سلام دوستان لطفا راهنمایم کنید
این کیفیت صحفه نمایش خیلی با گالکسی اس فرق دراه
زود شارش خالی می کنه
سلام دوستان لطفا راهنمایم کنید
این کیفیت صحفه نمایش خیلی با گالکسی اس فرق دراه
زود شارش خالی می کنه
نقل قول:بهترین انتخاب ممکن
wave ii
شما یک گشتی بزن و به من خبر بده کدوم گوشس زیر 300 با این سایز صفحه + cpu یک گیگاهرتز + چیپ گرافیکی جدا مدل پاور 540 که در ایفون 4 یک مدل پایین تر استفاده شده
اخر ماه بادا 2 میاد و دیگر هیچ.........
سلام
من با اپلیکیشن youtube و facebook که دانلود کردم نمی تونم کار کنم یعنی چیزی نمیارن. کسی میدونه که بدون مرورگر میشه اینارو باز کرد
در ضمن فلش پلیر هم ریختم ولی اثری ازش نمیبینم
ممنون
سلامنقل قول:
youtube و facebook فیل تره و نیاز به فیل تر شکن یا VirtualPN دارند.
سلام
این گوشی رو می خوام برای کسی بخرم نظرتون چیه؟
من رو Galaxy Mini بازی NFS shift رو نصب کردم خیلی خیلی نرم اجرا می کرد ولی 2زار گرافیک نداشت "اس" هم این طوریه؟
نطرتون درباره ویندوز فون 7 چیه رو گوشی HTC Tropy ؟
کلا تا 300 تومن چی میخرین اگه دوباره به خواهین یه گوشی دیگه بخرین حالا سیستم عامل فرق نمیکنه اگه به خواهید تا 300 اندروید بگیرید چی میگیرید
دوستان سلام، یه چند تا سوال داشتم
کیفیت صفحه اش چطوره؟ پیکسلاش دیده میشه؟
برای نصب نرم افزار مشکل ندارید؟ نرم افزار خیلی مهمه برام
مشکلی چیزی نداره این گوشی؟
مرسی
سلامنقل قول:
کیفیت صفحش خوبه و مثل fit یا wildfire پیکسل هاش دیده نمیشه
اگه به ورژن 2.3 ارتقا بدی تقریبا همه نرم افزار ها نصب میشن.
مثل تمام گوشی های اندروید تنها مشکلش مصرف باتری هست.
در ضمن میشه گفت تقریبا حافظش هم کمه ولی میتونید از برنامه های انتقال به رم که نیاز به روته استفاده کنید.
ممنون مرسی، اگه به 2.3 آپ بشه sms فارسی رو ساپورت میکنه؟ منو اینا مهم نیستنقل قول:
رام غیر رسمی که فارسی رو ساپورت کنه وجود داره؟ و یه سوال دیگه اینکه اصلا از تاچ ویز خوشم نمیاد، خیلی ابتداییه
راهی برای عوض کردنش هست؟ مثلا با تعویض رام؟
شما میتونی رام 2.3.3 خاور میانه رو نصب کنی که کلا فارسیهنقل قول:
ممنون مرسی، اگه به 2.3 آپ بشه sms فارسی رو ساپورت میکنه؟ منو اینا مهم نیست
رام زیاده:[HTML]---------.ir/Forum/forum273.html[/HTML]نقل قول:
رام غیر رسمی که فارسی رو ساپورت کنه وجود داره؟
اگه منظور از لانچرشه که میتونید از لانچرهای دیگه مثل go ، adw و غیره استفاده کنید ولی اگه کل ظاهر گوشیه، با تعویض رام میشهنقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه اصلا از تاچ ویز خوشم نمیاد، خیلی ابتداییه
راهی برای عوض کردنش هست؟ مثلا با تعویض رام؟
ممنون که جواب دادیدنقل قول:
حالا به عنوان آخرین سوال، نکات منفی این گوشی از دید شما چیه؟ مثلا هنگ یا مشکلات دیگه، البته عدم پشتیبانی فلش و اینجور چیزا مهم نیست
بازم تشکر
تقریبا همونایی که گفتمه.هنگ هم مربوطه با حافظه ی داخلی و رم خود گوشی میشه که پر باشه طبیعتا گوشی کند میشه ولی من تاحالا با رام رسمی ازش هنگ ندیدم ولی کاستوم رام ها بعضی موقع ها کم چرا.نقل قول:
تو آفتاب هم باید نور صفحش رو زیاد کنی تا صفحش دیده شه.
خواهش میکنم
سلام
من چند جایی خوندم که اگه این گوشی از 2.2 به 2.3 آپگرید کنی کیفیت فیلبرداریش بیشتر میشه
می خواستم بدونم قضیه صحت داره و اینکه چقدر تغییر می کنه؟
سلام بله درست شنیدین.نقل قول:
توی 2.2 کیفیت فیلمبرداری 320 در 480 بود ولی 2.3 شده 640 در 480.
یعنی از qvga با 15fps میپره به vga با 25 یا 30 fps.
دوستان چه جوری از gps گوشی استفاده کنم؟
نقل قول:
این قسمت رو کامل بخون. همون NAVITEL میتونه مشکلت رو حل کنه
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=548
دوستان من بین این مدل و Sony Ericsson Live with Walkman سخت گیر کردم. نظر دوستان چیه؟؟
قيمت روزش چنده؟آيا تايپيكي مخصوص سامسونگ گلكسي نكسوس هست؟
از 300 تا 350 تومان بی گارانتی و با گارانتی
سونی اشغاله
یا اچ تی سی بگیر یا سامسونگ
سلام
من گیج شدم .یکی لطفا کمک کنه . برای آپدیت گوشی از2.1 دقیقا چیکار باید کرد.کدوم ورژنش رو باید انتخاب کرد. هرجایی میرم هزار تا روش ممیگن. روت و آنروت چین و چجورین . رام هایی که هستن چه فرقی با هم دارن و کدومشون رو باید انتخاب کرد.
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
ممنون
دوستان من امروز چندجا سرزدم، همه گفتن فقط ویتنامی و چینیش موجوده
سایت آل دیجیتال هم ویتنام بای سامسونگ رو داره
یعنی کره ایش دیگه تو بازار نیست؟ از نظر کیفیتی ، ویتنامیش با کره ای خیلی فرق داره؟
دوست عزیز شما به اینجا برید انشالله مشکلتون حل میشه:نقل قول:
سلام
من گیج شدم .یکی لطفا کمک کنه . برای آپدیت گوشی از2.1 دقیقا چیکار باید کرد.کدوم ورژنش رو باید انتخاب کرد. هرجایی میرم هزار تا روش ممیگن. روت و آنروت چین و چجورین . رام هایی که هستن چه فرقی با هم دارن و کدومشون رو باید انتخاب کرد.
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
ممنون
[HTML]http://---------.ir/Forum/thread17863.html[/HTML]
روت یعنی دسترسی به فایل های سیستمی که برای فلش رام رسمی یا همون به قول شما آپدیت نیازی نیست و آنروت هم بر عکس روته.
بعضی ها کاستوم هستن و بعضی ها رسمی که رام های رسمی بدون باگ هستند و کاستوم رام بعضا باگ دارن ولی performance بهتری دارن و روان تر اند.
به نظرم فعلا شما 2.3.3 خاورمیانه رو نصب کنید.
خواهش میکنم
دوستان خسته نباشید
چرا گزینه انتقال نرم افزار ها به مموری کارت غیر فعاله ؟ چجوری باید نرم افزار ها رو انتقال داد ؟
سلامنقل قول:
بعضی برنامه ها قابلیت انتقال به مموری رو ندارن به خاطر همینم غیر فعاله.
برای انتقال همه ی برنامه ها نیاز به روت و برنامه های app 2 sd هست.
تشکر میکنم که فعال و پاسخگوی این تاپیک هستیننقل قول:
چند تا سوال دیگه، هم روت و هم برنامه های جانبی مثل app2sd، ... یا یکی از این دوتا؟
و با این کار میشه کل نرم افزارا رو به مموری انتقلا داد؟
احتمالا باید مرحله جدا سازی پارتیشن و اینجور چیزا هم باید انجام بشه دیگه، درسته؟
و در مورد وای فای، اصلا هیچ کانکشنی رو گوشیم نمیشناسه، مشکل از چیه؟
ممنون
برای انتقال به کارت حافظه علاوه بر app2sd باید برنامه root tools (اگه اشتباه نکنم ) رو نصب کنید...نقل قول:
همه نرم افزارها هم قابلیت انتقال به مموری رو ندارن...خود app2sd مشخص می کنه کدومشون شدنیه.
نیازی به جداسازی پارتیشن هم نیست.
در مورد وای فای...روشنش که کردی باید بری تو تنظیمات وای فای و شبکه ای رو که پیدا کرده انتخاب کنی و اگه پسورد داشت پسوردشم باید بزنی...1 بار که این مرحله رو بری دیگه از دفعات بعد خودش میشناسه شبکه رو.
ممنون، اصلا هیچ کانکشنی رو نمیتونه پیدا کنه، وقتی وای فای رو روشن میکنم یه لحظه کوتاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنهنقل قول:
الانم که اصلا روشن نمیشه! خود گوشی رو میگم، خیلی سنگین شد، منم ریستش کردم (خاموش روشن)
ولی دیگه بالا نمیاد، چند بار باتری رو در آوردم گذاشتم سر جاش ولی هنوز رو نوشته سامسونگ میمونه
سر جمع 10 ساعت نشده گوشی رو خریدم:31::45:
باید فکتوری ریست کنید که همه چیز میپره.نقل قول:
ممنون، اصلا هیچ کانکشنی رو نمیتونه پیدا کنه، وقتی وای فای رو روشن میکنم یه لحظه کوتاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه
الانم که اصلا روشن نمیشه! خود گوشی رو میگم، خیلی سنگین شد، منم ریستش کردم (خاموش روشن)
ولی دیگه بالا نمیاد، چند بار باتری رو در آوردم گذاشتم سر جاش ولی هنوز رو نوشته سامسونگ میمونه
سر جمع 10 ساعت نشده گوشی رو خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه های پاور + هوم رو 10 20 ثانیه نگه دارید تا منوی ریکاوری بیاد
بعد از اونجا wipe data/factory reset رو بزنید
خواهش میکنمنقل قول:
تشکر میکنم که فعال و پاسخگوی این تاپیک هستین
چند تا سوال دیگه، هم روت و هم برنامه های جانبی مثل app2sd، ... یا یکی از این دوتا؟
و با این کار میشه کل نرم افزارا رو به مموری انتقلا داد؟
احتمالا باید مرحله جدا سازی پارتیشن و اینجور چیزا هم باید انجام بشه دیگه، درسته؟
و در مورد وای فای، اصلا هیچ کانکشنی رو گوشیم نمیشناسه، مشکل از چیه؟
ممنون
روت یعنی دسترسی به فایل های سیستمی که برای برنامه های مثل بعضی از app 2 sd ها نیاز دارن.(نیاز به پارتیشن دوم نیست)
بله حجم بیشترشون به مموری میره و قسمت کمشون تو حافظه ی داخلی ولی ویجت ها،کیبورد ها و ... رو نباید انتقال داد وگرنه کار نمیکنن
جدا سازی پارتیشن هم مربوط میشه به انتقال (یا به اصطلاح لینک کردن) همه ی برنامه ها به صورت کامل به مموری هست که با برنامه link2sd انجام میشه.
احتمالا با فکتوری ریست مشکل وای فای حل شه
ممنون، با فکتوری ریست درست شد، عجب ضد حالی بود این اول کاری:tongue:نقل قول:
ولی همچنان اد هاک رو نمیشناسه، یه سرچی زدم، مثل اینکه این مشکل واسه خود اندرویده:
طرف گفته باید گوشی روت بشه و یه سری فایل ادیت بشن تا درست بشه :blink:کد:http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=120489
یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده، کیبرد که نصب میکنم چجوری باید انتخابش کنم؟
میرم به setting->language n keyboard و تیک کیبورد جدید رو میذارم اما نمیدونم مرحل بعد چیه تا کیبورد جدید کار کنه
بازم ممنون
تو قسمتی که میخوای بنویسی (مثلا قسمت متن مسیج) انگشت رو نگه دار بعد input method رو بزن و کیبورد رو انتخاب کننقل قول:
یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده، کیبرد که نصب میکنم چجوری باید انتخابش کنم؟
میرم به setting->language n keyboard و تیک کیبورد جدید رو میذارم اما نمیدونم مرحل بعد چیه تا کیبورد جدید کار کنه
بازم ممنون
نمیدونم ولی شاید با تغییر رام از 2.2 به 2.3 درست شه شایدم نه!نقل قول:
ولی همچنان اد هاک رو نمیشناسه، یه سرچی زدم، مثل اینکه این مشکل واسه خود اندرویده:
کد:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=120489
طرف گفته باید گوشی روت بشه و یه سری فایل ادیت بشن تا درست بشه :blink:
سلام
ممنون از راهنمایی تون . به 2.3 مهاجرت کردم .
همه چی در مورد روت گفتین ولی نگفتین چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد اگه دستگاه روت بشه( به جز گارانتی )
ممنون
هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان
من تو خوابگاه زياد آهنگ گوش ميدم مي خواستم بدونم
1.كيفيت صداش تو هدفون چه جورياس؟
2.باتري چقدر نگه ميداره؟
معمولی رو به خوب...نقل قول:
باطری هم فکر کنم10 ساعت نگه داره (دقیق نیست)
نقل قول:
من بين اين گوشي و wave ll موندم شنيدم برنامه هاي بادا كمه ولي من در نهايت يه كانورتر فرمت ميخوام و برنامه هاي ديكشنري و .... يعني بادا نداره اينارو؟
از طرفي از اين ace هم خوشم اومده البته با اندرويد كار نكردم
اندرويد وبادا ديگه چه فرقايي دارن ؟ نصب برنامه هاش فرق داره با هم؟ هر دوتا سيستم عامل فارسي دارن؟
10 ساعت نگه داشتن باتري ace يك كم كم نيست ! :38:
ببخشيد سوالام زياد شد
ممنون
Samsung releases the Galaxy Ace Hugo Boss edition
After the successful collaboration with Giorgio Armani on the special edition of Galaxy S, Samsung is now friends again with Hugo Boss as back in the days of Samsung F480. The fruit of the their new cooperation is the Galaxy Ace Hugo Boss edition.
After taking a look at it you can clearly see why Samsung and Hugo Boss dub this device as being specially tailored to the lifestyle of the fashion brand's customers. The smartphone has a matte black finish abd the back cover has been given special treatment from the designers over at Hugo Boss.
But the modifications don't stop on the outside. The Ace Hugo Boss also features special wallpapers to make your Hugo Boss stand out from the crowd of Samsung Aces even further.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung Ace Hugo Boss official photosUnfortunately, that's about the changes the special collaboration between the two companes brings to the table. Hardware-wise, the Ace Hugo Boss has not changed a bit from the original. The smartphone still features a 3.5-inch 320x480 pixels screen, 800MHz single-core processor, 5MP autofocus camera and the usual Wi-Fi, Bluetooth and microSD slot found on most Android smartphones.
Happily though, the Samsung Ace Hugo Boss runs Android 2.3.3 Gingerbread and will be available pretty soon at selected Hugo Boss stores as well as on their website. There's no official pricing but we spotted a store that has it for about 280 euros taxes included. If you can afford Hugo Boss costumes, that sort of cash should be pocket money to you.
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_releases_the_galaxy_ace_hugo_boss_edition-news-3401.php[/HTML]
من دوتا رو داشتم و دارم
صد در صد لایو بهتره هم سی پی یو بهتر داره هم هندزفریهای بهتر
دوتا اسپیکر استریو
در کل واسه منی که هر دو رو باهاشون کار کردم لایو خیلی سرتره
تازه به آندروید ورژن 4 هم آپدیت خواهد شد
بعد از همکاری موفق با Giorgio Armani در طراحی نسخه ویژه Samsung Galaxy S ،
حالا سامسونگ با Hugo Boss متحد شده تا بازهم به روزهای خوش F480 بازگرده .
نتیجه همکاری با این شرکت تولید کننده عطر Galaxy Ace Hugo Boss edition نام داره .
این گوشی طراحی خاصی داره که بیشتر توجه طرفداران مد رو جلب میکنه . رنگ کلی مشکی مات این گوشی و
طراحی قسمت پشتی این گوشی دست پخت طراحان Hugo Boss هست . به جز طراحی بدنه در درون گوشی
هم Wallpaper هایی مربوط به Hugo Boss قرار گرفته .
متاسفانه تغییرات در همین حد باقی مونده و تمام مشخصات Galaxy Ace Hugo Boss edition دقیقا همون
مشخصات Galaxy Ace هستند : صحفحه نمایش 3.5 اینچی با وضوح 480 در 320 ، پردازنده تک هسته ای
800MHz ، دوربین 5MP با فوکوس خودکار به همراه Wifi ، Bluetooth و اسلات Micro SD که این روزهای در همه
گوشیهای اندرویدی پیدا میشن .
خبر خوب وجود نسخه 2.3.3 Gingerbread بر روی این گوشی است .
این نسخه خاص به زودی در فروشگاههای Hugo Boss و همچنین وب سایت این شرکت در دسترس قرار میگیره .
موفق باشید!:40:کد:http://www.gsmarena.com/samsung_releases_the_galaxy_ace_hugo_boss_edition-news-3401.php
چقدر فوق العاده و شگفت اوره واقعا!نقل قول:
خبر خوب وجود نسخه 2.3.3 Gingerbread بر روی این گوشی است .
سلام دوستان من تازه گالکسی ace خریدم. چطور بفهمم که فیلمبرداریش چند فریم بر ثانیه است؟
کلا چطور میشه تعداد فریم یک فیلم را فهمید؟
ممنون