نیازی به 16 گیگ رم تا حداقل دو سال آینده نیست. تازه برای بازی که تا 3 4 سال هم همین 8 گیگ زیاده!نقل قول:
سلام به دوستان عزیر ...
بعد از تحقیق های زیادی که انجام دادم به این مدل رسیدم و 2 - 3 تای دیگه رسیدم
N53sv + N53sn + HP dv6-6090 + lenovo z560 کدوم خوبه ؟
... ( تحقیقی که کردم هم فروم های ایرانی هم خارجی ) که تو اونها مسائل زیر خیلی زیاد مطرح شده و این موضوع رو هم تا این صفحه پیگیری کردم ... ( خیلی خوب میشد این مدل براش تاپیک جدایی زده بشه ( اگه جا هست بگین اونجا مطرح کنم ) .... میخواستم بدونم با گذشت این 2 - 3 ماه فرق هایی که کرده رو دقیق بپرسم و اگه مورد های زیر رد شده و درست شدن بگین... با تشکر
-1. مشکل های زیر برای n53sv هم هست ؟
0.کدوم گارانتی ها ارئه میدن فعلا .. ؟
1.در مورد کیبورد گفته میشه اونقدر که خوب باید باشه نیست ( و زیر انگشتانتون ویبره ی برق رو احساس میکنید ! و همچنین اونقدر برای تایپ زیاد مناسب نیست ).. و چراخ نداره برای هنگام استفاده در شب .. ( البته چراغش مسئله ی مهمی نیست ..... )
امکان عوض کردن کیبورد هست ؟
2.در مورد درایورهاش میگن که دوباره نصب شه به همرا وبندوز جدید بهتر و عملکرد بالاتر میره ..
3.در یک نظر دیدم که نوشته بود با عوض کردن ویندوز ( از 7 به 7 جدید ) بلوتوثش کار نمیکرد ( که به نظرم غیر منطقی شاید به نظر برسه .. شاید مشکلی باشه 1 در 1000 )
4.مطلب بعدی که باهاش روبرو شدم شوک خیلی ضعیف زیر انگشتان دست هست که به نظرم به خاطر میزان وات ( شاید زیاد ) و بدنه آلومینیومی ای که دارد اینجوریه که نظری بود باید از سیم اتصال به زمین استفاده بشه ( که این سیمو خونه های استاندارد دارن ! ... )
این مورد برای زمانیه که به برق وصله و داری کار میکنی ؟ هنگام باطری که نمیشه :دی
5.این ریلیز بتا ست ؟ Beta ... یا new revision تو بازار ایران اومده ؟
6.مشکل کارت گرافیک با 3dstudio ...
6.5.باطری 9 سلولی براش هست ؟
7.و که در مورد چیپست این لپ تاپ زیاد تعریف نمیکنن ... < Cougar Point که در صورت استفاده طولانی باعث کند شدن میشه و روی هارد و DVD Rom فشار میاره ...
البته نوشته بود که برای هارد با پورت 0 و 1 مشکلی ندارد ولی SATA 3G مشکل داره ( که این قسمت رو نمیدونم پیش فرض پورت چیه ) ... و البته نوشته شده بود نسخه ی جدید به نام NEW Revision B3 اومده که این مشکل رو حل کرده ....
7.5.هارد با 7200 rpm اومده تو بازار ؟
8.و مورد آخری که به الان دیدم این موضوع بود که تو سایتش اطلاعاتش بروز شده ( اگه درست بگم ) ..
مثلا ... :کد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications
وزن : 2.49 بود , شده 2.7
یو اس بی 2 زده بود 2 تا شده 3 تا
اینا هم اضافه شده ! :
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert